marjucha 25.06.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Mam problemu z rejestracją w obu miejscach. Może jutro coś wrzucę na Twoje konto na you tube, ale nie obiecuję, bo ostatnio czasu mi brak Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 25.06.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witanko burzowe No ladna dziewczynka i tak ktos wyrzucil czy co? Najwyrazniej.......spala na przystanku kolo mojej pracy taka mokra, zaniedbana, zmarznieta. W schronie wyschla, dostala papu, troszke ja wyczesalam. Widac, ze czesana nie byla nigdy. Szkoda, bo slicza jest i taka sympatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.06.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Marjucha Wrzucaj , my czekamy caly czas . Biedna ta suczka bardzo , no trzeba miec nadzieje , ze znajdzie sie dobry dom . Konie ladne i bardzo lubie patrzec jak biegaja , tak samo zupelnie jak dobermany , jednak nie dla mnie zajecie , jezdzilam kiedys nieudolnie bardzo i nie wciagnelo mnie to .A jak za mlodu nie mialam checi to na starosc pewnie tym bardziej . Zreszta moje dwa araby daja mi tyle zajecia , ze i wystarczy Dobrze , ze juz po burzy , na tarsie siedzielismy . Na szczescie sie nie boja wcale , wiec nie mam klopotu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 26.06.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 ja sie tylko grzecznie witam i do pracy znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Maluszku Jakby One we dwie mialy u Ciebie pracowac to uwazaj na Miska , jego cierpliwosc i wielkie serce na probe beda wystawione Dawno Miskowego zdjecia nie bylo zadnego tak w sumie Myślę, że cierpliwości Miśka nikt nie jest w stanie wykończyć A poza tym Misiek lubi takie świnkowate piesy, więc powinno być ok. Natomiast sucz byłaby przeszczęśliwa, że może podokazywać ze Świnką Misiek troszkę by im potowarzyszły a potem uciekłby do człowieków na mizianko Muszę zgrać fotki z aparatu - jakoś nie mam na to czasu:oops: i wtedy wkleję Miśka mokka Jak juz bedziesz najeta do tej kostki brukowej ze Swinka to daj znac , odwiedzimy Was przy pracy . ja ją już najęłąm Co prawda nie było jeszcze oddzewu od mokki i Świnki, ale wierzę, że będą się chciały podjąć tak specjalistycznych robót Maluszku U mojego sasiada robili teraz kostke , calkiem ladnie i chwalil . Jak chcesz zapytam o namiar . I Kasia Zuberowa miala fajna ekupie , bardzo chwalila , napisz do Niej i pewnie da Ci namiar szybciej niz ja podejde do tego innego sasiada jakby Ci się chciało to będę wdzięczna i zaraz poszukam Kasi i wyptam o jej ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Spartanka - mam nadzieję, że sunia znajdzie niedługo właściciela Śliczna jest Ma taką samą paszczkę jak moja sunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.06.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Czesc i czolem , Karen Tobie od tej pracy to garb juz sam wyrosnie chyba Jak dzieciaki sie miewaja ? Burzy mysle , ze tak jak moi sie nie boja Maluszku Wgrywaj zdjecia i prosze pokazuj Miska , takiego jak on nie ma drugiego na swiecie . W Swince mozna sie zakochac , ale bardzo zaluje , ze tak nam wyszlo ze zdjeciami .Pomimo opisu mokki chcialabym na spokojnie popatrzec na te zachowania , bo bylo super . Jak ona biedna Swinka nie wiedziala co sie dzieje , zobaczyla jednego czarnego duzego , potem drugiego , nie wiedziala czy jej sie dwoi w oczach czy co Fajna jest usmiechnieta , szczesliwa widac od razu .Tylko ta czerwona obroza troche wioska , no ale moze sie szybko zuzyje Moi mieli dzisiaj test na opanowanie .Obszczekal ich zza winkla maly sznaucerek .Byli luzem , staneli , postawili cala siersc na pleckach i stali , na przywolanie ksiazkowo wrocili . Jestem bardzo z nich dumna , ze nie dali sie sprowokowac . Ja wspolczuje jak ktos ma takiego malego psa i on obszczekuje wszystko , mozna kota dostac normalnie . Kot moj to tylko starych bab nie lubi i obszczekal jedna pod wetem ostatnio , bo sie do nas rzucila z ryjem , ze bez kaganca jestesmy .Problem w tym , ze pojechalismy po to , zeby wet zajrzal w dziasla , wiec w kagancu nie byloby to mozliwe . Tez ladnie Kot sie zachowal , dopoki baba byla spokojna nie odzywal sie , jak zaczela jeczec od razu warczal . To mi sie w dobermanach podoba , ze nie krzycza bez powodu W sumie to nie wiem jak mozna kogos zaczepiac na ulicy bez powodu Maluszku Przekaze dziewczetom , ze maja robote przy kostce zaklepana , bo nie bedzie ich kilka dni . Tak to jest jak czlowiek grzeszny , w piekle czasem posiedziec musi i nie ma , ze bedzie wybaczone Do zuberowej napisz na pw , bo nie wiem czy dzisiaj bede sie z Nia widziala . Poczte pewnie sprawdza to zobaczy powiadomienie . Jak zajdzie do mnie wieczorem to Jej powiem , zeby poszukala namiar i wyslala Ci . Chyba , ze sie obrazila , bo Ja wczoraj na kawe nie prosilam , a na ganku siedzialysmy z godzine i w koncu stwierdzila , ze nic tu po Niej i poszli z Rogalem do domu Odgrazala sie roznie Straszyla , ze z miejscowymi kobietami zacznie sie spotkac i takie tam To milego weekendu zycze wszystkim Marjucha Nic nie widze , calkiem nic Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.06.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 W sumie to bym się martwił o Ciebie, jakbyś coś widziała Naprawdę nie miałem czasu, żeby przejrzeć i coś wrzucić. Ale to zrobię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 29.06.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witaśki poranne Burze nam nie straszne, maluchy uwielbiają deszcz - głupie cy cuś ??? MAJA ,,pściółka'' http://www.canis-eximius.pl/kubel/maja.jpg komunikat - w naszym zagajniku pojawiły się pierwsze grzyby!!! czas iść do lasu http://www.canis-eximius.pl/kubel/grzyb.jpg te ROBALE są tak dokuczliwe, że nie posiedzisz na tarasie, chwilami jest ich tak wielka ilosć....... a fuuuuuuuj, wpadają do kawy do ciasta do włosów oczu, czepiają się ciała i draznią - OKROPIEŃSTWO !!! http://www.canis-eximius.pl/kubel/robale.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 29.06.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 to ja jeszcze raz pokaże Wam pewną historię Oto mój Pudzianek - łobuz pierwszej wody, lub jak kto woli setnego dołka, własno-łapko wykopanego - co w nim takiego szczególnego??? przecież wiadomo że doberman to norowiec otóz nasz Pudzianek kocha przesiadywać w swoich dołkach - wykopie siada i pilnuje. Pudzianek nie da nikomu poprawić, naprawić czy pogłębić, DOŁEK JEST JEGO. Uwieczniłam wczorajszą pracę naszego chłopaka http://www.canis-eximius.pl/kubel/pudzianek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.07.2009 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cześć. To ja już zaliczyłem spacer po Waszym ogrodzie i mogę sobie pójść do pracy. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 02.07.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 a dzie to gospodyni i jej psie chłopaki??? my po cięzkich nocach w strugach deszczu i błyskawicach - nadal zyjemy, cięzko nas pokonać nowe foto pt.: Romeo i Julia http://canis-eximius.fm.interia.pl/images/gosz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 03.07.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ale sie chlopak napracowal!!! rrmi bede w stolicy na wystawie 11 licpa. Zjezdzam juz 10 lipca do Joli od czekoladek. Ty chyba jakos niedaleko mieszkasz od Joli co? Moze w koncu poznam chlopakow i ich wlascicielke? Sie wpraszam - wiem ps. u nas w Tczewie nie pada juz od dawna........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 a który to pudzianek Gotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 07.07.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 a który to pudzianek Gotek Witaśki poranne Magi - pudzianek to Azis CE, nasz ci on tyle że nie zarejestrowany na mnie - pewnikiem go zarejestruje bo 10-tego skończy rok a jakoś nikt mi dla niego nie podpasował aby go sprzedać - cóż takie życie....... Facet OGONIASTY więc brzydki jak noc :D:D tak to niekórzy określają Gootek to kwiatuszek bez ogona ma swoją panią i walczy już na rękawie ale fakt faktem one wszystkie z jednej bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Czy zastałam Jolke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 19.07.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Dzień doberek wszystkim Po urlopie do bani wpadłam się przywitać ładnie Widzę, że nie prożnowaliście i będę musiała nadrobić zaległości a nadrobię, nadrobię a teraz idę prać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 24.07.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 no pięknie, pięknie Ja rozumiem, że sezon urlopowy, ale że aż tak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.07.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Hej a gdzie gospodyni Karen fotyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cudne, tym bardziej, że mój sprzęt był padł i się naprawia A jakeś zrobiła tę serię dołkową zdradź co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.07.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 cześć zyjesz ciotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts