braza 25.09.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Dpsiu Bylo bardzo fajnie . Majster wlasny Dzieki za gratki Lecimy szybko , bo sama widzisz , ze moj Aniol Stroz 1950sapie mi nad uchem i popedza Braza U mnie kazdy mile widziany. Poki co odwiedzilo mnie sporo osob z forum , kazdy kawe dostal Ty nie masz za co przepraszac , no sie nie wyglupiaj Wiecej prosze mi tak nie gadac tutaj , bo przegonie Tez jestem ciekawa tych Amberowskich salonow. Jak sie tak w gosci idzie to trzeba biale , czyste skarpety zalozyc , to na szczescie wiem Najbardziej to bym to male poprzytulala Z tym czasem tylko nie tego. Zreszta ja chetniej przyjmuje gosci niz sama sie ruszam gdziekolwiek. Z tym przyjmowaniem gości i ruszaniem się w gości samemu to mam podobnie. Wiek już nie ten, żeby się po świecie wałęsać A o białych skarpetkach będę pamiętać specjalnie se kupię parę par na taką okazję, bom ja do białych skarpetek niezbyt przyjaźnie nastawiona (prać ich nie lubię ) A kawę to ja tylko czarnom, niesłodzonom i do tego sypanom pijem Dobrze, że to własny Majster. Znaczy się, już jest w porządku i dobrze się czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Rrmisiu możesz spać kochana spokojnie Nie zapukam w nocy do Twych drzwi i nie wychrypię "To ja, braza, kawę rób" a ja to bym chciała tak właśnie "żenująco niestosownie" zrobić, tylko zamiast kawy wymieniłabym nazwę czegoś mocniejszego Tolu ja bez kawy to nawet własnego nazwiska nie pamiętam, a inteligencją przypominam średniowykształconego szympansa To bym dopiero wrażenie zrobiła Dlatego lepiej dla mnie, jak najpierw kawy się napiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.09.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Zreszta ja chetniej przyjmuje gosci niz sama sie ruszam gdziekolwiek. Gupot nie gadaj Do ludzi tez trza wyjsc, swiata i wsi sasiednie oblookac, a nie tak tylko kawe robic i Forumowiczow wabic Male czeka, jak polubi to pomruczy Ci do uszka, "surokatke" zrobi, a nawet na dluzej na kolanach przycupnie braza, Eeee tam ... jak bedziesz w poblizu to przybywaj w nasze progi ... Fakt grzaskie troche i piaszczyste, ale srodek to juz calkiem calkiem Kawe aromatyczna podam i kruche sklepowe rowniez Fajnie bedzie, zobaczysz Lada dzien zagonie swoja polowe do malowania ekscesow to i bedzie co poogladac na scianach rrmi, Garderobe, kuchnie, gabinet i jedna z szaf zamawialam u stolarza Stolarz fajny jest i solidny. Projekty mialam wlasne, ale on tez w projektowaniu dobry Zrobi co Ci sie zamarzy Niestety mocno zajety i zleceniami obarczony, wiec na swoje zamowienie czekalam jakies 3 miechy ... Ale warto bylo No nic ... uciekam do pod koldre. Skonana jestem jak gornik przodkowy Fajnego dnia jutro dla wszystkich i trzymajcie sie dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.09.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No w końcu udało mi się zobaczyć pysiątko Jagusi Zochy - cudna pisna. Proszę ją ucałować ode mnie i mojej trzódki No ladna jest , zwlaszcza jak sie usmiecha a co powiesz na uśmiech mojego Miśka http://i236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/Hero.jpg Nie skomentowałam jeszcze kafli, co niniejszym robię: fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.09.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No w końcu udało mi się zobaczyć pysiątko Jagusi Zochy - cudna pisna. Proszę ją ucałować ode mnie i mojej trzódki No ladna jest , zwlaszcza jak sie usmiecha a co powiesz na uśmiech mojego Miśka http://i236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/Hero.jpg Nie skomentowałam jeszcze kafli, co niniejszym robię: fajne są Misiek fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 braza, Eeee tam ... jak bedziesz w poblizu to przybywaj w nasze progi ... Fakt grzaskie troche i piaszczyste, ale srodek to juz calkiem calkiem Kawe aromatyczna podam i kruche sklepowe rowniez Fajnie bedzie, zobaczysz Lada dzien zagonie swoja polowe do malowania ekscesow to i bedzie co poogladac na scianach No, te ekscesy na ścianach to takie "entrygujące" som, że cuś Kruche sklepowe niekoniecznie, co się będziesz wykosztowywać, ja i tak nie ciastowa, ale kawa TAK Dziękuję, Amber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.09.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No, te ekscesy na ścianach to takie "entrygujące" som, że cuś wyjatkowo Ale dopiero beda W naszej pracowni jakis tryptyk menskich aktow, a na scianie przy schodach ... hmmm ... jeszcze sama nie wiem, ale pewnie tez cos przykuwajcego oko A tak w ogole, co tu tak cicho??? Wracam z robot budowlanych i nie ma co poczytac BTW pol dnia spedzilam na szorowaniu kamienia na scianach .. szorowalam po jednym malutkim module, a jest ich od cholery i troche Mam dosc, moja prawica podwoila swoje rozmiary, od pylu wciaz kicham, lzawia mi oczy a moja mala sucz nazarala sie dzisiaj jakiegos krowiego g... Czula sie na tej wiejskiej lace, jakby Pana Boga z nogi zlapala. Upasla sie tym lajnem tak, ze wyglada jak anakonda po miesiecznym posilku. Musze jakos ukrocic ten gowniany proceder bo nie zmaierzam ze smierdziuchem jedna poduszka sie dzielic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 a ja to bym chciała tak właśnie "żenująco niestosownie" zrobić, tylko zamiast kawy wymieniłabym nazwę czegoś mocniejszego Bedzie trzeba , to sie i do nocnego w miescie skoczy prać ich nie lubię ) A kawę to ja tylko czarnom, niesłodzonom i do tego sypanom pijem Do prania sie Maryne zatrudni. Kawe i my czarna pijemy , to sie dobrze sklada , nie bede musial doic krowy u sasiada Male czeka, jak polubi to pomruczy Ci do uszka, "surokatke" zrobi, a nawet na dluzej na kolanach przycupnie To jest argument , ktory do mnie przemawia Maluszku Usmiech wart jest grzechu. Mysle , ze moze jakos Miska Twego z Jagusia wyswatac , co? Cudne zabki Amber Za tryptykiem meskim jestem jak najbardziej za i w sumie. Nie wiem czy zapomnialas , ale do sypialni ma isc tryptyk damski , sciereczka , igla i nici (do cerowania skarpet) i mop Majusia widze na wsi jak sucz prawdziwa sie czuje. Ile razy byla kapiel ? Pewnie smierdzi dalej. Czy za kare bylo spanko w szafie w przedpokoju? Znam bol , kiedy bylam jeszcze mlodym dziewczeciem mialam podobna przygode. Mylam i oddawalam posilki sprzed kilku dni I nie mow o niej anakonda , wypraszam sobie Alergie masz widze na pylki. U nas podloga polozona , wyglada dokladnie tak jak chcialam . W brodziku zostalo prog oblozyc plytkami. Przysiegam , ze nigdy wiecej nie kupie podlogowych , twardych plytek na sciany brodzika. Matko co za koszmar Jak kamien . Caly dzien ciecia i marnowania plytek , bo sie odpryski robily . Ale jest dobrze . Chyba dzisiaj cieplo bedzie Jeszcze troche , dasz rade. Najgorszy ten kamien pewnie jednak ,czy okna? Amber Tobolki spakowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.09.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 ja o naklejeczkach okiennych jak wstawiali mi okna miły sąsiad podszedł i poradził od razu je zdrapać bo on do dzisiaj ma slady kleju i też tak zrobiłam, a z niektórymi to już na wstępie się mocowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Zasadniczo powinno sie odrazu zdejmowac , ale jak sa w planie majstrowie to niby jak? I tak z tego co czytam ludzie maja wszystko uwalone. Amber na szmacie juz ktory dzien siedzi Chyba ja sie dzisiaj wezme za rame od okna tarasowego , bo nakleji zdjete , ale jakies takie tam cos jest jakby po jakims bandazu Mam tak zakurzone okna , ze szok. No ale przeciez nie bede teraz myla. Malo co juz widac przez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.09.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 no ja myła myła nie chciałam, barzdo nie chciałam ale znalazłam rysy ii będę miała wymieniane dwie szyby, jedna to ten duzy fix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.09.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Maluszku Usmiech wart jest grzechu. Mysle , ze moze jakos Miska Twego z Jagusia wyswatac , co? Cudne zabki Z tym to może być lekki kłopot bo Misek nie jest już 100% facetem. Chociaż patrząc na Jagusię to Misiek powinien być nią zauroczony więc może coś z tego wyjdzie U nas szybko zdjęto te taśmy z ram okiennych więc nie było z tym problemu. Gorzej było jak chłopaki zaczęli tynkować i gadziny jedne nie osłoniły okien foliami (chociaż je mieli) i po umyciu okien okazało się, że większość z nich ma takie malutkie, czarne kropki (nie da się tego umyć ) więc pamiętaj o przypilnowaniu swoich o osłonięciu okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.09.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Najwazniejsze , ze wymienia. U nas wyglada teraz tak http://img516.imageshack.us/img516/2282/plytki8mh9.jpg Pewnie dziwne , bo przewaznie ludziska maja inne lazienki , wiec rozumiem , ze nie kazdemu sie spodoba dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.09.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 rrmi - i tak trzymać ze zdjęciami, proszę Tego cięcia po zafugowaniu nie będzie widać (mam tak samo) - gorzej wyglądałoby to gdyby zamiast tego cięcia glazurnik chciał wstawić plastikową listwę. Zobaczysz po wykończniu będzie to fajnie wyglądało. A jaki kolor fugi wybrałaś? Misiek to teraz tylko dla czystej przyjemności to robi Ciekawe co na to Zocha i jej Jagusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Najwazniejsze , ze wymienia. U nas wyglada teraz tak http://img516.imageshack.us/img516/2282/plytki8mh9.jpg Pewnie dziwne , bo przewaznie ludziska maja inne lazienki , wiec rozumiem , ze nie kazdemu sie spodoba Rrmisia... No zatkało mnie! Jakoś nie wyobrażałam sobie tej Twojej łazienki i dopiero teraz widzę, że jest przecudnej piękności! O matko, jak będę robiła gościom w stodole, to może też takie zrobię... Dostaną amoku i nie zechcą nigdzie indziej jeździć. Gratuluję gustu, pomysłu i wykonania!!! Gordżes! Fantastik! Rili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.09.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ładnie to wszystko wygląda i na dwa krzyżyki jechane mie się podoba, chociaż oczka w poziomnicy nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.09.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Najwazniejsze , ze wymienia. U nas wyglada teraz tak http://img516.imageshack.us/img516/2282/plytki8mh9.jpg Pewnie dziwne , bo przewaznie ludziska maja inne lazienki , wiec rozumiem , ze nie kazdemu sie spodoba Jakie tam dziwne Jak dla mnie wyglada super! Mam tylko nadzieje, ze spadek pod prysznicem masz dobry i woda nie bedzie jakos tak atakowac reszty lazienki Kafle wyraziste i fajne w fakturze. Napisz jakie planujesz akcesoria, kolor i styl. I do jakiej wysokosci bedziesz klasc plytki. Co dy sypialni Synka, to lada dzien bedziecie malowac Pedzicie, doprawdy bardzo sprawnie Wam to idzie Co do okien, to my juz na poczatku zdarlismy te paski z oscieznic. I z tym jest jak najbardziej ok. Zdarlismy tez nalepki z szyb . Nie mniej klej z tych nalepek pozostal i byl generalnie nie do ruszenia. Dopiero kombinacja Nitro, szpachelki, "nieprzyjemnej gabki" i kilku godzin tarcia, wsciekania sie, lez i buntu przed taka rzeczywistocia daly oczekiwany skutek A na szmacie jestem juz drugi tydzien i konca nie widac. Pylu jest tyle, ze nawet ze scian odkurzaczem to sciagam No i naklejki ... chyba mnie to dranstwo przesladuje ... wczoraj prawie skonczyli mi meble i co? Na kazdej szybce w kuchni i gabinecie jak wol naklejka kontrolna z gruba warstwa kleju Oczywiscie w normalny sposob nieusuwalana Gdy siegniemy wzrokiem nizej ... i nizej ... co? Na listwach przypodlogowych naklejki! Jak myslicie, jak je bede usuwac? Ide, ide na budowe ... potne sie chyba dzisiaj przy tej robocie A od tobolow to juz mam garba i rece do samiutkiej ziemi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ludziska to se mogą mieć i brokatowe różyczki w łazienkach, jak lubiom to co tam!! A mi się ta Twoja płytka podoba. Bardzo podoba Efekt finalny chcę zobaczyć bez dwóch zdań. Prysznic murowany to jest, co Brazunia też chce mieć, więc proszę mu sesję fotograficzną zrobić Rrmi jest good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts