Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Nastawię. W poniedziałek zabieram małego i jedziemy po surowce. Ale wybór jest taki, że nie mogę się zdecydować. Czy zwykłe jasne, czy jakies przeniczne a może belgijskie lub Stouta :roll:

Tylko tak se myślę, że szkoda browarem działke polewać ja jednak obstaje przy wodzie. Działce nie zaszkodzi a 1m3 wychodzi cenowo jak jeden browar :wink:

Masz racje , bedziemy woda oblewac , a Lesnie pojdzie w gardelko.

mniam mniam.

Zastanawiam sie nad produkcja na wieksza skale . :wink:

Ciekawe czy biznesu by sie nie zrobilo na tym :D

Dystrybucje mozna zaczac od okolicznych budow. :D

W tym leclercu widzialam wczoraj takie ustrojstwo do produkcji piwka.

To narazie

To ja - Bronia, nie mylę Cię z Franią, tylko czule zagaduję :wink:

Po pierwsze działka śliczna!!!!!!

Po drugie oczyszczalnie są też takie z rozsączkowaniem w głąb, a nie po powierzchni i wtedy wielkość działki nie ma znaczenia.

Po trzecie - nie podoba mi się ten hall (2). Projekt fajny, a ten kiszkowaty korytarz zgrzyta. Pokazywałaś to Wojtkowi ? Co powiedział ?

:D :D :D

Po drugie oczyszczalnie są też takie z rozsączkowaniem w głąb, a nie po powierzchni i wtedy wielkość działki nie ma znaczenia.

Po trzecie - nie podoba mi się ten hall (2). Projekt fajny, a ten kiszkowaty korytarz zgrzyta. Pokazywałaś to Wojtkowi ? Co powiedział ?

:D :D :D

Jak zwykle powiedzial ponuro :"no do bani ,pani kochana, do bani - zwyczajna kicha" :p :p

Z ta oczyszczalnia zgadzam sie z Toba Aggi, przerabialimy to nie raz na dzialeczce mniejszej niz Onych.

Jak zwykle powiedzial ponuro :"no do bani ,pani kochana, do bani - zwyczajna kicha" :p :p

Z ta oczyszczalnia zgadzam sie z Toba Aggi, przerabialimy to nie raz na dzialeczce mniejszej niz Onych.

no cześć nasz Kultowy Projektancie :D !!!!

Ale mi się udało Cię wywołać :D

Pogmeraj im trochę przy tym projekcie. Ja wiem, że po pijaku w gościach ich ciasny korytarz będzie dla mnie zbawieniem :wink: , ale z drugiej strony jestem w stanie sobie odmówić pionizacji wymuszonej dla dobra ogólnego :))))

By the way - zrezygnowałam z Jasby po 1200 i kładę mozaikę trawertynową po 145 :lol:

Pogmeraj im trochę przy tym projekcie. Ja wiem, że po pijaku w gościach ich ciasny korytarz będzie dla mnie zbawieniem :wink: , ale z drugiej strony jestem w stanie sobie odmówić pionizacji wymuszonej dla dobra ogólnego :)))):

Prosze Pani, ja tu za krotki jestem do gmerania w projekcie.

Ale to dobrze,dobrze podworujemy sobie tym zlosliwiej, bez zenady i do woli n.t. tych wszystkich korytarzy pionowych i poziomych hi,hi :p

By the way - zrezygnowałam z Jasby po 1200 i kładę mozaikę trawertynową po 145 :lol:

He,he gratulacje z powodu nawrotu tzw. "zdrowego rozsadku" :p.

Ale dzieki temu parapetowka byla chyba znacznie huczniejsza ? :p :wink:

A gdzie mozna wnetrza Pani domku zobaczyc Pani Aggi? Czy nadal kazesz nam tu usychac z ciekawosci? :lol: :wink:

A co do korytarza, to jestem pewna, ze Pan Wojtek wycuduje cos z nim, ze nawet nikt sie nie polapie, ze kiedys byl "inny"... :wink: ( w sumie po co wiekszy..., to nie dworzec kolejowy... :lol: )