rrmi 27.09.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Mohag Jesli Ty tak mowisz to ja spokojna o urode mojej lazienki Jak tam zyjesz Kochaniutka ? Odpoczelas po wakacjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.09.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Miko No raczej ciezko napisac jak uklada sie plytki. ,jesli powaznie pytasz. Zreszta ja tylko pomagam , z tym , ze moja pomoc ogranicza sie do podawania wiertarki i takich tam. A masz juz plytki kupione ? no poważnie pytam ..tak mi się chce samej coś zrobić spytaj sie swojego , prywatnego, przystojniaka czy problemem jest równa powierzchnia wylewki w momencie, gdy mamy mieć parkiet egzotyczny.... czy problemem jest wyprowadzenie płytki do wysokości 15mm co do płytek to.....zmiany co chwila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.09.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 szrajbne cos jutro, bo mam taki kociol w pracy ze juz o urlopie zapomnialam tak ogolnie to na emeryture juz bym poszla albo cus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 tak ogolnie to na emeryture juz bym poszla albo cus no akurat Czekam wiec na newsy. Miko Mysle , ze grubosc plytek ma tu znaczenie , przeciez wszystko musi byc na jednym poziomie.Chyba , nie wiem , u nas nie bedzie parkietu , bo zaczynamy podlogi klasc doslownie za chwile , parkiet szlag by trafil. Kupie wiec panele i je wyrzuc ja juz sie opatrze.U mnie od wylewek 2 tygodnie dopiero , wiec swieze. Zajrzalam do Twoich komentarzy , to Ty raczej jakies tam cuda bedziesz miala. Pamietaj , ze do ciecia gresow potrzebna jest dobra maszyna. W sumie to do kazdych plytek. Nie wiem naprawde co mam Ci powiedziec , nie naucze Cie tak klasc plytki. Zreszta sama nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.09.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ale maszyne masz dobrą...na wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.09.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ale maszyne masz dobrą...na wode i majstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ale maszyne masz dobrą...na wode No kupilismy dobra , bo w sumie mam do polozenia ok 100 m2 plytek. Zreszta moj Stary lubi rozne fajne zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.09.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ale maszyne masz dobrą...na wode No kupilismy dobra , bo w sumie mam do polozenia ok 100 m2 plytek. Zreszta moj Stary lubi rozne fajne zabawki Ja też kupiłem, nie na wodę...też ponad 100 Tera Tato jom menczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Jea Tez sam ukladales? Myslalam , ze tylko my tacy samodzielni. Chociaz prawde mowiac to robimy juz prawie rok z przerwa na 2 miesiace zimy i konca nie widac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.09.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Jea Tez sam ukladales? Myslalam , ze tylko my tacy samodzielni. Chociaz prawde mowiac to robimy juz prawie rok z przerwa na 2 miesiace zimy i konca nie widac . Sam, a nauki z ulotek castoramy i poradnika majstra budowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.09.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Jea Tez sam ukladales? Myslalam , ze tylko my tacy samodzielni. Chociaz prawde mowiac to robimy juz prawie rok z przerwa na 2 miesiace zimy i konca nie widac . Sam, a nauki z ulotek castoramy i poradnika majstra budowlanego no widzisz ja też będe samodzielna....lecę do castoramy łazienek sie nie podejmę...ale może choć garaż ułożymy ...a myślę, że potem nawet jak trochę coś schrzanimy to dumni bedziemy jak pawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.09.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 A ja samiuteńka wykładałam prysznic dla Gości. W sumie nie jest to takie trudne, ważne jest równe (poziom, pion, kąty) podłoże. Prysznic służy, ale już wzbiera we mnie ochota na remont łazienek w domku... Jak Was czytam, to wzbiera we mnie ochota, żeby sobie chociaż kawałek czegoś czymś wyłożyć znowu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.09.2007 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Marjucha Juz tyle czasu robisz ze mnie podsmiechujki , ze sie przywyczailam. Wymysl cos nowego I bądź tu człowieku miły A tak na poważnie, to jestem ciekawy efektu końcowego w łazience Czekam na więcej zdjęć, to może sobie jakiś pomysł przywłaszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 28.09.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ja tak nieśmiało w sprawie naklejek się wetnę u siebie wszystkie bez problemu naftą kosmetyczną usuwałam, trzeba było tylko wacik często zmieniać bo klej w taka gumę się rolował i zostawał na nim..... a względem Gospodyni wątku... znaczy rrmi... jesteś the best, i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.09.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ...ale może choć garaż ułożymy ...a myślę, że potem nawet jak trochę coś schrzanimy to dumni bedziemy jak pawie Dacie rade , jak bedziesz juz robila to w razie czego bede na linii Dumni bedziecie na pewno , my z naszeg garazu nie jestesmy dumni , ale to dluga historia Jea Jako siostra jestem bardzo z Cie dumna. Taki niby naukowiec a sprytny Dpsiu Przyjdzie czas i na Ciebie. Ciekawa jestem jaki masz ten prysznic , bardzo jestem ciekawa , chyba przeoczylam zdjecie Jak chcesz polozyc cos na czyms to mozesz kanapke zrobic , poloz kromke chleba na stole [cos na czyms] , potem majonezik i szyneczka [tez cos na czyms] Marjucha Badz mily , badz. Ja sie tak kryguje , ze niby jestem taka skromna i poza tym . Wiesz jak to jest Lazienka- ciesze sie , ze podoba sie Ewusiu Dziekujemy za naklejkoe porady. Prosimy zebys czesciej zagladala w te skromne progi. Za komplementa dziekuje i klaniam sie nisko brrr na dworzu jest. Zaczynamy od ostatniej warstwy szpachli dzisiaj i pozniej grunt. Mam nadzieje , ze dojdzie dzis do tego, do gruntowania oczywiscie. Milego dnia zycze tym co pracujaprzy nalepkach , naklejkach i innych plotach Malym yorkom co biegaja przy krowich plackach tez zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.09.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Malym yorkom co biegaja przy krowich plackach tez zycze Dziekujemy, dziekujemy .... na dzisiaj furgona zamowilam, co by przewiozl szpargaly, ktorych do auta upchac ani reka, ani noga nie moge rrmisiu, Tobie rowniez No i aby lazienka koniec prac ujrzala w planowanym terminie. I aby zimno Ci nie bylo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.09.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 na dzisiaj furgona zamowilam wow , Ty to jestes Czekaj no czekaj , to kiedy pierwsza noc w nowym domu ?? W podtekscie kiedy pierwsza kapiel w nowej wannie ?? Naprawde mam nadzieje , ze od poniedzilaku zaczniemy przenosic sie z myciem do nowej lazienki i tym samym zaczniemy robic kotlownie Wczoraj framuge do Synkowego pokoju zamontowalismy. Tak juz teraz to jak w domu wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.09.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Dpsiu Nie skonczylismy lazienki , jeszcze nie. Trzeba jeszcze troche szpachli dolozyc , , pozniej grunt i dopiero malowanie. Jeszcze grautowanie i kibelek i umywalka. Zejdzie do Niedzieli pewnie. Obaczym Ja to bym sie chetnie zapisal na to g-rautowanie. Dziekuje za slowa uznania. Wiem jestem mala a wielka Kurcze , kiedy ja juz kupie jakis sprzet grajacy , tak bym sobie posluchala Tyle mi po glowie spiewa roznych roznistych Takie mam jedno ulubione i nie wiem co to jest. Zawsze bylo w sobotnie audycje 3 minutki przed polnoca. I tak se cichaczem przynucam. Glosno nie moge , bo musialabym sie wyprowadzic pewnie. Coz , bralam urode tam gdzie glosem dzielili. Choc mowia , ze przez telefon mam sexowny. Ja na ten przyklad ustawilem sie w kolejce po rozum. Ale braklo i w zamian alergie dawali... Koniecznie do mnie zadzwon Ruff mich an Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.09.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ale maszyne masz dobrą...na wode i majstra Watpie, zeby majster tak jechal na wodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.09.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 czesc mmmadziu no ja nawet nie sugeruje , ze na wodzie. Jako rasowi budowlance browar spozywamy , ja dodatkowo pluje przez zeby. Bedziemy i grautowac i rautowac , jak wolisz. ps.zapominam sie czasami , wiem Nie zadzwonie do Ciebie , bo nie mam numeru , jak wybiore sie na Lodz to i tak Cie znajde A gdzie byles jak Cie nie bylo? Konczysz barierki? Czy u dlugiego sie najales ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts