19501719500414 29.09.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 no, jezdem usatysfakcjonowany rutro też możesz dziękować tak w ogole to ja za 20 zlotE powiem wszystko a ja myślałem ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Ja tak o innych rzeczach mowilam , nie placz. Bo nie zasne Nazbieram Ci jutro grzybow , chcesz? W dowod tego , ze teraz nie kituje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 dobra, ale u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Nastawię. W poniedziałek zabieram małego i jedziemy po surowce. Ale wybór jest taki, że nie mogę się zdecydować. Czy zwykłe jasne, czy jakies przeniczne a może belgijskie lub Stouta Tylko tak se myślę, że szkoda browarem działke polewać ja jednak obstaje przy wodzie. Działce nie zaszkodzi a 1m3 wychodzi cenowo jak jeden browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 30.09.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 A tak wyglądają resztki http://www.republika.pl/jezier/piwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.10.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Masz racje , bedziemy woda oblewac , a Lesnie pojdzie w gardelko. mniam mniam. Zastanawiam sie nad produkcja na wieksza skale . Ciekawe czy biznesu by sie nie zrobilo na tym Dystrybucje mozna zaczac od okolicznych budow. W tym leclercu widzialam wczoraj takie ustrojstwo do produkcji piwka. To narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 01.10.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Mam zdjecie , tylko kabel mi gdzies wyszedl.Zarazgo znajde i wkleje zdjecie. rrmi NO KIEDY WKOŃCU DOCZEKAMY SIĘ JAKI KONKRETÓW I FOTEK POZDRO......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.10.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Witam Reniu w moich komentarzach O zdjeciu grzyba pisalam i jest (chyba) Z najblizszych zdjec budowlanych bedzie zdjecie mojej wody . Kranika znaczy Pewnie w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.10.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Witam Reniu w moich komentarzach O zdjeciu grzyba pisalam i jest (chyba) Z najblizszych zdjec budowlanych bedzie zdjecie mojej wody . Kranika znaczy Pewnie w czwartek rozumiem, że chodzi o mojego grzyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 01.10.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 serdecznie współczujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.10.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 To ja - Bronia, nie mylę Cię z Franią, tylko czule zagaduję Po pierwsze działka śliczna!!!!!! Po drugie oczyszczalnie są też takie z rozsączkowaniem w głąb, a nie po powierzchni i wtedy wielkość działki nie ma znaczenia. Po trzecie - nie podoba mi się ten hall (2). Projekt fajny, a ten kiszkowaty korytarz zgrzyta. Pokazywałaś to Wojtkowi ? Co powiedział ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.10.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Po drugie oczyszczalnie są też takie z rozsączkowaniem w głąb, a nie po powierzchni i wtedy wielkość działki nie ma znaczenia. Po trzecie - nie podoba mi się ten hall (2). Projekt fajny, a ten kiszkowaty korytarz zgrzyta. Pokazywałaś to Wojtkowi ? Co powiedział ? Jak zwykle powiedzial ponuro :"no do bani ,pani kochana, do bani - zwyczajna kicha" Z ta oczyszczalnia zgadzam sie z Toba Aggi, przerabialimy to nie raz na dzialeczce mniejszej niz Onych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.10.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Jak zwykle powiedzial ponuro :"no do bani ,pani kochana, do bani - zwyczajna kicha" Z ta oczyszczalnia zgadzam sie z Toba Aggi, przerabialimy to nie raz na dzialeczce mniejszej niz Onych. no cześć nasz Kultowy Projektancie !!!! Ale mi się udało Cię wywołać Pogmeraj im trochę przy tym projekcie. Ja wiem, że po pijaku w gościach ich ciasny korytarz będzie dla mnie zbawieniem , ale z drugiej strony jestem w stanie sobie odmówić pionizacji wymuszonej dla dobra ogólnego ))) By the way - zrezygnowałam z Jasby po 1200 i kładę mozaikę trawertynową po 145 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.10.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Pogmeraj im trochę przy tym projekcie. Ja wiem, że po pijaku w gościach ich ciasny korytarz będzie dla mnie zbawieniem , ale z drugiej strony jestem w stanie sobie odmówić pionizacji wymuszonej dla dobra ogólnego ))): Prosze Pani, ja tu za krotki jestem do gmerania w projekcie. Ale to dobrze,dobrze podworujemy sobie tym zlosliwiej, bez zenady i do woli n.t. tych wszystkich korytarzy pionowych i poziomych hi,hi By the way - zrezygnowałam z Jasby po 1200 i kładę mozaikę trawertynową po 145 He,he gratulacje z powodu nawrotu tzw. "zdrowego rozsadku" . Ale dzieki temu parapetowka byla chyba znacznie huczniejsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.10.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 He,he gratulacje z powodu nawrotu tzw. "zdrowego rozsadku" . Ale dzieki temu parapetowka byla chyba znacznie huczniejsza ? przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 On byl juz molestowany w sprawie przyjazdu Co Wy chcecie od tego wejscia , bo ja nie rozumiem Tak dobrze nie patrzylam , sie przyznaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 By the way - zrezygnowałam z Jasby po 1200 i kładę mozaikę trawertynową po 145 A gdzie mozna wnetrza Pani domku zobaczyc Pani Aggi? Czy nadal kazesz nam tu usychac z ciekawosci? A co do korytarza, to jestem pewna, ze Pan Wojtek wycuduje cos z nim, ze nawet nikt sie nie polapie, ze kiedys byl "inny"... ( w sumie po co wiekszy..., to nie dworzec kolejowy... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ja Wojtka o porady nie moge pytac , bo to byloby wykorzystywanie wiezi rodzinnych. Lepiej sie poprzytulac i popic Ale wiem , ze jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.10.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Ty sie Ciotka nie ociągaj , bo ostatni wpis z piątku jest a już wtorek mamy Na pewno coś się przez łikendzik wydarzyło PS. Śliczny grzybek ale czy on tak u Was już w opakowaniu urósł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.10.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Ja Wojtka o porady nie moge pytac , Ale wiem , ze jest najlepszy ale przycukrowałaś Wojtek - ona to na dodatek wszystkim powtarza, może prowizję jej wypłac czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts