Zochna 08.08.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 przepraszam bardzo - ale gdzie te okna sa ? czy Któs je widzial ? Maxi - lawnede sie wywali do ogrodka, ale gdzie kieliszek postawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 AnSi Trzeba bylo dzwonic ,no cos Ty taka wstydliwa. No czekalismy na Was jakos tak w ta Niedziele co bedzie Pewnie nastepnym razem , Lawende sie posadzi gdzies,na pewno Informuje , ze montaz okien wlasnie sie odbywa. Stary i Jego ekipa to debesciaki. Krotki fotoreportaz http://img293.imageshack.us/img293/2668/forum90ds9.jpg To moje drzwi wejsciowe ,nie okute jeszcze http://img370.imageshack.us/img370/6977/forum92bd6.jpg http://img370.imageshack.us/img370/3127/forum91eq7.jpg http://img524.imageshack.us/img524/6179/forum93gq0.jpg Trzeci naroznik gotowy do polozenia gasiorow prawie, nie pochwalilam sie , ze na kalenicy gasiory juz spoczywaja i na dwoch naroznikach tez juz na gotowo jest http://img440.imageshack.us/img440/161/forum94dm4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 08.08.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Tu prezent od Zeljki Bede miala duszka w domu http://img267.imageshack.us/img267/132/forum81ka0.jpg Tu dla Housa , niech sobie nie mysli ,ze nie pamietamy o Nim http://img267.imageshack.us/img267/6307/forum82tb8.jpg Dzieki za pamiec, "rozmazalam sie". Osobiscie przytule Zeljke do mojego cieknacego ucha i nadszarpne usta krzywym wystajacym czarnym zebem. Do zobaczenia na miejscu. PS. dziekuje jeszcze raz i prosze sie szykowac na sciskanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 08.08.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Co ja widze i Stary bez czerwonych porteczek.Daszek cudenko i tak malo go brakuje.I to juz dzisiaj masz domek zamkniety.Tylko jakie te drzwi?Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Co ja widze i Stary bez czerwonych porteczek.Daszek cudenko i tak malo go brakuje. I to juz dzisiaj masz domek zamkniety.Tylko jakie te drzwi? Gratulki No nie ubral sie Stary w porcieta , bo sie za duzo ponoc smialam z Niego. A Ty masz juz okna speek? No drzwi zewnetrzne to sa co na pace widac , tylko beda do nich jeszcze okucia. House jestesmy w pogotowiu , tylko nie wiem jak bedzie z przytulaniem Zeljki ,bo Maz mi na zazdrosnego wyglada Jak co to sie ze mna posciskasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 08.08.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Na pace to ja widze okna,chyba,ze drzwi z duzymi przeszkleniami.moje okna czekaja na wstwienie,zaplacilam za nie w styczniu.Jeszcze montaz wstrzymuje bo teren nie do konca ogrodzony a jeszcze w ostatniej chwili okazalo sie ,ze musze robic szambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 No to sa wlasnie moje drzwi ,te przeszklone Tylko beda dopiero dobrze wygladaly po okuciach , takie w kazdym razie bylo moje zalozenie. O szambie szukaj w naszej grupie , bo Zuber ostatnio polecala. Zreszta chyba ci sami u nas montowali szambo Chlopaki od Starego juz prawie koncza , sa naprawde sprytni i dokladni. No fajnie , juz jakby dom byl z tymi oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 08.08.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 I co ja moge powieziec-wszystko u mnie jest nie tak.Drzwi mimo iz zamowilam w styczniu sa czerwone - nie chce takich.A mialy byc meranti.Czyli czeka mnie znow podroz do Suwalk albo zrezygnuje i zostane poszukujaca drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 No wspolczuje Ci bardzo z powodu drzwi ,szkoda , ze nie negocjowalas ze Starym U nas naprawde wszystko bez problemu , zamowienie i montaz byly przyjemnoscia. Stary wie co mowi , wie co robi i daje naprawde super ceny. Pytanie bylo tylko jedno co i na kiedy ma byc . I tak bylo jak umawialismy sie. Jak sobie przypomne o naszym poprzednim elektryku ,to zaczynam doceniac fachowcow , takich jak ekipa od okien i drzwi. U nas drzwi wejsciowe beda zamontowane po wylewkach , za okolo miesiac. Tyle ,ze to juz zrobi moj wlasny Stary z tym Starym. Sie jakiegos grilka zrobi i piwko wypije okazyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 08.08.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Nie ma co a mowilam ze Kurek od pradu jest najlepszy.Ja tez ide wlasnymi drogami bo ekipe z polecenia juz mialam a drzwi Czas je wstawic i nie moge bo kolor czerwony.I co z tego ze mam machoniowe okna ale ni jak nie pasuja.To teraz bede latala i szukala drzwi.Ech! To chyba u mnie sie tak dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 08.08.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 To jeszce raz ja.Podgladam zdjecia i ta belatka taka smutna stoi.Co jej zrobiliscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.08.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 House jestesmy w pogotowiu , tylko nie wiem jak bedzie z przytulaniem Zeljki ,bo Maz mi na zazdrosnego wyglada Jak co to sie ze mna posciskasz O nie ma tak. Z zazdrosci jeszcze nikt nie umarl. Jak ja przezyje to maz tez. A kiedy niby ma byc to sciskanie? Ja bede w niedziele, a House? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.08.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 z tymi czerwonymi gaciami, a wlasciwie ich brakiem, to jest taki problem ze ja teraz nie wiem ktory to jest Stary rrmi - a mozesz wytlumaczyc z tymi drzwiami bo ja nie rozumiem o jakich okuciach mowa ciesze sie , ze okna sa to juz taki jeszcze bardziej dom jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 no dobra , a dlaczego nikt nie podziwia moich okiem??? wiem wiem , opijamlimsy i jezyk mi sie placze normalnie jestem zadolwona Zeljko moja Kochana Ty , nie daj sie Housowi zbalamucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.08.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 No przeciez podziwiam, z podziwu w fotel zapadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.08.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Zeljko moja Kochana Ty , nie daj sie Housowi zbalamucic A to czemu nie?! p.s. Czy oka juz umyte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.08.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 [p.s. Czy oka juz umyte? Pewnie tak , normalnie to sie ludzie myją jak wstają i oka na pierwszy ogień idą , co by na nie przejrzeć Okna cudne Z pełnym zachwytem , ochami i achami poczekam jak w całosci zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.08.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Heheheh... Okna mialo byc. Wiadomo! Oki mozna puzniej umyc albo i wcale, ale okna trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 No wlasnie Stary sie zbiesil i okien umyc nie chcial , a ja naiwna myslalam ,ze z umyciem sa Zatrzymal sie kolo nas samochod i gosc pytal sie kto nam kladl styropian , bo szuka tez ekipy . Namiar chcial Geodeta jest u nas ,inwenatryzacje zaczelismy robic . Ponoc czeka sie 2 miesiace speek nasza beata nie smutna , tylko znudzona,roboty nie ma chwilowo dla niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.08.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 okna jak to okna, ale dzwi to czadowe bedziecie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts