Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

hejka z poludnia :D

Nas nie zasypalo az tak , ale zajrzalam kilka dni temu i komentarzy nie widzialam i pomyslalam , ze moderator spelnil moja prosbe o wyrzucenie ich ,

co prawda dawno temu o to prosilam , ale w mysl zasady , ze lepiej pozno niz wcale, wydawalo mi sie , ze juz ich nie ma.

Sniegu po pas , cala noc pradu nie bylo , jak to na wsi , wlasciwie chyba nie widzialam tej zimy az tyle sniegu :-?

Niby ladnie , nawet z aparatem bylismy na spacerze , no ale bez przesady .

Chlopaki tez zdziwieni chyba , wiosny raczej wygladali , bo cieplolubni w sumie :roll:

Marjucha

Intonacja w tym calym szkoleniu bardzo wazna jest . Wlasnie wgrywam filmiki , podesle Ci moje haslo do You Tube to zobaczysz .Jak moich wolam tak ot tak sobie to olewaja , ale jak po naszemu to od razu wiedza , ze maja przyjsc .Bardzo dobrze wlasnie to dzisiaj bedzie widac .

Ciesze sie , ze zaczeliscie sie uczyc :D Na pileczke to i Twoi Hodowcy ucza , widzialam jak fajnie to idzie . My z Pablisie zdawalismy PT razem z nimi , byli absolutnie doskonali :p Azwstyd calej naszej grupie bylo przy nich :lol:

Dziewczetom i ja dziekuje oczywiscie za odwiedziny :D

mokka to juz mysle , ze przez ten czas pergole ma porobione , przepiekne pewnie , czy tak?

oxa

My czekamy na Was caly czas , moi naprawde z dziewczynami bardzo lubia :roll:

MaluszkuPewnie juz poczytalas gazete , ja tak .Jak zwykle sie zruszam i rycze , zreszta Karen jest bardzo wyjatkowa osoba i ciesze sie , ze Ja znam .Bardzo duzo mi pomogla i wciaz pomaga .

No to nara :D

No to czekam na hasło i namiary na filmiki.

Pozdrawiam :D

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Tiaaa, wiosna coraz piękniejsza, wczoraj śnieg, dziś rano -3C, aż się boję, co będzie jutro :lol:

rrmi Ty mnie nie czaruj, wybiorę się do ciebie jak cieplej będzie cobyś to wiadro wody - którym mnie cucić będziesz po tylukilometrowym spacerze - w ogródku a nie w chałupie na mnie wylała :lol:

Mokka mówią, że jak dzień krótki i śnieg za oknem to ludziom na amory się zbiera, 8) dość już tych sexcesów, goń starego do tej pergoli, bo my już wiosny wypatrujemy, a Ty nam coś o sierpniu gadasz :lol:

Nie bój się, nie zdążył :wink:

A co myslisz , ze chcial Pablisiowi odgryzc ?

Czy o sexie ? :D Dzieki za slonce z rana , co prawda prawdziwego nie brak , ale przez to znowu malo na zawal nie zeszlam jak to wszystko z dachu zaczelo spadac , o chlopcach nie wspomne , bo ze spania ich zbudzilo .Narobili krzyku jakby nas napadli bandyci :lol:

Jak bedziesz kiedys u mnie to i ja mam grzywke do obciecia :D :wink:

Mlody w Niedziele przyzwiezie to co ma przywiezc :wink:

oxa

Zmniejszymy dystans , spokojnie , nie chce Cie wykanczac :D

Marjucha

Jak zwykle ostatnio , jak zwykle , wpadam na chwile do kompa i wciaz cos mnie goni , juz wysylam login i haslo :D Gdybym nie wyslala mozesz poslac mi wiazanke :wink:

Maluszku

Karen jest bardzo wyjatkowa naprawde , gdyby nie Ona ....

Tyle mi pomaga , ze az wstyd sie przyznac .

My obie z mokka patrzymy w Nia jak w obrazek :D :wink:

Jak o cos pytam mokke to ta zaraz gada , a co Karen powiedziala o tym :lol:

Poza tym powiem krotko , wiosna idzie , sa roztopy ,wczoraj wpadalam w dolek , ktory calkiem sprytnie schowal sie pod sniegiem , mokra do polowy uda wrocilam do domu , dobrze , ze mi kalosza nie wessalo . :D

Mam nadzieje spelnic moje marzenie i kupic gdzies gumofilce w rozmiarze nr 6 , no moga byc wieksze , byle nie eleganckie kalosze :roll:

ja tam ma zestaw - gumofilce codzienne i wariant kaloszowy świąteczny - w niedziele zakładam do obejścia :wink:

rrmi skąd Twoje Pablisie takie czyste hę ? Ten model tak ma czy jakoś ich obmywasz po spacerach bidaków ? :)

Z Jagi to jakby oblatuje - ale Andzia to taka ufajdolona wraca z zapasów w błocie że z mopami nie nadążam :roll:

Zosiu

Moi sa jak Jagusia wlasnie , jak po dobrym deszczu idziemy to ich wycieram , bo zimno jak mokro :D

Andzia ma dlugie wlosy to na pewno inaczej .

Nie gadaj , ze masz prawdziwie gumofilce , w sensie gumofilce a nie jakies tam kalosze z ocieplaczem ?

Jesli masz takie w damskim rozmiarze to powiedz gdzie takie kupilas ?

Widzialam najmniejsze w rozmiarze 8 , no strasznie za duze dla mnie , ale jak co to chyba sie namysle :roll:

Widze , ze sie do wsi juz przysposobilas , he?

Jak dziewczeta ?

Pytam i pytam a jak grochem o sciane :roll:

Jak sie dogaduja ?

Nie bój się, nie zdążył :wink:

A co myslisz , ze chcial Pablisiowi odgryzc ?

Czy o sexie ? :D Dzieki za slonce z rana , co prawda prawdziwego nie brak , ale przez to znowu malo na zawal nie zeszlam jak to wszystko z dachu zaczelo spadac , o chlopcach nie wspomne , bo ze spania ich zbudzilo .Narobili krzyku jakby nas napadli bandyci :lol:

Jak bedziesz kiedys u mnie to i ja mam grzywke do obciecia :D :wink:

Mam nadzieje spelnic moje marzenie i kupic gdzies gumofilce w rozmiarze nr 6 , no moga byc wieksze , byle nie eleganckie kalosze :roll:

tylko odpowiedziałam na sugestię Soniki :wink:

to przeżycia mieliście :o

komu grzywkę ciąć :roll:

rozumiem, że kamerujesz ?

gumofilce gdzieś ostatnio widziałam, chyba w Platformie na Puławskiej :roll:

ale czy numery małe były nie wiem. Czemu nie chcesz ocieplanych gumiaków za zimne?

popatrz tu

http://www.magomet.szczecin.pl/sklep/?p=productsList&iCategory=112

te ostatnie na tej stronie

Mam najprawdziwsze cudowne gumofilce z Gees-u ! I nie żadne tam made in China tylko nasze lokalne 8)

Mój sukces polega na tym, że ja nie mam damskiego rozmiaru :oops: :lol: Ino porządne wiejskie 40 :oops:

Bierz tę ósemkę , zrobisz sobie onuce i będzie dobrze :) Na zimę jak znalazł.

Albo zapytam u nas w geesie czy mają takie dziecinne :roll: ;)

Dziewczynki dziękuję - bardzo bardzo :) Andzia ma właśnie cieczkę (jeszcze jej nie ciachnęliśmy - bo mówili żeby do pierwszej cieczki poczekać :roll: )

trochę się bałam czy to nie spowoduje jakiś perturbacji w "stosunkach " - ale odpukać jest dobrze. Jaga rządzi ( póki co :roll: ) i młoda dosyć w nią wpatrzona, ustępuje (tfu tfu). Wyglądam wiosny z utęsknieniem - coby bardziej nasze wzajemne pożycie na świeże powietrze przenieść :D

My na takie dłuższe wyprawy spacerowe to tylko w weekendy możemy sobie pozwolić - bo tu wieczorami to ciemno jak , no nie wiem jak ale ciemno :D

A jak tam stosunki Pablisiowo-Gociowe ? Ze zdjęć wynika , że zażyłe i przyjazne :)

Cze :D . Chciałam poinformować, że od soboty będzie wiosna, mam pergolę wstępnie już mam obgadaną ze Starym czyli będzie ocieplenie. No w Karen to zapatrzona jestem, teraz po gazecie to nie tylko ja, pół wsi już też się zapatrzyło, tylko ten autograf jakoś internetowo trzeba obgadać. Ładne obuwie tutaj zapodajecie, pewnie się skusze na wiosnę. Ja taka delikatna, wręcz eteryczna, ale lubię mocno stąpać po ziemi to dobry filc mi się przyda jak nic. Czyli reasumując wiosna już idzie, moją zgodę na to ma, można śmiało się negliżować i na wiosennie stroić. Jak Stary dotrzyma słowa, to zima najszybciej będzie w grudniu, jak nawali to algorytm postępowania taki jak podałam wcześniej. :lol:

No wszelki duch , ja nie pomyslalam o szukaniu tego w necie , bo to czasem dziwnie z rozmiarami bywa .

Temu patrzylam w sklepach , ale u nas wlasnie Geesowskiego nie ma .

Czuje jednak ze moje marzenie sie spelni niebawem , bo jak w sobote nie znajde na zywo to sie skusze w necie kupic .

Chyba to opije ja juz beda takie prawdziwe filcaki staly w kotlownii kolo pieca :D

Wiosna wiosna , ale dobre obuwie to podstawa :p

Dziecey rozmiar to nie jest Zosiu , ale ja mala to jak niby mam nosic duze buty :roll: :D

Dziewczynki dziękuję - bardzo bardzo :) Andzia ma właśnie cieczkę (jeszcze jej nie ciachnęliśmy - bo mówili żeby do pierwszej cieczki poczekać :roll: )

trochę się bałam czy to nie spowoduje jakiś perturbacji w "stosunkach " - ale odpukać jest dobrze. Jaga rządzi ( póki co :roll: ) i młoda dosyć w nią wpatrzona, ustępuje (tfu tfu). Wyglądam wiosny z utęsknieniem - coby bardziej nasze wzajemne pożycie na świeże powietrze przenieść :D

My na takie dłuższe wyprawy spacerowe to tylko w weekendy możemy sobie pozwolić - bo tu wieczorami to ciemno jak , no nie wiem jak ale ciemno :D

A jak tam stosunki Pablisiowo-Gociowe ? Ze zdjęć wynika , że zażyłe i przyjazne :)

Gadaj ze niby trzeba czekac , no to juz sie doczekalas cieczki :D

Rozne tu sa opinie o cieciu , poczytaj .

U nas tez pozycie sie bedzie przeniosili na swieze powietrze , no ale poki co mozna utonac .

Moi jako tako .

Karen mowi , patrzac na filmiki , ze nie jest zle , ja panikuje , zaczynam sie bac , no ale jakos musze te piwo wypic .

Poki co w razie zadymy wystarczy , ze powiem slowo na k z naciskiem na litere r i jest warowanie bez gadania :roll:

ja z całego serca polecam gumofilce - zwane na kaszubach również skłeżniami. Oprócz wielkiej urody i zdecydowanego stylu posiadają szereg zalet - jak i na ten przykład :

są szerokie jak stodoła - dzięki czemu wzuwa się je zgrabnie ( i zezuwa tez)

szybko, bez konieczności użycia rąk. co w sytuacji wiejskiej , różnych zaskakujących i nieprzewidywalnych zdarzeń ma szczególne znaczenie.

Noga sobie swobodnie w takim bucie lata i dzięki temu wielki komfort posiada.

Cholewki mają taki luz , że spokojnie scyzoryk, kanapkę i latarkę można w nie wepchnąć,a jak ktoś ma szczupłą pęcinę to i koszyk na grzyby się zmieści.

Dodatkowo w lecie grzeją, w zimie chłodzą , albo odwrotnie.

Chciałabym żeby z tą pergolą to się sprawdziło - bo ja już bratków nasadziłam w skrzynki i nie wiem ile one jeszcze tych zmian klimatycznych mogą przetrzymać.

Także bardzo proszę tak.

Zosiu

Znam wszystkie te zalety i temu marze , w sobote zapoluje i mam nadzieje , ze w koncu nabede droga kupna , jesli nie zastosuje metode Mlodej Goskowej.

W necie kupuje w sumie tylko karme dla chlopcow , a tak to lubie macac i koniec .

Starej daty jednak jestem :roll:

Jak kupie to zaszpanuje , nie ma co :D