mokka 28.02.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Rrmi, zdjęcia wiosenne zupełnie, ale chłopcy wypastowani do foto, aż się słońce odbija . U nas pogoda zmienna, a to znak , że wiosna już blisko. Świnka sobie leży i relaksuje się, ogląda TV, czyta gazety, długo sobie jeszcze nie poszaleje, przynajmniej się odchami, a nie tylko koty i koty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 28.02.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 przychodze ja sobie do Was pijaniutka, u co poniektórych zimy już niet, u nas jeszcze zaspy na metr. ładne te dobeczki, sierść maja zdrową-choć ja nie wiem zupełnie jak je trzymasz razem bez żadnych spieć. Gosiek ma niezły aparat i fajne zielska przy domu. jak to jest-u Was zielono, a ja musze wypić 4-pak, by wreszcie jakieś kolory zobaczyć poza białym(śniegiem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 rrmisia chłopaki cudnie na zdjęciach wyszli Mam nadzieję, że guz się zmniejsza ... mój też miał guza, ale on wolniutko rósł Oby do wiosny i do mam nadzieje szybkiego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 rrmi te tory to ciuchcia? Pięknie chłopaki wyszły na zdjeciach Tak , ciuchcia . Fajne te krzaki , jak sie nazywaja ? Kiscienie ? , bede chciala cos na wiosne sadzic i takie wlasnie mi bardzo pasuje , i jeszcze jakies bluszcze. Kruelko Zabierz sie z Nefcia znowu jak masz ochote Arjuna Poki co duzy ma16 miesiecy a maly 8 , co bedzie to zobacze za kilka miesiecy , teraz jest ok . mokka Swinka i tak jest bardzo kulturalna , no ale tego nigdy za wiele . Kiedy juz zostanie zona i matka nie bedzie miala czasu na takie tam , bedzie zajeta kobieta Niech dochodzi do siebie dbaj o nia i dogadzaj w chorbie i nieszczesciu Moje anioly juz spia , to i ja pewnie pojde juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 a kiedy się Nefka do Ciebie wybiera? ... nie mogę jej złapać na forum ... muszę się do niej wbić na komórkę ... albo do Ciebie jutro zadzwonię i się grzecznie wproszę ... buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 01.03.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Czecho . Wiosna juz do nas przyszła i powiedziała , że zostaje na dobre. Słońce świeci , gorąco, można się opalać. Niestety Świnka entuzjazmu mojego nie podziela, bo siedzi i wyje, koty takie piękne chodzą jak na złość, a wredna stara baba nie chce wypuścić na dwór małej biednej suni, aby sobie za kotkami pobiegała. Lecę się opalać dalej, zakładam gogle i będę świrowała, że właśnie z nart wróciłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.03.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 a kiedy się Nefka do Ciebie wybiera? ... nie mogę jej złapać na forum ... muszę się do niej wbić na komórkę ... albo do Ciebie jutro zadzwonię i się grzecznie wproszę ... buziakiMowila , ze w sobote To sie zgadujcie , Maluszek tez pewnie sie skusi w koncu Flaszeczka bedzie czekala Mokka U nas tez wiosna , slonko caly dzien , chlopcy pieknie pobiegali . Zdjecia juz takie fajne sloneczne wychodza Do opalania to jednak daleko . Ja przy mniej niz +40 sie nie rozbieram , a w moim wieku ryja sie juz nie opala I nie krzyczec mi tam na synowa prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 a kiedy się Nefka do Ciebie wybiera? ... nie mogę jej złapać na forum ... muszę się do niej wbić na komórkę ... albo do Ciebie jutro zadzwonię i się grzecznie wproszę ... buziakiMowila , ze w sobote To sie zgadujcie , Maluszek tez pewnie sie skusi w koncu Flaszeczka bedzie czekala Nie kus "zła" kobieto tą flaszeczką ...i abyśmy nie były na językach ... dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ja na jezykach i tak jestem to sie nie boje . O mnie cale priwy ludzie pisza , to co mi tam Pisza w znaczeniu , ze mi dupe obrabiaja Na zdrowie , czasem dobrze poczuc