Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Rrmi, zdjęcia wiosenne zupełnie, ale chłopcy wypastowani do foto, aż się słońce odbija :lol: . U nas pogoda zmienna, a to znak , że wiosna już blisko. Świnka sobie leży i relaksuje się, ogląda TV, czyta gazety, długo sobie jeszcze nie poszaleje, przynajmniej się odchami, a nie tylko koty i koty :roll: .

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

przychodze ja sobie do Was pijaniutka, u co poniektórych zimy już niet, u nas jeszcze zaspy na metr.

ładne te dobeczki, sierść maja zdrową-choć ja nie wiem zupełnie jak je trzymasz razem bez żadnych spieć.

Gosiek ma niezły aparat i fajne zielska przy domu.

jak to jest-u Was zielono, a ja musze wypić 4-pak, by wreszcie jakieś kolory zobaczyć poza białym(śniegiem)?

rrmi te tory to ciuchcia? Pięknie chłopaki wyszły na zdjeciach :lol:
Tak , ciuchcia .

Fajne te krzaki , jak sie nazywaja ? Kiscienie :oops: ? , bede chciala cos na wiosne sadzic i takie wlasnie mi bardzo pasuje , i jeszcze jakies bluszcze.

Kruelko

Zabierz sie z Nefcia znowu jak masz ochote :D

Arjuna

Poki co duzy ma16 miesiecy a maly 8 , co bedzie to zobacze za kilka miesiecy , teraz jest ok .

mokka

Swinka i tak jest bardzo kulturalna , no ale tego nigdy za wiele .

Kiedy juz zostanie zona i matka nie bedzie miala czasu na takie tam , bedzie zajeta kobieta :lol: Niech dochodzi do siebie dbaj o nia i dogadzaj w chorbie i nieszczesciu :roll:

Moje anioly juz spia , to i ja pewnie pojde juz :D

Czecho :D . Wiosna juz do nas przyszła i powiedziała , że zostaje na dobre. Słońce świeci , gorąco, można się opalać. Niestety Świnka entuzjazmu mojego nie podziela, bo siedzi i wyje, koty takie piękne chodzą jak na złość, a wredna stara baba nie chce wypuścić na dwór małej biednej suni, aby sobie za kotkami pobiegała. Lecę się opalać dalej, zakładam gogle i będę świrowała, że właśnie z nart wróciłam :lol: .

a kiedy się Nefka do Ciebie wybiera? ... nie mogę jej złapać na forum :( ... muszę się do niej wbić na komórkę :) ... albo do Ciebie jutro zadzwonię :) i się grzecznie wproszę :) ... buziaki
Mowila , ze w sobote :D

To sie zgadujcie , Maluszek tez pewnie sie skusi w koncu :D Flaszeczka bedzie czekala :wink:

Mokka

U nas tez wiosna , slonko caly dzien , chlopcy pieknie pobiegali .

Zdjecia juz takie fajne sloneczne wychodza :p

Do opalania to jednak daleko .

Ja przy mniej niz +40 sie nie rozbieram , a w moim wieku ryja sie juz nie opala :D

I nie krzyczec mi tam na synowa prosze :lol:

a kiedy się Nefka do Ciebie wybiera? ... nie mogę jej złapać na forum :( ... muszę się do niej wbić na komórkę :) ... albo do Ciebie jutro zadzwonię :) i się grzecznie wproszę :) ... buziaki

To sie zgadujcie , Maluszek tez pewnie sie skusi w koncu :D Flaszeczka bedzie czekala :wink:

Nie kus "zła" kobieto ;) tą flaszeczką ...i abyśmy nie były na językach ;) ... dam znać :)

Ja na jezykach i tak jestem to sie nie boje .

O mnie cale priwy ludzie pisza , to co mi tam :lol:

Pisza w znaczeniu , ze mi dupe obrabiaja :lol:

Na zdrowie , czasem dobrze poczuc sie jak Napoleon , bo i podobnego wzrostu jestem :wink:

Reasumujac , miejmy gdzies jezyki zazdrosnych/nie wiedziec czego , chyba , ze lazienki w domu a nie na podworku/ wiesniakow :D

pewnie, że się skuszę :D :D :D Już po chorobie, więc mogę odwiedzać :D Dajcie znać kiedy to będę :D

Chłopcy jak zwykle bardzo przystojni :D

Zocha - świetna fotka :lol: :lol:

Dzień dobry :D

Rrmi piękne chłopcy wyszli :D

Parys ma się dobrze.

http://images43.fotosik.pl/74/e1e1123e4747e469med.jpg

Tutaj Snajper pilnuje, czy młodzian niczego nie zbroi :wink:

http://images36.fotosik.pl/70/d4e6e8753edde3bemed.jpg

A tutaj Parys robi przegląd okolicy

http://images48.fotosik.pl/74/c6149831790e912dmed.jpg

To na razie tyle, bo muszę spadać do pracy :roll:

Miłego dnia :D

Zocha - świetna fotka :lol: :lol:

znaczy , że nie moja ;) :lol:

dziekuje Maluszku - mam jeszcze pare fajnych ino łączenie mi słabo idzie.Może dzisiaj cos przepchne - za pozwoleniem Gospodarzy :)

Marjucha - Parys świetny, grzwe ma jak lew, conajmniej oczywiście :)

W ogole - to ja mam identyczną górę humusu - za której wystaje stodółka.

Juz myślałam, że u mnie cykane - tylko nie zauważyłam kiedy :D

rrmi - a jak tam Pablisiowa przypadłość ? Już coś wiecie ?

D Dajcie znać kiedy to będę :D

Nefka da znac , w sobote , ale nie wiem , o ktorej bedziecie :roll:

Umowicie sie jak Wam pasuje z Kruelka :D

Marjucha

Maly widze juz nie maly , fajnie , ze ma towarzystwo , razem sie nie nudza pewnie . Grzywa imponujaca :o

Gratuluje Tobie i Ani , zajrzalam juz wczesniej , ale tak biegam wkolo ogona , bo mam balagan w domu i staram sie jakos ogarnac po weekendzie .

Zosiu wklejaj , no pytasz jakbys mnie wczoraj poznala :roll: Sytuacja nie wyglada najlepiej , mysle , ze czeka nas biopsja , bo guz duzy jest , smaruje mascia . Poczekam jeszcze chwile z lekarzami , ale czarno widze , ze to jakos samo zejdzie , chociaz niby mozliwe , ze teraz to spod miesni wychodzi , bo po jakims uderzeniu siedzial pod spodem .

Pabi na chorego nie wyglada , nic mu nie jest , biega i je normalnie .