rrmi 25.09.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 A nowy dobry przyjaciel, tak samo dobry jak ten stary dobry przyjaciel. Wiem , jest lepszy od truskawek w bialej czekoladzie I jest, daleko , ale jest Dziekuje Majka Na kolumny juz wiem co poloze , tylko nie pamietam jak to sie nazwalo. Moze Miszcz lepiej wie A co do tych fallicznych to ja nie wiem , nie jestem z tych Dziadek wie na ten temat wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 25.09.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 [Na kolumny juz wiem co poloze , tylko nie pamietam jak to sie nazwalo. Travertino Marmorino Veneziano Stucco a na to wosk / i zasmażka /zeby sie owa failicznosc przyjemnie zmywała / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Marmorino Dalabym sie zabic , ze to bylo tarira ojra Geodeta nam zwleka.Trzeba Go chyba spotkac wieczorowa pora i pogadac jak chlop z chlopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 25.09.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Marmorino Dalabym sie zabic , ze to bylo tarira ojra Dzieki! Ja od rana probowalem sobie to przypomniec i za diabla. PS Aha! Ta srebrna lopata -a taka okazja byla Podobno jak geodeta ma wyjsciowy sprzet do wbicia repera - wtedy zalatwia sprawe szybko ------------------------------------------------------------- Ojra tarira, ojra ku-ku ,ku-ku Brunetki, blondynki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 No dobra , zaloze sie , ze wiedziales , ze ja nie wiem co to ten reper jest Zapomniales o syrenie strazackiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 25.09.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Zapomniales o syrenie strazackiej O Jezuniu! Nie zapomnialem, tylko nie wiem jak napisac jak "robi" syrena strazacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Syrene to sie latwo robi ijo ijo ijo ijo ijo Nie wiedzal? Pomysla ludzie , ze my mamy ten tego taira Bracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.09.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Syrene to sie latwo robi ijo ijo ijo ijo ijo Nie wiedzal? Pomysla ludzie , ze my mamy ten tego taira Bracie Ty, to chyba wewontki pomyliłaś, zmiataj do dzienników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.09.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 acha i jeszcze jedno Ty , to dalej weselna jezdeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ty, to chyba wewontki pomyliłaś, zmiataj do dzienników Ja sie chyba nie nadaje do pisania dziennika No przeciez fajnej sie z chlopakami na boku gada, niz pisze prawde w dzienniku ps.z dziewczynami tez , ale nie na boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 25.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 W dzienniku ciężko się tak samemu ze soba rozmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 25.09.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 A jak postępy. Geodeci pozamiatani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Relacja zdana . Nadziei nie trace Masz racje of course z tym gadaniem ze soba , ale dla mnie to nie problem , bo mi sie zdarza W sumie czy ze soba czy z kims , to co za roznica. Byleby ktos sluchal Pozdrowka Jezier , dnr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.09.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Nie ma nowych zdjec w dzienniku. To co, przez weekend nic sie nie zmienilo, nawet listki na drzewach te same... Oj, oj co to za lenistwo. Dobrze, ze chociaz ludziska pisza w komentarzach i nie trzeba ich szukac po calym Forum, bo ktos dalej odmawia "naprowadzania" nas na Dziennik i Komentarze... Mysla, ze jak cos dobre to i szukac nie jest nam ciezko... Oj,oj, nie znacie sie Wy na lenistwie...,jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Zeljko Ty to taka zawsze mila jestes Ja ze skromnosci nie daje linkow , bo po co tak sie w oczy rzucac. Tak popisuje powolutku , bo wiem , ze jest kilka osob , z ktorymi rozmawiac codziennie nie moge , a wiem , ze przeczytac zawsze czas znajda . Chocby po to zeby sprawdzic czy zyjemy Na dzialce nic sie nie zmienilo niestety Jeszcze chwile , ale jak masz ochote zobaczyc to zapraszam serdecznie Bardzo chcialbym zalatwic dla Ciebie to o czym mowilysmy , nie dam rady juz privow pisac , ale pamietam .Jak co to pisz na priv U zrodla jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.09.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Wow, rrmi w kraju, a dopiero to dziś zauważyłem I jaka działka i dom Jezier to najszybszy budowniczy na forum. Cieszę się bardzo, że piszesz. Trzymam kciuki byście szybko zamieszkali bez żadnych złych, budowlanych przygód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.09.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ooooooo znalazłem no i po kiego Wam to ..??? kwa kwa ..kwa kwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.09.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Trzymam kciuki byście szybko zamieszkali bez żadnych złych, budowlanych przygód. hihihihi Dziekuje Tomku za zyczenia Sel wiedzialam , ze mnie znajdziesz , Maly szkodniku Ciekawe kiedy Lodzianie sie odnajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.09.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 A ja czekam na telefon Rrmi, wiem, że taryfy w Polsce inne niż za wodą, ale może jednak, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.09.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Tolusia Serce Ty moje Nie mam numeru do Ciebie, bo mialam wszystkie numery w komputerze , adresy tez , a komputer przy instalowaniu karty do internetu cholera wziela Gadu gadu tez nie dziala. Mozesz sie wybrac do mnie w odwiedziny Tylko moze omowimy to na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts