Gosiek33 12.03.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Gosiek Podwin do gory strone , nawet okladka jest wklejona Z taka ladna pania , no rozumiem , ze gdyby byl taki ladny pan to bys nie przegapila. już wiem, tamto od razu sprawdziłam ale internet nic mi nie podpowiedział czego konkretnie mam szukać W kioskach jeszcze nie ma, będę czatować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 13.03.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 wstałam..... odsłoniłam okna i......... umarłam BIAŁO!!!!! drzewa białe choinki białe wszystko białe i to w takiej ilości że kosmos przejechałam 40km - koniec bieli..... dopłynełam do pracy, szkoda tylko że wiatr nikły bo miałam zapasowy zagiel, byłoby szybciej...... PORAŻKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 13.03.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Cze . Wstałam , biało, zimno, szron, czyli dzień jak co dzień . Z ciekawostek to Świnka wczoraj mydła się najadła, bekała całą noc i waliła jak z armaty. Jesteśmy wyspani, rześcy i mamy jasność umysłu wielką, nic tylko z zapałem zabierać się do pracy . Chciałam ją utłuc, o 6 rano wywaliła z siebie dwa mydła, no co za Prosiak. Wyszłam z nią na dwór, a tu lodówka zupełna, odgłosy wydawała z siebie jak z tajnego laboratorium. Nawet sie wczoraj zastanawiałam, dlaczego zjadła te mydła, bo nigdy tego nie robił, myślałam o nadkwasocie, dzisiaj mi jasność umysłu powróciła i wiem, że zjadła mydło z własnej głupoty, jak zawsze zresztą w takich przypadkach. Nie mam dla niej współczucia, litości i zrozumienia . Dzisiaj ostre poszukiwanie wiadomej gazety, też się boję , aby nie wykupili. To powinno poprawić mi humor. Dobrego dnia wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.03.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Biedna Świnka Mam nadzieję, że już jej lepiej Misiek raz pożarł całą kostkę masła - znaleźliśmy tylko papierk po tym masełku tak dokładnie wylizany, że nawet nie było żadnego zagięcia - papier wyglądał jak wyprasowany Później tylko musiałam wybierać takie maślane wymiotki - koszmar. Dywan od razu poszedł na śmieci bo nie dało się go uprać. A Misiek był tego dnia chyba najszczęśliwszy na świecie Dzisiaj pędzę do empiku szukać rzeczonej gazety. U nas śniegu nie ma - tylko zimno jest pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.03.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Dobry U nas tez szron Mam naprawde jak wiekszosc dosc tego .Zapowiadaja jednak cieplo wiec moze chociaz raz im sie uda .Trzeba na Yahoo sprawdzic , tam sa wieksze szanse , ze sie sprawdzi . Maly troche kuleje , ale nie wiem czy to MZK czy moze gdzies sie uderzyl Leza i konceruja tu kolo mnie i caluja sie mokka Ty juz sie tak nie zlosc na dzieciaka , ot zdarzylo sie jej Moze smaczne mydlo bylo po prostu. Maly Gotti tez je roznosci , najbardziej lubi to co jest u nich w lozku w pokrowcu .Kiedys sprawie mu manto chyba, bo po dobroci nie dziala .Lubi tez szczotki obgryzac , poduszki Karen Pewnie psy sie uciesza , ze snieg znowu , moim sie wczoraj nawet podobalo Moze sa juz zdjecia Rozyka znad morza ? Poki co jasnosci umyslu nie mam , wiec moze kawe sobie strzele , to mi sie poprawi 4 sztuki psich pietek usiluja mnie wypchnac z lozka Wiedza , ze jak kawe wypije to pojdziemy na polowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Witajcie u mnie nawet słonko trochę udaje, że świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 14.03.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Karen Ty moja kochana, Oglądam, poznaję już po imionach, a u Ciebie to takie łatwe nie jest. Jednak wiem już, że Amani to Amani, bardzo mi się ten szczylek podoba, nawet już pisałam o tym Rrmisi, no ma w sobie taką radość i energię, no i miny fajne robi bardzo. . ” Karen - cytat małe spostowanie Amani to Cytryn tzn., wołamy go Cytryn, Cytrus, Gruby albo Hrabia Azis to Pudzian, Aisha to Siuśka tylko Antar jest Antar Hehe, mokka Witam Wy tu gadugadu, a u mnie sezon wiosenny napoczęty Wczoraj do późnej nocy sadziliśmy z ojcem brabanty, tujki i robiliśmy sad W week pykniemy ponad 30 cyprysików i będę się delektować widokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.03.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 czesc obejrzałam Wasze śliczne mordeczki a kiedyś może i doczytam te strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.03.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Witajcie, słonko świeci cieplej jest aby na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.03.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 wczoraj w empiku jeszcze nie było gazetki - spróbuję dzisiaj pozdrawiam bardzo słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.03.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Jak wczoraj nie było to dziś tym bardziej, od poniedziałku polowanie czas zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 15.03.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Cze, co tak zacichli a ? Dzisiaj moja teściowa powiedziała, że jestem bardzo fajna . W końcu się na mnie kobieta poznała, trzeźwa była i nic nie chciała, co ona na mnie szykuje ? Wiosną już pachnie, czyli to koniec zimy. Jurto poluję na gazetę już sobie w sumie załatwiłam, że mi pod ladę schowają w razie jakby chcieli wykupić ten numer. Panie w empiku u nas są bardzo fajne i same chyba się najpierw naczytają, bo już nagadałam co tam będzie i o kim i w ogóle w szczególe. Jednak u nas ludzie to lubię sensacje . Trochę przyfantazjowałam tradycyjnie, ale czego się nie robi dla dobra sprawy. Dobranoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.03.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Mokka, ty sie jej bój Mój szef jak był ostatnio dla mnie miły ( co mu się wcześneij nie zdarzało) to mi pomysła podsunął, zebym dobrowolnie zrezygnowała z częsci pracy, co za tym idzie uposażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Chyba wiosna oszołomiła forumowiczów bo faktycznie ciszaaaaaaaaa rrim jak kontuzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.03.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 właśnie wróciłam z kiosku - rzeczonej gazety jak nie było tak nie ma mokka - Ty się lepiej strzeż teściówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 16.03.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Cze dziewczyny i chłopak i, ja tam już się teściowej nie przestraszę, jakoś straszna mi się nie trafiła, to ona nawet lekko przestraszona jest . Dobrze być rodzinnym wariatem, bo wiadomo z wariatami trzeba spokojnie i po dobroc i. Moja teściowa to emerytowana nauczycielka, to też jest ważne, bo jak mówi do nas to jak do dzieci klas 1-3 ,a nie da się przestraszyć, jak ktoś tak gada . Do nas gada np.: „co dzieci będą jadły na pierwsze danie? Zupkę z chlebkiem czy może wolicie naleśniczki, są pyszne bo z serkiem. Jak pójdziecie co cioci Jadzi to jak wejdziecie to powiedzcie :” Dzień dobry” . Ja zawsze jak do nich wchodzę to tak właśnie gadam jak w szkole : „dzień-do-bry”, a jak wychodzę to oczywiście: Do –wi-dze-nia . Teściowa zawsze wszystko sugeruje , nigdy nie powie wprost, a ja jej sugestie odbieram zawsze odwrotnie od jej zamierzeń, więc już się teraz do mnie szeroko uśmiecha i ze Świnką sie bawi, mimo, że jej bardzo nie lubi, a psów się boi jak ognia. Dobra teściowa w sumie to jest, ja bym nigdy takiej synowej jak ja nie zniosła na spokojnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.03.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 to szczęście masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 16.03.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam, nie wiem gdzie ta wiosna, całą sobotę cyprysy sadziłam, (piknie będzie za jakieś 10 lat )wieczorem planowałam zakup wózka inwalidzkiego w niedzielę do południa jako-tako, a potem zima wróciła dziś też lodówa buuu, i śniegi jeszcze mają padać Z wiadomości weselszych się nieopatrznie odezwałam i okazało się, że wszystkie plagi tego świata to przeze mnie a że wiem, że nic nie wiem to jestem za a nawet przeciw howgh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.03.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 hejka hejka oxa To gdzie sie tak odezwalas , ze niby wszystko Twoja wina ? Ta zime to wypada odszczekac , bo moze po zlosci nam zostac . Na powaznie to obrzydliwie jest naprawde Gosiek Dziekuje za pamiec o mojej kontuzji , jakos odeszla ,guz jako taki jest , moze nawet blizna zostanie po gwozdziu . Maluszku Mam nadzieje , ze trzymasz reke na pulsie i w sobote bede mogla poplakac ze wzruszenia czytajac do poduszki o Szilce , o calej reszcie i o Karen i o Karusi . Tak mysle , ze moglabym na placzke jednak , bo jak filmiki ogladam to sie zruszam jak nie wiem co mokka Moze jednak tesciowa miala po prostu i bez podtekstow dzien dobroci dla zwierzat , temu i mila byla dla Ciebie tez W sumie to nie wiem jak mozna nie darzyc wielka miloscia Swinke , a juz babcia to powinna zawsze Zwlaszcza nauczycielka dzieci lubic powinna . Jak kaska , z uposazeniem czy bez nie wazne . Siadalam w koncu na chwilke , tak mysle , ze jak sie nie pracuje to ma sie mniej czasu niz kiedys sie ma stale zajecie . Gonie za ogonem caly czas . Ato sie z kims o psach zagadam to juz przepadne calkiem .Dzisiaj z panem od koparki tak mnie wcieli , zagadalam sie , alemial dobermana to pogadalismy od serca . Pozniej z panem ze Strazy miejskiej ,bo zglaszalam w koncu takie psy co maja caly plot dziurawy .Tak sie na mnie rzucily dzisiaj , ze szok . Gdybym to nie ja byla , tylko ktos kto sie boi to zawal bankowo . Pablis obszczekiwal , bylo tego z 4-5 sztuk , ale ujadaly za duzo wiecej . Nie wiem jak mozna tak bezmyslnie psy posiadac Moze ja tez powiesze resztki jakiejs siatki przy slupkach i bede udawala , ze moje psy to nie moje i nie atakuja . Trzeci swiat normalnie ta polska wies . Dobrze , ze nie mam jakiegos malego siersciucha , bo strach by bylo wyjsc z domu calkiem . Teraz ta Straz miejska pewnie niewiele zrobi , ale kogos pogryza to bedzie afera . No to takie u nas nowosci . Moze poza tym , ze sprzatalam w garazu .Jak na 2 lata mieszkania szok calkiem , czego my tu nie mielismy Bonnie Czy moglabys podpisac liste ? Nasz kolega lada chwila wraca , bardzo szczesliwy .Ta wiec znowu bede szukala panny na wydaniu Jesli ktos ma taka na oku mozemy sie ugadywac , najlepiej jakas po sasiedzku Kotek to juz kapiel w rowie z woda zaliczyl , bo row byl bardzo duzy i nie dal rady przeskoczyc . Bardzo mu sie podobalo , bo wrocil popatrzec . Tak wiec niebawem do Gdanska sie wybierzemy morze im pokazac . Jesli ktos mialby namiar na pensjonat gdzie z burkami mozna bede wdzieczna za namiar . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.03.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Cieszę się, że jesteś i nic groźnego z ta kontuzją Tak wiec niebawem do Gdanska sie wybierzemy morze im pokazac . Jesli ktos mialby namiar na pensjonat gdzie z burkami mozna bede wdzieczna za namiar . tu nie pomogę, gdzieś namiary miałam gdzie z yorkiem można, no ale york to nie pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts