Karen 17.03.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witam Rrmi - ośrodek z psami do którego jeżdziliśmy http://www.jaroszowiec.wczasy.pl/ na temat ośrodka dużo piszą na stronie ale..... polecam bardzo bardzo - z jednej strony las, z drugiej morze, cisza spokój, plaża prawie pusta w chwili kiedy wszędzie tłok, jest gdzie pochodzić, jest gdzie czworonoga wybiegać, w domkach czysto i wszystko masz swoje, nie trzeba maszerować do łazienki woda zawsze ciepła itd..... jak dla mnie warunki OK - na filmiku o Karusi widac plaże własnie z Łaz - a jak chcesz rozrywki typu ,,szaalajemy'' chwila i mielno, zresztą samochodem wszędzie blisko - piękne urokliwe miejsce wpadania Jamna do morza, pare ,,wioch'' nadmorskich gdzie mozna podryptać, rzut beretem i Koszalin, - JUŻ WAM zazdroszcze !!!! - zadzwoń, kobieta b. miła i..... no zadzwoń zobaczysz ) piszesz do Gdańska - obok gdańska jest wyspa Sobieszewo - śliczne miejsce, las i cudna olbrzymia plaża jak na Helu - również sliczne miejsce, martwa wisła tralalala spacery i CISZA, dalej na mierzeje wiślaną fuuuul wypas - są i pensjonaty i chałupki i można wybierać, Sobieszewo mi bardzo bliskie więc polecam kocham miejsca ciche bez ludzi, gdzie słychać ptaków spiew i nikt nie zakłóca wrzaskiem szumu morza - a tam własnie tak jest, tam czas się zatrzymał ) ośrodek do któego jezdzilismy juz nie istnieje, ostatni raz byliśmy na tzw. prywacie łu gospodarza ) źle nie było lecz wole jednak pensjonaty domki itd..... taki swój kawałek podłogi - na lato rezerwować trzeba wczesniej - zresztą jak wszędzie ) http://sobieszewska.wyspa.pl/polozenie/ http://www.digitalphoto.pl/foto3/9130_b.jpg wyspa sobieszowska z lotu ptaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.03.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 rrmi - oczywiście, że trzymam rękę na pulsie Dzisiaj też nie było Mam nadzieję, że do soboty będzie cmokam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.03.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Dzien dobry, a jak tam guz pieska, czy sie wchlonelo?Dla siebie w aptece zapytaj, jest tez jakas masc na blizny - Cepan. Stefek kiedys mial po operacji. Niestety u niego nic nie pomoglo, bo za puzno lekarze to dali. Ale podobno to dobra masc, warto zapytac i moze w necie poczytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 17.03.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Hej rrmi, a gdzie ja się mogłam odezwać na zwierzęcym wewątku Nie wiem jak u Was, ale u mnie śnieg z deszczem, mniej sniegu, więcej deszczu pogoda pod psem tyle pożytku, że tuje i cyprysy siem podeleją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 17.03.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Strasznie przepraszam, ale muszę jest tak obrazowy, Gdy Bóg stworzył Adama i Ewę, rzekł im: - Mam tylko dwa prezenty. Jednym jest sztuka siusiania na stojąco, a ... Wtedy Adam skoczył do przodu i krzyknął: "Ja!!! Ja!!! Ja!!!! Ja to chcę, proszę, Panie, prooooszę, prooooszę, istotnie ułatwi mi to życie". Ewa się zgodziła, mówiąc, że takie rzeczy nie miały dla niej znaczenia. Wtedy Bóg dał Adamowi prezent, a ten zaczął krzyczeć z radości. Biegał po Rajskim Ogrodzie i obsikiwał wszystkie drzewa i krzaki, biegał po plaży wysikując rysunki na piasku... Nie przestawał się z tym obnosić. Bóg i Ewa obserwowali oszalałego ze szczęścia mężczyznę, gdy Ewa spytała: - Jak jest drugi prezent" Bóg odpowiedział: - Mózg, Ewo, mózg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 17.03.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/yes.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/021.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.03.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 hehehe dobre Pogoda to jest naprawde Ja od rana musialam isc z chlopakami , bo im nie przeszkadza , miauczeli pod drzwiami , a teraz koparka byla i musialam pokazywac o co mi sie rozchodzi . Pewnikiem grypa bedzie Jesli do jutra nie bedzie ladnej pogody to wyjezdzam . Prosze mnie nie szukac Karen Najbardziej pusta plaza jaka znam jest w Piaskach .Tez nie lubie sie o innych ocierac . No nic trzeba isc sie suszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.03.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Dzien dobry, a jak tam guz pieska, czy sie wchlonelo? Dla siebie w aptece zapytaj, jest tez jakas masc na blizny - Cepan. Stefek kiedys mial po operacji. Niestety u niego nic nie pomoglo, bo za puzno lekarze to dali. Ale podobno to dobra masc, warto zapytac i moze w necie poczytac. rrmi czy mi sie wyadje, czy Ty mnie ostatnio omijasz? Jesli tak, to nie rozumiem dlaczego, ale i nie pytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.03.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Jesli do jutra nie bedzie ladnej pogody to wyjezdzam . Prosze mnie nie szukac Zabierz mnie ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Dzien dobry, a jak tam guz pieska, czy sie wchlonelo? Dla siebie w aptece zapytaj, jest tez jakas masc na blizny - Cepan. Stefek kiedys mial po operacji. Niestety u niego nic nie pomoglo, bo za puzno lekarze to dali. Ale podobno to dobra masc, warto zapytac i moze w necie poczytac. rrmi czy mi sie wyadje, czy Ty mnie ostatnio omijasz? Jesli tak, to nie rozumiem dlaczego, ale i nie pytam... no nieee wiem ale pies już zdrów, kilka postów wcześniej rrmi pisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.03.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Nie czytalam. Nie czytam wszystkiego w komentarzach, przalatuje tylko mniej-wiecej. Za to moge czasami zapytac o cos co juz bylo powiedziane. Dziekuje Gosiek, ze Tobie mimo to chcialo sie odpowiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.03.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Dzien dobry, a jak tam guz pieska, czy sie wchlonelo? Dla siebie w aptece zapytaj, jest tez jakas masc na blizny - Cepan. Stefek kiedys mial po operacji. Niestety u niego nic nie pomoglo, bo za puzno lekarze to dali. Ale podobno to dobra masc, warto zapytac i moze w necie poczytac. rrmi czy mi sie wyadje, czy Ty mnie ostatnio omijasz? Jesli tak, to nie rozumiem dlaczego, ale i nie pytam... Mnie też omija... Witanko Okopy robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 17.03.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Dzień dobry . Czy jest gazeta? Oxa jaka z Ciebie dowcipna dziewczyna i jakie mądre kawały dajesz, normalnie sama prawda tam jest . Ja już nie mogę się doczekać, aby sobie tam wyczytać to i owo, rozgadałam po okolicy i ludzie się niecierpliwią. Wiosny nie ma i nie będzie do odwołanie, ja choruję dalej na głowę , czyli bez zmian . Wymyślam jakieś pstre zestawienia róż i innych badyli. Teraz tak mi się porobiło, że wybieram tylko w paski i w ciapki, pięknie będę miała , jak na odpuście. Trudno, pogodziłam się z tym, że mi ogród "na ładnie i na poważnie" jest nie pisany w tym wcieleniu. Kiedy ja zmądrzeje, no ludzie ile można tak się mordować, czekam tego jak zbawienia http://emoty.blox.pl/resource/tease2.gif Gospodynia niech sie odezwie, ludzi się naszło , siedzą tak i czekają, może by jakiej herbaty w szklance chociaż im dać, bo pomarzli dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 gospodyni pewno psom dogadza, albo tak ją przeciągnęły po błotach, że jeszcze do siebie nie doszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.03.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Donoszę, że gazety dalej nie ma Ogólnie to do dupy jest Zimno, wieje jak cholera Normalnie mam wszystkiego dosyć Chcę słoooooooooooońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 18.03.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Donoszę, że gazety dalej nie ma JEST http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/lol.GIF - własnie dostałam semesa od psiego dziecka, mają w łapkach we wrocku - więc u Was powinna się równiez pojawić może za chwilkę mam nadzieję że do artykułu podejdziecie z dużą dawką wyrozumiałości i pobłazaniem....... Chcę słoooooooooooońca - proszę http://www.gify.org/bazagif/slonce/sole008.gif we Wrocku świeci Gospodynia niech sie odezwie, ludzi się naszło , siedzą tak i czekają, może by jakiej herbaty w szklance chociaż im dać, bo pomarzli dzisiaj Właśnie Właśnie tez bym sie kawy napiła - a tu kiszka rrmi czy mi sie wydaje, czy Ty mnie ostatnio omijasz? Ha nie Ty jedna tak to odczuwasz, jest nas tu więcej drzwi zamnięte na klucz wszyscy tupią na wycieraczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Niedługo wychodzę po zakupy to i gazetkę upoluję, a przynajmniej taką mam nadzieję poszarogęsię się tu troszkę i w zastępstwie gospodyni sama Was poczęstuję http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/df/ri/hegf/EvncEd2hqflBLom84X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.03.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Karen - dzięki za słońce :D Gazety jeszcze nie ma - przed chwilą byłam w kosku. Może jutro będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 18.03.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Maluszek nienie mówili w empiku, albo duzym kiosku ruchu, ale tu tylko empik - nie wiem jak u Was, co powiedziała pani z kiosku - mi..... że nie mają podpisanych umów i nie sprowadzają bo nie bo i cos tam tłumaczyła że tylko empik Boże - truskawski chyba nie doczekam wiosny :/ tak sie dłuży ta zima i zimno :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts