RoboRob 14.09.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Cześć rrmi Czytałem że robisz u siebie antresolę, cze możesz napisać jakie schody zamierzasz zrobić i gdzie chcesz je usytuować? Ja swój projekt przerobiłem tak, że też nad częścią salonu nie będzie stropu tylko antresola, a schody zamierzam zrobić kręte przy wejściu do salonu bezpośrednio na antresolę Będę wdzięczny za odpowiedz Pozdrawiam RoboRob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Droga Ziemianko Ty juz zacznij powoli sprzatac przed wyprowadzka w swoim 47 metrowym mieszkaniu , malo czasu zostalo. No tak Ci zycze , zebys jak najszybciej to miala za soba , te sprawy pozalatwiane . Mysz moge przechowac , tyle , ze nie obiecuje za dlugo Gdzie ta moja kariera ? Moze nie widze juz , w podeszlym wieku wszak jestem A tak bym sie pocieszyla slawa i rozdawaniem autografow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Cześć rrmi Czytałem że robisz u siebie antresolę, cze możesz napisać jakie schody zamierzasz zrobić i gdzie chcesz je usytuować? Ja swój projekt przerobiłem tak, że też nad częścią salonu nie będzie stropu tylko antresola, a schody zamierzam zrobić kręte przy wejściu do salonu bezpośrednio na antresolę Będę wdzięczny za odpowiedz Pozdrawiam RoboRob Witamy serdecznie obie z mysza Nie wiem czy widziales moj projekt , gdzies tu sobie jest wklejony. Moja decyzja w ogole odnosnie antresoli wziela sie stad , ze salon jakoby za waski mi sie wydawal , a antresola miala go optycznie powiekszyc , co zrobilismy nie majac bladego pojecia co za brzdac z tego wyrosnie Prawdopodobnie bedzie podobnie jak i Ty planujesz , bo nijak chyba takie schody na srodku wpasowac. Pewnie tez jakies krecone. Zajrze do Ciebie do dziennika , licze na jakies zdjecia , moze i ja cos podpatrze. Jutro jak chcesz zrobie fotke i pokaze Ci jak to u nas wyglada. No dobra , bede miala okazje pochwalic sie znowu wylewkami Czy bedziecie korzystali z tej antresoli czy tylko podobnie jak u nas bedzie jakas tam ozdoba czy fanaberia ? Ps.Widze , ze nie masz dziennika jednak , daj jakas fotke tutaj , pochwal sie prosze Na jakim jestes etapie budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Droga Ziemianko Ty juz zacznij powoli sprzatac przed wyprowadzka w swoim 47 metrowym mieszkaniu , malo czasu zostalo. No tak Ci zycze , zebys jak najszybciej to miala za soba , te sprawy pozalatwiane . Mysz moge przechowac , tyle , ze nie obiecuje za dlugo Gdzie ta moja kariera ? Moze nie widze juz , w podeszlym wieku wszak jestem A tak bym sie pocieszyla slawa i rozdawaniem autografow No wiesz Walą do Ciebie drzwiami i oknami, o rady proszą (patrz wyżej), dopytują się, czy jesteś obecna - Kobieto w podeszłym wieku - chyba ja będę zmuszona wziąć Ciebie na jakąś psychoanalizę dowartościowującą (aczkolwiek, nie mam pojęcia co to jest ). Mysz przechowuj tak długo, jak się tylko da. Z poważaniem ziemianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboRob 14.09.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Witam ponownie i dziękuję za ekspresową odpowiedz My naszą parterówkę przerobiliśmy tak że z salonu będzie można wejść na antresolę a z niej do niedużego pokoju z łazienką i małą garderobą. Naprawdę długo zastanawiałem się gdzie tu dać te schody i w końcu wybraliśmy początek salonu, myślę że będzie funkcjonalnie i całkiem ładnie wyglądać. Schody jak na razie chcemy zrobić takie: http://img256.imageshack.us/img256/6738/58dd4.jpg Jar uda mi się wkleiś rzuty projektu to pokażę Ci jak mają wyglądać nasze pomieszczenia Pozdrawiam RoboRob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Wlasnie zmienilam poprzedni post skierowany do Ciebie Robo Rob proszac o pokaznie zdjecia jakiegos . Czlowiek nigdy w zyciu nie przewidzi co go kiedy natchnie Ladne te schody , ktore wkleiles , ale czy nie wydaje sieTobie , ze zajma za duzo miejsca? Strzelam teraz , bo nie wiem jaki duzy masz dom. U nas w salonie ok 50 m2 i nie chcialabym z tego duzo na schody ujac . Powiedz mi jeszcze jaki planujecie sufit ? Ciagnac K- G do kalenicy czy jakos inaczej? U mnie wiem tylko , ze kominek bedzie do samego nieba Czekam na zdjecia jutro Brazusia No dobra , dam Ci pierwszej autograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboRob 15.09.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Witam serdecznie rrmi Takie właśnie będę miał wnętrza. Architekt wstawił mi schody wokół słupa ale ja będę je chciał zrobić obok tego słupa tak jak na fotce z parterem. Niestety zdjęć jeszcze żadnych nie posiadam ponieważ budowa rusza dopiero na wiosnę. Czy zajmą dużo miejsca? też mnie właśnie to niepokoi (ocenię to jak postawię już ściany) wtedy podejmę decyzję jakie szerokie one mają być. Na razie zostaję przy 180 cm średnicy takich właśnie schodów. Producent tych schodów robi je w wymiarach od 155 do 300 cm średnicy więc jest w czym wybierać Co do sufitów to jeszcze za wcześnie, ale raczej właśnie karton-gips do kalenicy, zawsze mi się podobały takie wysokie pomieszczenia Jeśli to nie kłopot dla Ciebie to z miłą chęcią popatrzę na twoją antresolę i salon http://img502.imageshack.us/img502/3108/afrodytaplanparteru1qy4.jpg http://img502.imageshack.us/img502/9591/afrodytapoddasze2ux4.jpg Pozdrawiam serdecznie RoboRob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.09.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.09.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Ale ta Wasza chałupa wielka I piękna oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.09.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Marjucha No co tu duzo gadac . Jak pani taka chalupa. Mam nadzieje , ze Twoj kregoslup ma sie niezle i odpoczywa dzisiaj w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.09.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Marjucha No co tu duzo gadac . Jak pani taka chalupa. Mam nadzieje , ze Twoj kregoslup ma sie niezle i odpoczywa dzisiaj w pracy Tak trochę Popołudniu jeszcze 10 ton żwiru do przewalenia, ale to już pikuś Z tą Panią i Chałupą to chodzi Ci o urodę, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboRob 15.09.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 rrmi Bardzo fajne wnętrze!!! Kominek to po prostu rewelka no i te wylewki możesz być z wykonawców zadowolona. Gratulacje!!!! Fajnie masz, możesz już w sumie myśleć o firankach Pozdrawiam RoboRob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.09.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 rrmi Teraz z wylewkami to wnetrza jeszcze bardziej sie podobaja. Czekam na wykonczeniowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Taaa, gdzie mi tam do stolycy Pewnie krakowska droga najprosciej , odrazu pozniej w prawo do mnie mozesz skrecic Przemyślałaś to??? Żeby potem nie było lamentów jak Ci zrbię Najazd Hunów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.09.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 przyszlam sie pochwalic, ze od jutra mam gosci. Na pare dni tylko, beda u mnie mlodzi ludzie z ich 2.5 r. synkiem. To rodzina meza. a ja jak dziecko ciesze sie, ze bedzie sie z kim pobawyc. A bardzo slodki jest nasz Oskar i bardzo madry. No pochwalilam sie. Teraz moge isc spac. Nockadobra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 O rany, rrmisiu ja to już oczami duszy mojej widzę wykończone Ale fajnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.09.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee koniec komentarza fajnie , moje wylewki też schną...to kiedy układanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.09.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Marjucha to do tej urody rzekomej , a w ogole to powiem , ze wierze w Ciebie i czekam na zdjecia piachu Robo Rob Dziekuje i zapraszam czesciej , firanki mam obstukane , tylko jeszcze czasu jednak potrzeba Zeljko Chyba Ty dobrze Wiesz jak czeka sie na ta wykonczeniowke Sie urobisz przy tych gosciach , ale ciesze sie , ze Ty sie cieszysz Jak zawsze Tez lubie male dzieci , u nas Jezierowie bylo wczoraj ze swoim jednym Maluszkiem , alez slodki jest , mniam Kaska Spoko , poradzimy sobie z Toba Miko Czesc , co tak rzadko do mnie zagladasz? Gratuluje Tobie wylewek ,fajnie jest je miec , nie? My musimy jeszcze troche kabli do gniazdek porozprowadzac , bo mielismy zrobione jakies tam minimum , ciezko mi bylo pomyslec wczesniej gdzie co i jak. Teraz chwile , pewnie caly poniedzialek nam to zajmie , i zaczynamy K-G w pokojach mojego Dziecka i w naszej lazience i sypialni. Pozniej , pewnie bedzie to koniec tygodnia plytki. W naszej lazience , bo Synkowi jeszcze nic nie wybralismy. Tyle , ze u mnie szybko to jakos jest , ot jade i kupuje. Mam jednak latwo , bo nie cierpie tych nowoczesnych plytek Plyta kominka jest wylana , urobilam sie przy beacie . Mam juz maly dylemat , bo wyszlo , ze plyta bedzie 32 cm nad podloga juz z deskami czy czyms tam co bedzie. Czy to nie za wysoko ? Do tego dojdzie jeszcze polozna szamotowka. No kurde , myslalam , myslalm i nie jestem pewna. Zreszta ja poki nie zobacze to i nie widze To jak gadacie? aaa Szerokosc paleniska bedzie okolo 120 , nie mniej , i wysokosc na ok 90 cm . Trzeba tu jakies proporcje zachowywac . Jak ktos moze cos podpowiedziec o tym to prosze teraz Mysz odeszla RiP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.09.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Mysz odeszla RiP jesteś bezwzględna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.09.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 jesteś bezwzględna Jestem gorsza niz bezwzgledna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts