rrmi 28.09.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Zdrowie AnSi po raz pierwszy Zeljko ja sie mebluje , bo tak mi sie zlozylo , ze mieszkam u przyjaciol i mam do dyspozycji 2 sypialnie duze i lazienke W sumie moge miec wiecej , bo stoi puste , ale juz taka nie bede Mam tez czas i wiem co mi potrzeba , to kupuje Nie jestem zreszta za bardzo wybredna i byle cukierkiem mozna mnie kupic Tak apropos urokow i usmiechow , to pamietaj , ze jak zabierasz Meza do Urzedu to Mu cos obiecaj . Bedzie sie wtedy wlasnie usmiechal , a problem sam sie rozwiaze. Ja swojemu obiecuje wlasnie cos dobrego na pozniej Landrynki czy truskawki , obojetnie Tak jeszcze do tej magii powracajac , to musze cos wykombinowac jak tu wmowic Staremu , ze za duzo mi okna wycenil Tak na powaznie , to sie naprawde zastanawiam , co bedzie nie tak . Bo zawsze cos jest Chyba , ze tym razem los nas oszczedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.09.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Ja tam nic nie obiecuje, ja tylko skladam deklaracje jesli wiem ze na pewno dotrzymam slowa. A i bez tego podejrzewam, ze moj facet sie do urzedniczek usmiecha, to po co sie trudzic... Co do Starego, hm, tez kiedys robil nam wycene okien. Zdecydowalismy sie jednak na tansza oferte. Ale teraz mysle sobie, ze Stray na pewno nie zamontowal by okien tak jak Ci co bili tanszy... Mysle, ze warto bylo widac wiecej i miec pewnosc, ze bedzie dobrze zrobione. A tak teraz w wykuszu mam dwa okna po bokach z ukosa zamontowane... I co? Musze miec firanki, no bo jak inaczej. Udawac, ze tak mialo byc... Juz mam dosyc wszystkich tych partaczy... Trzymaj sie Ty Starego, mowie Ci, kobieto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.09.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 rrmi co ma byc nie tak , przeciez splute jest przez dwa ramiona nio nio .. a sasiedzi, Ci od plotu fajni sa ? Ansi czy to znaczy ze masz P N B ? to gratulacje wielkie teraz to sie dopiero zacznie acha - rrmi - trzeba jeszcze zawsze podziekowac matce Whitney Houston Nie wiem dlaczego - ale tak jest i to dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 28.09.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Moj Maz byl taki usmiechniety jak Ja prosilismy , ze zgodzila sie na to jutro. Ma facet dar przekonywania Oj ma, ma dar przekonywania. Na pustyni lod zalatwil w worku na trupa. Ja nie wiem, albo to ten Twoj maz taki przystojny i usmiechac sie potrafy, czaruje urzedniczki... No w morde, jest przystojny Nie ma z Nim co miedzy kobitki wychodzic. Jego konkurencje babeczki mordują smiechem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.09.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 acha - no i jeszcze tez chcialam sie pochwalic - bo ja mam juz troche stropu tralala laa , cudny modrzewiowy i wiezby kawalek , tez cudna ale nie modrzewiowa Za co dziekuje Wszystkim , w tym matce Whitney Houston przepraszam rrmi ze tak w Twoim wewateku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.09.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Zdrowie AnSi po raz pierwszy ... Rozne takie dla kazdego http://www.vancouversider.com/photogallery/results%20of%20a%20wine%20tour%20-%20wine.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.09.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 przepraszam rrmi ze tak w Twoim wewateku Zosiu w moim wewatku czuj sie jak u siebie. Mozesz tutaj pisac nawet swoje opowiesci o wlasnej milosci do enesa Gratuluje stropu , wiezby , matki Whitney i Britney i co jeszcze sobie zamarzysz Zdrowko AnSi Wojtunio ., ale Ty jestes ...niutki ps.Prosze sie odczepic od mojego wlasnego Starego . Tak z gory zakladam , ze sie ktora zechce przyczepic Forumowy Stary jest niczego sobie gosciu Jego sie czepcie Kochaniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 no tak, jestem rozczarowany jakoś tam podziękowań dla mnie się nie doczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.09.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Ja nie wiem, albo to ten Twoj maz taki przystojny i usmiechac sie potrafy, czaruje urzedniczki... No w morde, jest przystojny Nie ma z Nim co miedzy kobitki wychodzic. Jego konkurencje babeczki mordują smiechem. No patrz, na reklamie tez sie zna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 28.09.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Co do Starego, hm, tez kiedys robil nam wycene okien. Zdecydowalismy sie jednak na tansza oferte. Ale teraz mysle sobie, ze Stray na pewno nie zamontowal by okien tak jak Ci co bili tanszy... Mysle, ze warto bylo widac wiecej i miec pewnosc, ze bedzie dobrze zrobione.. Wielkie dzięki za miłe słowa, tylko starcza skleroza tak mnie opętała, że nijak nie przypominam sobie Twojej wyceny ... ani nawet zapytania o nią .Zapewne musi tu więcej staruchów krążyć po tym forum A tak teraz w wykuszu mam dwa okna po bokach z ukosa zamontowane... I co? Musze miec firanki, no bo jak inaczej. Udawac, ze tak mialo byc... Okna w wykuszu zwykle sa z ukosa... Trzymaj sie Ty Starego, mowie Ci, kobieto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.09.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 No patrz, na reklamie tez sie zna! tiaaa i chyba przez wrodzona skromnosc nie chwali sie jaki sam jest cudny Dziadek Normalnie sie czepiasz , toz ja Ci juz 18 razy tu dziekuje Jak chcesz to jutro bede dalej to robila Ty sie Stary nie smiej ,bo ja sie trzymam Chociaz sie zastanowie , bo widac , ze skleroza Cie zzera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.09.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Co do Starego, hm, tez kiedys robil nam wycene okien. Zdecydowalismy sie jednak na tansza oferte. Ale teraz mysle sobie, ze Stray na pewno nie zamontowal by okien tak jak Ci co bili tanszy... Mysle, ze warto bylo widac wiecej i miec pewnosc, ze bedzie dobrze zrobione.. Wielkie dzięki za miłe słowa, tylko starcza skleroza tak mnie opętała, że nijak nie przypominam sobie Twojej wyceny ... ani nawet zapytania o nią .Zapewne musi tu więcej staruchów krążyć po tym forum A tak teraz w wykuszu mam dwa okna po bokach z ukosa zamontowane... I co? Musze miec firanki, no bo jak inaczej. Udawac, ze tak mialo byc... Okna w wykuszu zwykle sa z ukosa... Trzymaj sie Ty Starego, mowie Ci, kobieto. No widzisz, bo jakbym miała wygląd Zielonookiej, to na byś mnie nie zapomniał! Ale ja taka szara myszka jestem i do tego wiele się nie odzywam. (byłam z mężem u Ciebie na Powstańców Sl.) Co do okien w wykuszu , nie są tak z ukosa jak powinny być. Ściana jest jeden ukos a okno drugi, wiec parapet po jednej stronie jest szerszy, po drugie węższy. Kumasz bluza ? No i jak Cię znam, a trochę się jednak naczytałam tego byś pewnie nie popełnił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.09.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 No patrz, na reklamie tez sie zna! tiaaa i chyba przez wrodzona skromnosc nie chwali sie jaki sam jest cudny Qurcze, a gdzie Pan był na poprzednim spotkaniu Forum? Ja tu przeważnie szczęśliwa chodzę, a tyle rzeczy mnie ominęło i tyle piękna nie widziałam... Musze się nad tym zastanowić. Idę podumać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 29.09.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 No widzisz, bo jakbym miała wygląd Zielonookiej, to na byś mnie nie zapomniał! Ale ja taka szara myszka jestem i do tego wiele się nie odzywam. (byłam z mężem u Ciebie na Powstańców Sl.) Kochanieńka Ty moja ja Twoja buźkę dobrze pamiętam, chocby ze zlotu. Na Powstańców byliście u innego doradcy, tego chudego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.09.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 No widzisz, bo jakbym miała wygląd Zielonookiej, to na byś mnie nie zapomniał! Ale ja taka szara myszka jestem i do tego wiele się nie odzywam. (byłam z mężem u Ciebie na Powstańców Sl.) Kochanieńka Ty moja ja Twoja buźkę dobrze pamiętam, chocby ze zlotu. Na Powstańców byliście u innego doradcy, tego chudego A Ty nie jestesz chudy? Dawaj jakas fotke, bo teraz ja mam skleroze.. p.s. to ta sama firma jest! Czy to tez mi sie pokickalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.09.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Jak będzie woda to będziesz w końcu mogła oblewać działeczkę Jakiego grzyba znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Mam zdjecie , tylko kabel mi gdzies wyszedl.Zarazgo znajde i wkleje zdjecie. Dobry byl . Do obiadu zjedlismy Woda to chyba oblewac nie wypada nawet Piwko moze byc , Lesne na ten przyklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.09.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Jeszcze mi krzyneczka została. Muszę pomysleć o kolejnym nastawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.09.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 no, jezdem usatysfakcjonowany rutro też możesz dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 no, jezdem usatysfakcjonowany rutro też możesz dziękować tak w ogole to ja za 20 zlotE powiem wszystko Jezier nastawiaj , moze kto w okolicy zacznie budowac , to spragnionego wspomozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts