rrmi 02.09.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Jakie tam jeszcze czego , sie dobrze rozkrecimy to i nad ogniskiem mozna poskakac Ponoc fajne sa te Twoje rysunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.09.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Obejrzyj Green Mile z Hanksem No ja chce bardzo, ale on zawsze mowi, ze nie ma czasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.09.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Patrz jaki Kiedy godzina zero? U mnie dzisiaj lub wczoraj mial byc elektryk , ale nie byl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.09.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Ponoc fajne sa te Twoje rysunki nie za bardzo bo były robione na chybcika, ale chyba wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.09.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 a ten,.... tego....Wy wszystko sami? pozdrowienia dla szanujacego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 02.09.2007 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Bawcie sie dobrze Kasia Informuje , ze Szanujacy sie juz polecial do domu Sie umeczyli w tej Polsce goscinami i jedzeniem w duzych ilosciach Jesien idzie , brzozy juz zolkna Jejku jak ja sie boje o ta podlogowke zeby to dobrze polozyc Idzie , idzie, a jak trudno bylo sie rozstac. http://img399.imageshack.us/img399/8695/lotniskofo0.jpg PS. jak ciebie znam, to dasz rade podlogowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 nie za bardzo bo były robione na chybcika, ale chyba wiadomo o co chodzi Ale super , dales to troche inaczej niz myslelismy , ale zdajemy sie na Twoja fachowosc i bedziemy robili jak Ty radzisz. JeaKroliczku wszystko sami z wyjatkiem wiezby. Szanujacy sobie przeczytal pewnie poszdrowienia Tylko czego mnie tu wkleil Wiadomo , ze ja nie fotogeniczna Te Padrino jak tam w domku? Pewnie zadowoleni , ze juz sie wakacje w Polsce skonczyly , co? Jak lot ? Dali jesc i pic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.09.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kiedy godzina zero? Nie boj nic, dam znac sms-em. Bo od 20 juz Netu - niet. Na razie pierwsze malowanie w toku. Dotarli do salonu. Jutro i po jutrze maja byc zamontowac nam dwie szafy - zabudowa wnek. Potem musza przyjsc drzwi wewnetrz. dokonczyc, potem maz listwy do parkietu zrobi i potem drugie malowanko. No bedzie we wrzesniu przerwa bo maz wyjezdza sluzbowo, wiec nie wiem, pewnie w pazdzierniku zerowa. Razem z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Razem z Wami. No jak najbardziej my sie zaproszeni czujemy . Upieke szarlotke Neferki , ponoc zawsze sie udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.09.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 A u nas byli cyganie.Chcieli sprzedac elektronarzedzia To musialo byc przeciez kradzione Dobrze , ze u nas zawsze ktos w domu jest , bo i nas by pewnie okradli Warto dzwonic na policje w takich przypadkach? Czy pewnie lepiej nie , bo sie dowiedza i przyjda leb ukreca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Nasza policja chyba by Cię wyśmiała... Obawiam się, że nawet nie ruszyliby się z posterunku poszukać Cyganów w okolicy. Jeszcze nam daleko do normalnych państw w tym względzie. Aleś Ty zgrabna, moja droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Nasza policja chyba by Cię wyśmiała... Naprawde? To chyba ja odwyklam , bo raczej przed zadzwonienie powstrzymal mnie strach , ze przyjda i pobija , choc moj Stary tez nawet i bitny jest jak trzeba. I mi nic nie brak tez To juz nie nie mowie wiecej Zgrabna jak zgrabna , ale mam siniaki od pozegnania z Szanujacym sie Sie wysciskalismy U nas ostatnie zakupy do podlogowki , przeliczylismy te obwody . Niestety nie zdaze skorzystac z propozycji 1950 i nie zaoszczedze , ale Majster powiedzial , ze dzis kupuje , bo jak bedzie mial tez rozdzielacze i srubunki to sobie w glowie lepiej to wszystko pouklada i w srode rozlozymy podlogowke , napelnimy ja , zeby sprawdzic i bedziemy zalewac. Tak juz sie nie moge tych wylewek doczekac , bo to juz zapach robienia lazienek bedzie Dzieki poradom 1950 nie popelnimy 2 bledow. Jeden bylby taki ,ze dalibysmy zaslanie do obu rozdzielaczy 1 rura, a drugi to moze nie dalibsysmy wymiennika. No wiadomo , madrego dobrze posluchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 03.09.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Nasza policja chyba by Cię wyśmiała... Obawiam się, że nawet nie ruszyliby się z posterunku poszukać Cyganów w okolicy. Jeszcze nam daleko do normalnych państw w tym względzie. Aleś Ty zgrabna, moja droga. Pewnie ze zgrabna. "Szanujacy sie facet", to moze potwierdzic. PS. a jak grilluje."Szanujacy sie facet", to rowniez moze potwierdzic- jak byl zajety z rrmiem to "szanujaca sie zgrabna kobieta" wszystko ladnie zorganizowala przy grillu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Nie wytrzymam z Toba dluzej I nie wklejaj zdjec z konca imprezy please Lepiej idz swoich chlopakow do roboty pogon , bo pewnie bumelowali przez czas Twojego urlopu . A to Wy dzisiaj Labor Day macie , to wszyscy na zakupach , a Ty tu podsmiechujki robic bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 03.09.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Nie wytrzymam z Toba dluzej I nie wklejaj zdjec z konca imprezy please Lepiej idz swoich chlopakow do roboty pogon , bo pewnie bumelowali przez czas Twojego urlopu . A to Wy dzisiaj Labor Day macie , to wszyscy na zakupach , a Ty tu podsmiechujki robic bedziesz OK. To moze przystawki do piwa i jak widac z samego poczatku imprezki. http://img246.imageshack.us/img246/2292/ziemniakiim7.jpg PS. dzisiaj to odpoczywam , wykonczylas mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Jak sobie pomysle ile kilogramow miesa zjedlismy to mi sie wierzyc nie chce Jesli kto ciekawy to wydam Housa jaka gafe popelnil , bedzie z czego podsmiechujki porobic Myslal , ze Mu ziemniaki dojda w pol godziny na grillu. Zrobily sie dopiero jak juz sie wszyscy z chlebem najedli BTW pierwszy raz jadlam grilowany czosnek , tak w calosci i pozniej wycisniety na zgrilowany chleb. Ale pychota , jak ktos nie mial okazji do tej pory to namawiam ,taka fajna mamlyga z czosnku sie robi Masz szczescie , ze mam grochowa to glod zabije troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No, widać, że konkretna wyżerka była, na konkretnym grillu robiona. Ile Was tam było, pół wsi? Fajnie, jak ludzie dobrze się bawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Dpsiu Bawily sie 4 dorosle osoby Naprawde dobrze , ale z tym Szanujacym to nie mozna sie zle bawic. Czasem sie tylko placze ,ale ze smiechu Najwiekszy jednak smiech byl , jak Jego Zona dowiedziala sie , ze zrobil sobie to zdjecie w batmanie czy spidermenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Najwiekszy jednak smiech byl , jak Jego Zona dowiedziala sie , ze zrobil sobie to zdjecie w batmanie czy spidermenie Matko A czosnek z grila pyszota, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts