Aggi 03.10.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 A gdzie mozna wnetrza Pani domku zobaczyc Pani Aggi? Czy nadal kazesz nam tu usychac z ciekawosci? ...[/size] ) Zeljko - jeszcze nie ma co pokazywać, podłogi są w trakcie układania. Pewnie będę miała opory, żeby to na forum publikować, ale Ty możesz liczyć na zdjęcia mailem . A dach pokazałam tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81343 Dużo buziaków dla Ciebie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.10.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Przepraszam Sisterka ale zdjęcie dachu naszej Aggi po prostu mnie powaliło Łeb sobie ukręcę ale choć jedno zdjęcie Twojego domu Aggi muszę obejrzeć Pliiiiiiiiiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.10.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 ... Łeb sobie ukręcę ale choć jedno zdjęcie Twojego domu Aggi muszę obejrzeć Pliiiiiiiiiz Dla takiej sprawy to i ja sobie ukręcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.10.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Jak juz tak sobie Panstwo milo gawedza, to moze ktos przy okazji barszczyku zabielanego nagotuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.10.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 z czego to się robi? Ten barszczyk? Z buraków + cóś białe żeby był zabielany? To ja mogę. Te buraki się kroi czy trze? Tak normalnie w wodę, czy podkład trzeba zrobić z Vegety? ale się wykazałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 A gdzie mozna wnetrza Pani domku zobaczyc Pani Aggi? Czy nadal kazesz nam tu usychac z ciekawosci? ...[/size] ) Zeljko - jeszcze nie ma co pokazywać, podłogi są w trakcie układania. Pewnie będę miała opory, żeby to na forum publikować, ale Ty możesz liczyć na zdjęcia mailem . A dach pokazałam tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81343 Dużo buziaków dla Ciebie!!!!!! Dzieki Aggi. Wow, po obejrzeniu tego dachu, to ja juz sie bardzo ciesze, ze kiedys bede mogla zobaczyc wnetrza takiego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Jak juz tak sobie Panstwo milo gawedza, to moze ktos przy okazji barszczyku zabielanego nagotuje? Ja chetnie..., zjem. Ale robic nie bede, bo jak polskie, to tylko prawdziwie polskie... a nie tak jakies na niby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 03.10.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 ale przycukrowałaś Wojtek - ona to na dodatek wszystkim powtarza, może prowizję jej wypłac czy jak Na prowizji to mnie oplacalo by sie byc u Niej - taka skuteczna skubaniutka Dla mnie prosze Pani, rrmi jest cenniejsza niz Kurski dla PiS-u PS Czekam na ten kranik na dzialce rrmi-ów.Taaaaa! Ciekawe czy poleci z niego woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.10.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Czekam na ten kranik na dzialce rrmi-ów.Taaaaa! Ciekawe czy poleci z niego woda? a nie lepiej żeby wino leciało że o mocniejszych płynach nie wspomnę, choć aż się prosi ten ' nad o dołożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.10.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Aggi kobieto Jako ludzi kulturalni pijmy te cholerne wino i udawajmy , ze nam smakuje ,chociaz jak Wojtek widzi Widze , ze mamy tu mila atmosfere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.10.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 rrmi gratulacje z powodu oblaskawiania urzedow i ludzi tam.... zakleszczonych na etatach a tak serio kiedy planujecie wbic pierwsza przyslowiowa łopate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.10.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Czekam na ten kranik na dzialce rrmi-ów.Taaaaa! Ciekawe czy poleci z niego woda? a nie lepiej żeby wino leciało że o mocniejszych płynach nie wspomnę.... ehhh ... marzycielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.10.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 rrmi gratulacje z powodu oblaskawiania urzedow i ludzi tam.... zakleszczonych na etatach a tak serio kiedy planujecie wbic pierwsza przyslowiowa łopate? Nie oblaskawialam , jakos tak sie szczesliwie sklada , ze wszyscy mili sa dla nas Moze to moj urok osobisty , kto to teraz zgadnie Z tej wody to moge powiedziec , ze niektorzy to z Wawy przyjezdzaja do nas posikac po krzakach Wbijac bedziemy niebawem . Sluchy chodza , ze inspekcja bedzie w przyszlym tygodniu , to moze sie zaopatrze w lopate i tak jakos komisyjnie wbijemy Cholerka i filcoki musze kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.10.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 rrmi, jak zrobisz ten żurek, to będę Ciebie jeszcze bardziej wspierał, możesz liczyć na mnie mnie nie przebije ani Aggi ani Wojtek ani nawet długi, jedynie kto mnie może przebić to jakaś pani z jakiegoś urzędu która pójdzie Ci bardzo na rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.10.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Z tej wody to moge powiedziec , ze niektorzy to z Wawy przyjezdzaja do nas posikac po krzakach no coooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 03.10.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 mnie nie przebije ani Aggi ani Wojtek ani nawet długi, Aggi to Cie pewnie nie przebije, a ja tam sie brzydze przebijac chlopa . Chyba ze dlugi, ale z tego co slyszalem On chyba tez kocha normalnie. rrmi Z tej wody to moge powiedziec , ze niektorzy to z Wawy przyjezdzaja do nas posikac po krzakach zielonooka no coooo? Juz teraz wiem skad sie biora borowiki. O w morde, czlowiek cale zycie sie uczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.10.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Nie wiem kto i jak na kogo liczy , ale ja licze , ze ten deszcz przestanie padac . Bo jesli nie przestanie to mi padnie na glowe Mam nadzieje , ze Forumowy Stary nie stwierdzil , ze juz nam padlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.10.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Ja chetnie..., zjem. Ale robic nie bede, bo jak polskie, to tylko prawdziwie polskie... a nie tak jakies na niby... To ja ma dzisiaj taki barszczyk , zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.10.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Ja chetnie..., zjem. Ale robic nie bede, bo jak polskie, to tylko prawdziwie polskie... a nie tak jakies na niby... To ja ma dzisiaj taki barszczyk , zapraszam Mniam mniam A z jednego gara będziem jeść ? Przecie my nie parchate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.10.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Wow- mnie tez powalil dach Aggi. rrmi ty tu ludzion kitu nie wciskaj - urzednik rzadko kiedy jest miły (no chyba, że rejon ma tu znaczenie ), także musisz miec wrodzony dar i czar osobisty NO i jak tu juz szybciutko sie pierwsza lopata szykuje to czekam z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts