Zochna 26.03.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Poki co w razie zadymy wystarczy , ze powiem slowo na k z naciskiem na litere r i jest warowanie bez gadania o to mnie natchnęłaś . To rzeczywiście nadzwyczaj dzwięczne slowo jest i na pewno moc posiada. Jutro będę ćwiczyć. Ja taką nie-fachową obserwację w sąsiedztwie poczyniłam : krwawe konflikty powstawały przy nierównym traktowaniu psiaków . Mam na myśli, że jeżeli jeden np jest pupilem , okazuje mu się więcej uwagi - a drugi robi za stróża tylko , to ten "pokrzywdzony" prędzej czy później - pewnie wtedy jak wyczuje swoją fizyczną przewagę - wykazuję się agresją w stosunku do rywala. Nie wiem czy to brzmi jakoś sensownie - ale tak w naszych okolicach bywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 26.03.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Z pergolą się sprawdzi, załatwione już jest . Święte słowa takie gumofilce lokalnie filcami zwane to skarb narodowy,” poznasz pana po cholewach” od tego pochodzi to powiedzenie. U nas mówią jeszcze inaczej” im grubsza pupa tym cieńsze obcasy, czyli widzicie jak to klasa w tych filach jest . Tylko dla wyrafinowanych kobiet, z pewną nutą romantyzmu, dzikich, nieokiełznanych i nieprzeniknionych. W filacach narodził się feminizm, kobiety w słynnej akcji na traktorach właśnie w filach były. To obuwie historyczne, szacunek sie należy i hołd wynalazcy. Bym jeszcze wiele napisała, ale się wzruszyłam i muszę iść się napić i posilić, bo z wrażenia też zgłodniałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Pergolę bierę za dobrą monetę. czy tam nawet za wróżbę W filacach narodził się feminizm że jednemu grzyb się narodził to słyszałam, ale o feminiźmie urodzonym to nie . patrz Pani to się człowiek dowiaduje Idź mokka spozywaj i popijaj, żebyś z sił i talentu nie opadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.03.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Smacznego jesli jest do czego . Ja to dzisiaj wafelki caly dzie jadlam , az mnie zoladek rozbolal. Chyba na diete przejde , bo mi w zwiazku z powyzszym bardzej szpilki pasowac beda . Tylko , ze jak noga ze wsi to but z miasta raczej nie pasuje Nie wiem co mialas Zosiu z tym grzybem na mysli , ale u nas to albo w lesie albo na polanie rosna . Moze komus i na scianie pewnie tez . No nic , ciezki moment przede mna , chlopcowzbudzic trzeba i na kuposiki wyprowadzic Co do rownego traktowania , no u nie to nawet nie da rady inaczej . Glaskanie kazdego inna reka w tym samym czasie ,jak sprawdzam na obecnosc kleszczy to tez kazdego inna reka w tym samym czasie . Przytulanki tak samo , dawanie smakolykow po przywolaniu tak samo . Pilnuja mnie male buraki . Moze i cos w tym byc , nie mam pojecia , trzeba na madrzejsze glosy zaczekac . ATy mozesz Jage glaskac a Andzie nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.03.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 nie, no nie ma takiej opcji. tez na dwie rece lece. Tego jestem jakby spokojniejsza o Twoich i o swoje Spacery o tej porze Ja na podusie lece. dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 27.03.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Cze babeczki i chłopaki. Smacznego jesli jest do czego . Dowcipne nie powiem, że nie. Ja świetnie daję sobie rade w kuchni, same smakołyki wychodzą spod moich rąk . Moje psy to nawet nie lubiły równego traktowania, król był zawsze tylko jeden. Zawsze pierwszy, zawsze przy mnie, świta musiała sobie z tym jakoś radzić. No ale ja i psy miałam inne niż wszyscy, to pewnie to nie reguła. Moje psy jakoś się dogadywały, był jeden wyjątek . Suka i pies tak się agresywnie traktowali, że trzeba je było cały czas od siebie izolować i rozdzielać i nie były to asty czy tym podobne. To były duże kundle, ale tak uparte i krnąbrne , cały czas kombinowały tak tu przetrzepać sobie tyłki. Trudne psy z odzysku, wiele przeżyły i miały bardzo duże braki i w socjalizacji i w materiale genetycznym. Agresja jest dziedziczna, zrobiłam tyle ile zrobić w sumie mogłam. Potem psa oddaliśmy, bo był u nas na tzw tymczasie. W nowym domu bez psów był świetnym psem, bardzo ładnie współpracującym z rodziną, wpatrzonym w domowników jak w obrazek. Suka została z nami i też była świetna. Nie ma co się nakręcać, zwierzaki głupie nie są, bardzo rzadko dochodzi do walki na śmierć i życie. Nie była bym sobą jakbym oczywiście nie zapytała, ciekawe co Karen na to. To jest teraz obowiązkowy zwrot. Jak Karen powie tak i będzie. Także Zosiu nie przeżywaj, Rrmia też nie przeżywa jakoś bardzo, tak tylko chyba dla podtrzymania napięcia. Pabliś jest królem, bardzo opanowany, dostojny i cierpliwy. Imponuje mi jak podglądam jego zachowanie. Soniczko ja mogłabym o sobie poopowiadać, ale potem poszłabym na leczenie do pokoju bez klamek ,a i innym mogłoby się pogorszyć . To co, czaderskiego dnia, wielu przygód i niespodzianek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.03.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Pabliś jest królem, bardzo opanowany, dostojny i cierpliwy. Imponuje mi jak podglądam jego zachowanie. mokka - trafiłaś w 10 tym opisem Dodałabym jescze, że jest bardzo przytulaśny :D A co do zachowania Pablisia i Kotka - uważam, że relacje pomiędzy nimi są naprawdę niezłe I obydwaj chłopcy są dobrze wychowani i nie zauważyłam, żeby byli o siebie zazdrośni. Naprawdę wyrośli na super psy :D Zocha - moja sucz miała sterylkę zaraz po zakończeniu 1 cieczki bo jakiś tubylczy pies przegryzł siatkę w ogrodzeniu i nie wiedzielśmy czy do czegoś doszło. Nasza pani Vet stwierdziła, że w takim razie sterylkę robimy od razu. Wszystko przebiegło bez problemowo. Sucz przez 2 tygodnie nosiła taki zielony kaftanik, żeby nie wylizywała rany. Pięknie się wszystko zagoiło - teraz nawet nie ma śladu Sterylkę przeprowadzał chirurg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.03.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 dzięki Maluszku. No właśnie czekaliśmy z tą sterylką na pierwszą cieczkę , a teraz gadają, że jakies 2 mce trzeba jeszcze odczekać żeby wszystko w środku wróciło do normy. Póki co - przeczekujemy Przedwczoraj chyba mieliśmy "akcję" ( gadam ze akcja - bo u nas to atrakcja - bo telewizora brak ) Jak wjezdzałam samochodem - to przez otwarta brame wlecial do nas taki mały rasy kaszubskiej - znaczy krotkie krzywe nozki, odstające uszy, plaskie czolo - ale charakterny. No i zakochany. Q-a U nas pol dzialki zalesione, ciemno i tak my trzy godziny w ciuciubabke za nim miedzy brzozami latali, zeby go kulturalnie pozegnac. A się kaszub jeden przyczajał, w koncu po sasiedzku wypozyczylismy Miska - zeby rywala wynalazl i odpowiednio pozegnal. Co i sie stalo Bez uszczerbku dla kaszuba - ale mam nadzieje, ze sie z dala bedzie trzymal Takie to wiejskie atrakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.03.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 mokka - trafiłaś w 10 tym opisem Dodałabym jescze, że jest bardzo przytulaśny :D A co do zachowania Pablisia i Kotka - uważam, że relacje pomiędzy nimi są naprawdę niezłe I obydwaj chłopcy są dobrze wychowani i nie zauważyłam, żeby byli o siebie zazdrośni. Naprawdę wyrośli na super psy :D hehe Milo sie czyta takie opinie Nie zawsze jest grzecznie u nas , no ale to na k z nacskiem na r pomaga poki co jak pisalam , namawiam Zosiu na sprobowanie Wlasciwie to jeden problem mam , kiedy daje im po gnacie . Czesto po prostu zabieram i koniec klotni .Oczywiscie , ze nie musza dostawac kosci , no ale co to za pies co wolowej nie rozbierze , no tak czy nie ? Jedzenie normalnie to jak zawsze jedza z jednej miski razem . Choc w dwoch maja to samo . mokka Ty to juz z tego co piszesz wynika , ze calkiem niezla kuchta jestes Jaki masz fartuszek? I czy nosisz normalnie czy na sexownie ? Zosiu Te male lokalsy sa najgorsze u nas tez . Wczoraj jeden bohater do nas wszed na podworko ,/ no wciaz ogrodzenie jest w trakcie , pewnie lada chwila bedzie skonczone/ , i pod same drzwi doszedl . Tez sie rozdarlam , mnie to sie jakos te burki jednak boja , bo siwy dympo nimzostal .Moi sie zapienili dosc powaznie , bo jakim prawem takie wlazlo na ich teren . W sumie to bedzie bieda jak cos sie do nas przedrze jakims cudem jak juz bedzie ogrodzone Fajnie jednak , ze Andzia mapowaznego chlopaka co pogonil rywala A na kiedy planujesz operacje ? I jak tam prace w obejsciu , bo cos nie gadasz nic ? Wpadam na kontrole niebawem , to mozesz zagrabiac w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.03.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 A u nas dzisiaj jest e party W dobrej intencji Plan jest taki ,ze mozna sie calkiem dobrze sponiewierac . Jesli ktos ma jakas intencje to zapraszam . http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/img/tnproduct_1176988777_1029372493_miniatury_bourbon_200s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.03.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 e party to znaczy takie wirtualne ? Z jakiej okazji ? ze piatek ? drinki tez wirtualne ? zagrabione jest na elegancko - takze w kazdej chwili mozna wpadac poza tym prace w obejściu leżą odłogiem - zima jest to i nie ma co sie wysilac. energie trzeba oszczedzac , żeby organizmu nie wychłodzic w sprawie sterylizacji to każą dwa miesiace po cieczce czekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.03.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Zosiu Milo Cie widzeiec na partach , jak pisalam w intecji sa oczywiscie . Intencje sobie sama mozesz wybrac , bedzie to Twoja wlasna e- intencja Poki co na rozgrzewke pojedz sobie , wiem , ze lubisz barszczyk czerwony zabielany lekko . Dziewczynkom zaraz po kosteczce jakiejs zorganizuje sie ,zeby nie przeszkadzaly w e-imprezie. http://www.gwiazdywkuchni.pl/pliki/przepisy/przepisy/barszcz_czerwony.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 27.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Przybyłam, barszczyk zjadłam , pyszny . Siedzimy sobie już we trzy. http://download1.klimacik.pl/e-gify.com/1670.gif ja już pije coś lekkiego. Gadamy sobie oczywiście o http://download1.klimacik.pl/e-gify.com/1324.gif , ale ileż można tak gadać. Zaczyna nas nosić, może sobie posłuchamy dziewczęta jakiejś muzy. Oczywiście jesteśmy dalej w temacie http://download1.klimacik.pl/e-gify.com/264.gif , ale co tak smętnie się zrobiło, rozerwijmy się laski, zapodaję inną nutę http://download1.klimacik.pl/e-gify.com/272.gif , impreza zaczyna nabierać tempa. Jakis gość na nas luka http://supergify.pl/images/stories/impreza/tany/ballo065.gif chyba się w Rrmi zakochał, ale Rrmi jednak woli sama potańczyć http://supergify.pl/images/stories/impreza/tany/ballo028.gif szlaje na maxa. Zosia też nie zostaje w tyle http://supergify.pl/images/stories/impreza/tany/ballo067.gif a ja cóż powiedzieć, baluję jak zawsze, http://supergify.pl/images/stories/impreza/tany/ballo071.gif. Jakiś gość jak nas zobaczył to oszalał i dał czadu http://supergify.pl/images/stories/impreza/tany/ballo016.gif. Balujemy dalej, ale ile tak można. Siądźmy sobie dziewczęta i odsapnijmy chwilkę. Rrmi obiecała nam jakieś pyszna przekąski, dajemy sie namówić i idziemy do baru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.03.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Mokka, dałaś czadu !!!!! Barszczyk coś mi przypomina , tylko nie wiem co . Deja vu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 szampanska zabawa piękne zdjęcia , piękny fotograf , szalona muza jak ja ladnie na tym zdjęciu wyszłam, żółty to jednak wyszczupla mokka stylowa jak zawsze , rrmi na elegancko Sonika karniaka - ale nie barszczykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 27.03.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Czekamy na Gospodynię, gdzieś nam się zapodziała. Soniczka dołączyła do nas i balujemy dalej . http://supergify.pl/images/stories/impreza/tany/ballo005.gif już dorobiłam Soniczko, no co Ty mówisz, dajesz czadu najbardziej z nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.03.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Oj, dawno sie tak nie uśmiałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.03.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Wyglądam na trochę niedorobioną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 27.03.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Rrmi odłączyła się właśnie od nas, znaczy to przeze mnie , bo chciałam kotleta schabowego . Szybko do nas nie dołączy, szaleje z jakimś przystojniakiem. http://supergify.pl/images/stories/impreza/tany/ballo056.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.03.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 to chyba Krzysztof Ibisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts