Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Witam

Rrmi - ośrodek z psami do którego jeżdziliśmy

http://www.jaroszowiec.wczasy.pl/

na temat ośrodka dużo piszą na stronie ale..... polecam bardzo bardzo - z jednej strony las, z drugiej morze, cisza spokój, plaża prawie pusta w chwili kiedy wszędzie tłok, jest gdzie pochodzić, jest gdzie czworonoga wybiegać, w domkach czysto i wszystko masz swoje, nie trzeba maszerować do łazienki woda zawsze ciepła itd..... jak dla mnie warunki OK - na filmiku o Karusi widac plaże własnie z Łaz - a jak chcesz rozrywki typu ,,szaalajemy'' chwila i mielno, zresztą samochodem wszędzie blisko - piękne urokliwe miejsce wpadania Jamna do morza, pare ,,wioch'' nadmorskich gdzie mozna podryptać, rzut beretem i Koszalin,

- JUŻ WAM zazdroszcze !!!! - zadzwoń, kobieta b. miła i..... no zadzwoń zobaczysz :-))

piszesz do Gdańska - obok gdańska jest wyspa Sobieszewo - śliczne miejsce, las i cudna olbrzymia plaża jak na Helu - również sliczne miejsce, martwa wisła tralalala spacery i CISZA, dalej na mierzeje wiślaną fuuuul wypas - są i pensjonaty i chałupki i można wybierać, Sobieszewo mi bardzo bliskie więc polecam

kocham miejsca ciche bez ludzi, gdzie słychać ptaków spiew i nikt nie zakłóca wrzaskiem szumu morza - a tam własnie tak jest, tam czas się zatrzymał :-)) ośrodek do któego jezdzilismy juz nie istnieje, ostatni raz byliśmy na tzw. prywacie łu gospodarza :-)) źle nie było lecz wole jednak pensjonaty domki itd..... taki swój kawałek podłogi - na lato rezerwować trzeba wczesniej - zresztą jak wszędzie :-))

http://sobieszewska.wyspa.pl/polozenie/

http://www.digitalphoto.pl/foto3/9130_b.jpg

wyspa sobieszowska z lotu ptaka

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dzien dobry, a jak tam guz pieska, czy sie wchlonelo?

Dla siebie w aptece zapytaj, jest tez jakas masc na blizny - Cepan. Stefek kiedys mial po operacji. Niestety u niego nic nie pomoglo, bo za puzno lekarze to dali.

Ale podobno to dobra masc, warto zapytac i moze w necie poczytac.

Strasznie przepraszam, ale muszę :lol: jest tak obrazowy, :lol:

Gdy Bóg stworzył Adama i Ewę, rzekł im:

- Mam tylko dwa prezenty. Jednym jest sztuka siusiania na stojąco, a ...

Wtedy Adam skoczył do przodu i krzyknął: "Ja!!! Ja!!! Ja!!!! Ja to chcę, proszę, Panie, prooooszę, prooooszę, istotnie ułatwi mi to życie".

Ewa się zgodziła, mówiąc, że takie rzeczy nie miały dla niej znaczenia.

Wtedy Bóg dał Adamowi prezent, a ten zaczął krzyczeć z radości. Biegał po Rajskim Ogrodzie i obsikiwał wszystkie drzewa i krzaki, biegał po plaży wysikując rysunki na piasku... Nie przestawał się z tym obnosić.

Bóg i Ewa obserwowali oszalałego ze szczęścia mężczyznę, gdy Ewa spytała:

- Jak jest drugi prezent"

Bóg odpowiedział:

- Mózg, Ewo, mózg...

hehehe dobre :lol: :lol: :lol:

Pogoda to jest naprawde :-?

Ja od rana musialam isc z chlopakami , bo im nie przeszkadza , miauczeli pod drzwiami , a teraz koparka byla i musialam pokazywac o co mi sie rozchodzi .

Pewnikiem grypa bedzie :roll:

Jesli do jutra nie bedzie ladnej pogody to wyjezdzam .

Prosze mnie nie szukac :D

Karen

Najbardziej pusta plaza jaka znam jest w Piaskach .Tez nie lubie sie o innych ocierac . :roll:

No nic trzeba isc sie suszyc :D

Dla siebie w aptece zapytaj, jest tez jakas masc na blizny - Cepan. Stefek kiedys mial po operacji. Niestety u niego nic nie pomoglo, bo za puzno lekarze to dali.

rrmi czy mi sie wyadje, czy Ty mnie ostatnio omijasz? :roll:

Jesli tak, to nie rozumiem dlaczego, ale i nie pytam... :roll:

:o :o no nieee wiem

ale pies już zdrów, kilka postów wcześniej rrmi pisała

Mnie też omija... :roll:

Witanko :D

Okopy robisz? :roll:

Dzień dobry :D . Czy jest gazeta?

Oxa jaka z Ciebie dowcipna dziewczyna i jakie mądre kawały dajesz, normalnie sama prawda tam jest :lol: . Ja już nie mogę się doczekać, aby sobie tam wyczytać to i owo, rozgadałam po okolicy i ludzie się niecierpliwią. Wiosny nie ma i nie będzie do odwołanie, ja choruję dalej na głowę , czyli bez zmian :lol: . Wymyślam jakieś pstre zestawienia róż i innych badyli. Teraz tak mi się porobiło, że wybieram tylko w paski i w ciapki, pięknie będę miała , jak na odpuście. Trudno, pogodziłam się z tym, że mi ogród "na ładnie i na poważnie" jest nie pisany w tym wcieleniu. Kiedy ja zmądrzeje, no ludzie ile można tak się mordować, czekam tego jak zbawienia http://emoty.blox.pl/resource/tease2.gif

Gospodynia niech sie odezwie, ludzi się naszło , siedzą tak i czekają, może by jakiej herbaty w szklance chociaż im dać, bo pomarzli dzisiaj

Donoszę, że gazety dalej nie ma :(

JEST http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/lol.GIF - własnie dostałam semesa od psiego dziecka, mają w łapkach we wrocku - więc u Was powinna się równiez pojawić :) może za chwilkę :)

mam nadzieję że do artykułu podejdziecie z dużą dawką wyrozumiałości i pobłazaniem....... :oops:

Chcę słoooooooooooońca :D
- proszę http://www.gify.org/bazagif/slonce/sole008.gif we Wrocku świeci

Gospodynia niech sie odezwie, ludzi się naszło , siedzą tak i czekają, może by jakiej herbaty w szklance chociaż im dać, bo pomarzli dzisiaj

Właśnie Właśnie tez bym sie kawy napiła - a tu kiszka :(

rrmi czy mi sie wydaje, czy Ty mnie ostatnio omijasz?

Ha nie Ty jedna tak to odczuwasz, jest nas tu więcej :lol:

drzwi zamnięte na klucz wszyscy tupią na wycieraczce :wink:

Maluszek nienie mówili w empiku, albo duzym kiosku ruchu, ale tu tylko empik - nie wiem jak u Was, co powiedziała pani z kiosku - mi..... że nie mają podpisanych umów i nie sprowadzają bo nie bo i cos tam tłumaczyła że tylko empik :(

Boże - truskawski :o chyba nie doczekam wiosny :/ tak sie dłuży ta zima i zimno :/