sie jak Napoleon , bo i podobnego wzrostu jestem Reasumujac , miejmy gdzies jezyki zazdrosnych/nie wiedziec czego , chyba , ze lazienki w domu a nie na podworku/ wiesniakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Jak Ty sie nie boisz to i ja też ... stęskniłam się za Toba i bardzo chętnie podrapię chłopaków pod paszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a kiedy się Nefka do Ciebie wybiera? ... nie mogę jej złapać na forum ... muszę się do niej wbić na komórkę ... albo do Ciebie jutro zadzwonię i się grzecznie wproszę ... buziakiMowila , ze w sobote To sie zgadujcie , Maluszek tez pewnie sie skusi w koncu Flaszeczka bedzie czekala pewnie, że się skuszę :D Już po chorobie, więc mogę odwiedzać Dajcie znać kiedy to będę Chłopcy jak zwykle bardzo przystojni Zocha - świetna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.03.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzień dobry Rrmi piękne chłopcy wyszli Parys ma się dobrze. http://images43.fotosik.pl/74/e1e1123e4747e469med.jpg Tutaj Snajper pilnuje, czy młodzian niczego nie zbroi http://images36.fotosik.pl/70/d4e6e8753edde3bemed.jpg A tutaj Parys robi przegląd okolicy http://images48.fotosik.pl/74/c6149831790e912dmed.jpg To na razie tyle, bo muszę spadać do pracy Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Rany jaki on jest puchaty znaczy się Parys. Fany jest A Snajperek też cudeńko fajną ma bródkę jak kózka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.03.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Zocha - świetna fotka znaczy , że nie moja dziekuje Maluszku - mam jeszcze pare fajnych ino łączenie mi słabo idzie.Może dzisiaj cos przepchne - za pozwoleniem Gospodarzy Marjucha - Parys świetny, grzwe ma jak lew, conajmniej oczywiście W ogole - to ja mam identyczną górę humusu - za której wystaje stodółka. Juz myślałam, że u mnie cykane - tylko nie zauważyłam kiedy rrmi - a jak tam Pablisiowa przypadłość ? Już coś wiecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.03.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 D Dajcie znać kiedy to będę Nefka da znac , w sobote , ale nie wiem , o ktorej bedziecie Umowicie sie jak Wam pasuje z Kruelka Marjucha Maly widze juz nie maly , fajnie , ze ma towarzystwo , razem sie nie nudza pewnie . Grzywa imponujaca Gratuluje Tobie i Ani , zajrzalam juz wczesniej , ale tak biegam wkolo ogona , bo mam balagan w domu i staram sie jakos ogarnac po weekendzie . Zosiu wklejaj , no pytasz jakbys mnie wczoraj poznala Sytuacja nie wyglada najlepiej , mysle , ze czeka nas biopsja , bo guz duzy jest , smaruje mascia . Poczekam jeszcze chwile z lekarzami , ale czarno widze , ze to jakos samo zejdzie , chociaz niby mozliwe , ze teraz to spod miesni wychodzi , bo po jakims uderzeniu siedzial pod spodem . Pabi na chorego nie wyglada , nic mu nie jest , biega i je normalnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 rrmi jak Młody, znalazł się? dziewczę pyta i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.03.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 D Dajcie znać kiedy to będę Nefka da znac , w sobote , ale nie wiem , o ktorej bedziecie Umowicie sie jak Wam pasuje z Kruelka się jakoś zmówimy Zocha - dawaj więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.03.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dobry widzę, że znalazłam kącik psich porad to jak już przyjdzie czas nabycia pieska, zwrócę się do Was o pomoc a i Parys to na razie mój psi faworyt jest superowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dobry widzę, że znalazłam kącik psich porad to jak już przyjdzie czas nabycia pieska, zwrócę się do Was o pomoc a i Parys to na razie mój psi faworyt jest superowy Się wie. Grzywę ma po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts