Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Gosiek

Podwin do gory strone , nawet okladka jest wklejona :D

Z taka ladna pania , no rozumiem , ze gdyby byl taki ladny pan to bys nie przegapila.

już wiem, tamto od razu sprawdziłam ale internet nic mi nie podpowiedział czego konkretnie mam szukać :wink: W kioskach jeszcze nie ma, będę czatować :wink:

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

wstałam..... odsłoniłam okna i......... umarłam :o :o :o BIAŁO!!!!! drzewa białe choinki białe wszystko białe i to w takiej ilości że kosmos :o :o przejechałam 40km - koniec bieli..... dopłynełam do pracy, szkoda tylko że wiatr nikły bo miałam zapasowy zagiel, byłoby szybciej......

PORAŻKA :roll:

Cze :D . Wstałam , biało, zimno, szron, czyli dzień jak co dzień :lol: . Z ciekawostek to Świnka wczoraj mydła się najadła, bekała całą noc i waliła jak z armaty. Jesteśmy wyspani, rześcy i mamy jasność umysłu wielką, nic tylko z zapałem zabierać się do pracy :evil: . Chciałam ją utłuc, o 6 rano wywaliła z siebie dwa mydła, no co za Prosiak. Wyszłam z nią na dwór, a tu lodówka zupełna, odgłosy wydawała z siebie jak z tajnego laboratorium. Nawet sie wczoraj zastanawiałam, dlaczego zjadła te mydła, bo nigdy tego nie robił, myślałam o nadkwasocie, dzisiaj mi jasność umysłu powróciła i wiem, że zjadła mydło z własnej głupoty, jak zawsze zresztą w takich przypadkach. Nie mam dla niej współczucia, litości i zrozumienia :evil: .

Dzisiaj ostre poszukiwanie wiadomej gazety, też się boję , aby nie wykupili. To powinno poprawić mi humor. Dobrego dnia wszystkim.

Biedna Świnka :( Mam nadzieję, że już jej lepiej :D

Misiek raz pożarł całą kostkę masła - znaleźliśmy tylko papierk po tym masełku tak dokładnie wylizany, że nawet nie było żadnego zagięcia - papier wyglądał jak wyprasowany :lol: Później tylko musiałam wybierać takie maślane wymiotki :evil: - koszmar. Dywan od razu poszedł na śmieci bo nie dało się go uprać. A Misiek był tego dnia chyba najszczęśliwszy na świecie :D

Dzisiaj pędzę do empiku szukać rzeczonej gazety.

U nas śniegu nie ma - tylko zimno jest :(

pozdrawiam gorąco :D

Dobry :D

U nas tez szron :-? Mam naprawde jak wiekszosc dosc tego .Zapowiadaja jednak cieplo wiec moze chociaz raz im sie uda .Trzeba na Yahoo sprawdzic , tam sa wieksze szanse , ze sie sprawdzi .

Maly troche kuleje , ale nie wiem czy to MZK czy moze gdzies sie uderzyl :roll:

Leza i konceruja tu kolo mnie i caluja sie :D

mokka

Ty juz sie tak nie zlosc na dzieciaka , ot zdarzylo sie jej :roll:

Moze smaczne mydlo bylo po prostu.

Maly Gotti tez je roznosci , najbardziej lubi to co jest u nich w lozku w pokrowcu .Kiedys sprawie mu manto chyba, bo po dobroci nie dziala .Lubi tez szczotki obgryzac , poduszki :roll:

Karen

Pewnie psy sie uciesza , ze snieg znowu , moim sie wczoraj nawet podobalo :D

Moze sa juz zdjecia Rozyka znad morza ?

Poki co jasnosci umyslu nie mam , wiec moze kawe sobie strzele , to mi sie poprawi :D

4 sztuki psich pietek usiluja mnie wypchnac z lozka :wink:

Wiedza , ze jak kawe wypije to pojdziemy na polowanie :D

Karen Ty moja kochana, Oglądam, poznaję już po imionach, a u Ciebie to takie łatwe nie jest. Jednak wiem już, że Amani to Amani, bardzo mi się ten szczylek podoba, nawet już pisałam o tym Rrmisi, no ma w sobie taką radość i energię, no i miny fajne robi bardzo. .

:lol:

Karen - cytat

małe spostowanie Amani to Cytryn tzn., wołamy go Cytryn, Cytrus, Gruby albo Hrabia

Azis to Pudzian, Aisha to Siuśka

tylko Antar jest Antar

Hehe, mokka :lol:

Witam :D

Wy tu gadugadu, a u mnie sezon wiosenny napoczęty Wczoraj do późnej nocy sadziliśmy z ojcem brabanty, tujki i robiliśmy sad :lol: W week pykniemy ponad 30 cyprysików i będę się delektować widokiem :D

Cze, co tak zacichli a :lol: ? Dzisiaj moja teściowa powiedziała, że jestem bardzo fajna :lol: . W końcu się na mnie kobieta poznała, trzeźwa była i nic nie chciała, co ona na mnie szykuje :lol: ? Wiosną już pachnie, czyli to koniec zimy. Jurto poluję na gazetę już sobie w sumie załatwiłam, że mi pod ladę schowają w razie jakby chcieli wykupić ten numer. Panie w empiku u nas są bardzo fajne i same chyba się najpierw naczytają, bo już nagadałam co tam będzie i o kim i w ogóle w szczególe. Jednak u nas ludzie to lubię sensacje :lol: . Trochę przyfantazjowałam tradycyjnie, ale czego się nie robi dla dobra sprawy. Dobranoc :lol: .

Cze dziewczyny i chłopak :D i, ja tam już się teściowej nie przestraszę, jakoś straszna mi się nie trafiła, to ona nawet lekko przestraszona jest :lol: . Dobrze być rodzinnym wariatem, bo wiadomo z wariatami trzeba spokojnie i po dobroc :lol: i. Moja teściowa to emerytowana nauczycielka, to też jest ważne, bo jak mówi do nas to jak do dzieci klas 1-3 ,a nie da się przestraszyć, jak ktoś tak gada :lol: . Do nas gada np.: „co dzieci będą jadły na pierwsze danie? Zupkę z chlebkiem czy może wolicie naleśniczki, są pyszne bo z serkiem. Jak pójdziecie co cioci Jadzi to jak wejdziecie to powiedzcie :” Dzień dobry” . Ja zawsze jak do nich wchodzę to tak właśnie gadam jak w szkole : „dzień-do-bry”, a jak wychodzę to oczywiście: Do –wi-dze-nia :lol: . Teściowa zawsze wszystko sugeruje , nigdy nie powie wprost, a ja jej sugestie odbieram zawsze odwrotnie od jej zamierzeń, więc już się teraz do mnie szeroko uśmiecha i ze Świnką sie bawi, mimo, że jej bardzo nie lubi, a psów się boi jak ognia. Dobra teściowa w sumie to jest, ja bym nigdy takiej synowej jak ja nie zniosła na spokojnie :lol: .

Witam, nie wiem gdzie ta wiosna, :D całą sobotę cyprysy sadziłam, (piknie będzie za jakieś 10 lat :lol: )wieczorem planowałam zakup wózka inwalidzkiego :lol: w niedzielę do południa jako-tako, a potem zima wróciła :-? dziś też lodówa buuu, i śniegi jeszcze mają padać :cry:

Z wiadomości weselszych :lol: się nieopatrznie odezwałam :lol: i okazało się, że wszystkie plagi tego świata to przeze mnie :lol: a że wiem, że nic nie wiem :lol: to jestem za a nawet przeciw :wink: howgh

hejka hejka

oxa

To gdzie sie tak odezwalas , ze niby wszystko Twoja wina ?

Ta zime to wypada odszczekac , bo moze po zlosci nam zostac .

Na powaznie to obrzydliwie jest naprawde :-?

Gosiek

Dziekuje za pamiec o mojej kontuzji , jakos odeszla ,guz jako taki jest , moze nawet blizna zostanie po gwozdziu .

:roll:

Maluszku

Mam nadzieje , ze trzymasz reke na pulsie i w sobote bede mogla poplakac ze wzruszenia czytajac do poduszki o Szilce , o calej reszcie i o Karen :p i o Karusi . Tak mysle , ze moglabym na placzke jednak , bo jak filmiki ogladam to sie zruszam jak nie wiem co :roll:

mokka

Moze jednak tesciowa miala po prostu i bez podtekstow dzien dobroci dla zwierzat , temu i mila byla dla Ciebie tez :wink: :D W sumie to nie wiem jak mozna nie darzyc wielka miloscia Swinke , a juz babcia to powinna zawsze :roll: Zwlaszcza nauczycielka dzieci lubic powinna .

Jak kaska , z uposazeniem czy bez nie wazne .

:roll:

Siadalam w koncu na chwilke , tak mysle , ze jak sie nie pracuje to ma sie mniej czasu niz kiedys sie ma stale zajecie .

Gonie za ogonem caly czas . Ato sie z kims o psach zagadam to juz przepadne calkiem .Dzisiaj z panem od koparki tak mnie wcieli , zagadalam sie , alemial dobermana to pogadalismy od serca .

Pozniej z panem ze Strazy miejskiej ,bo zglaszalam w koncu takie psy co maja caly plot dziurawy .Tak sie na mnie rzucily dzisiaj , ze szok . Gdybym to nie ja byla , tylko ktos kto sie boi to zawal bankowo . Pablis obszczekiwal , bylo tego z 4-5 sztuk , ale ujadaly za duzo wiecej . Nie wiem jak mozna tak bezmyslnie psy posiadac :-?

Moze ja tez powiesze resztki jakiejs siatki przy slupkach i bede udawala , ze moje psy to nie moje i nie atakuja . Trzeci swiat normalnie ta polska wies . Dobrze , ze nie mam jakiegos malego siersciucha , bo strach by bylo wyjsc z domu calkiem .

Teraz ta Straz miejska pewnie niewiele zrobi , ale kogos pogryza to bedzie afera .

No to takie u nas nowosci . Moze poza tym , ze sprzatalam w garazu .Jak na 2 lata mieszkania szok calkiem , czego my tu nie mielismy :roll:

Bonnie

Czy moglabys podpisac liste ?

Nasz kolega lada chwila wraca , bardzo szczesliwy .Ta wiec znowu bede szukala panny na wydaniu :D Jesli ktos ma taka na oku mozemy sie ugadywac , najlepiej jakas po sasiedzku :wink:

Kotek to juz kapiel w rowie z woda zaliczyl , bo row byl bardzo duzy i nie dal rady przeskoczyc . Bardzo mu sie podobalo , bo wrocil popatrzec .

Tak wiec niebawem do Gdanska sie wybierzemy morze im pokazac .

Jesli ktos mialby namiar na pensjonat gdzie z burkami mozna bede wdzieczna za namiar .

Cieszę się, że jesteś i nic groźnego z ta kontuzją :roll: :lol:

Tak wiec niebawem do Gdanska sie wybierzemy morze im pokazac .

Jesli ktos mialby namiar na pensjonat gdzie z burkami mozna bede wdzieczna za namiar .

tu nie pomogę, gdzieś namiary miałam gdzie z yorkiem można, no ale york to nie pies :wink: :roll: