guscik1719502279 09.08.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 House jestesmy w pogotowiu , tylko nie wiem jak bedzie z przytulaniem Zeljki ,bo Maz mi na zazdrosnego wyglada Jak co to sie ze mna posciskasz O nie ma tak. Z zazdrosci jeszcze nikt nie umarl. Jak ja przezyje to maz tez. A kiedy niby ma byc to sciskanie? Ja bede w niedziele, a House? Zobaczymy. Jutro w nocy bedziemy juz w "Roma"(italy italy....italy italy...- tak to oni spiewaja , nawet melodie i rytm ladnie opisalem ) ,a 25 sierpnia Warszawa. Zonka przylatuje do warszawki 3 dni pozniej, wiec sie mozna bedzie wyszalec do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 okna jak to okna, ale dzwi to czadowe bedziecie mieli No Tez mi sie beda podobaly Wiadomo , moj pomysl Zosiu ,biedo Ty moja ,okucia to beda takie kute . No jak okucia . Wklejalam zdjecie w hamerykanskim i tutaj chyba tez Housik no to lec na zdrowie . My czekamy , moze nie bedziemy popijali do spotkania, zeby pozniej wiecej weszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.08.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Aha House, jednak ta zonka to z Wloch jest. Tylko, ze ona z tych wysokych jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Zeljko a skad u Ciebie przekonanie , ze wloszki sa niewysokie? On juz sie pewnie nie odezwie , bo walizki znosi Geodeci skonczyli swoja robote . Teraz tylko czekanie zostalo Pomierzylismy rury do odkurzacza centralnego. Musze dzisiaj zamowic ,bo sie boje , ze niezly gdzies na wakacjie pojedzie i bez rur zostane Wciaz nie wiem jaka rurke wlozyc do wlotu powietrza w kominku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Dziewczeta powiedzcie na jakiej wysokosci macie gniazda do odkurzacza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.08.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 wloszki co ja znam nie sa wysokie, te co tam widzialam tez.., to dotyczy tez facetow... Jak ktos jest wysoki to juz wyjatek...., ale co ja tam widzialam... Dwa razy bylam i tyle... house by opwiedzil, w g...bylam, g... widzialam... gniazda do odk..., nie wiem jak mamy napisz czy Wy jecie czosnek w postaci swiezej? tak dodany do salatki.... bo zrobilabym znowu cos z moich stron, ale nie wiem czy jecie.... nie kazdy je... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Powiem Ci moja droga , ze moze amerykanskie wloszki sa jakies wyrosniete ,widzialam duzo duzych Niewazne Co Ty znowu szykujesz dobrego ? Czosnek jadamy w olbrzymich ilosciach Gdzie kupowaliscie swoje rurki do cenatralnego odkurzacza? Niezly nie odbiera pw ,chyba bede musiala jechac na Bartycka Nie cierpie tego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.08.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Dziewczeta powiedzcie na jakiej wysokosci macie gniazda do odkurzacza ? Dolny brzeg na wysokości 22cm . Pamiętaj o automatycznej szufelce . My mamy w przedsionku i w kuchni . Przydzałaby sie tez przy kominku ale nie przewidzieliśmy Za to zamówimy separator do sprzątania kominka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Dzieki Maxi . Tak wlasnie myslalam ,tak sie robi w ameryce ,a tu na stronie Husky podaja , ze pomiedzy 0.5 a 1m ,co wydawalo mi sie stanowczo za wysoko. No ja nie wiem co z ta moda na te szufelki jest , naprawde mowisz ,ze to takie fajne . Przyznam , ze nie mialam przyjemnosci korzystac. To trzeba do tej szufelki pozamiatac i ona wciaga wtedy , tak? To nie lepiej odkurzyc? Oswiec mnie prosze , bo moze cos trace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.08.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 nam wszystko kupowal facet co zakladal centralny.., nie wiem gdzie... te hamerykanskie wloszki sa juz genetycznie modyfikowane.., wiadomo inny food tam jest jedza czosnek, to dobrze, zrobie pieczona papryke na salate do tego grilla.., jak nie jedliscie jeszcze to moze chetnie cos nowego posmakujecie..... to okna sobie na zywo zobacze... tralatralala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.08.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 my mamy na 0,5 m podobno zeby sie za bardzo nie schylac jak sie wtyka szufelke mamy w kuchni. moze o to chodzi ,zeby nie latac z jakas 10metrowa rura zeby jakies tam drobiazgi wysprzatac czy cós ale nie wiem czy bylam przekonujaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Zaczynam sie slinic Mojemu Staremu to ten Twoj sos smakowal bardzo , nawet dzisiaj wspominal Znalazlam juz sklep niezlego na Bartyckiej, nie ma ze sie nie chce , trzeba bedzie naginac W Ameryce nie tylko wloszki sa genetycznie modyfikowane . Moja koleznka tak sie zapasla ,ze ciezko ja bylo poznac. Jadla na okraglo i mowila ,ze jakos tak glodna jest i smakuje jej wszystko. Housowa jednak zadbana babka jest , nawet bardzo . Ja to co sobie zdjecie Housa przypomne te w przebraniu batmana to ... Zosiu no jestes Bardzo. Nie pomyslalam o schylaniu sie mi skojarzylo wzielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.08.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 no widzialam Pania Hausowa, widzialam na fotkach... co prawda, musialam sobie poskladac co nieco, bo raz pokazl dol, raz gore.., raz same zeby, raz same oczy.., ale wszystko bylo piekne, wiec mysle, ze dobrze, ze nie pokazal calosci bo bym sie kompleksow nabawyla... i tak juz mam z powodu tych marek co ja nigdy nawet nie slyszalam... A to cos co ostatnio mialam to jedno z ostatnich dwoch szkelek.., jesli uda mi sie zrobyc w tym roku, to znowu dostaniecie ale juz troche wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 nie slyszalam... W pewnym wieku to sie juz robi wszystko jedno co za marka , byleby w zmarszczki nie uwieralo ,no ja tak w kazdym razie mam Robimy mniam na Twoje przetwory , to ja odbije paleczke i zrobie moj specjal Do grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.08.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 my mamy na 0,5 m podobno zeby sie za bardzo nie schylac jak sie wtyka szufelke mamy w kuchni. moze o to chodzi ,zeby nie latac z jakas 10metrowa rura zeby jakies tam drobiazgi wysprzatac czy cós ale nie wiem czy bylam przekonujaca Mnie w każdym razie przekonałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.08.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 No fajnie jest Pada deszcz , dach tu gdzie wykonczony nie przecieka Dzwonilam do niezlego , mialam nadzieje , ze unikne podrozy na Bartycka i dobra mialam ta nadzieje. W zwiazku z deszczem pojedziemy kupic rurki dowody i zaczniemy robic wode . Dach zaczeka na lepsza pogode. Zla jestem , ale co zrobic . Jesien mamy i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.08.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 to ja odbije paleczke i zrobie moj specjal Do grilla No, to ostatnio bylo bardzo smaczne. Na sama mysl slinka leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.08.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 No to juz prawie moge sprzatac Niezly forumowy najlepszy hydraulik przywiozl nam rurki od odkurzacza. Pomimo , ze zmeczony , po pracy dojechal jak obiecal. To bardzo sympatyczny czlowiek i jak mniemam dobry fachowiec . Podoradzal nam jak rozprowadzic wode w domu i podlogowke. Pomimo , ze bedziemy robili sami , wiec na nas nie zarobi jak najbardziej staral sie pomoc laikom Zaczelismy klasc dachowke na ganku . Duzy ten dach gankowy jest Sie nanosilam Dokupilismy u Statka dzisiaj dachowki szczytowe , dlatego ruszylismy ten daszek w koncu. Dwa ostatnie kosze sa juz tez prawie gotowe. Ladnie wyszly. Jakos na raty , w deszczu ,ale sie posuwamy do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.08.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Dziewczeta powiedzcie na jakiej wysokosci macie gniazda do odkurzacza ? Moj S. gada, ze mamy na takiej samej wysokosci, co gniazda elektryczne, ale jaka to wysokosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.08.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Moj S. gada, ze mamy na takiej samej wysokosci, co gniazda elektryczne, ale jaka to wysokosc Mi sie widzi, ze taka jak tych od odkurzacza ha ha ..ale dowcipnie powiedzialam. rrmi - a wkleisz kawalek okna juz wsadzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts