Maxtorka 26.09.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 [Ciekawe kiedy Lodzianie sie odnajda Już płyną Ale troszku pod prąd to i dłużej im zejdzie Za to jak się już odnajdą .... się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.09.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Za to jak się już odnajdą .... się będzie działo No Bedziemy znowu w domu , cala rodzinka I bedzie to prawdziwy dom wariatow Buziaczki Sis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.09.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Za to jak się już odnajdą .... się będzie działo No Bedziemy znowu w domu , cala rodzinka I bedzie to prawdziwy dom wariatow Buziaczki Sis a sio!!!!!!!!!!!!!!! znowu się tutaj włóczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.09.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 A ja dzisiaj pierwszy raz do ciebie zajrzalam I jestem pod wrazeniem pieknej dzialki z cudownymi drzewami Bardzo mi sie tez podoba funkcjonalny ukald waszej parterowki i jestem bardzo ciekawa wykonczenia kolum. Robisz okregle jak w projekcie czy np. w kwadracie? Trzymam kciuki za papierki i za to, zeby panie urzedniczki nadal byly takie mile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 a sio!!!!!!!!!!!!!!! znowu się tutaj włóczysz Przeciez ja we wlasnym jestem Iga9 Kolumny pozostana okragle i beda zrobione chyba tym co Wojtek napisal Srodeczek nieznacznie zmienilam. Dolozylam lazienke w duzej sypialni i zmniejszylam pokoj goscinny. Bedzie wieksza kuchnia , w ktorej postawimy elegancki stol z krzeslami , zeby nie robic specjalnego miejsca na jadalnie . Nie lubie nosic sie z talerzami . Stol i tak ma byc w kolorze mebli kuchennych .Nie wiem jeszcze jaki to bedzie dokladnie kolor , ale musowo cos jak toffi lub czeresnia Istnieje opcja , ze meble beda zielone ciemne , a stol mahoniowy A tak naprawde jak bedzie to sie okaze , bo ja pierwszej wody improwizatorka jestem Zapraszam czesciej i dziekuje za kciuki. Panie sa bardzo mile , tylko geodeta sie ociaga . Jak co bedziem lac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.09.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 To dzwonić codziennie do geodety i ponaglac Bedzie mial dosc telefonow i sie pospieszy Na lubie dawac tego typu denerwujace poradu na forum, bo wierze, ze takie metody daja skutek samej mi sie ciezko sosowac, ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.09.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 i tak narzekałaś na geodetę a on, zrobił Ci niespodziewajkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.09.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 tez miałem słup widmo geodeta to zalatwil , energetyka umywala rece i chyba chciała 3.000 za zmiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 U nas slup jest , ale w drodze a nie na naszej dziace. Zrszta kupowalam bez slupa , to teraz nawet za darmo go nie chce Wypada mi tylko pochwalic Geodete za czujnosc Poza tym jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.09.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 harrrtuj sie hartuj bedzie ok słupa na dzialce nie ma - moge zaswiadczyc jaby co ... blakalam sie tam po krzaczorach to co jak co ale slup bym znalazla , nie? psssssyt. a piwko forumowego sasiada dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 psssssyt. a piwko forumowego sasiada dobre? A Wiesz , ze dobre Lepsze niz te z naszej wiejskiej karczmy. 100 razy lepsze Juz mi nerw odpuscil , ale naprawde myslalam , ze zejde na zawal Moze cos bym lyknela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.09.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Moze cos bym lyknela yhmmm polecam ja łykam na ten przyklad ..wlasnie piwo miodowe dooobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 ej młoda, nie pchaj się we wspólne drogi, może się później okazać, że to był niewybaczalny błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 ej młoda, nie pchaj się we wspólne drogi, może się później okazać, że to był niewybaczalny błąd W mojej naiwnosci wciaz sadze , ze nikt nie ma na celu mnie oszukac , ale wiem J , ze masz racje . Jakos by trzeba to na pismie chyba . Tyle , ze moj Stary chyba uwaza podobnie jak Ty . Pomysle , mam jeszcze chwilke na to. Dziekuje Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.09.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 myśl instensywnie, aż Ci się zmarszczki na czole porobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.09.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Myslalam intensywnie pol wieczora. Zdecydowalismy sie na droge gminna. Dlaczego mnie tak dreczysz tymi zmarszczkami?? Dobra spadam do urzedow Prosze o duchowe wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.09.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Duchowe wsparcie masz zapewnione - az w nadmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.09.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 ... Dobra spadam do urzedow Prosze o duchowe wsparcie Prosisz...masz I wybacz,ze tak off topic, ale...musze Ci to powiedziec..... Mam je, MAM - cieplutkie jeszcze...ze pozwalaja i juz niczego nie chca...ide sie...robota zajac, ale jak tylko wroce, to oblewac bedziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.09.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Dziekuje dziewczyny i mowie , ze naprawde dziala. AnSi kochana nie masz pojecia jak bardzo ciesze sie dla Ciebie Chyba tez obleje TO wydarzenie hip hip hura ps.O szczegolach bedzie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.09.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 AnSi ma pozwolenie na budowe? Bo cos zagadkowo opowiadcie, ze sie polapac nie mozna. To ja tez gratuluje, choc nie wiem czego. Ale co mi tam, wazne, ze jest okazja do swietowania. rrmi jajcarna jestes z podziekowaniami...,dla prawie wszystkich. No, az wierzyc sie nie chce, ze tak w tej czesci Warszawy sie sprawy zalatwia. Ja nie wiem, albo to ten Twoj maz taki przystojny i usmiechac sie potrafy, czaruje urzedniczki...A Ty z kolei urzednikow...Cos musi byc w tym z magii, bo to tak no, tez tfu,tfu, powiem... No i meble juz kupuje kobieta! To w takim tepie nas wszystkich dogonisz. Ale fajnie, ze tak jest, to nawet damy sie dogonic, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts