mmmad 05.09.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Dwa gwinty, to nic... Mój majster pakuł dawał na maxa, bałem się czy muf nie rozwali a, i gwint brzeszczotem kancerował To się możesz tera wyluzować No u mnie tak tesc podlaczal. Solidna stara robota... Szlag mnie trafil dopiero wtedy, jak nie mozna bylo tego odkrecic. I z tego odkrecania pekla zlaczka, lało sie i nie mozna bylo tego zahamowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.09.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 I z tego odkrecania pekla zlaczka, lało sie i nie mozna bylo tego zahamowac.Moze trzeba bylo jakies stare gacie tam wsadzic My jak zaczynalismy to tez jakos duzo pakul pachlismy , ale nie dalo sie dokrecac. Juz jest wszystko ok. BrazaPuszczamy juz kciuki , sytuacja opanowana. Zaraz zaczniemy rozkladac podlogowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 BrazaPuszczamy juz kciuki , sytuacja opanowana. Zaraz zaczniemy rozkladac podlogowke Jesoooo!!! Już mnie wszystkie krzyże bolały Twarda w mordę ta moja podłoga No to gratulki Rozkładajcie, a Ty rób zdjęcia. Chcę ją zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.09.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 rrmi, Podlogowka ... ooooo ... powazna sprawa Powodzenia w rurowaniu domu! I szybkiego uruchomienia kominka, bo zima idzie .... brrrr ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 No to ja nareszcie puszczam. Znaczy, kciuki puszczam. Ale zdjęcia też bym chciała. Ja się dzisiaj z Froszką i Froszem przy kuchni kaflowej grzałam. Fajne wino przywieźli. Tylko dwa razy czknęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.09.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 to znaczy, że siem nie posikałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.09.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 O mamuniu Braza , zebym ja wiedziala , ze tak krzyzem lezysz to nie wiem co Zdjecia rurkom zrobie jutro , tak czy owak dobrze wiedziec gdzie co bedzie lezalo. Amber Podlogowka to powazna sprawa , mam nadzieje , ze poradzimy sobie. Zrobilismy jeden pokoj , ale nie wyszedl za dobrze . Zabraklo nam 1 m rury , musielismy troche to jakos poprzekladac i wyglada tak sobie. Mi to jeszcze pol biedy , moze byc , ale Majster niezadowolony Nic to jutro bedzie lepiej , mam nadzieje , ze jutro prawie skonczymy calosc i zapelnimy uklad najdalej w piatek , zeby w sobote zaczac wylewki. Bardzo bym taksobie zyczyla. Dpsiu Jakos mnie tak dziwnie policzki piekly , myslalam , ze to z wrazenia , z tych obaw o przecieki Fajna ta nasza Frosia , nie ? Dpsiu Te pomidory co to House wkleja to sa naprawde super. Nie widzialam jeszcze w Polsce czegos takiego , nawet nasze uwielbianeprzeze mnie malinowe nie sa az takie. On ma kilka roznych odmian, jakies serca i okragle ,rozne i te papryczki. Tak pomyslalam ,ze jak ja juz sobie od Niego zorganizuje na przyszly rok nasionka to i Tobie dam troche , zobaczysz , ze sa warte trzymania od nasionek , bo sa przedobre. Jedne maja same takie twarde w srodku I sa slodkie jak cukierki mniam To tak pomyslalam odnosnie Twojej agroturystyki. Cos ja jeszcze chcialam , ale jakos mi wylecialo. to znaczy, że siem nie posikałaś No jak nie , raz mi sie udalo dzisiaj isc na siku Bo tak to woda byla zakrecona caly dzien , ale mozesz byc z nas dumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.09.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.09.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Zabraklo nam 1 m rury , musielismy troche to jakos poprzekladac i wyglada tak sobie. Mi to jeszcze pol biedy , moze byc , ale Majster niezadowolony rrmi, moze sie nie znam, ale podlogowka raczej nie musi byc urodziwa Wazne, aby swe funkcje spelniala, ot i tyle ... Majster na wielkiego estete mi wyglada ... pewnie to i dobrze, przy picowaniu z wykonczeniowka bedzie jak znalazl Dawno nie pisalas o mojej imienniczce ... czyzby poszla w odstawke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Rrmisia, no ja to bardzo chętnie, wyglądają smakowicie i inaczej niż zwykłe pomidory, ale nie wiem czy on Ci pozwoli. Ja mam certyfikowane gospodarstwo ekologiczne, więc takie rzeczy to jak znalazł dla mnie. Frosia - jasne, że fajna! Świetna! A jakiego ma fajnego Froscha. Tak się z nimi zagadaliśmy, że znowu zapomniałam im dać to, co miałam. Chyba pocztą wyślę. A z podłogówką na pewno będzie dobrze, jesień już chyba przyszła, to szybko zrobicie, żeby nie marznąć. Tempo i tak macie znakomite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.09.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 jezdem Wiedzialam Amber No tak wlasnie mysle o tej podlogowkowej urodzie. Teraz juz bedzie lepiej ,bo widaomo , ze jak sie robi cos 1 raz to trzeba zobaczyc o co chodzi. Co do beaci , to dzisiaj ruszy do pracy , bo rozkuwalismy rury w okolicy kibelkow ,zeby zmienic podlaczenia , ktore byly zrobione pod wiszace , a beda stojace. Teraz musimy to zalac . Rozgrzeje sie troche biedulka , bo naprawde zimno. W sobote zaczniemy wylewki. DpsiuOn pozwoli , a co ma nie pozwolic , wlasnie tak pomyslalam , ze to bedzie dla Ciebie jak znalazl. Wiem , ze u nich jakis Pan co pilnuje tych ichnich upraw sieje nasionka na wiosne do pojemniczkow malutkich i trzyma w domu i dopiero potem do szklarni przesadza jak sa wieksze. W tej szklarni pachnie tak bajecznie , ze nie moglam stamtad wyjsc Zjadlam kilka pomidorow z krzaka .To pycha , nie jadlam wczesniej takich dobrych.A papryczki to juz w ogole Te nasiona On kupowal chyba w Pennsylawnia . Dowiem sie wszystkiego Bedziemy hodowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.09.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Nie ma zdjec? Czy na prawde nie ma tam zadnej rurki ktora warto bylo by sfotografowac? Cos mi sie wydaje, ze jedna na pewno jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.09.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.09.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 A ja w imieniu Aggi zapytam: gdzie lazienka dla synowej? Ktora na dodatek nie wyglada jak klatka na niegrzeczne dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.09.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Rurki fiu, fiu. a myszke nie wyganiaj i dziur nie zaklejaj bo sobie sama znajdzie, to znaczy zrobi. u nas sobie wlasnie zrobila na dole drzwi garazowych, w tej gumce. skubana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Zeljko Specjalnie dla Ciebie , mowisz i masz Rurki w kuchni http://img76.imageshack.us/img76/8643/rurki1li5.jpg No, jeśli ja krzyżem pół dnia leżałam w intencji tych śliczności, to oki. Warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Fajne te rurki. Gustowne. Mam nadzieję, że szczelne. Staraliście się, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.09.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 A ja w imieniu Aggi zapytam: gdzie lazienka dla synowej? Ktora na dodatek nie wyglada jak klatka na niegrzeczne dzieci?No Synowa ze Synkiem bedzie chyba Zeljko Ona u nas tez garazowymi weszla ,ale mam nadzieje , ze poszla juz do jakiegos lepszego domu Braza No dziekuje bardzo za lezenie , jak Ty juz bedziesz szla do notariusza kupowac to i ja za Ciebie poleze. DpsiuMy sie zawsze staramy jak najlepiej , z tym , ze czasem roznie wychodzi Wylewki mam na srode umowione, na 7 rano przyjada panowie Brakujaca dachowka na ganek z tylu ma byc w poniedzialek, mam nadzieje , bo jakos glupio tak daszek bez dachowki wyglada. Podlogowka juz prawie w polowie domu lezy. Sie ucielismy tego styropianu miedzy rurki , ze szok Matko co to za upierdliwa robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.09.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 rrmi, fajoskie te rurki, nie ma to tamto też bym chciała takie rurki u siebie już mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.09.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Otuline rurek jeszcze bym pospinał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts