braza 27.09.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 A tak względem tych naklejek na wszystkim, co tylko możliwe, może by tak globalny protest klientów wystosować!!! Toż się pochlastać można, znam to też Niech se w mordę na d...ch ponaklejają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 27.09.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Kurcze, ale Wam się robota w rękach pali. Nie dość, że łazienka zaraz skończona to i pokój "synka" już się spoinuje. No, no, no . Co do sesji łazienkowej to jestem za Co do naklejek i d_p to też przytaknę Brażuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Maluszku Wiem , ze nie bedzie widac Rozumiem , ze Misiek jest za wolnym sexem , to dobrze . Niech sie chlopak bawi Dpsiu Naprawde bardzo dziekuje za miod na moje serce Jea No na dwa , a co sobie mam zalowac Amber Chyba nie myslisz na powaznie , ze ja wiem jakie kupie dodatki. Ot pojade i kupie . Co do wysokosci plytek . No wlasnie. Nie bedzie zadnej wysokosci. Moje wizje nie obejmuja plytek na scianach w tej lazience. W trawertynowej tez nie. Moze w Synkowej Spadek jest pierwsza klasa , jak najbardziej Brazunia No pokaze , pokaze .Przeciez wciaz cos pokazuje w ramach masowego ekshibicjonizmu. Jeszcze troche sie w stroj kapielowy przebiore i pokaze Marjucha Dziekuje . Sie pali czy nie , czas jak ludzie zamieszkac a nie z cholernymi , malymi , pi...ymi potworkami w garazu U Synka jeszcze chwila do malowania. Malowac bedzie sam osobiscie pewnie w Niedziele. Nie pochwalilam sie. Wczoraj zostalam dopuszczona. Do rozrobienia kleju do plytek. Taki ladny mi wyszedl. Ja to jestem naprawde uzdolniona. Gdybym dzisiaj nie rozrobila zamiast kleju do plytyk-g , masy do szpachlowania to bym byla calkiem fajna. Ale rozrobilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.09.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Gdybym dzisiaj nie rozrobila zamiast kleju do plytyk-g , masy do szpachlowania to bym byla calkiem fajna. Ale rozrobilam Ty idź lepiej popacz czy czegoś zaszpachlowac nie trzeba Może coś się znajdzie , co by Twoje poświęcenie na marne nie poszło Łazieneczka lelegancka będzie , taka dostojna Podoba mi się Over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 27.09.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Gdybym dzisiaj nie rozrobila zamiast kleju do plytyk-g , masy do szpachlowania to bym byla calkiem fajna. Ale rozrobilam Ty idź lepiej popacz czy czegoś zaszpachlowac nie trzeba Może coś się znajdzie , co by Twoje poświęcenie na marne nie poszło Łazieneczka lelegancka będzie , taka dostojna Podoba mi się Over Jaka gospodyni taka taka łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Strój kąpielowy to możesz sobie darować, nie mam ochoty nabawić się większych kompleksów, niż mam Ale ekshibicjonuj (to tak ) się dalej z wnętrzami bo ciekawie jest, jak ch...a. A że zdolna jesteś, to ja wiem i inni też Nawet cię masa do szpachlowania nie dyskredytuje P.S. Rrmisiu jak wyglądają i co to jest "małe, p.....one potworki w garażu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.09.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 MaluszkuRozumiem , ze Misiek jest za wolnym sexem , to dobrze . Zdecydowanie tak :D Ten to ma dobrze, nie 8) A ile tych "małych, p.....nych potworków" już masz w garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ty idź lepiej popacz czy czegoś zaszpachlowac nie trzeba Może coś się znajdzie , co by Twoje poświęcenie na marne nie poszło Łazieneczka lelegancka będzie , taka dostojna Podoba mi się Over No poszlam i znalazlam . Rozne rzeczy . Plytkowanie skonczone. Marjucha Juz tyle czasu robisz ze mnie podsmiechujki , ze sie przywyczailam. Wymysl cos nowego Brazunia Przy mnie nie nabawisz sie kompleksow. Przypominam z wygladu ufoludka , wiec chyba bys nie chciala Przyznaje , ze jestem zdolna , z tym ze brak mi jedynie to tego talentu Jesli chodzi o male pi...one potworki to sa myszy w rozumieniu doslownym. Maluszku Juz 3 zginely smiercia tragiczna , reszta mam nadzieje skorzystala z poczestunku Jedna chodzi na poddaszu , bo slyszymy ja codziennie. Teraz juz jakos sie uspokoilo , ale kilka dni temu przechasdzaly sie , moze nie spacerkiem ale i nie za szybko srodkiem niby kuchni naszej Jestem jednak dzielna , tylko raz darlam jape. A jak innym razem mnie Maz pogonil po lopate na podworko , sam stojac i pilnujac myszy , znaczy zeby nie uciekla , to pozniej smial sie ze mnie 2 tygodnie , ze tak jakos smiesznie bieglam po ta lopate. Nie wiem jak bieglam , wiem , ze sie bardzo staralam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Rrmisia... a mi też pokażesz te "małe p....ne potworki"? Najlepiej jakbyś stanęła koło nich w kostiumie, ja lubię sobie czasem na coś ładnego popatrzeć, to by mi osłodziło ten szok od potworków... A co tam będzie na ścianie w tej łazience? Te mądre farby... ceramiczne, czy jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Rrmisia... a mi też pokażesz te "małe p....ne potworki"? Najlepiej jakbyś stanęła koło nich w kostiumie, ja lubię sobie czasem na coś ładnego popatrzeć, to by mi osłodziło ten szok od potworków... A co tam będzie na ścianie w tej łazience? Te mądre farby... ceramiczne, czy jakoś? Ty nie badz taka madra , co? Tak , bedziemy malowali tymi madrymi farbami. Dlatego tylko w brodziku jest zielona plyta , a reszta nie , bo nie potrzeba. Ja tam mysle , ze to przesada , no ale jak sie tak powinno robic to robie Ps .Jak chcesz sobie cos oslodzic to uzyj cukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Jesoooo! Zaraz potworki!!! I to jeszcze p.......one Przecież to malutkie, milutkie stworzonka I poczucie humoru mają i enetligentne som - znasz Jerry'ego? To ja rozumiem teraz, że płytki będą tylko przy kabinie, reszta w tej mądrej farbie? Czy umywalka załapie się na płytki, czy na mądrą farbę? Rrmisiu, ja coraz bardziej ciekawa jestem tej łazienki, bo pomysł brzmi świetnie. Jak już coś więcej będzie, to nie zapomnij o sesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.09.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Plytkowanie skonczone. : już kurcze idę po płytki i też sobie zrobię potrzebuję tylko instrukcji ,korci mnie garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.09.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Jesoooo! Zaraz potworki!!! I to jeszcze p.......one Przecież to malutkie, milutkie stworzonka I poczucie humoru mają i enetligentne som - bleeeeeee ja też ich nie cierpię bleeeeeeeeee rrmi daj zdjęcia , więcej zdjęć...oczywiście nie myszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Rrmisia... a mi też pokażesz te "małe p....ne potworki"? Najlepiej jakbyś stanęła koło nich w kostiumie, ja lubię sobie czasem na coś ładnego popatrzeć, to by mi osłodziło ten szok od potworków... A co tam będzie na ścianie w tej łazience? Te mądre farby... ceramiczne, czy jakoś? Ty nie badz taka madra , co? Tak , bedziemy malowali tymi madrymi farbami. Dlatego tylko w brodziku jest zielona plyta , a reszta nie , bo nie potrzeba. Ja tam mysle , ze to przesada , no ale jak sie tak powinno robic to robie Ps .Jak chcesz sobie cos oslodzic to uzyj cukru Zaraz tam cukru... Żeby mi d...a urosła jeszcze gorzej... Jak przyjadę, to te Twoje krzesła całkiem do niczego po mnie będą. Chyba będę musiała na podłodze siadać. A zad mam polski, szlachecki, jak ta Jagienka sienkiewiczowska. Sądząc po Waszym tempie pracy, właśnie skończyliście łazienkę, co? No to wklej chociaż tę łazienkę, może być bez właścicielki, chociaż to szkoda wielka będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.09.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 rrmi - a kota nie chcesz to tych myszów? Jak nic kota bierz - to myszek nie będzie I jeszcze takie małe pytanko (tylko nie bij proszę): czy szanowny małż nie zrobił Ci aby przypadkiem zdjęcia w czasie jak biegłaś po łopatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.09.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Magicznej farby tez jestem ciekawa Pewnie fajnie bedzie, a nawet inaczej, znaczy sie oryginalnie Przyznam, ze my tez czesc jednej lazienki malowalismy. Tez specjalna, ale na poczatku polozylismy taka dziwna fakture na scianie, aby 3D bylo Fajnie wyszlo, a po fakturze przyjemnie slizga sie swiatlo ... tak mi sie wydaje W sprawie zmasowanego protestu NIE dla NAKLEJEK mowie TAK! Zostaly mi jeszcze na niektorych listwach Dzisiaj zostaly powieszone kaloryfery i w koncu zobaczymy jak dziala caly system kominkowo-wodny Powoli zagospodarowujemy polki, rozpakowujemy pudla, segregujemy rzeczy ... Ze zlych wiesci to musze zareklamowac jedno z okien Jezierskiego ... Siem rozszczelnilo rrmi, jestes dzielna i zdolna! Ho, ho, ho to nie byle co dobrze klej namieszac Z takich umiejetnosci jest sie dumnym cale zycie. Twoj Malz musi byc z Ciebie zadowolony! Ja bym byla BTW jak Malz pilnowal myszy, jaki mial plan w przypadku jej prob ucieczki? He??? Nasz dom poki co wolny jest od gryzoni ... zreszta chyba zadna mysz nie wytrzymalaby tego lomotu z glosnikow, ktore sobie serwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Jesoooo! Zaraz potworki!!! I to jeszcze p.......one Przecież to malutkie, milutkie stworzonka I poczucie humoru mają i enetligentne som - znasz Jerry'ego? Kochanienka , mozemy pogadac jak juz sie przeprowadzisz z bezpiecznego 4 pietra? Braza Jak slowo daje , nie myslalam , ze to takie jest meczace i obrzydliwe Nic to , dam rade , blizej niz dalej do wlasnej sypialni Miko Czekamy na efekty , Twoje lazienki jakie beda ? Dpsiu Nie skonczylismy lazienki , jeszcze nie. Trzeba jeszcze troche szpachli dolozyc , , pozniej grunt i dopiero malowanie. Jeszcze grautowanie i kibelek i umywalka. Zejdzie do Niedzieli pewnie. Obaczym Maluszku Nie moge kota wpuscic do domu , bo moj Pan na sam widok kota zaczyna kichac , nie mowiac o przebywaniu w jednym pomieszczeniu Zdjecia nie zdazyl zrobic oczywiscie echhh to wszystko dzialo sie tak szybko. Amber Nie wiem jaki mial plan , ale ja mialam biec po lopate I jak tam Ci z kaloryferami? Podobaja sie ? Kiedy zaczynacie palic , chyba juz czas , w nocy zimno jest. Farba wyglada jak kazda inna , ma inne wlasciwosci , znaczy jakas chemia , ot co. W Ameryce ludzie tak maja i zyja , to i ja polska kobieta tez jakos dojde Co w Jezierskim powiedzieli? Dziekuje za slowa uznania. Wiem jestem mala a wielka Kurcze , kiedy ja juz kupie jakis sprzet grajacy , tak bym sobie posluchala Tyle mi po glowie spiewa roznych roznistych Takie mam jedno ulubione i nie wiem co to jest. Zawsze bylo w sobotnie audycje 3 minutki przed polnoca. I tak se cichaczem przynucam. Glosno nie moge , bo musialabym sie wyprowadzic pewnie. Coz , bralam urode tam gdzie glosem dzielili. Choc mowia , ze przez telefon mam sexowny. Dobra , widze , ze zaczynam bzdety pisac ps. A jak dzisiaj moja podopieczna sie miewa? Moze Ja jakos z Maluszkowym Miskiem umowic , czy ma innego chlopaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.09.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Miko Czekamy na efekty , Twoje lazienki jakie beda ? już ty wiesz jakie a nie żartem to o wskazówki prosiłam bo garaż chcę układać chyba sama ale może mi sie zmienić a co do łazienek to mam swój prywatny wątek ostatnio głównie łazienkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Miko No raczej ciezko napisac jak uklada sie plytki. ,jesli powaznie pytasz. Zreszta ja tylko pomagam , z tym , ze moja pomoc ogranicza sie do podawania wiertarki i takich tam. A masz juz plytki kupione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.09.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 jakos tak wcale nie zdziwila mnie Twoja lazienka pasuje do Ciebie kiedys, ale to bylo dawno, gdzies na forum ktos wkleil kibelek wylozony podobnymi ale duzo ciemniejszymi plytkami i powiem ze dluuuugo zastanawialam sie czy nie walnac takich tz podobnych w lazience goscinnej ... ale chociaz bardzo mi sie podobaja, to jednak nie moj kierunek i dalam sobie spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts