rrmi 04.09.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 AmberMam grochowa dzisiaj. Z tym , ze wczorajsza Co do mszy to moze tam z tymi sasiadkami pojdziesz co to sie zbieraja u Was na rogu Za przeprowadzke tez bys odrazu jakos tak Pamietam jak pisalas o tym ,ze widzialas panie ..ekhmm i tak sie dziwilam , ale tez widzialam takie w Gaskach(to wies u nas po sasiedzku te Gaski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.09.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 rrmi, Panie w czerwcowe i majowe wieczory staly regularnie Teraz jakos tak mniej i ta "narozna" regularnosc zamienily na systematyczne wygladanie przez okna i baczna obserwacje kto przejezdza, z kim, o ktorej i po co ... Cel jakby mniej zbozny, ale widac ze wciagnal je bez reszty ... Ja to w ogole aspoleczna jestem i badz co badz lubie moja miejska anonimowosc ... Czas sie chyba z nia pozegnac, bo na wsi kazdy wie o kazdym wszystko, a nawet jeszcze wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.09.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Amber Moze Ty im powiedz , ze pracujesz w Zarzadzie drog krajowych i zlec zliczenie przejezdzajacych samochodow ? Zawsze to przynajmniej jakis cel by mialy. U mnie nie ma tego problemu , bo my jakby nie na wsi takiej zywej , tylko w lesie. Powiedz , to Ty mieszkasz pomiedzy domami wiejskimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.09.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Amber Moze Ty im powiedz , ze pracujesz w Zarzadzie drog krajowych i zlec zliczenie przejezdzajacych samochodow ? Zawsze to przynajmniej jakis cel by mialy. U mnie nie ma tego problemu , bo my jakby nie na wsi takiej zywej , tylko w lesie. Powiedz , to Ty mieszkasz pomiedzy domami wiejskimi? Pomysl zlecenia przedni, ale cos wesze ze oprocz Bogobojnosci, te moje staruszki moga byc calkiem przedsiebiorcze i za liczenie z torbami mnie puszcza Aby dojechac do mojego domu trzeba zjechac na droge wiejska, z kilkoma wiejskimi domami. Dopiero pozniej jest odbicie w droge z domkami nowymi, jednorodzinnymi, takimi raczej na w pol-miejskimi. Nie mniej, to wies ... z soltysowa, a czasem tez kurami i kogutem kroczacymi po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.09.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 to nie siedziec tylko jesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 E tam, tylko byś dom zamykała. Trza się trochę na świat i ludzi otworzyć, bo zaściankiem możesz zostać. Amber - a czemu Ty, bidulko, tylko z jakimś Knorrem...? Przystojny ten Knorr chociaż? Zeljko - jaki optymistyczny awatarek! Jak chcesz coś jeszcze z dyni, to można konfiturki, przepis podawałam w przetworach. I bułeczka pszenna z dynią zamiast jajka. I pyszna zupa - krem na mleku. i marynowana. I jeszcze dużo - w necie na pewno znalazłas stronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.09.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 uważaj na przecieki, czy przesłuchy, podsłuchy nie wiem, jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.09.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Amber - a czemu Ty, bidulko, tylko z jakimś Knorrem...? Przystojny ten Knorr chociaż? Uroda moze i marna, ale jako tako przy zyciu mnie trzyma Aby do przeprowadzki A Wy znowu o smakolykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.09.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 dompodsosnami chetnie zerkne i zapisze sobie cos sprawdzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.09.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Amber Moze my z jednej wsi , bo u nas tez soltysowa jest U nas nie wygladaja przez okna ,ale jak jezdza to hamuja i patrza Dpsia Za pozno na ratunek , ja juz zascianek jestem . I bardzo mi sie podoba , ze nie czesto z domu wychodze . Najbardziej z dyn , lubie te w occie Mniam Zeljka to i tak fajne rozne rzeczy robi do jedzenia , wiem bo jadlam 1950 No ale Ty mnie nie podlsuchujesz chyba , co? Nie wiem czy uda sie dzisiaj dokonczyc , bo zabraklo jakiegos znowu czegos , nie umiem powtorzyc nazwy , ale zaraz Majster powinien przywiezc ,bo pojechal kupic . Chcialam powiedziec , ze nasz forumowy Stary to czlowiek firma tak solidna , ze nie potrafie sie nachwalic . Dowiozl nam dzisiaj jakies COS , zeby usztywnic drzwi tarasowe , bo duze sa w sumie i moglyby drzec.Trzeba to przed wylewkami wstawic jakos od dolu i zalac razem z wylewka. Takie same zamocuja u gory. Zeby kazdy fachowiec taki byl to byloby super dobrze A Wy znowu o smakolykach Tak , dzieki temu dobrze wygladamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Prosze o trzymanie kciukow w intencji nie przeciekania. Tak ladnie to wszystko nawet wyglada, rurki elegancko leza. Troche nam zabraklo jakiego drobnego oprzyrzadowania , pjedziemy , dokupimy i konczymy. Ciekawe jak to bedzie Gdybym wiedziala, ze ten tydzien taki wazny, na msze za te szczelnosc bym dala ... a tak zaklinam dobre Bozki, aby zadna kropla Wam sie nie uronila I przestancie z tymi kulinariami, bo ja jedynie przy rosole z torebki siedze To ja się krzyżem kładę i leżę w intencji rurek P.S. Daj znać o nieprzeciekaniu co bym za długo krzyżować nie musiała bo sie jakowegoś wilka nabawiem, cy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.09.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 cos sie nie odzywa... to albo zalalo, albo sie zalala z radosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.09.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 cos sie nie odzywa... to albo zalalo, albo sie zalala z radosci Co to to nie , nie chce , zeby sie Kulka ze mnie smiala pozniej Znaczy troche , bo goscia mielismy Braza Dziekuje bardzo , ale poczekaj do jutra , zabrakalo nam znowu 3 zlaczek , wiec nie sprawdzalismy. Tak jutro od poludnia bedzie w sam raz. I ja trzymam za dzialke , tylko nie za ta co bylas teraz , jakas brzydka jest . Ja Ci mowie , szukaj dalej od miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 No, jak tam rurki? Szczelne? Piszcie, bo nie wiem, czy mogę puścić kciuki. Braza, ja to myślę tak jak rrmisia. Dalej od miasta to lepiej. Samochód masz, nie? Poza tym - budujesz dom dla siebie czy dla córki? Kto w nim będzie dłużej mieszkał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.09.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Zima idzie. U mnie tez myszy zamieszkaly. Ale nie wiem dokladnie gdzie. Na razie je karmie Przepisami a la Putin. rrmi, Ty pewnie syna poslalas do liceum, gdzie uczy sie opcja prorzadowa, stad takie otwarcie. Ale tak generalnie, zastanawiam sie, czy sa jakies szkoly, gdzie rok szkolny NIE zaczal sie od mszy? Za moich czasow zaczynal sie od radiowego przemowienia ministra edukacji... A tych zlaczek, kolanek itp nie mozecie brac na zapas (na WZ) i potem zrobic zwrot, jak Wam zostanie? Zdecydowanie ulatwia to zycie - nie trzeba po kazdy drobiazg jezdzic... Zrobcie juz ten trojkat, bo nie wiem, gdzie moga chodzic faceci za potrzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.09.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 DpsiaNo nie ma lekko, trzeba jeszcze trzymac . Moglas jednak na noc popuscic Juz mowilam Brazie , w Jej wewatku , ze na wsi kolezanki dla Corki sie znajda. Dobrze szukac w okolicach , gdzie duzo sie buduje . Wiekszos ludzi ma dzieci i one tez beda szukaly towarzystwa. mmadziu W naszym sklepie gdzie kupujemy rurki nie ma zwrotow i juz. Nawet wymienic nie mozna.Tak maja i koniec . Poza tym dobrze jesli sie wie co sie robi , to wtedy sie wie co sie potrzebuje. Moj Majster robi to po raz pierwszy i nie bardzo z wyprzedzeniem wie co potrzebne bedzie , wiec jezdzi. Czas i tak mamy nie najgorszy. U sasiadow hydraulik , w mniejszym domu robil 2 tygodnie , od rana do wieczora. U nas i tak bedzie szybciej , pomimo , ze jezdzimy w kolkodo sklepu. Tym sie wlasnie pocieszamy. Trojkat jest do zabicia dziury nad gankiem. U nas chlopcy jesli chca siku to maja krzaki i tak podobno jest najlepiej. I zgodnie z natura. Ja to widac nie naturalna , bo wole w lazience. A szkoly jakie saw malych miastach , kazdy wie Zaraz beda zlaczki i dzialamy . Az mnie brzuch z przejecia boli , boszzz zeby nie przeciekalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.09.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 W dziwnym sklepie się zaopatrujecie ale nic to...chyba lubicie jeździć się zapytam, boli i cieknie? czy już po bólu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.09.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 No taki mamy dziwny sklep , ale blisko jest na szczescie. Kciuki juz mozna puscic , cieknie na dwoch gwintach , znaczy pakuly trzeba poprawic. ufff Ale mi kamien z serca spadl Dziekuje wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.09.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Dwa gwinty, to nic... Mój majster pakuł dawał na maxa, bałem się czy muf nie rozwali a, i gwint brzeszczotem kancerował To się możesz tera wyluzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Braza Dziekuje bardzo , ale poczekaj do jutra , zabrakalo nam znowu 3 zlaczek , wiec nie sprawdzalismy. Tak jutro od poludnia bedzie w sam raz. I ja trzymam za dzialke , tylko nie za ta co bylas teraz , jakas brzydka jest . Ja Ci mowie , szukaj dalej od miasta Siem kładem właśnie. Dobrze będzie od teraz ?? Oki, to zaligam I szukam. A dom będzie tylko dla nas za jakieś maciupkie 8-10 lat. Migiem zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts