Gosiek33 11.03.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Popieram Twoje zdanie w sprawie złodziei i pocieszam się też, że u mnie nie ma co kraść teraz, a i potem nie będę sprzętów z górnej półki wybierała. Wszystko ma być funkcjonalne, bez fajerwerków, ale kiedy to będzie? Ogólnie dochodzę już do siebie Z tym haczykiem to dobre było śmiech taki przez łzy Mam nadzieje jednak że oko uratował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 11.03.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ło matuchno kochana co ja tu czytam : RRmi naopowiadała pewnie że łohoho jakieś historie i dlatego to piszesz Mokka małe spostowanie Amani to Cytryn tzn., wołamy go Cytryn, Cytrus, Gruby albo Hrabia :D Azis to Pudzian, Aisha to Siuśka tylko Antar jest Antar :D dziewczyny mają swoje imiona które przerobilismy na nam bliższe - takie domowe :D co do wystaw prawda prawda i jescze raz prawda, ,,sport'' to niewymierny a pańskie oko konia tuczy, nie to co piekne ale co sie komu podoba - więc trzeba podchodzić z rezerwą, przymróżeniem oka i relaksem pełnym - albo..... trzeba to po prostu kochać....... tyle że jak sie ma inne fajne kochanie, wystawa spełza na plan drugi typu - cóż trzeba, bo trzeba i jedzie sie jak trzeba :D:D namieszałam...... Gosiek wlazłam i oglądałam i wyczytałam w Twoim Dzienniku i powiem Ci szczerze że chętnie ten dom ukradnę...... ale...... ani wiem gdzie ani jak !!!! prowadzisz dziennik bardzo bardzo, kapitalnie sie ogląda aż do pozazdroszczenia - nie podajesz nic co mogłoby sprowokować mają rację ci któzy mówią że licho nie śpi itd..... ale trzeba mieć też odrobinę opymizmu, który chętnie Dziś Ci prześlę listem netowym w Temacie RRimi !!! na poprawę nastroju!!! w sumie temat wyczerpała Mokka i podpisuje sie pod nim wszystkimi łapkami!!! ta gazeta nie jest psia, ale w galerii Centrum też nie mieli Droga Pani Gospodyni, Twoje Słowo jest dla mnie Rozkazem - więc czekam na LINKI do nowych filmików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.03.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dziewczyny http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify31/018.gif bardzo dziekuję http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify31/046.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.03.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 W sprawie wystaw, to najbardziej wkurza mnie ,,wyższy poziom" gdy hodowca za wszelką cenę zdobyć jak najwięcej I miejsc a potem championat, by do rodowodu go uzyskać. Wtedy nawet najlepszego psa utrącają by ,,swoi" mogli wejść Myślę, że w rasach długowłosych dochodzi jeszcze jeden porąbany w gruncie rzeczy aspekt - najważniejszy jest rodzaj włosa - to jeszcze rozumiem - ale odpowiednią pielęgnacją można wiele zatuszować, farbowanie, specjalne preparaty, prostowanie włosów prostownicą to najpopularniejsze z grzechów codziennych wśród części wystawców. Mniej ważny jest pokrój, charakter - tu promuje się człowieka nie psa Zgadzam się, że na najwyższym poziomie wszystko się liczy, ok ale i mię tytułów robione są rzeczy nieuczciwe, które zaciemniają obraz rzeczywisty danego osobnika. A potem rodzą się szczenięta o zupełnie innych przymiotach niż oczekiwałoby się u potomstwa. Wspomnę jeszcze o podkładaniu szczeniąt od suk gorszych pod papiery tych lepszych i dopełni to obrazu polskiej hodowli yorka A wszystko przez ludzką pazerność, gdy rasa jest mało popularna jest to dla niej z korzyścią, ale nie daj bóg gdy więcej chętnych to i pseudo hodowle rosną jak grzyby po deszczu - wszystko dla kasy ale kosztem braci mniejszych W innych rasach też polak potrafi Tfuuuu, koniec bo teraz tu nachlapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.03.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Doberek fajny wątek się zrobił, doszkolę się, to mojego na wyższy wciągnę, chociaż on, pieron uparty jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.03.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Wieczorek Gosiek Najgorzej z dzienniiem to chyba Zielonooka miala , bo Ja nachodzili Ty nie piszesz w sumie nic po czym mozna Cie rozpoznac , wiec bez paniki chyba . Maluszku W dobermanim kalendarzu , na okladce jest siedzacy dobek caly w blocie , ae tak jak gdyby byl tym wysmarowany. Pokaze Ci . Cudowne zdjecie . Moi tacy sponiewierani sa zawsze szczesliwi ,no a ze sie szufelkami wynosi piach to w sumie male miki Karen Juz marzejsza kolezanka napisala co i ja chcialam napisac , pewnie tylko ladniej , wiec podpisze sie bez dodawania czegokolwiek My mamy fan klub , jak slowo . Jak cos gadamy to zwykle na koncu pada ciekawe co Karen by powiedziala Poza tym z ogladaniem filmikow to jak z ogladaniem domu - nie zaprasza sie kazdego , bo wlezie taki z buciorami a pozniej jeszcze w gacie naladuje Co do wystaw to widze co sie dzieje . W dobkach tak samo jak wszedzie .Hodowca , sedzia w jednym . Niby kto ma wygrac jak nie jego psy lub ich potomstwo. Z Pablisiem mialam ochote , ale zaczal chorowac na grudkowe zapalenie 3 powieki i tak zeszlo .Pewnie sama siebie usprawiedliwiam teraz bo i tak bym nie pojechala. Gotka chcialam choc kilka razy wystawic , ale nabil sobie guza .Teraz widze ,ze ma kilka wad , ktore go dyskwalifikuja . Ma za dlugi wlos chociazby . Dzisiaj byla wiosna , zima , pozniej pozna jesien i tak jakos zeszlo . Od jutra przewiduje juz prawdziwa wiosne Znaczy ja przewiduje . Malo sobie oka nie wybilam gwozdziem , mam guza , krew po oczach leciala . No madra to ja calkiem nie jestem zeby ciagnac na sile zylke z gwozdziem na koncu Nie wiem jak to jest , ale psy od razu wiedzialy ,ze cos sie stalo . Narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 No nieźle się załatwiłaś. Psy to jednak mądre są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.03.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Co do wystaw to widze co sie dzieje . najważniejsze że psy są kochane i nie mają wad, które wpływają na ich zdrowie Malo sobie oka nie wybilam gwozdziem , mam guza , krew po oczach leciala . No madra to ja calkiem nie jestem zeby ciagnac na sile zylke z gwozdziem na koncu Nie wiem jak to jest , ale psy od razu wiedzialy ,ze cos sie stalo . Narka O rany, uważaj, oko to bezcenne ,,urządzenie" jest http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/022.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.03.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Maylandziu Chcialam dobrze wyszlo jak zawsze Zyc bede wiec nie jest zle . Najgorzej , ze nie mam chyba szczepienia przeciw tezcowi , ale zlego dialbli nie biora , wiec bedzie dobrze . U Ciebie to juz pewnie wiosna , ta co u nas ma byc jutro ? Zgadalam ? Psy madre , madre ,az zadziwiaja czasem .Wczoraj tez byla taka dziwna sytuacja , Pablis jakos dziwnie zaczal szczekac , po czym zapiszczal . Byli w krzakach bo za czyms pobiegli , pewnie kot tam byl . Maly wypadl z tych krzakow i tak jakby mnie wolal , chodz tutaj , bo cos sie stalo . Moze i pomysliscie ,ze mi sie poprzestawialo , ale tak to wygladalo . Pablis zaraz wybiegl z tych krzakow tez , na szczescie kot go nie podrapal , chyba , ze to cos innego bylo , nawet nie zauwazylam . Patrze zwykle na nich .Tak bylo i w tamtym momencie .Oni tak fajnie robia , ida sobie ida , po czym obaj jednoczesnie odwracaja sie w lewo i biegna w ty samym kierunku Bywa ze w galopie zawracaja w ta sama strone No mam ja sie , mam Gosiek Akurat moje lewe oko jest podwojnie cenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Gdzie tam. Dopiero co śneig z oboty stopniał a teraz przestal padać kolejny Rośliny siedzą w ziemi jeszcze. Coś tam wychodzi ale chyba nie bardzo ma jednak ochotę. A ja sie doczekać nie mogę i sadzę w doniczki w garażu Wczoraj 5 skrzynek aksamitek posiałam zeby mieć swoje sadzonki wczesne Nasion tyle zebrałam na jesieni że pół wsi obsiać mogę W każdym razie i jak czekam na wiosne. Mąz mneij bo wie, ze do roboty go zagonię Kokuś to obciecia isć musi ale zwlekam bo jak zimno na dworze to i jemu będzie zimno po obcięciu. Niech kudlak sobie jeszcze pochodzi aż ciepło się zrobi i będę mogła go zostawic w ciagu dnia na dworze bez obaw ze zmarznie. A kudły ma takie ze wyglada jakby 5 kilo przytył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.03.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Maylandziu Chcialam dobrze wyszlo jak zawsze Zyc bede wiec nie jest zle . Najgorzej , ze nie mam chyba szczepienia przeciw tezcowi , ale zlego dialbli nie biora , wiec bedzie dobrze Ty nie bądź taka mądra, jak gwóźdź był zardzewialec czy też w ziemi upaprany to nie żartuj i do lekarza się udawaj na zastrzyk, to nie katastrofa. Natomiast tężec to śmiertelne i bardzo bolesne paskudztwo. Muszę Cię nastraszyć Zdążysz jutro lecieć, nie zaniedbaj. Złego diabli nie biorą, ale strzeżonego Pan Bóg strzeże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Mayland Faktycznie poczekaj ze strzyzeniem , bo sie chlopak pochoruje Gosiek Mnie raczej diabelskie moce pomoga , ten typ tak ma Jest ok , zostalo male drasniecie . Ten moj Kotek jak spi to wciaz sapie jak szczeniaczek . Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Chryste Panie, coś Ty zrobiła Na tężec to się chyba w dzieciństwie szczepi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Na tezec zawsze mozna Kasia Przebierz ten avatar , bo sie jeszcze ktos pomyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Na tezec zawsze mozna Kasia Przebierz ten avatar , bo sie jeszcze ktos pomyli No ale jak sie pomyli??????? Niewinna buźka, blond włoski, anielskie usposobienie=to przecież ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Kaśka Ty masz mniej w biodrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Kaśka Ty masz mniej w biodrach no i to jest jakiś argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Pozwole sobie podać linka od małgos2 http://www.boston.com/bigpicture/2009/03/dog_sledding.htmlBardzo fajne zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Kaśka Ty masz mniej w biodrach O wlasnie , poza tym tak ladnie nie widzialam Cie uczesanej Maylandziu Nie chcialam juz u Kaski truc o psach , ale sobie wyobrazam jak to bylo z tym upadkiem , no jaja Moj Kotus raz wypadl z lozka tez , ale on to histeryk , zaraz placze , trzeba poprzytulac i mu przechodzi . Pablis to zawsze z jajkami do gory , a Kotunio to taki jest skromny , znaczy bywa , ze ma tak kolanka jedno na drugim , taki niewinny niby No ale to aniol jest prawdziwy mokka Czy juz dopelnilas wieczoru ? Odczynione co mialo byc odczynione ? Ochhh Ci ludzie wschodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Pozwole sobie podać linka od małgos2 http://www.boston.com/bigpicture/2009/03/dog_sledding.html Bardzo fajne zdjeciaPiękne te bestie!! Jak one się cieszą tym bieganiem Ja to bym ducha wyzioneła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts