Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Zdrowie AnSi po raz pierwszy :D :p

Zeljko ja sie mebluje , bo tak mi sie zlozylo , ze mieszkam u przyjaciol i mam do dyspozycji 2 sypialnie duze i lazienke :o :D

W sumie moge miec wiecej , bo stoi puste , ale juz taka nie bede :wink:

Mam tez czas i wiem co mi potrzeba , to kupuje :D

Nie jestem zreszta za bardzo wybredna i byle cukierkiem mozna mnie kupic :lol:

Tak apropos urokow i usmiechow , to pamietaj , ze jak zabierasz Meza do Urzedu to Mu cos obiecaj .

Bedzie sie wtedy wlasnie usmiechal , a problem sam sie rozwiaze.

Ja swojemu obiecuje wlasnie cos dobrego na pozniej :roll:

Landrynki czy truskawki , obojetnie :wink:

Tak jeszcze do tej magii powracajac , to musze cos wykombinowac jak tu wmowic Staremu , ze za duzo mi okna wycenil :D :lol: :roll:

Tak na powaznie , to sie naprawde zastanawiam , co bedzie nie tak .

Bo zawsze cos jest :-?

Chyba , ze tym razem los nas oszczedzi :D

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ja tam nic nie obiecuje, ja tylko skladam deklaracje jesli wiem ze na pewno dotrzymam slowa. :lol: A i bez tego podejrzewam, ze moj facet sie do urzedniczek usmiecha, to po co sie trudzic... :lol:

Co do Starego, hm, tez kiedys robil nam wycene okien. Zdecydowalismy sie jednak na tansza oferte. Ale teraz mysle sobie, ze Stray na pewno nie zamontowal by okien tak jak Ci co bili tanszy... Mysle, ze warto bylo widac wiecej i miec pewnosc, ze bedzie dobrze zrobione. A tak teraz w wykuszu mam dwa okna po bokach z ukosa zamontowane... I co? Musze miec firanki, no bo jak inaczej. Udawac, ze tak mialo byc...

Juz mam dosyc wszystkich tych partaczy...

Trzymaj sie Ty Starego, mowie Ci, kobieto. :D

rrmi co ma byc nie tak , przeciez splute jest przez dwa ramiona :D

nio nio .. a sasiedzi, Ci od plotu fajni sa ?

Ansi 8) czy to znaczy ze masz P N B ?

to gratulacje wielkie :D

teraz to sie dopiero zacznie :roll: :wink:

acha - rrmi - trzeba jeszcze zawsze podziekowac matce Whitney Houston :lol: Nie wiem dlaczego - ale tak jest i to dziala :wink:

Moj Maz byl taki usmiechniety jak Ja prosilismy ,

ze zgodzila sie na to jutro.

Ma facet dar przekonywania

Oj ma, ma dar przekonywania.

Na pustyni lod zalatwil w worku na trupa.

:p :p

Ja nie wiem, albo to ten Twoj maz taki przystojny i usmiechac sie potrafy, czaruje urzedniczki...

No w morde, jest przystojny :evil:

Nie ma z Nim co miedzy kobitki wychodzic.

Jego konkurencje babeczki mordują smiechem. :wink: :wink:

przepraszam rrmi ze tak w Twoim wewateku :oops:

Zosiu w moim wewatku czuj sie jak u siebie.

Mozesz tutaj pisac nawet swoje opowiesci o wlasnej milosci do enesa :lol: Gratuluje stropu , wiezby , matki Whitney i Britney i co jeszcze sobie zamarzysz

Zdrowko AnSi :D

Wojtunio ., ale Ty jestes ...niutki :D :wink: :roll:

ps.Prosze sie odczepic od mojego wlasnego Starego . :D :lol:

Tak z gory zakladam , ze sie ktora zechce przyczepic :lol: :lol: :lol:

Forumowy Stary jest niczego sobie gosciu :D

Jego sie czepcie Kochaniutkie :D

Ja nie wiem, albo to ten Twoj maz taki przystojny i usmiechac sie potrafy, czaruje urzedniczki...

No w morde, jest przystojny :evil:

Nie ma z Nim co miedzy kobitki wychodzic.

Jego konkurencje babeczki mordują smiechem. :wink: :wink:

No patrz, na reklamie tez sie zna! :wink:

Co do Starego, hm, tez kiedys robil nam wycene okien. Zdecydowalismy sie jednak na tansza oferte. Ale teraz mysle sobie, ze Stray na pewno nie zamontowal by okien tak jak Ci co bili tanszy... Mysle, ze warto bylo widac wiecej i miec pewnosc, ze bedzie dobrze zrobione..

:o :o :o Wielkie dzięki za miłe słowa, tylko starcza skleroza tak mnie opętała, że nijak nie przypominam sobie Twojej wyceny ... :roll: ani nawet zapytania o nią :roll: .Zapewne musi tu więcej staruchów krążyć po tym forum :wink:

A tak teraz w wykuszu mam dwa okna po bokach z ukosa zamontowane... I co? Musze miec firanki, no bo jak inaczej. Udawac, ze tak mialo byc...

Okna w wykuszu zwykle sa z ukosa... :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

tiaaa

i chyba przez wrodzona skromnosc nie chwali sie jaki sam jest cudny :D :p :p

Dziadek

Normalnie sie czepiasz , toz ja Ci juz 18 razy tu dziekuje

Jak chcesz to jutro bede dalej to robila :D

Ty sie Stary nie smiej ,bo ja sie trzymam :D

Chociaz sie zastanowie , bo widac , ze skleroza Cie zzera :D

Co do Starego, hm, tez kiedys robil nam wycene okien. Zdecydowalismy sie jednak na tansza oferte. Ale teraz mysle sobie, ze Stray na pewno nie zamontowal by okien tak jak Ci co bili tanszy... Mysle, ze warto bylo widac wiecej i miec pewnosc, ze bedzie dobrze zrobione..

:o :o :o Wielkie dzięki za miłe słowa, tylko starcza skleroza tak mnie opętała, że nijak nie przypominam sobie Twojej wyceny ... :roll: ani nawet zapytania o nią :roll: .Zapewne musi tu więcej staruchów krążyć po tym forum :wink:

A tak teraz w wykuszu mam dwa okna po bokach z ukosa zamontowane... I co? Musze miec firanki, no bo jak inaczej. Udawac, ze tak mialo byc...

Okna w wykuszu zwykle sa z ukosa... :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

No widzisz, bo jakbym miała wygląd Zielonookiej, to na byś mnie nie zapomniał! :lol: Ale ja taka szara myszka jestem i do tego wiele się nie odzywam. (byłam z mężem u Ciebie na Powstańców Sl.)

Co do okien w wykuszu :lol: , nie są tak z ukosa jak powinny być. Ściana jest jeden ukos a okno drugi, wiec parapet po jednej stronie jest szerszy, po drugie węższy. Kumasz bluza ?

No i jak Cię znam, a trochę się jednak naczytałam :lol: tego byś pewnie nie popełnił! :D

tiaaa

i chyba przez wrodzona skromnosc nie chwali sie jaki sam jest cudny :D :p :p

Qurcze, a gdzie Pan był na poprzednim spotkaniu Forum? :D

Ja tu przeważnie szczęśliwa chodzę, a tyle rzeczy mnie ominęło i tyle piękna nie widziałam... :D Musze się nad tym zastanowić. Idę podumać... :roll:

No widzisz, bo jakbym miała wygląd Zielonookiej, to na byś mnie nie zapomniał! :lol: Ale ja taka szara myszka jestem i do tego wiele się nie odzywam. (byłam z mężem u Ciebie na Powstańców Sl.)

Kochanieńka Ty moja :lol: ja Twoja buźkę dobrze pamiętam, chocby ze zlotu. Na Powstańców byliście u innego doradcy, tego chudego :( :lol: :lol: :lol:

Kochanieńka Ty moja :lol: ja Twoja buźkę dobrze pamiętam, chocby ze zlotu. Na Powstańców byliście u innego doradcy, tego chudego :( :lol: :lol: :lol:

A Ty nie jestesz chudy? :o Dawaj jakas fotke, bo teraz ja mam skleroze.. :lol: :oops: :wink:

p.s. to ta sama firma jest! :D Czy to tez mi sie pokickalo? :lol: