AmberWind 25.09.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 rrmi, Gonisz, gonisz i wszyscy wpadamy w lekkie fobie niedoczasu Az postanowilam sobie w szorowaniu okien brejka zrobic. A tego co do szyb przykleja kartki z reklama Veluxa obdarlabym ze skory Normalnymi metodami i normalnym nakladem czasu pracy klej ten jest nieusuwalny. Wisze tak na skosach juz druga godzine i wyskrobalam z kilku plam trzy okna. Zostaly mi jeszcze cztery Nie wspomne, ze od rozpuszczalnika moje rece odtluscily sie na dobre pare miesiecy braza, te farby sa super, ale wciaz dla wszystkich pozostaje tajemnica kolor jaki wybrala nasza rrmi No nic ... wciagnelam drozdzowke, popilam kefirem i ide walczyc z klejem na szybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Brazunia Plytki zostawilam w spokoju , co nie znaczy , ze mi sie to jakos bardzo podoba , ale juz wiem , ze nie ma innego sposobu , znaczy rownie dobrego. Malowanie lada chwila . Farby sa bardzo dobre , a co najwazniejsze nie wychodza w sumie tak drogo , pomimo wysokiej ceny , bo dosc wydajne sa. Efekt po polozeniu jest normalny , bo ta farba wyglada podobnie jak lateksowa. W sumie to nawet tak samo wyglada. Pewnie wszystkie wygladaja podobnie Jestes juz po rozmowie z prawnikiem? Amber Tez mam naklejki. Chyba przyczaje sie na Starego i zagonie do mycia. Smacznego zycze i milej pracy. Ja dzisiaj zurku nawarzylam ps. nie bede pisala jaki kolor kupilam do lazienki , bo i tak nikt nie zrozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Brazunia Plytki zostawilam w spokoju , co nie znaczy , ze mi sie to jakos bardzo podoba , ale juz wiem , ze nie ma innego sposobu , znaczy rownie dobrego. Malowanie lada chwila . Farby sa bardzo dobre , a co najwazniejsze nie wychodza w sumie tak drogo , pomimo wysokiej ceny , bo dosc wydajne sa. Efekt po polozeniu jest normalny , bo ta farba wyglada podobnie jak lateksowa. W sumie to nawet tak samo wyglada. Pewnie wszystkie wygladaja podobnie Jestes juz po rozmowie z prawnikiem? ps. nie bede pisala jaki kolor kupilam do lazienki , bo i tak nikt nie zrozumie Tak, jestem. Sskrobnęłam w komentarzach, nie będę Ci tu robić większego bajzlu, niż jest Skoro mówicie z Amber, że farby dobre, to na pewno dobre i już sobie te farby zakonotowałam. Podoba czy nie podoba to pikuś. Po 5 latach siem przyzwyczaisz do nich Nawet podobać Ci się zaczną właśnie tak położone Podaj ten kolor. Ja do łososiowego na ścianie przymierzałam prawdziwego łososia wędzonego i stwierdziałam, że norweski łosoś jest bardziej orange niż bałtycki, to co Ci szkodzi podać swój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 25.09.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 A tak Cie prosilem, a ty donosisz na mnie. No ale, ze jestes wyjatkowa osoba, to tylko moge Tobie to wybaczyc. Pozdrawiam Was Kochani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Housowi grzybki suszę... Jak wreszcie przyjedziesz to je weźmiesz, nie? Za te pomidorki. Dpsiu To nie to samo co olejna Poczytaj tutaj No wlasnie z tym lusterm to mam juz zupelnie identyczne odczucia jak Ty , wiec poprosze o inny zestaw porad Housik pewnie pomidorami sie odwdzieczy , a sa naprawde super , mniam Dokladnie tak, juz to zaproponowalem. Wszystko tylko w Twoich rekach kochaniutka. Rozmawialem z ogrodnikiem i powiedzial , ze bedzie trzymal nasionowe jeszcze troche, niektore odmiany trzyma do konca zanim mi foli nie sciagnie na zime. Przekazalem mu, aby wyslal tobie pod wiadomy adres wszystkie rodzaje po "ziarnozbiorach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.09.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 rrmi, Powinnam od Ciebie po lapach dostac! No strasznie sie rozpanoszylam w Twoim watku Wybaczysz, co? No powiedz, ze tak W zamian sluze wiedza i doswiadczeniem w zwalczaniu pobudowlanych plam Niedlugo zostane ekspertem Nasza kuchnia nabiera ostatecznych ksztaltow ... a kolor ma ... ha! zolty z czarnym blatem W czasach wanilii i ciemnych brazow to dosc karkolomne posuniecie ... ale jaki efekt ... Jutro najprawdopodobniej bede mogla sobie ja posprzatac i wypchac garami rrmi, z ta wydajnoscia farb na nowych tynkach to tak roznie jest. My kupowalismy wydajnego Fluggera i mimo, ze sciany byly pozadnie zagruntowane to jakos tak pily mi ta farbe okrutnie ... Moze przy gipsowych tynkach jest inaczej, ale cementowe okazaly sie bardzo zarloczne Tych naklejek pozbadz sie jak najszybciej! Ja walczylam z Nitro i sklapelem. Na poczatku namaczalam naklejki, a jak troche zaczynaly sie "ciagnac" to delikatnie zeskrobywalam. Samym Nitro zmywalabym jeszcze przez tydzien A teraz napisz jaki kolor bedzie w lazience Sprobuje to jakos zwizualizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 wyglada na to , ze macie sie ku sobie Co teraz sadzisz o farbie?Przestraszylas mnie wczoraj , chociaz bylam pewna swego House ja nie donosze , ja opowiadam. Rozne rzeczy Braza Twoj losos mysle , ze lepszy jest od tego co ja bym powiedziala Amber Wybaczam , jakos wybaczam.W koncu mamy jakby wspolna corke To jestes jak u siebie. Wspolczuje Ci tych naklejek . Ja mialam dzisiaj chwile i pozrywalam. Schodzily jeszcze w miare . Zobacze jak bedzie z farbami , mam z mieszlanika , wiec jak co to domowie. U nas K-G , bedzie grunt lateksowy. W poprzednim domu mielismy cem-wap , to pamietam ,ze strasznie duzo na farby wydalismy kasy. Z tym kolorem w lazience ? To on taki jest niby jakby oliwkowy , ale bardziej w bez , z tym , ze nie jest bezowy , bo bym w zyciu sie na bez nie zdecydowala ,w zyciu. Moze jakos tak bardziej kremowo -oliwkowy , ale nie mam pewnosci , bo w sumie to nie pamietam Pojutrze , a najdalej popojutrze bedziemy maolwali. Jutro koniec ukladania plytek , pozniej poprawki w szpachlowaniu , akurat klej podeschnie i grautowanie i juz bedzie tadam Mamy juz papiery od geodetow , lepszego geodety nie ma chyba w okolicy. Zostaje kominiarz i juz oddajemy do PNIB i melduneczek. Synek zdal dzisiaj teorie na prawko(niedawno wrocili, przez to stanely prace na budowie ) ,11 pazdz ma jazde. Tak wiec do przodu. Kuchni Twojej jestem bardzo ciekawa. U mnie bedzie wanilia albo oliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 rrmi, Dziekuje, dziekuje! Gdzies tu nawet ma domowe bambosze i flanelowa koszule na chlodniejsze noce Oliwka zlamana kremem bedzie piekna Bezyki raczej tez nie dla mnie ... W salonie mam taki piaskowy z leciutka domieszka oliwki. Z kamieniem fajnie sie komponuje ... Szybko Wam idzie z plytkami Jezdem pod wrazeniem ... No i geodeta sie spisal. To chyba nagroda za cierpliwosc przy elektryku Synkowi pogratuluj! Bedziemy trzymac kciukasy 11 pazdziernika Bedzie dobrze ... cos czuje, ze zdolny jest i wzorowo da sobie rade braza, Czy z tym lososiem biegalas po sklepach i mieszalnikach? Jesli tak, to w pamieci obslugi zapisalas sie jako najoryginalniejszy klient roku Gratuluje! Skrobnij jeszcze, czy po zakupach delikwent doczekal sie konsumpcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 braza, Czy z tym lososiem biegalas po sklepach i mieszalnikach? Jesli tak, to w pamieci obslugi zapisalas sie jako najoryginalniejszy klient roku Gratuluje! Skrobnij jeszcze, czy po zakupach delikwent doczekal sie konsumpcji Melduję, że coś w tym stylu, na szczęście tylko jeden sklep taką mnie zapamiętał. Ale sami tego chcieli, jak im grzecznie mówiłam, że ta farba jak dla mnie za różowa jest to wydziwiali, że ja wydziwiam i tutaj cytat: "Pani łososia nie widziała". To im pod nos podsunęłam A delikwent łosoś się później spożytkował tak, jak Bozia nakazała A ja przy okazji wizyty u Rrmisi zapytam Ciebie, gdzie te Twoja domowe cuda można obejrzeć Już po opisach czuję, że to warte jest obejrzenia, oj warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Skrobnij jeszcze, czy po zakupach delikwent doczekal sie konsumpcji Czy w znaczeniu , ze go nakarmila? Czy moze raczej zjadla? Koszul,bamboszy i czego tylko dusza zapragnie u mnie dostatek. Mam nawet nadyzke. Juz wiem , ze garderoba za mala. Pewnie przerobie pokoj gosciiny na garderobe Plyki ida nam powoli bym powiedziala ,bo ciecia byly tragiczne. Nie widzialam tak twardych plytek nigdy wczesniej. Dzis wiercil Majster dziurki pod panel , no szok. Musialam wiertlo polewac woda ,bo sie malo nie zapalilo Normalnie siwy dym. Najgorsze to ja nie wiem czy ta oliwka zlamana czy jakos w calosci. Nic to , pomalujemy ,zobaczymy A Ty jutro co ? Plot , okna czy inne fajne rzeczy robisz? Gratulki przekaze Synkowi , wlasnie wrocil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Ja za szybko nacisnęłam "wyślij", a nie zdążyłam pogratulować Synkowi zdanych testów Niniejszym to czynię Cieszcie się, że mieszkacie tak daleko, w październiku rozpoczynam naukę jazdy Oj, będzie się działo na ulicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.09.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 braza, Oj, jak bedziesz u rrmisi to musisz i nas odwiedzic Licze tez na wizyte rrmisi i to wczesniej niz za dwa lata Co do lososia, to jako ze wedzonego trudno planktonem nakarmic, to chyba nalezy byc dla niego ostatnim ogniwem lancucha pokarmowego Uwielbiam lososie ... mniammmm ... rrmi, jutro szoruje okno w gabinecie i kuchni, a potem meble. Stolarz powiedzial ze jutro na gotowo zrobi i kuchnie i gabinet. Bedzie wiec co robic Gabinet tez mamy pojechany ... np. trojkatne biurko na 3,5 metra dlugie i inne takie Co do gresu, to taki twardy chyba lepsiejszy, co? No i znowu moglas dzielnie popomocnikowac A tak w ogole, to Ty masz takie odpowiedzialne funkcje. Albo cos przy beacie asystujesz, albo palace wietrla polewasz, albo inne jeszcze bardziej znamienite czynnosci robisz, chociaz jakos trudno mi sobie wyobrazic co moze byc bardziej znamienite niz polewanie wiertla A ja, prosta dziolcha jestem ... albo do szyb, albo do oscieznic, ewentualnie jakies odkurzanie i za kare malowanie plota co by sasiedzi mieli do czego podchodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.09.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 r , Ty tutaj nie pisz o pierdołach jak z kotłownią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 r , Ty tutaj nie pisz o pierdołach jak z kotłownią? o mamuniu, no przeciez robimy lazienke , zeby moc zrobic kotlownie , bo zimne idzie szybko. A co chcesz zaleciec do pomocy? Goscinny jeszcze nie gotowy , bo robimy lazienke , zeby zrobic kotlownie Nie boj sie zamecze Cie przez telefon Braza dzieki za gratki , a Tobie zycze powodzenia na kursie . Bedziesz na pewno lepszym kirowca ode mnie. Amber Wiem ,wiem , wiem , moja praca jest bardzo wazna. Prawde mowiac teraz stoje i podziwniam tylko , kiedys to byly atrakcje rozne , cement , plucie kolo beaty i noszenie pustakow. Biurka jestem ciekawa , zamawialiscie u stolarza? Tez bede za chwile potrzebowala biurko dla Dziecka ,ale ja sobie chyba nie wyobraze , zeby tak stolarzowi powiedziec i czekac . Jak zwykle , potrzebuje widziec. Zycze jutro zrealizowania sie w myciu i czyszczeniu.Mylenie przy plocie rezerwuje u Ciebie na moja skromna osobe. Bede mowila jak polozyc plytki na podlodze , na szczescie tylko jedno ciecie bedzie. Moj Majster mowi , ze jestem bardzo potrzebna na budowie. I uzyteczna ogolnie Przesylam usciski mojej podopiecznej , widzialam dzisiaj w TV , taka z niej gwiazda jest. Ja to mam szczescie jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 wyglada na to , ze macie sie ku sobie Ty tak nie gadaj, bo... Co teraz sadzisz o farbie?Przestraszylas mnie wczoraj , chociaz bylam pewna swego Nooo, teraz to myślę, że chyba dobrze będzie - jak Ty chcesz. Przecież nie to ładne, co ładne, tylko to, co się inwestorce podoba. Ja zawsze się taką zasadą kieruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 braza, Oj, jak bedziesz u rrmisi to musisz i nas odwiedzic Licze tez na wizyte rrmisi i to wczesniej niz za dwa lata Amber przepraszam, ale z tą wizytą to nie tak. Głupio się wyraziłam, mając na myśli wizytę w dzienniku-komentarzach Zastanawiam się, czy można gdzieś wirtualnie pooglądać Twoje i Twojego męża dzieła, bo sądząc po Waszej profesji są to prawdziwe cuda Weszłam na Waszą stronę i stąd taka mądra jestem w zakresie Waszego zawodu Do Rrmisi realnie się nie wybieram. Jeszcze nie Mimo nieporozumienia dziękuję bardzo serdecznie za zaproszenie Rrmisiu możesz spać kochana spokojnie Nie zapukam w nocy do Twych drzwi i nie wychrypię "To ja, braza, kawę rób" Przepraszam za niepozorumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 I Synkowi pogratuluj. I łazienkę bym kciała zobaczyć. Ten kolor mnie ciekawi, brzmi bardzo zachęcająco. Tempo prac macie niesamowite - tak szybko płytki położone! Na kursa dla kierbudów do Ciebie się chyba wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Dzis wiercil Majster dziurki pod panel , no szok. Musialam wiertlo polewac woda ,bo sie malo nie zapalilo Normalnie siwy dym. A Majster Twój własny? Bo jak nie, to Twój Majster mógłby się zdenerwować tym wszystkim. No wiesz, że dziurki i że płonące wiertło. A fajnie chociaż było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Dpsiu Bylo bardzo fajnie . Majster wlasny Dzieki za gratki Lecimy szybko , bo sama widzisz , ze moj Aniol Stroz 1950sapie mi nad uchem i popedza Braza U mnie kazdy mile widziany. Poki co odwiedzilo mnie sporo osob z forum , kazdy kawe dostal Ty nie masz za co przepraszac , no sie nie wyglupiaj Wiecej prosze mi tak nie gadac tutaj , bo przegonie Tez jestem ciekawa tych Amberowskich salonow. Jak sie tak w gosci idzie to trzeba biale , czyste skarpety zalozyc , to na szczescie wiem Najbardziej to bym to male poprzytulala Z tym czasem tylko nie tego. Zreszta ja chetniej przyjmuje gosci niz sama sie ruszam gdziekolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.09.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Rrmisiu możesz spać kochana spokojnie Nie zapukam w nocy do Twych drzwi i nie wychrypię "To ja, braza, kawę rób" a ja to bym chciała tak właśnie "żenująco niestosownie" zrobić, tylko zamiast kawy wymieniłabym nazwę czegoś mocniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts