Zochna 29.05.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 no patrz. a o gnojownikach sie nie wypowiedziala chyba ze w jezyku. a co jest w stopy Śwince ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.05.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 a co jest w stopy Śwince ?Smierdza jej podobno mokka Dziekuje Ci za cudowny dzien i za mily wieczorny akcent , mialam nadzeje , ze pojdziesz wypic ze 3 browce i chyba sie nie pomylilam . Ofiare zostaw juz , bo ze wspolczucia i ja ze 3 puszki wypije . Biedny czlowiek , pomyslec , ze ludzie sami sie na tak desperacki krok decyduja , chociaz kto wie czy to bylo bez naciskow Wlasciwie nie moglo byc po dobroci , jakos sie w glowie nie miesci Ktoregos piatku o tej porze bede latala po placu i krzyczala dawaj Gotek dawaj Pabli , ale nie kazdy tak bedzie mial Dobra , juz nie mam sumienia tak Cie meczyc , chociaz calkiem dobrze udajesz , ze Cie nie rusza takie gadanie Tylko sie w sobie nie zamykaj prosze Cie oxa Ty nie gadaj nawet , ze jakas moja zgoda potrzebna na wklejanie psich zdjec czy cos czy inne gadanie o plywaniu dzieciecym Na oboz jade na slask, bedziemy jechali z 6 godzin pewnie z nimi dwoma. Mam nadzieje , ze jakos uda sie na przezyc . Najwyzej ktorego na kolanka wezme Na zywiecto pewnie w next week bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.05.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Czy ja już pisałem, że Parys we wtorek chodził jak nakręcony Nie poznawałem go normalnie. Nawet kupy nie zrobił Na PT istniała tylko piłeczka i ja Na IPO zdziwił się pozorant, gdy Parys jak torpeda przyładował w rękaw Później stwierdził, że mocno go zaskoczyła siła, z jaką Parys uderzył na rękaw Niestety jutro opuszczamy szkolenie Siła wyższa - ślub ważniejszy Teraz sobie piję ostatniego kawalerskiego browarka i oglądam zdjęcia ze szkolenia. Fajne są Miłego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Wieczorne dzień dobry wieczór mówię zagoniona jestem pracą i budową Gosiek byłam wczoraj cały dzień, a dziś też trochę mała skasowała 4 miejsce w żabie na 200 i 7 w kraulu taka agentka. Gratuluję Wam Nie mów, że też byłaś i nie powiedziałaś, że Ty to Ty Na Polonezie? Bo druga część była w Ożarowie Jestem ciekawa, jak wyjdzie w zestawieniu na Polskę Moja od września pływa dopiero, nie chwalę jej za bardzo, ale jest debeściara I gdzie ten kolega widział zestawienie z innych okregów, jest w necie? Ja widziałam ożarowskie tylko Moje dziecię pełnoletnie już wtedy okręg warszawski pływał na Potockiej. A skoro Twoja pociecha pływa dopiero nie cały rok to super jej idzie, tym większe gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Marjucha Gdyby nie to ,ze Ty z drugiego calkiem konca Polski to namawialabym Was na oboz . Mam nadzieje , ze bedzie super i bedziemy czesciej . Daj nam tu wiecej zdjec , powkurzamy mokke Czy mam Ci poza tym narobic wstydu i zalozyc konto na YT ? W sumie to masz dostep do mojego to tam mozesz wgrywac tez . Wypije owocowa herbatke za pomyslonosc i zebys sie jutro nie zajaknal Jak tam Ania przed tym wielkim dniem ? Gosiek Az dziw bierze , ze nasze dzieci takie dorosle a my wciaz jak nastolatki Na oboz biore kamere i aparat , wiec bedzie tez co ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ania przejęta. I dobrze Nie to co ja Za dużo się dzieję, żebym miał czas się stresować No dobra, idę spać, bo zaczynam łapać stresa Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 29.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Cześć . Nie wiem dlaczego, ale zawsze mnie bawi jak się mówi właśnie cześć . Oxa napiszę jeszcze raz ,że Polska Wschodnia puchnie z dumy. Przekaż Młodej gratulacje , to jest piękny wynik i ranga ,aż ściska za gardło. Pewnie puchłaś z dumy i unosiłaś się ponad powierzchnię, no ale jako Matka takiej Zawodniczki to w sumie uzasadnione jest. Czyli już koszulki musisz drukować i dobrze zapamiętać to wydarzenie, potem będziesz miała jak znalazł jak trzeba będzie wywiadów udzielać. No sama zobacz, przecież o każdej takie sławie mniej więcej tak to idzie: " jak miała jedenaście odnosiła już sukcesy na Mistrzostwach Polski w pływaniu . Szlifuj nazwy dokładnie, abyś w przyszłości ładnie wypadała. Prasa lubi takie wywiady rodzinne i w każdym wspominaj, że niby nas pozdrawiasz czy coś takiego. Nie ma co mnie podejrzewać o gadanie durnot. U nas był chłopiec który od małego opowiadał, że będzie aktorem i będzie miął swój własny teatr, bo bardzo lubił oglądać wszelkiego rodzaju przedstawienia i kochał ten klimat. Na dzień dzisiejszy ma teatr, a właściwie grupę teatralną, nie chce tutaj pisać jaką, bo to mogłaby być krypto reklama. Właśnie w wieku dziecięcym rodzą się najpiękniejsze marzenia, które dojrzewają latami, a potem to już można sobie w różnych wywiadach doczytać. Ja bardzo chciałam być kosmonautką i gadali mi , że to nie możliwe jest i chyba dlatego nią nie jestem. Śpiewałam Walentyna twist na różnych imprezach i obmyślałam jakiego psa zabiorę ze sobą, bo tam była właśnie ta Łajka. Czytałam o Hermaszewskim i Tiereszkowej chyba wszystko co było możliwe. Najbardziej mnie ten pies w kosmosie fascynował, po kolejnym wypracowaniu pt.” Kim chcesz zostać w przyszłości?”, pani wezwała Teresę na rozmowę i poleciła sprawdzić dlaczego ja tak fantazjuję i opowiadam takie brednie. Ja w podstawówce naprawdę w to wszystko wierzyłam, bo skoro inni tam polecieli, to i ja pewnie bym mogła. Niestety nikt w to wiary nie dawał i marzenia upadły. Wiara czyni cuda ,a wola kruszy skały i to wszystko w wieku takim nastoletnim właśnie się zaczyna. Ja osobiście uwielbiam słuchać i patrzeć na takie dokonania jak Młodej, bo ma pasję, wyniki i cel, mnie to zawsze bardzo wzruszało. Jeszcze powiem tylko, że ze wzglądu na moją nadpobudliwość i gadatliwość, dostawałam zawsze w przedszkolu najgorsze role, bo jak wyszłam już na sceną to zejść nie chciałam, powiedziałam to co miałam do powiedzenia, a potem zaczynałam zmyślać i improwizować, było to trudne do strawienia dla pań, dla dzieci jak i rodziców. Jako 5 latka dostawałam już same ochłapy. Tak trafiła mi się rola myszy w jednym z przedstawień, nic miałam nie gadać, tylko przejść przez scenę, tak niepozornie jak szara myszka. Wyłam z tydzień za taką zniewagę i konałam . Moja kochana Prababcia, wytłumaczyła mi, że nie ważne jaka to rola , ale ważne jak zagrana. Nie wiem jak to zorganizowała, chyba pobliska Fabryka Obuwia miał w tym swój udział, jak i okoliczni pracownicy. Sąsiadka z takiego futra szaroburego sztucznego i szkaradnego, uszyła mi strój myszy. Wielkie uszy, ogon na drucie , imitacja sera Liliput, taka co była na wystawi sklepu społem też była częścią tego stroju. Cały czas ćwiczyłam fikanie tzw. gwiazdy. Poszłam na przedstawienie w tym w stroju super myszy, fikałam same koziołki, cały czas latałam po scenie. Dostałam owacje na stojąco, do dzisiaj mi to Teresa wypomina, a i jeszcze fryzurę komunijną na Limahla czy jakoś tak, była taka opowieść niekończąca się i tam występował taki smok co wyglądał jak ast. Podczas tego przedstawieni miałam tylko 5 lat zrozumiałam jedną z tajemnic Klasztoru Shaolin, nie noc co Wy , oczywiście że nie to , zrozumiałam że , sama główna rola to za mało aby osiągnąć sukces, dlatego potem byłam już bardzo mocna w różnych epizodach. Tak napisałam to, bo mnie jakoś tak na wspomnienia wzięło. Zochna , nie wypowiadam się o nieznajomych, nie znam tych żuków, to nie zmyślam, jeszcze coś nagadam i będzie ich więcej. Wtedy mój los będzie bardzo niepewny, to lepiej już nic nie gadać. Marjucha, na jak Parys kupy nie zrobił, to już jest gość i ma szacun na placu pewnie prze to większy. Rrmi no mój Stary biedny człowiek, ale sam się tak pchał, a że ja kulturalna jestem to i nie odmówiłam. Teraz ma co ma, no ale to nie moja wina . Dobrze , że ma autyzm to jakoś zadowolony nawet się wydaje z tego wszystkiego, a może i zwariował kto to wie, no bo chyba nie ja. Teraz ma stres i się boi, ale znowu jak się boi to jest miły , no i co poradzę , straszyć muszę tak mi wychodzi. Śwince nogi nie śmierdzą, to co innego śmierdziało. Dobrej nocy Wszystkim, chyba już się oddalę. Pociesze strapionych, nakarmię godnych i porozmawiawiam o co tam się innym rozchodzi. Hołk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 witanko widzę, że nikt nie wita...nie pamięta Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 witanko widzę, że nikt nie wita...nie pamięta Pozdrawiam serdecznie Pamieta , pamieta , tylko w weekendy ma co inne co do roboty niz komputer mokka Patrze ze Ty taka uduchowiona bylas od malenkosci jednak Dobre , pisz wiecej takich opowiadan Ciekawa jestem jak moje uprawy na Twoim polu ? Pomidorki juz powiiny byc wsadzone w grunt ogorki posiane . Ja to juz mam malosolne , super sa , w Ameryce to takie bylo wszystko nawozone , ze nie dalo sie robic malosolnych trzeba bylo zydowskie z Brooklynu kupowac Marjucha Poopowiadaj troche . Dzien dziecka dzisiaj , u nas prezenty wczoraj byly Wszystkim zycze najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 01.06.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dobry Dzień !! Az dziw bierze , ze nasze dzieci takie dorosle a my wciaz jak nastolatki NAJLEPSZEGO z Okazji dnia Dziecka abyśmy kwitły szczęściem, tryskały zdrowiem i pławiły sie w dostatku Gosiek moje dziecię..... pełnoletnia jesteś??? Oxa !!!! SUPER, tak trzymać !!! Gratulacje dla ,,małej'' !!! Mokka Zdrastwuj - ja dumam szto u Tiebia nie bolit gołowa, i u Ciebie wsio w paradkie ))) Turkucia dziś widziałam na MARTWO !!! przynieśli mi zdechniętego - ło ranyśku jakie to okropne stworzonko, a jakie wielkie - a fuuuuuuuuj....... mordują, lecz co z tego kiedy nie wszyscy sąsiedzi mordują - w słoikach w dziurach olejowych - wszędzie turkucie jak grzyby po deszczu Zochna gnojowniki chyba milsze, ładniejsze i grzeczniejsze....... Marjucha Parys mężnieje - poważny facet się robi. RRmi super że i kamera i aparat, będziemy czekac na relacje, Twoje Chłopaki spiszą się na medal, - nie to co moje świrki..... wczoraj wykopały floksa i zjadły w całości - im nie w głowie jeszcze ani szkolenie ani rękaw, ja nie wiem te moje czorty chyba później dojrzewają - a może ja widze w nich tylko bachorzęta....... Pomidorki juz powiiny byc wsadzone w grunt ogorki posiane . Rrmi podglądałaś mnie w sobote???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Karen Po cichu licze , ze moze jednak sie skusisz i wybierzesz sie na chwilke . Nie wiem jak tam bedzie z przerwami w pracy i takie tam , w sumie to nic nie wiem , pilnuje , zeby pokupowac potrzebny sprzet , chyba mam juz wszystko . Chlopcow nabralam , ze to niby na dzien dziecka takie prezenty Twoje bachorzeta takie same jak i moje . Dalyby rade . No moi kochaja obrone , ale maja byc slady i ogolnie PT jesli ktos ma problemy . Znaczy co komu bedzie i super . Chyba sie nie doczekam . Floksy tak sobie pachna , wiec moze i Twoim tez taki zapach nie pasowal . Moi poki co nie wykopuja tego co posadzilam , ale wyrwali jedna calkie spora brzoze , dobrze , ze mam tego duzo . Dolki kopia takie , ze w nocy mozna nogi polamac Ale to nie wazne jest przeciez , wazne , zeby byli zadowoleni Po dzisiejszym padli mi , ta dawali , ze myslalam , ze pozabijam Fajny jest dzien dziecka jednak Karen Nie podgladalam Cie , no ale normalni ludzie w takim wlasnie czasie sadza i sieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.06.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Gosiek moje dziecię..... pełnoletnia jesteś??? no przecie ja już stara baba jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 02.06.2009 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dzień (jak zwykle) w miarę dobry Gosiek pokaże Ci siebie - starsza jesteś???? http://www.theater-senftenberg.de/l9cms/images_user/260_Baba%20Jaga%201.jpg RRmi wiem wiem - lecz...... czy z Taką buźką można się pokazać wśród ludzi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dzień (jak zwykle) w miarę dobry Gosiek pokaże Ci siebie - starsza jesteś???? http://www.theater-senftenberg.de/l9cms/images_user/260_Baba%20Jaga%201.jpg RRmi wiem wiem - lecz...... czy z Taką buźką można się pokazać wśród ludzi???? No, nie wiem chyba troszkę bardziej nobliwa http://nadjakseruje.blox.pl/resource/old_20lady.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 02.06.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 cześć RRmi zajrzałam jak sie masz co słychać atu widze piekny nowy avatarek i włascicielke piratkę dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dzień dobry, zastałem Jolkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 02.06.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Hej, witam, i o słonko pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 oxa Na jutro spacerowa pogoda jest przewidziana wiec moze w koncu sie uda . Uda jak zwykle sa dwa , no ale moze tym razem sie uda Zaraz sie wlasnie chyba wypada za jutro Karen Nie oszukuj , nie jedna moze Ci figury pozazdroscic . Teraz inne czasy , mlode sa juz nie takie jak kiedys , chyba to te hamburgery tak dzialaja . Piateczko Dawno nie bylo Cie widac , siemanko Piratka to moze ja nie jestem , no ale co mnie chlopaki na smyczy wyciagaja na obronie to moje .Pozniej sie dziwie , ze mam dlugie rece , niby zlodziejskie , a to obronne po prostu Na obozie to bedzie od rana do nocy takie ciaganie roznego rodzaju , trzeba bedzie posilki regenarecyjne wykupic . Tu u nas w szkole to i tak na mnie patrza jak ja daje rade Moi silni , ciagna jak lokomotywy . Takie narciarstwo na piachu Kasia Jolki nie ma , odeszla na zawsze Gosiek My mlode jestesmy i tego sie trzymajmy , nie ma co narzekac . Nasza uwielbiana mokka chyba bana dostala za pisanie roznych roznosci albo zamknela sie w sobie , bo cos nie ma Jej i nie ma Zreszta kto wie , moze pisze jakas powiesc . Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.06.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzień doberek Wpadłem się przywitać, bo mnie jakiś czas tu nie było. Chciałem ogłosić iż już nie jestem kawalerem i proszę nie nastawać na moją cnotę Ślub i wesele już za Nami. Było naprawdę fajnie i wszystko się udało. Zdjęcia najwcześniej za dwa tygodnie. Nawet pogoda dopisała, bo zaczęło padać dopiero po naszym przyjeździe do knajpy Po powrocie do domu Parys na Nasz widok dostał takiej głupawki, jakiej w życiu u Niego widziałem Ubawiliśmy się setnie i gdyby nie zmęczenie to pewnie trochę dłużej byśmy z nim się pobawili. Wczoraj byliśmy na szkolonku Parys po raz kolejny mnie zaskoczył(z resztą nie tylko mnie) i chodził jak nakręcony. Byłem wniebowzięty Od następnego szkolenia na IPO zaczynamy rewiry i takie tam, bo Parys gryzienie ma opanowane i jest ostro nakręcony Wczorajszy trening sprawił mi naprawdę dużą frajdę, bo widziałem że i Parysowi się chciało. Kupiliśmy grzebień do czesania DON-ków i teraz Parys bardzo się odchudził, bo mu połowa sierści wyszła. Tak poza tym to praca i praca. Na szczęście w poniedziałek wyjeżdżamy na tydzień Gospodyni chciałem przekazać, że wczoraj dotarła przesyłka, za którą bardzo dziękuję I czekam na linka do zawodów Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzień doberek Wpadłem się przywitać, bo mnie jakiś czas tu nie było. Chciałem ogłosić iż już nie jestem kawalerem i proszę nie nastawać na moją cnotę Ślub i wesele już za Nami. Było naprawdę fajnie i wszystko się udało. to super gratuluję nowożeńcom Zdjęcia najwcześniej za dwa tygodnie to nie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts