Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Oj rrmiowko, przeciez mieso bylo rownowazone dodatkiem warzyw organicznych z wlasnej plantacji. :p Kielbaski natomiast po zgrillowamiu, byly jeszcze obgotowane w piwie, wiec cholesterol zostal zabity :wink: 8) . :p

http://img254.imageshack.us/img254/2436/p1020265cr1sb3.jpg

Wiec tylko na zdrowie te kilogramy poszly. 8)

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Amber

Z tym , ze brzucha to pewnie nie zazdraszczasz :D

No ale dobre bylo , fakt.

Jak tam u Ciebie ?

Malowanie juz prawie skonczone pewnie?

Mohag

Ja bede czekala na te slonce co to mi z wakacji przywieziesz :p

Siedzimy teraz przy rozdzielaczu .

Podlaczamy (moze to za duze slowo , bo ja siedze dla towarzystwa) .

Za oknami deszcz i plucha jak w listopadzie.

Zimno jest w sumie , bo przeciez nasze drzwi nie sa zamontowane i trojkatami nad gankami wieje,

Fajne te rozdzielacze , jutro Depi przyjedzie do nas podziwiac , moze sie jakos od nas natchnie , bo cos wene stracil :D

Z ciekawostek turystycznych to powiem tylko , ze moje dziecko chyba bedzie musialo noisc mundurek w maturalnej klasie , tak rada ma zdecydowac w tym miesiacu.

Chyba ich pogielo ,zeby 18 latkow ubierac w takie cuda :-?

Jak zrobie zdjecie rozdzielaczowi to wkleje :D

Z ciekawostek turystycznych to powiem tylko , ze moje dziecko chyba bedzie musialo noisc mundurek w maturalnej klasie , tak rada ma zdecydowac w tym miesiacu.

Chyba ich pogielo ,zeby 18 latkow ubierac w takie cuda :-?

jakim cudem??? :o :o

mundurki są obowiązkowe tylko dla podstawówek i gimnazjów :roll:

Kasia

Nie wiem jakim cudem :-? Jestem bardzo zaskoczona , ale to chyba taki extra pomysl Pani dErektor :-?

Rodzice mają BARDZO DUŻO do powiedznia w szkole, macie Radę Rodziców??

Na pewno jest; Rada Rodziców może się sprzeciwić takiemu pomysłowi, co więcej, Dyrekcja powinna skonsultować tą kwestię w Radą właśnie.

No nalapie tego slonca troche dla Ciebie 8)

a do tego otworu na drzwi nie moglas jakims kocem zakryc albo cus coby tak nie wialo ? ale to juz koncowka, sprawdzicie rurki, zalejecie i mozesz chalupke wygrzewac hihi bedzie cieplo i przyjemnie :wink:

bosh jak ja nie cierpie zimna, moje samopoczucie odrazu zlazi do piwnicy i wylezdz nie chce... dopiero na wiosne moge to to z dolu wyciagnac :roll:

Kasia

Nie wiem jakim cudem :-? Jestem bardzo zaskoczona , ale to chyba taki extra pomysl Pani dErektor :-?

Wlasnie podali w tv, ze pis ma 30% poparcia.., nie dlugo wszyscy bedziemy w mundurkach chodzic... 8) :wink: z reszta, moze nam guscik przesle jakis co ostatnio ubieral na okazje Kulkowa..., a ta skubana do mojej wsi pojechala.., skubana jedna, no...

rrmito u Was po drugiej stronie tez tak zimno jak u nas tutaj? :roll: Ja dzis chyba zimowe kadry wyjmuje... :-?

Spieszcie sie z tym urzadzaniem, bo ja chce parapetowac, wszystko mi jedno czy u Was czy u nas :D

Rodzice mają BARDZO DUŻO do powiedznia w szkole, macie Radę Rodziców??

Kasia

U nas za zgoda rodzicow dzieci na poczatek roku i inne okazje zaczynaja dzien od mszy swietej.

O ile nie mam nic do mszy to nie podoba mi sie , ze krzywo sie patrzy na tych co nie chodza.

Na szczescie moj Maly daje sobie z tym rade i jak co to kaze do nas dzwoni , wiec sie wycofuja. :-?

To co ja mam sama walczyc z mundurkami?

Od biedy ma kilka ladnych garniturow to nich sie ubiera :D

Mohag

Mam tak samo , mnie zimno paralizuje , nie przesadzam :-?

Jedz chociaz Ty sie wygrzej :p :p

Zeljko

U nas mozna zawsze robic parapetowe .

Kiedy masz ochote , zapraszam , ale Ty Wiesz :D

O pisiu grzecznie nie wspomne, moze sie wszyscy pozamykaja , a ja na ochotnika domnke ostatniego i zgasze swiatlo :lol:

Jak tam u Ciebie ?

Malowanie juz prawie skonczone pewnie?

Jeszcze troche tego chlapania po scianach zostalo ... A na zakonczenie wchodzimy my i na kawalku sciany musimy cos na zasadzie zacierki a tynku strukturalnego wymyslic ;) Do kamienia bedzie jak znalazl 8)

Dzisiaj skonczono nam trepy na schodach i parapety .... Daleko mi do zadowolenia :-? :evil: Gdbym palcem nie pokazywala, to zostalyby mi miedzy trepami a cokolem niezaszpachlowane szpary ... nie mowiac juz o zrujnowanych glifach po montazu parapetow ... A ja chcialam parapety bez wpuszczania w glify i bez tego typu demolki ... :evil:

Genaralnie mam dola, co jest dla mie prawdziwym unikatem ...

No i to zimno i deszcz ... jeszcze dwa miesiace i jade wygrzac kosci do Spa ... Listopad i porzadny urlop to jedyne lekarstwo na jesienna depreche i zimne konczyny :lol:

rrmi, a z tymi mundurkami to szczyt glupoty ... Doroslych ludzi w jednakowe ciuchy wciskac :o

Zeljko

Pis mialam na mysli :D

AmberWidze , ze nam to samo po glowie chodzi .

Tez kombinuje z czym kolo kominka , tylko nie wiem z czym.

Mohag takie fajne cos pokazala , ale to dla artystow chyba taka robota , Ty pewnie bys sobie dala rade :D

Jednym slowem jak masz juz trepy (swoja droga nigdy nie zrozumiem takiej nazwy) to juz jak w domu jest pewnie :p

Daj cos dla smaku , takie ladne zdjecia robisz to pokaz :p

O mundurku dla mojego Dziecka staram sie nie myslec , bo nerwowa sie robie . :roll:

Rozdzielacz przecudnej urody nam wyszedl :D

rrmi, te zacierki i struktury wcale nie sa takie trudne. Jedz w niedziele do Leroy Merlin na pokaz farb i stiukow Fox'a. Sadze, ze zdziwisz sie jakie to proste. Fakt, jest pracochlonne, ale efekty kreatywnosci moga byc zaskakujace.

Mozesz tez wybrac sie do Fluggera i poszperac po ich strukturach. Jedna z takich struktur mam jako element laczenia kafli i sciany luksfer w lazience. Wyglada super.

U Was bedzie kominek z otwartym paleniskiem, wiec wymaga doprawdy starannego podejscia, aby jeszcze bardziej wyeksponowac ta oryginalnosc. Bardzo Ci zazdroszcze takiego paleniska :D

Ehem... Miałyście z Kulką przyjechać. Czy to na poważnie czy tylko omamy dla tłumu maluczkich? :evil:

Jak u Was w drugiej połowie października z czasem? Wtedy jeszcze zazwyczaj całkiem fajna pogoda u nas jest, ale w domu też mam miejsca do zabawy. :D Albo inny termin, czy jak? Listopad? Byłoby fajnie się w jesienną szarugę spotkać i nastrój sobie poprawić. :roll: :D

Bardzo Ci zazdroszcze takiego paleniska :D

No juz dobrze , dobrze :D

Masz talon na 2 wejsciowki na pieczenie kielbasy w bardzo sniezne i mrozne dni , kominek jest w sumie po sasiedzku z drzwiami tarasowymi.

Efekt powinien byc niezly :p

Pewnie pojade popatrzec do Leroya w niedziele , dzieki , ze przypomnialas mi o tym , bo widzialam napisay , ale wylecialo mi z glowy.

Tez bedziesz?

:D

Dpsia

Daj Kochana mi dom zamknac i cos niecos podszykowac .

Zimno sie robi , a my w polowie roboty.Zreszta fajniej jest spotkac sie w jesienny bury wieczor i posiedziec przy kominku pod kocykiem :p

Naprawde okropnie na dworzu jest.

brrr

E tam zaraz zimno. W kapciach z welny owczej i takich samych skarpetach do tego zalozonych na innych skarpetach balenianych :oops: da sie wytrzymac. :D :lol: :lol:

Ide robic racuchy z dyni. Pierwszy raz bede robic. Kupila baba dynie i teraz nie wie co z nia zrobic. Wiedziala tylko, ze to zdrowe. :lol:

A przepis z netu, ciekawe co z tego wyjdzie..., mam nadzieje, ze ktos ten przepis tam nie umiescil na zlosc wszystkim dyniowcom... :roll: :wink:

Ty Zeljko to jak Eskimos :D

I jak te Twoje placki ?

Uwazaj , zebys nie zaczela wygladac jak dynia :roll:

No tak , Tobie nie grozi :D

U nas dzisiaj wieczorem chyba nastanie wielki moment.

Bedziemy puszczac wode w rurki.

Prosze o trzymanie kciukow w intencji nie przeciekania.

Tak ladnie to wszystko nawet wyglada, rurki elegancko leza.

Troche nam zabraklo jakiego drobnego oprzyrzadowania , pjedziemy , dokupimy i konczymy.

Ciekawe jak to bedzie :roll: :D

3 city proszone jest o stukniecie w gg :wink:

over

Prosze o trzymanie kciukow w intencji nie przeciekania.

Tak ladnie to wszystko nawet wyglada, rurki elegancko leza.

Troche nam zabraklo jakiego drobnego oprzyrzadowania , pjedziemy , dokupimy i konczymy.

Ciekawe jak to bedzie :roll: :D

Gdybym wiedziala, ze ten tydzien taki wazny, na msze za te szczelnosc bym dala ... a tak zaklinam dobre Bozki, aby zadna kropla Wam sie nie uronila 8)

I przestancie z tymi kulinariami, bo ja jedynie przy rosole z torebki siedze :evil: