Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

u mnie zoo: psiok i dwa koty że o mniejszych gryzoniach nie wspomnę ...

więc dla dobra przede wszystkim kotów adopcja kolejnego zwierza wykluczona ...

Daggulka :p to jeszcze nie ZOO :p ZOO jest już prawie u nas :) i również 2 koty, na zimę do piwnicy pewnie znów wprowadzi się mysz, w zeszłym roku była :)

DEPI nie przeczytałeś dokładnie - jeżeli pies przez okres roku przebywa wiecej z kobietą jest nastawiony na kobietę, co nie znaczy że nie jest wyprowadzany przez meżczyzn, z tego co wiem, brat Pani od psa często równiez sie nim zajmuje, w chwili kiedy Pani jest w pracy - pies, jak i każde inne zwierze pokocha tego kto karmi, kto sie bawi, kto okazuje ciepło i sprawia że zycie jest piekne.

Doberman nie jest psem jednego właściciela - to już chyba zostało udowodnione, tyle że tęsknić będzie na bank - dlatego też dopisałam że pewnie nie będzie łatwo, lecz dobre podejście i uczucie jakie mamy do psów szybko pozwoli zapomnieć.......

Przykłady mogłabym mnożyć, ale nie o to chodzi - TEGO DOBERMANA ktoś po prostu musi pokochać na tzw., dobre i na złe :-?

DZIEKI OXA

mamy dom dla Saurona - z tych telefonów które były w sobotę i niedzielę mi pasowały tylko 2 - reszta nie wchodzi w rachubę - gro osób dzwoniło z ogłoszeń adopcyjnych - podałam numer tel do właścicielki i chyba pan jednak wydał się odpowiedniejszy

Sauron pojedzie do siebie w tym tygodniu bedzie miał dom i 2 dzieci, na początku nie będzie zostawał sam i będzie miał swój teren i spacery itd..... Pan zna rasę i bardzo bardzo chce tego psa, pozwala na widywanie psa, jeżeli tylko chcemy przyśle foty - mam nadzieję że dobrze wybrałyśmy, że to dobry dom - podał swoje imię, nazwisko, adres, wszelkie kontakty, opisał rodzinę itd..... nie przeszkadzało mu że pies w młodości chorował itd..... NIECH SIE SPEŁNI !!!

jeszcze będzie wiele łez przy rozstaniu, lecz pomimo wszystko i tak sie cieszę....

WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM !!!!!

• 1 month później...

Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,

te całkiem błahe i te ważne,

te dostojne i te ciut niepoważne,

niech się spełnią.

daggulka

http://toska82.blox.pl/resource/Widokowki_swiateczne__nastroj_swiateczny__zdjecia_1557.jpg

http://zyczenia.web21.pl/uploads/2008/10/8is3aakrll1.gif

Tradycyjnie jak co roku

sypią się życzenia wokół.

Większość życzy świąt obfitych

i prezentów znakomitych,

a ja życzę, moi mili,

byście święta te spędzili

tak jak każdy sobie marzy,

że mu kiedyś sie przydarzy.

Może cicho bez hałasu

wyjeżdżając gdzieś do lasu,

może w gronie swoich bliskich