Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

a co jest w stopy Śwince ?
Smierdza jej podobno :roll:

mokka

Dziekuje Ci za cudowny dzien i za mily wieczorny akcent , mialam nadzeje , ze pojdziesz wypic ze 3 browce i chyba sie nie pomylilam .

Ofiare zostaw juz , bo ze wspolczucia i ja ze 3 puszki wypije .

Biedny czlowiek , pomyslec , ze ludzie sami sie na tak desperacki krok decyduja , chociaz kto wie czy to bylo bez naciskow :lol: :lol:

Wlasciwie nie moglo byc po dobroci , jakos sie w glowie nie miesci :lol:

Ktoregos piatku o tej porze bede latala po placu i krzyczala dawaj Gotek dawaj Pabli , ale nie kazdy tak bedzie mial :lol: :lol:

Dobra , juz nie mam sumienia tak Cie meczyc , chociaz calkiem dobrze udajesz , ze Cie nie rusza takie gadanie :D Tylko sie w sobie nie zamykaj prosze Cie :wink:

oxa

Ty nie gadaj nawet , ze jakas moja zgoda potrzebna na wklejanie psich zdjec :roll: czy cos :wink: czy inne gadanie o plywaniu dzieciecym :D

Na oboz jade na slask, bedziemy jechali z 6 godzin pewnie z nimi dwoma.

Mam nadzieje , ze jakos uda sie na przezyc .

Najwyzej ktorego na kolanka wezme :D

Na zywiecto pewnie w next week bedzie ok :D

Czy ja już pisałem, że Parys we wtorek chodził jak nakręcony :wink:

Nie poznawałem go normalnie.

Nawet kupy nie zrobił :lol: :lol: :lol:

Na PT istniała tylko piłeczka i ja :D

Na IPO zdziwił się pozorant, gdy Parys jak torpeda przyładował w rękaw :wink:

Później stwierdził, że mocno go zaskoczyła siła, z jaką Parys uderzył na rękaw :wink:

Niestety jutro opuszczamy szkolenie :-?

Siła wyższa - ślub ważniejszy :wink:

Teraz sobie piję ostatniego kawalerskiego browarka i oglądam zdjęcia ze szkolenia.

Fajne są 8)

Miłego... :D

Wieczorne dzień dobry wieczór mówię :lol: zagoniona jestem pracą i budową :wink:

Gosiek byłam wczoraj cały dzień, a dziś też trochę mała skasowała 4 miejsce w żabie na 200 i 7 w kraulu taka agentka. Gratuluję Wam Nie mów, że też byłaś i nie powiedziałaś, że Ty to Ty Na Polonezie? Bo druga część była w Ożarowie Jestem ciekawa, jak wyjdzie w zestawieniu na Polskę Moja od września pływa dopiero, nie chwalę jej za bardzo, ale jest debeściara I gdzie ten kolega widział zestawienie z innych okregów, jest w necie? Ja widziałam ożarowskie tylko

Moje dziecię pełnoletnie już :wink: wtedy okręg warszawski pływał na Potockiej. A skoro Twoja pociecha pływa dopiero nie cały rok to super jej idzie, tym większe gratulacje :lol: :lol:

Marjucha

Gdyby nie to ,ze Ty z drugiego calkiem konca Polski to namawialabym Was na oboz . Mam nadzieje , ze bedzie super i bedziemy czesciej .

Daj nam tu wiecej zdjec , powkurzamy mokke :lol:

Czy mam Ci poza tym narobic wstydu i zalozyc konto na YT ?

W sumie to masz dostep do mojego to tam mozesz wgrywac tez .

Wypije owocowa herbatke za pomyslonosc i zebys sie jutro nie zajaknal :wink: Jak tam Ania przed tym wielkim dniem ?

Gosiek

Az dziw bierze , ze nasze dzieci takie dorosle a my wciaz jak nastolatki :D

Na oboz biore kamere i aparat , wiec bedzie tez co ogladac :D

Cześć :D . Nie wiem dlaczego, ale zawsze mnie bawi jak się mówi właśnie cześć :lol: .

Oxa napiszę jeszcze raz ,że Polska Wschodnia puchnie z dumy. Przekaż Młodej gratulacje , to jest piękny wynik i ranga ,aż ściska za gardło. Pewnie puchłaś z dumy i unosiłaś się ponad powierzchnię, no ale jako Matka takiej Zawodniczki to w sumie uzasadnione jest. Czyli już koszulki musisz drukować i dobrze zapamiętać to wydarzenie, potem będziesz miała jak znalazł jak trzeba będzie wywiadów udzielać. No sama zobacz, przecież o każdej takie sławie mniej więcej tak to idzie: " jak miała jedenaście odnosiła już sukcesy na Mistrzostwach Polski w pływaniu . Szlifuj nazwy dokładnie, abyś w przyszłości ładnie wypadała. Prasa lubi takie wywiady rodzinne i w każdym wspominaj, że niby nas pozdrawiasz czy coś takiego. Nie ma co mnie podejrzewać o gadanie durnot. U nas był chłopiec który od małego opowiadał, że będzie aktorem i będzie miął swój własny teatr, bo bardzo lubił oglądać wszelkiego rodzaju przedstawienia i kochał ten klimat. Na dzień dzisiejszy ma teatr, a właściwie grupę teatralną, nie chce tutaj pisać jaką, bo to mogłaby być krypto reklama. Właśnie w wieku dziecięcym rodzą się najpiękniejsze marzenia, które dojrzewają latami, a potem to już można sobie w różnych wywiadach doczytać. Ja bardzo chciałam być kosmonautką i gadali mi , że to nie możliwe jest i chyba dlatego nią nie jestem. Śpiewałam Walentyna twist na różnych imprezach i obmyślałam jakiego psa zabiorę ze sobą, bo tam była właśnie ta Łajka. Czytałam o Hermaszewskim i Tiereszkowej chyba wszystko co było możliwe. Najbardziej mnie ten pies w kosmosie fascynował, po kolejnym wypracowaniu pt.” Kim chcesz zostać w przyszłości?”, pani wezwała Teresę na rozmowę i poleciła sprawdzić dlaczego ja tak fantazjuję i opowiadam takie brednie. Ja w podstawówce naprawdę w to wszystko wierzyłam, bo skoro inni tam polecieli, to i ja pewnie bym mogła. Niestety nikt w to wiary nie dawał i marzenia upadły. Wiara czyni cuda ,a wola kruszy skały i to wszystko w wieku takim nastoletnim właśnie się zaczyna. Ja osobiście uwielbiam słuchać i patrzeć na takie dokonania jak Młodej, bo ma pasję, wyniki i cel, mnie to zawsze bardzo wzruszało. Jeszcze powiem tylko, że ze wzglądu na moją nadpobudliwość i gadatliwość, dostawałam zawsze w przedszkolu najgorsze role, bo jak wyszłam już na sceną to zejść nie chciałam, powiedziałam to co miałam do powiedzenia, a potem zaczynałam zmyślać i improwizować, było to trudne do strawienia dla pań, dla dzieci jak i rodziców. Jako 5 latka dostawałam już same ochłapy. Tak trafiła mi się rola myszy w jednym z przedstawień, nic miałam nie gadać, tylko przejść przez scenę, tak niepozornie jak szara myszka. Wyłam z tydzień za taką zniewagę i konałam . Moja kochana Prababcia, wytłumaczyła mi, że nie ważne jaka to rola , ale ważne jak zagrana. Nie wiem jak to zorganizowała, chyba pobliska Fabryka Obuwia miał w tym swój udział, jak i okoliczni pracownicy. Sąsiadka z takiego futra szaroburego sztucznego i szkaradnego, uszyła mi strój myszy. Wielkie uszy, ogon na drucie , imitacja sera Liliput, taka co była na wystawi sklepu społem też była częścią tego stroju. Cały czas ćwiczyłam fikanie tzw. gwiazdy. Poszłam na przedstawienie w tym w stroju super myszy, fikałam same koziołki, cały czas latałam po scenie. Dostałam owacje na stojąco, do dzisiaj mi to Teresa wypomina, a i jeszcze fryzurę komunijną na Limahla czy jakoś tak, była taka opowieść niekończąca się i tam występował taki smok co wyglądał jak ast. Podczas tego przedstawieni miałam tylko 5 lat zrozumiałam jedną z tajemnic Klasztoru Shaolin, nie noc co Wy :lol: , oczywiście że nie to , zrozumiałam że , sama główna rola to za mało aby osiągnąć sukces, dlatego potem byłam już bardzo mocna w różnych epizodach. Tak napisałam to, bo mnie jakoś tak na wspomnienia wzięło.

Zochna , nie wypowiadam się o nieznajomych, nie znam tych żuków, to nie zmyślam, jeszcze coś nagadam i będzie ich więcej. Wtedy mój los będzie bardzo niepewny, to lepiej już nic nie gadać.

Marjucha, na jak Parys kupy nie zrobił, to już jest gość i ma szacun na placu pewnie prze to większy.

Rrmi no mój Stary biedny człowiek, ale sam się tak pchał, a że ja kulturalna jestem to i nie odmówiłam. Teraz ma co ma, no ale to nie moja wina . Dobrze , że ma autyzm to jakoś zadowolony nawet się wydaje z tego wszystkiego, a może i zwariował kto to wie, no bo chyba nie ja. Teraz ma stres i się boi, ale znowu jak się boi to jest miły , no i co poradzę , straszyć muszę tak mi wychodzi. Śwince nogi nie śmierdzą, to co innego śmierdziało.

Dobrej nocy Wszystkim, chyba już się oddalę. Pociesze strapionych, nakarmię godnych i porozmawiawiam o co tam się innym rozchodzi. Hołk :lol: .

witanko :)

widzę, że nikt nie wita...nie pamięta :roll: :(

Pozdrawiam serdecznie :)

Pamieta , pamieta , tylko w weekendy ma co inne co do roboty niz komputer :D

mokka

Patrze ze Ty taka uduchowiona bylas od malenkosci jednak :lol:

Dobre , pisz wiecej takich opowiadan :wink:

Ciekawa jestem jak moje uprawy na Twoim polu ?

Pomidorki juz powiiny byc wsadzone w grunt ogorki posiane .

Ja to juz mam malosolne , super sa , w Ameryce to takie bylo wszystko nawozone , ze nie dalo sie robic malosolnych trzeba bylo zydowskie z Brooklynu kupowac :D

Marjucha

Poopowiadaj troche . :p

Dzien dziecka dzisiaj , u nas prezenty wczoraj byly :D

Wszystkim zycze najlepszego :p

Dobry Dzień !!

Az dziw bierze , ze nasze dzieci takie dorosle a my wciaz jak nastolatki

NAJLEPSZEGO z Okazji dnia Dziecka :p

abyśmy kwitły szczęściem, tryskały zdrowiem i pławiły sie w dostatku

Gosiek

moje dziecię.....
:o pełnoletnia jesteś??? :o

Oxa !!!! SUPER, tak trzymać !!! Gratulacje dla ,,małej'' !!!

Mokka Zdrastwuj - ja dumam szto u Tiebia nie bolit gołowa, i u Ciebie wsio w paradkie :-))))

Turkucia dziś widziałam na MARTWO !!! przynieśli mi zdechniętego - ło ranyśku :o jakie to okropne stworzonko, a jakie wielkie - a fuuuuuuuuj....... mordują, lecz co z tego kiedy nie wszyscy sąsiedzi mordują - w słoikach w dziurach olejowych - wszędzie turkucie jak grzyby po deszczu :(

Zochna gnojowniki chyba milsze, ładniejsze i grzeczniejsze.......

Marjucha Parys mężnieje - poważny facet się robi.

RRmi super że i kamera i aparat, będziemy czekac na relacje, Twoje Chłopaki spiszą się na medal, - nie to co moje świrki..... wczoraj wykopały floksa i zjadły w całości - im nie w głowie jeszcze ani szkolenie ani rękaw, ja nie wiem :-? te moje czorty chyba później dojrzewają - a może ja widze w nich tylko bachorzęta.......

Pomidorki juz powiiny byc wsadzone w grunt ogorki posiane .

Rrmi :o podglądałaś mnie w sobote????

:p :p :p

Karen

Po cichu licze , ze moze jednak sie skusisz i wybierzesz sie na chwilke .

Nie wiem jak tam bedzie z przerwami w pracy i takie tam , w sumie to nic nie wiem , pilnuje , zeby pokupowac potrzebny sprzet , chyba mam juz wszystko .

Chlopcow nabralam , ze to niby na dzien dziecka takie prezenty :lol:

Twoje bachorzeta takie same jak i moje . Dalyby rade . No moi kochaja obrone , ale maja byc slady i ogolnie PT jesli ktos ma problemy .

Znaczy co komu bedzie i super .

Chyba sie nie doczekam .

Floksy tak sobie pachna , wiec moze i Twoim tez taki zapach nie pasowal .

Moi poki co nie wykopuja tego co posadzilam , ale wyrwali jedna calkie spora brzoze , dobrze , ze mam tego duzo .

Dolki kopia takie , ze w nocy mozna nogi polamac :D

Ale to nie wazne jest przeciez , wazne , zeby byli zadowoleni :wink:

Po dzisiejszym padli mi , ta dawali , ze myslalam , ze pozabijam :D

Fajny jest dzien dziecka jednak :D

Karen

Nie podgladalam Cie , no ale normalni ludzie w takim wlasnie czasie sadza i sieja :D

Dzień (jak zwykle) w miarę dobry :p

Gosiek pokaże Ci siebie - starsza jesteś????

http://www.theater-senftenberg.de/l9cms/images_user/260_Baba%20Jaga%201.jpg

RRmi wiem wiem - lecz...... czy z Taką buźką można się pokazać wśród ludzi????

No, nie wiem :roll: :roll: :roll: chyba troszkę bardziej nobliwa :roll: :roll:

http://nadjakseruje.blox.pl/resource/old_20lady.gif

oxa

Na jutro spacerowa pogoda jest przewidziana wiec moze w koncu sie uda .

Uda jak zwykle sa dwa , no ale moze tym razem sie uda :D

Zaraz sie wlasnie chyba wypada za jutro :roll:

Karen

Nie oszukuj , nie jedna moze Ci figury pozazdroscic .

Teraz inne czasy , mlode sa juz nie takie jak kiedys , chyba to te hamburgery tak dzialaja .

Piateczko

Dawno nie bylo Cie widac , siemanko :D

Piratka to moze ja nie jestem , no ale co mnie chlopaki na smyczy wyciagaja na obronie to moje .Pozniej sie dziwie , ze mam dlugie rece , niby zlodziejskie , a to obronne po prostu :D

Na obozie to bedzie od rana do nocy takie ciaganie roznego rodzaju , trzeba bedzie posilki regenarecyjne wykupic .

Tu u nas w szkole to i tak na mnie patrza jak ja daje rade :lol:

Moi silni , ciagna jak lokomotywy . Takie narciarstwo na piachu :wink:

Kasia

Jolki nie ma , odeszla na zawsze :wink:

Gosiek

My mlode jestesmy i tego sie trzymajmy , nie ma co narzekac .

Nasza uwielbiana mokka chyba bana dostala za pisanie roznych roznosci albo zamknela sie w sobie , bo cos nie ma Jej i nie ma :roll: :D

Zreszta kto wie , moze pisze jakas powiesc .

Milego dnia :p

Dzień doberek :D

Wpadłem się przywitać, bo mnie jakiś czas tu nie było.

Chciałem ogłosić iż już nie jestem kawalerem i proszę nie nastawać na moją cnotę :oops: :lol: :lol: :lol:

Ślub i wesele już za Nami.

Było naprawdę fajnie i wszystko się udało.

Zdjęcia najwcześniej za dwa tygodnie.

Nawet pogoda dopisała, bo zaczęło padać dopiero po naszym przyjeździe do knajpy :wink:

Po powrocie do domu Parys na Nasz widok dostał takiej głupawki, jakiej w życiu u Niego widziałem :wink:

Ubawiliśmy się setnie i gdyby nie zmęczenie to pewnie trochę dłużej byśmy z nim się pobawili.

Wczoraj byliśmy na szkolonku :wink:

Parys po raz kolejny mnie zaskoczył(z resztą nie tylko mnie) i chodził jak nakręcony.

Byłem wniebowzięty :D :D :D

Od następnego szkolenia na IPO zaczynamy rewiry i takie tam, bo Parys gryzienie ma opanowane :wink: i jest ostro nakręcony :wink:

Wczorajszy trening sprawił mi naprawdę dużą frajdę, bo widziałem że i Parysowi się chciało.

Kupiliśmy grzebień do czesania DON-ków i teraz Parys bardzo się odchudził, bo mu połowa sierści wyszła.

Tak poza tym to praca i praca.

Na szczęście w poniedziałek wyjeżdżamy na tydzień :D

Gospodyni chciałem przekazać, że wczoraj dotarła przesyłka, za którą bardzo dziękuję :D

I czekam na linka do zawodów :wink:

Pozdrawiam serdecznie :D

Dzień doberek :D

Wpadłem się przywitać, bo mnie jakiś czas tu nie było.

Chciałem ogłosić iż już nie jestem kawalerem i proszę nie nastawać na moją cnotę :oops: :lol: :lol: :lol:

Ślub i wesele już za Nami.

Było naprawdę fajnie i wszystko się udało.

to super :D gratuluję nowożeńcom :D

Zdjęcia najwcześniej za dwa tygodnie
to nie super :x :-?