guscik1719502279 03.09.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Oj rrmiowko, przeciez mieso bylo rownowazone dodatkiem warzyw organicznych z wlasnej plantacji. Kielbaski natomiast po zgrillowamiu, byly jeszcze obgotowane w piwie, wiec cholesterol zostal zabity . http://img254.imageshack.us/img254/2436/p1020265cr1sb3.jpg Wiec tylko na zdrowie te kilogramy poszly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.09.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 zimno, zimno, zimno +9 stopni u mnie i deszcz pada .... do tego moje wnetrznosci odmawiaja posluszenstwa, czyli jesien idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.09.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 O Boshe, rrmi ... te zdjecia to jak z uczty calego dworu krolewskiego, a nie 4 osob Przy naszej Knorrowej diecie moge powiedziec tylko jedno: ZAZDRASZCZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Amber Z tym , ze brzucha to pewnie nie zazdraszczasz No ale dobre bylo , fakt. Jak tam u Ciebie ? Malowanie juz prawie skonczone pewnie? Mohag Ja bede czekala na te slonce co to mi z wakacji przywieziesz Siedzimy teraz przy rozdzielaczu . Podlaczamy (moze to za duze slowo , bo ja siedze dla towarzystwa) . Za oknami deszcz i plucha jak w listopadzie. Zimno jest w sumie , bo przeciez nasze drzwi nie sa zamontowane i trojkatami nad gankami wieje, Fajne te rozdzielacze , jutro Depi przyjedzie do nas podziwiac , moze sie jakos od nas natchnie , bo cos wene stracil Z ciekawostek turystycznych to powiem tylko , ze moje dziecko chyba bedzie musialo noisc mundurek w maturalnej klasie , tak rada ma zdecydowac w tym miesiacu. Chyba ich pogielo ,zeby 18 latkow ubierac w takie cuda Jak zrobie zdjecie rozdzielaczowi to wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Z ciekawostek turystycznych to powiem tylko , ze moje dziecko chyba bedzie musialo noisc mundurek w maturalnej klasie , tak rada ma zdecydowac w tym miesiacu. Chyba ich pogielo ,zeby 18 latkow ubierac w takie cuda jakim cudem??? mundurki są obowiązkowe tylko dla podstawówek i gimnazjów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kasia Nie wiem jakim cudem Jestem bardzo zaskoczona , ale to chyba taki extra pomysl Pani dErektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kasia Nie wiem jakim cudem Jestem bardzo zaskoczona , ale to chyba taki extra pomysl Pani dErektor Rodzice mają BARDZO DUŻO do powiedznia w szkole, macie Radę Rodziców?? Na pewno jest; Rada Rodziców może się sprzeciwić takiemu pomysłowi, co więcej, Dyrekcja powinna skonsultować tą kwestię w Radą właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.09.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No nalapie tego slonca troche dla Ciebie a do tego otworu na drzwi nie moglas jakims kocem zakryc albo cus coby tak nie wialo ? ale to juz koncowka, sprawdzicie rurki, zalejecie i mozesz chalupke wygrzewac hihi bedzie cieplo i przyjemnie bosh jak ja nie cierpie zimna, moje samopoczucie odrazu zlazi do piwnicy i wylezdz nie chce... dopiero na wiosne moge to to z dolu wyciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.09.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kasia Nie wiem jakim cudem Jestem bardzo zaskoczona , ale to chyba taki extra pomysl Pani dErektor Wlasnie podali w tv, ze pis ma 30% poparcia.., nie dlugo wszyscy bedziemy w mundurkach chodzic... z reszta, moze nam guscik przesle jakis co ostatnio ubieral na okazje Kulkowa..., a ta skubana do mojej wsi pojechala.., skubana jedna, no... rrmito u Was po drugiej stronie tez tak zimno jak u nas tutaj? Ja dzis chyba zimowe kadry wyjmuje... Spieszcie sie z tym urzadzaniem, bo ja chce parapetowac, wszystko mi jedno czy u Was czy u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Rodzice mają BARDZO DUŻO do powiedznia w szkole, macie Radę Rodziców?? Kasia U nas za zgoda rodzicow dzieci na poczatek roku i inne okazje zaczynaja dzien od mszy swietej. O ile nie mam nic do mszy to nie podoba mi sie , ze krzywo sie patrzy na tych co nie chodza. Na szczescie moj Maly daje sobie z tym rade i jak co to kaze do nas dzwoni , wiec sie wycofuja. To co ja mam sama walczyc z mundurkami? Od biedy ma kilka ladnych garniturow to nich sie ubiera Mohag Mam tak samo , mnie zimno paralizuje , nie przesadzam Jedz chociaz Ty sie wygrzej Zeljko U nas mozna zawsze robic parapetowe . Kiedy masz ochote , zapraszam , ale Ty Wiesz O pisiu grzecznie nie wspomne, moze sie wszyscy pozamykaja , a ja na ochotnika domnke ostatniego i zgasze swiatlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.09.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 O jakym pisiu? Nie kumam. Wez mi i przypomnij czego nie wiem, albo nie pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.09.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Jak tam u Ciebie ? Malowanie juz prawie skonczone pewnie? Jeszcze troche tego chlapania po scianach zostalo ... A na zakonczenie wchodzimy my i na kawalku sciany musimy cos na zasadzie zacierki a tynku strukturalnego wymyslic Do kamienia bedzie jak znalazl Dzisiaj skonczono nam trepy na schodach i parapety .... Daleko mi do zadowolenia Gdbym palcem nie pokazywala, to zostalyby mi miedzy trepami a cokolem niezaszpachlowane szpary ... nie mowiac juz o zrujnowanych glifach po montazu parapetow ... A ja chcialam parapety bez wpuszczania w glify i bez tego typu demolki ... Genaralnie mam dola, co jest dla mie prawdziwym unikatem ... No i to zimno i deszcz ... jeszcze dwa miesiace i jade wygrzac kosci do Spa ... Listopad i porzadny urlop to jedyne lekarstwo na jesienna depreche i zimne konczyny rrmi, a z tymi mundurkami to szczyt glupoty ... Doroslych ludzi w jednakowe ciuchy wciskac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Zeljko Pis mialam na mysli AmberWidze , ze nam to samo po glowie chodzi . Tez kombinuje z czym kolo kominka , tylko nie wiem z czym. Mohag takie fajne cos pokazala , ale to dla artystow chyba taka robota , Ty pewnie bys sobie dala rade Jednym slowem jak masz juz trepy (swoja droga nigdy nie zrozumiem takiej nazwy) to juz jak w domu jest pewnie Daj cos dla smaku , takie ladne zdjecia robisz to pokaz O mundurku dla mojego Dziecka staram sie nie myslec , bo nerwowa sie robie . Rozdzielacz przecudnej urody nam wyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.09.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 rrmi, te zacierki i struktury wcale nie sa takie trudne. Jedz w niedziele do Leroy Merlin na pokaz farb i stiukow Fox'a. Sadze, ze zdziwisz sie jakie to proste. Fakt, jest pracochlonne, ale efekty kreatywnosci moga byc zaskakujace. Mozesz tez wybrac sie do Fluggera i poszperac po ich strukturach. Jedna z takich struktur mam jako element laczenia kafli i sciany luksfer w lazience. Wyglada super. U Was bedzie kominek z otwartym paleniskiem, wiec wymaga doprawdy starannego podejscia, aby jeszcze bardziej wyeksponowac ta oryginalnosc. Bardzo Ci zazdroszcze takiego paleniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2007 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ehem... Miałyście z Kulką przyjechać. Czy to na poważnie czy tylko omamy dla tłumu maluczkich? Jak u Was w drugiej połowie października z czasem? Wtedy jeszcze zazwyczaj całkiem fajna pogoda u nas jest, ale w domu też mam miejsca do zabawy. Albo inny termin, czy jak? Listopad? Byłoby fajnie się w jesienną szarugę spotkać i nastrój sobie poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.09.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Bardzo Ci zazdroszcze takiego paleniska No juz dobrze , dobrze Masz talon na 2 wejsciowki na pieczenie kielbasy w bardzo sniezne i mrozne dni , kominek jest w sumie po sasiedzku z drzwiami tarasowymi. Efekt powinien byc niezly Pewnie pojade popatrzec do Leroya w niedziele , dzieki , ze przypomnialas mi o tym , bo widzialam napisay , ale wylecialo mi z glowy. Tez bedziesz? Dpsia Daj Kochana mi dom zamknac i cos niecos podszykowac . Zimno sie robi , a my w polowie roboty.Zreszta fajniej jest spotkac sie w jesienny bury wieczor i posiedziec przy kominku pod kocykiem Naprawde okropnie na dworzu jest. brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.09.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 E tam zaraz zimno. W kapciach z welny owczej i takich samych skarpetach do tego zalozonych na innych skarpetach balenianych da sie wytrzymac. Ide robic racuchy z dyni. Pierwszy raz bede robic. Kupila baba dynie i teraz nie wie co z nia zrobic. Wiedziala tylko, ze to zdrowe. A przepis z netu, ciekawe co z tego wyjdzie..., mam nadzieje, ze ktos ten przepis tam nie umiescil na zlosc wszystkim dyniowcom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.09.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ty Zeljko to jak Eskimos I jak te Twoje placki ? Uwazaj , zebys nie zaczela wygladac jak dynia No tak , Tobie nie grozi U nas dzisiaj wieczorem chyba nastanie wielki moment. Bedziemy puszczac wode w rurki. Prosze o trzymanie kciukow w intencji nie przeciekania. Tak ladnie to wszystko nawet wyglada, rurki elegancko leza. Troche nam zabraklo jakiego drobnego oprzyrzadowania , pjedziemy , dokupimy i konczymy. Ciekawe jak to bedzie 3 city proszone jest o stukniecie w gg over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.09.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 No trzymam kciuki, trzymam. Placki dobre byly. Jeszcze zostalo, bo dla chlopa tez zrobilam, jak wroci z domku...., maluje i robotnikow pilnuje... Bede miala szafy. Jakie takie ale wlasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.09.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Prosze o trzymanie kciukow w intencji nie przeciekania. Tak ladnie to wszystko nawet wyglada, rurki elegancko leza. Troche nam zabraklo jakiego drobnego oprzyrzadowania , pjedziemy , dokupimy i konczymy. Ciekawe jak to bedzie Gdybym wiedziala, ze ten tydzien taki wazny, na msze za te szczelnosc bym dala ... a tak zaklinam dobre Bozki, aby zadna kropla Wam sie nie uronila I przestancie z tymi kulinariami, bo ja jedynie przy rosole z torebki siedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts