Mohag 13.08.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 rrmi, zapodaj kochanienka troche photosow, bo cos mi nudno ... moze chociaz te kosze sobie poogladam a juz posprzatane podworko byloby the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.08.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 A moze byc gniazdko od odkurzacza? http://img50.imageshack.us/img50/3862/forum95uy2.jpg No co ja mam wklejac ? Tylko sie o koszach u mnie w domu mowi O grzebietach i ostatnio o rurkach jakos czesto , teraz tych do wody Jak to mowia myc sie trzeba bedzie... Dzwonil do mnie Pan ,ktory robil nam przylacze pradu zima i powiedzial ,ze zaginely nasze dokumenty w elektrowni. Kazal przywiezc to co mamy teraz i powiedzial ,ze odrazu zalatwimy taryfe mieszkaniowa. Tylko ,ze nowy elektryk zabral dokumenty i nie pokazuje sie. Ponaglalam dzisiaj ,mial byc , ale nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 rrmi a gdzie twój piękny dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.08.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 O!!! Miko , milo ,ze zajrzalas do mnie Moj dach jest , jest. Normalnie na dachu. Wklejalam chyba na poprzednej stronie Moje mysli kraza wokol elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.08.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 rrmi, te gniadka to masz normalnie.... fajoskie A co do mycia to znam kilku, którzy mowią, że brud do 3cm nie jest szkodliwy, a po 3cm sam odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.08.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 bo-ej jakie ekscytujace te rurki och i ach a jakie biale, jakie proste... no a gniazdko to juz w ogole mistrzostwo swiata Moje mysli kraza wokol elektryka a jest na co popatrzec chociaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 bo-ej jakie ekscytujace te rurki och i ach a jakie biale, jakie proste... no a gniazdko to juz w ogole mistrzostwo swiata Moje mysli kraza wokol elektryka a jest na co popatrzec chociaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 13.08.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Ale przesz do przodu i juz gniazdka od odkurzania i chyba ten dzch gotowy bo pogoda dzisiaj ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.08.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 A moze byc gniazdko od odkurzacza? http://img50.imageshack.us/img50/3862/forum95uy2.jpg Czy ja dobrze widzę że na tym gniazdku nad otworem jest kangur ? Nic jeszcze nie pilam , naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.08.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Kasia doczekasz i Ty swoich pieknych gniazdek. Ponoc sa jeszcze niebiskie , Zeljka ma takie Mohag Elektryk jak elektryk , aby mial pieczatke. Jak przystawi to popatrze i opowiem Wiedzialam , ze Ci sie moje rurki spodobaja , wiedzialam , wiedzialam , ze moge na Ciebie z podziwem liczyc Speek no wlasnie prawie gotowy ,bo deszcz jakos wisial w powietrzu ,gadalismy o wodzie w rurkach (nie deszczowej) i tak jakos dzien zlecial Maxi a moze choc cos popalilas? Bo kangura przysiegam- nie ma Daj sie sztachnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.08.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 qurka ja chyba te rurki mam niebieske ale same gniazdka.., nie wiem jakie mam biale chyba tez..., czy ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.08.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 moze trudno w to uwierzyc, ale ja mam takie same rurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.08.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 moze trudno w to uwierzyc, ale ja mam takie same rurki. I do moich jakby podobne Ja się nadal upieram że nad kółeczkiem jest kangur No chyba że tylko do zdjęcia zapozował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.08.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 moze trudno w to uwierzyc, ale ja mam takie same rurki. No wlasnie jakos nie wierze , to co piszesz brzmi podejrzanie. Czy mozesz to Zosiu jakos udowodnic? Poprosze zdjecia ze zlotu na szczycie Chyba , ze spotkanie bylo jak zwykle Zeljko Ty pewnie masz tez biale gnizdka , bo kto by mial niebieskie? Maxi to musi byc jakis znak z tym podobienstwem Kangura nie ma , przysiegam Daj sie sztachnac ,bo widze , ze dlugo trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.08.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Poprosze zdjecia ze zlotu na szczycie Chyba , ze spotkanie bylo jak zwykle [... Spotkanie bylo jak zwykle baaardzo niezwykle Zdjec nie przewiduje sie, aparat nie zdolal uniesc ciezaru....wrazen Aaa...i rurki tez mam baaardzo podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.08.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 rrmi , ja tak z cichacza czy przewidujesz jakas otwierana wersje tych okuc w drzwiach ? p.s. rurki superasne ..... mozna sie nawet wic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 14.08.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 ...A my dzisiaj pomurwywalismy okna . Zeby Stary przy wstawianiu mial wygodnie I nie narzekal,ze nierowno I beata sie poruszala troche . A tak sie dzisiaj darla przy robocie ,jak nie przymierzajac dorzynana swinia. Dlugo stala samotna taka http://img522.imageshack.us/img522/2196/forum80fc0.jpg Tu się chowa całe szemrane towarzycho????? Stary nie narzekał na podmurowane otwory Życzyłbym sobie i innym inwestorom, aby wszędzie otwory okienne były tak zgodne z projektem jak u Was. Szacunek dla murarza i pomocnika oczywiście bez wazelinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 14.08.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 z tymi czerwonymi gaciami, a wlasciwie ich brakiem, to jest taki problem ze ja teraz nie wiem ktory to jest Stary Stary to ten co tak się spi....ł na jednym zdjęciu jak mu fleszem po oczach dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.08.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 rrmi , ja tak z cichacza czy przewidujesz jakas otwierana wersje tych okuc w drzwiach ? p.s. rurki superasne ..... mozna sie nawet wic Oswiadczam , ze na rurkach od odkurzacza nie bede tego robila co to sobie Ty pomyslalas AnSusia to sie ciesze ,ze sie zeszlyscie jakos z Zosia Tak mnie policzki pielky cos tamtego popoludnia Stary pochwala z Twoich ust jest dla mnie zaszczytem. Zeby z kazdym uslugodawca byl taki problem jak z Toba to budowanie byloby cudowne. Alesmy sobie powazelinowali ,az milo poczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.08.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 no , sie w koncu zeszlismy - niestety, potem rozeszlismy. Ale piekny Janiol pozostal z nami . I od razu telefony od wykonawcow sie rozdzwonily - widac tego nam bylo trza. Piekly Cie rrmi z tej przyzczyny, co to o niej myslisz AnSi - dojadlam dzisiaj ciasto Chyba czas nowe napiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts