Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Marjucha

Wrzucaj , my czekamy caly czas .

Biedna ta suczka bardzo , no trzeba miec nadzieje , ze znajdzie sie dobry dom .

Konie ladne i bardzo lubie patrzec jak biegaja , tak samo zupelnie jak dobermany :D :wink: , jednak nie dla mnie zajecie , jezdzilam kiedys nieudolnie bardzo i nie wciagnelo mnie to .A jak za mlodu nie mialam checi to na starosc pewnie tym bardziej .

Zreszta moje dwa araby daja mi tyle zajecia , ze i wystarczy :wink:

Dobrze , ze juz po burzy , na tarsie siedzielismy . Na szczescie sie nie boja wcale , wiec nie mam klopotu .

Maluszku

Jakby One we dwie mialy u Ciebie pracowac to uwazaj na Miska , jego cierpliwosc i wielkie serce na probe beda wystawione :wink:

Dawno Miskowego zdjecia nie bylo zadnego tak w sumie :roll:

Myślę, że cierpliwości Miśka nikt nie jest w stanie wykończyć :D A poza tym Misiek lubi takie świnkowate piesy, więc powinno być ok. Natomiast sucz byłaby przeszczęśliwa, że może podokazywać ze Świnką :D Misiek troszkę by im potowarzyszły a potem uciekłby do człowieków na mizianko :D

Muszę zgrać fotki z aparatu - jakoś nie mam na to czasu:oops: i wtedy wkleję Miśka :D

mokka

Jak juz bedziesz najeta do tej kostki brukowej ze Swinka to daj znac , odwiedzimy Was przy pracy . :D

ja ją już najęłąm :D Co prawda nie było jeszcze oddzewu od mokki i Świnki, ale wierzę, że będą się chciały podjąć tak specjalistycznych robót :D

Maluszku

U mojego sasiada robili teraz kostke , calkiem ladnie i chwalil .

Jak chcesz zapytam o namiar . I Kasia Zuberowa miala fajna ekupie , bardzo chwalila , napisz do Niej i pewnie da Ci namiar szybciej niz ja podejde do tego innego sasiada :oops:

jakby Ci się chciało to będę wdzięczna :D i zaraz poszukam Kasi i wyptam o jej ekipę.

Czesc i czolem , Karen Tobie od tej pracy to garb juz sam wyrosnie chyba :wink:

Jak dzieciaki sie miewaja ?

Burzy mysle , ze tak jak moi sie nie boja :D

Maluszku

Wgrywaj zdjecia i prosze pokazuj Miska , takiego jak on nie ma drugiego na swiecie . W Swince mozna sie zakochac , ale bardzo zaluje , ze tak nam wyszlo ze zdjeciami .Pomimo opisu mokki chcialabym na spokojnie popatrzec na te zachowania , bo bylo super . Jak ona biedna Swinka nie wiedziala co sie dzieje , zobaczyla jednego czarnego duzego , potem drugiego , nie wiedziala czy jej sie dwoi w oczach czy co :lol: Fajna jest usmiechnieta , szczesliwa widac od razu .Tylko ta czerwona obroza troche wioska , no ale moze sie szybko zuzyje :lol: :wink:

Moi mieli dzisiaj test na opanowanie .Obszczekal ich zza winkla maly sznaucerek .Byli luzem , staneli , postawili cala siersc na pleckach i stali , na przywolanie ksiazkowo wrocili . Jestem bardzo z nich dumna , ze nie dali sie sprowokowac . Ja wspolczuje jak ktos ma takiego malego psa i on obszczekuje wszystko , mozna kota dostac normalnie .

Kot moj to tylko starych bab nie lubi i obszczekal jedna pod wetem ostatnio , bo sie do nas rzucila z ryjem , ze bez kaganca jestesmy .Problem w tym , ze pojechalismy po to , zeby wet zajrzal w dziasla , wiec w kagancu nie byloby to mozliwe . Tez ladnie Kot sie zachowal , dopoki baba byla spokojna nie odzywal sie , jak zaczela jeczec od razu warczal . To mi sie w dobermanach podoba , ze nie krzycza bez powodu :D

W sumie to nie wiem jak mozna kogos zaczepiac na ulicy :roll: bez powodu

Maluszku

Przekaze dziewczetom , ze maja robote przy kostce zaklepana , bo nie bedzie ich kilka dni .

Tak to jest jak czlowiek grzeszny , w piekle czasem posiedziec musi i nie ma , ze bedzie wybaczone :lol:

Do zuberowej napisz na pw , bo nie wiem czy dzisiaj bede sie z Nia widziala . Poczte pewnie sprawdza to zobaczy powiadomienie .

Jak zajdzie do mnie wieczorem to Jej powiem , zeby poszukala namiar i wyslala Ci . Chyba , ze sie obrazila , bo Ja wczoraj na kawe nie prosilam , a na ganku siedzialysmy z godzine i w koncu stwierdzila , ze nic tu po Niej i poszli z Rogalem do domu :D Odgrazala sie roznie :D

Straszyla , ze z miejscowymi kobietami zacznie sie spotkac i takie tam :lol:

To milego weekendu zycze wszystkim :p

Marjucha

Nic nie widze , calkiem nic :roll:

Maxi

:p :D :wink:

Witaśki poranne

Burze nam nie straszne, maluchy uwielbiają deszcz - głupie cy cuś ???

MAJA ,,pściółka''

http://www.canis-eximius.pl/kubel/maja.jpg

komunikat - w naszym zagajniku pojawiły się pierwsze grzyby!!! czas iść do lasu :p

http://www.canis-eximius.pl/kubel/grzyb.jpg

te ROBALE są tak dokuczliwe, że nie posiedzisz na tarasie, chwilami jest ich tak wielka ilosć....... a fuuuuuuuj, wpadają do kawy do ciasta do włosów oczu, czepiają się ciała i draznią - OKROPIEŃSTWO !!!

http://www.canis-eximius.pl/kubel/robale.jpg

to ja jeszcze raz :p

pokaże Wam pewną historię :lol: :lol:

Oto mój Pudzianek - łobuz pierwszej wody, lub jak kto woli setnego dołka, własno-łapko wykopanego - co w nim takiego szczególnego??? przecież wiadomo że doberman to norowiec :p :p :p otóz nasz Pudzianek kocha przesiadywać w swoich dołkach - wykopie siada i pilnuje.

Pudzianek nie da nikomu poprawić, naprawić czy pogłębić, DOŁEK JEST JEGO.

Uwieczniłam wczorajszą pracę naszego chłopaka :lol:

http://www.canis-eximius.pl/kubel/pudzianek.gif

a który to pudzianek :roll: Gotek :roll:

Witaśki poranne :p

Magi - pudzianek to Azis CE, nasz ci on tyle że nie zarejestrowany na mnie - pewnikiem go zarejestruje bo 10-tego skończy rok a jakoś nikt mi dla niego nie podpasował aby go sprzedać - cóż takie życie....... Facet OGONIASTY więc brzydki jak noc :D:D:D tak to niekórzy określają :lol: :lol:

Gootek to kwiatuszek bez ogona ma swoją panią i walczy już na rękawie :lol: :lol:

ale fakt faktem one wszystkie z jednej bajki :p

• 2 weeks później...