rrmi 10.08.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 nozesz Zosiu masz kawalek okna ze Starym nawet w prezencie Tylko portek nie ma czerwonych , ani zadna wstazka Go nie przepasalam , zebyscie Go nie urzekly Jak chcesz w innym ujeciu to jutro zrobie Albo z Zeljka moze po Niedzieli. Jak sie dobrze naje , to bedzie Ja widac Z tym odkurzaczem i z gniazdami to u mnie tez beda tak jak maja byc w odkurzaczu , z tym , ze bede sie schylala. Przepraszam , ze nie zabrzmialo to tak dowcipnie jak u Zosi AnSi wklej no kawalek plota. Albo jakies plytki w lazience czy cos wogole Ojciec byl Krzesny oczywiscie w TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Moj S. gada, ze mamy na takiej samej wysokosci, co gniazda elektryczne, ale jaka to wysokosc Mi sie widzi, ze taka jak tych od odkurzacza ha ha ..ale dowcipnie powiedzialam. rrmi - a wkleisz kawalek okna juz wsadzonego? Ja bym drzwi obejrzała Bez okuc nawet , bom ciekawa wielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.08.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Maxi te drzwi to wygladaja tak zwyczajnie. Kawal ramy i duzoszkla. Dopiero podkute beda ok. Widac je na zdjeciu jak na samochodzie leza . Brazowe sa . Ciemne . Palisander czy jakos tak , nie mam glowy do tego nazewnictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Pikne będą Tylko ja tych okuć nie moge sobie wyobrazić Gdzie one mają byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.08.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Sis beda mniej wiecej takie http://www.millworkforless.com/images/mai/BE200E.gif Chyba , ze co inne wymysle , ale i tak cos na podobe U nas burza okrutna , brrr Ciesze sie jak dziecko z tych rurek do odkurzacza Juz tak jakbym miala zaczac mieszkac jak czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Sis beda mniej wiecej takie http://www.millworkforless.com/images/mai/BE200E.gif Chyba , ze co inne wymysle , ale i tak cos na podobe U nas burza okrutna , brrr Ciesze sie jak dziecko z tych rurek do odkurzacza Juz tak jakbym miala zaczac mieszkac jak czlowiek Nooo teraz juz wiem o co chodzi łLadne A pomyslałaś żeby podobny motyw na płocie zrobić ? Chyba że macie jakis inny pomysł na ogrodzenie . Gniazdka do odkurzacza dobrze że nisko będą , wyżej je po prostu widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.08.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 O plocie to ja ,ze tak powiem nie myslalam jeszcze Wiem tylko jaka brama bedzie . Duza z takim samym motywem jak drzwi i taka jeszcze jakby polokragla No cudak jak slowo daje , wiem wiem I jeszcze takie rozne rzeczy Tak mysle , ze dobrze z gniazdkami kumam , ale Zosia to sie schylala nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 O plocie to ja ,ze tak powiem nie myslalam jeszcze Wiem tylko jaka brama bedzie . Duza z takim samym motywem jak drzwi i taka jeszcze jakby polokragla No cudak jak slowo daje , wiem wiem I jeszcze takie rozne rzeczy Tak mysle , ze dobrze z gniazdkami kumam , ale Zosia to sie schylala nie bedzie Dobrze z tą bramą końbinujesz A schylić sie od czasu do czasu trzeba bo sie człowiek usztywni W ramach profilaktyki znaczy , zdrowotnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.08.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Tak mysle , ze dobrze z gniazdkami kumam , ale Zosia to sie schylala nie bedzie Dziewczyny , ja sobie najwyzej co innego do schylania wynajde a na dole jest dobrze - bo nie bedzie widac i w ogole ladne te drzwi, nie powiem, bardzo. sa takie z lukiem u gory czy proste ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.08.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Na zdjęciu na proste wyglądają ale medycyna zna takie przypadki żeby sie wygły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.08.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Maxi bron mnie, Ty mnie tez widzialas. prawda, ze nie jestem chudzielec, tylko cycek nie mam. No mam jak 10 latki... ale przynajmniej mi nic nie ciazy, nie znioslabym tego dyndania... no dobra, dobra, bede juz grzeczna... ciacho juz pachnie - jest takie jakie sobie zamowilas... tylko slowo daje, ze znowu moge zapomniec housa paczke... ide ja odstawic pod drzwi wejsciowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Cześć, dziewczyny! Pojechałam na chwilkę pod wielkie żagle a tutaj już drzwi i okna lecą, że o płotach nie spomne... Fajne te okna, zwłaszcza te fiflaczki na nich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.08.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Proste sa te drzwi , proste . Wlasciwie rzecz mozna , ze jak kilo drutu. Zeljko nie wytrzymam z Toba Ty naprawde wygladasz akurat i przestan miec jakies tam ten tego. Ile ja bym dala za to , zeby zgubic z kilka kilosow A Ty jeszcze z ciastem , mniam , mnaim Daj cynk o ktorej bedziecie Cobym sobie na drodze postala DpS no witaj w domu. Mam nadzieje , ze z jedna szante w naszej intencji odspiewalas Donosze , ze pierwsze gniazdo do odkurzacza juz jest osadzone. Na wysokosci 30 cm od wylewki tej co to dopiero bedzie Tak jakos zapadalo sie i Majster zaczal sie tym zajmowac . Pewnie chce , zebym sie przyzwyczajala do sprzatania. No chciec to w zasadzie kazdemu mozna Ostatni naroznik koncza teraz . Za chwilke gasiory i bedzie finito. Zostanie kosmetyka koszy. Jak to pieknie zabrzmialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.08.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 a tak jak ostatnio bede. o 15. trzeba sie obudzic, wstac, umyc i pojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Oj, odśpiewałam, i to niejedną... Że o napojach nie spomne... A te żagle... Takie piękne... Prawie jak nasze budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.08.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 DPS chyba dlatego mamy sie tak dobrze Wstana , umyta i ogarnieta (no prawie) czekalam na Zeljke . Burza przegonila nas do domu , ale cistao wynagrodzilo mi niedogodnosci Nie dalysmy Stefkowi zupy ,ktora gotowalam od poludnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.08.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 A wiesz, ze mi sie tez zupa dopiero w samochodzie przypomniala. Ale to nic, on sie najadl tego co w piekarniku pieklas, wspominalismy z mezem, bede musiala tez za jakis czas zrobic bo nam to bardzo smakowalo. Dziekujemy za prezent dla Stefka malo tego ze ladny to jeszcze.., no sama wiesz, nie..., takiego by od rodzicow nie dostal. A wiesz ze przez wlochy sie nie dalo przejechac wczoraj wieczorem. Tak napadalo, ze w tunelu stala bardzo wysoko woda. Trzeba bylo objechac, ale cale szczescie nie daleko nam bylo. Uroki pieknego lata, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.08.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Zeljko Dzieci od Rodzicow dostaja wazniejsze rzeczy. Niz rzeczy Dobrze , ze sie nie potopiliscie. Ja to dzisiaj skorzystam , z tego , ze ziemia rozmoczona i powoze troche tego w kat kolo schodow , bo mi sie kaluza robi. Nie wiem jak to jest ,ale na budowie sie jakos tak wszystko wokol rur kreci. Teraz rury do wody Dachowi zostalo niewiele , ale mokry jest i sliski. Chyba dzisiaj nic z tego nie bedzie. A tak nieduzo zostalo Czekamy na relacje z gdanskiego spotkania na szczycie. Moze byc fotoreportaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.08.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Maxi bron mnie, Kurna komu ? Potwierdzam , Zeljka ma fszystko na miejscu , w dobrych ilosciach i właściwych proporcjach Ta kosmetyka koszy mnie sie spodobała i zaintrygowała To manicure czy inny peeling ma być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.08.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 W sumie to nie wiem Maxi co On na tym dachu robi Posprzatalam podworko . Troche tylko , ale i tak zaczelo wygladac jak we dworze Nie wiem jak zylismy z czyms takim pod nosem Rozprowadzenie wody mamy juz obcykane . Teraz trzeba bedzie sie po rurki wybrac . Okropne sa takie zakupy. Wole juz spozywcze ps.Ja tam wiem ,ze nasza Zeljka ma na miejscu co potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts