Nefer 13.09.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ty mnie - ja Tobie :) Nareszcie sie doczekałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.09.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Qrcze też chciałam być pierwsza, a tu Nefer mnie ubiegła Rrmi nie ociągaj się, tylko pokazuj ten swój Belveder i te włości swoje Niech Wam idzie sprawniej niż nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.09.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 No, ale mila niespodzianka!!! Na pewno bedzie wszystko ok, bo tutaj bedziecie mieli duuuzo kibicow... A jaki projekt? Napisz cos wiecej. Gdzie sa rzuty? Czemu tak malo napisalas i w ogole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Widze , ze sie juz dziewczyny rozgoscilyscie , to i dobrze, kawy nie podam , bo prad bedzie za jakis miesiac dopiero Nefer dziekuje za komentarze Zeljko daj mi sie rozkrecic , talentu poetyckiego to ja nie mam , wiec musze powoli AnSi kochana ja wciaz trzymam za Ciebe kciuki Mam rowniez nadzieje , ze pojdzie nam szybciej niz Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.09.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Wiesz, z tymi gumofilcami to dobry pomysł....może nam tak pod górkę, bo my bez obuwia jeszcze Pokaz rrmi ten swój ląd, niech no zobaczę, gdzie Was szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.09.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ha! witaj rrmi - idziesz jak burza, trzymam kciuki za takie tempo dalej bardzo ladny dom - taki rozlozysty Napisz cos o dzialce ps Ansi - gumofilce w Castoramie - ale tylko 44 rozm.. Pewnie jeden Ci wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Jutro zdjecie dzialeczki pokaze , do gminy jade , wiec zajade sie na chwilke pocieszyc Zanim zostane budowlancem we filcokach , gospodynia domowa jestem ,wlasnie razem z miesem na sos na jutro sztuczny paznokiec sobie skroilam , dobrze , ze domownic nie widzieli AnSi pomysl o filcach , dobrze radze , moze pomoze Taka i ja mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 13.09.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Powodzenia. Dlaczego "Dzienik rmi" tylko z jednym "r"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2006 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 moja Droga - poprosze linki do dziennika i komentarzy w stopce :) Dziękuję :) I obserwuję, obserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2006 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Bardzo ładny dom. Dużo powietrza - lubię tak. Bardzo mi się podoba. Salon spory, więc da się coś tak uszczknąć..I ładna bryła - nie narzekaj - dworki (jak ładne i nie przeładowane) są takie...klasyczne i ciepłe. A masz już segregator na papiery ( pier...one papiery )? ... ale może rzeczywiście lepiej gumofilce najpierw. Ja zaczęłam od segregatora i chyba zapeszyłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Powodzenia. Dlaczego "Dzienik rmi" tylko z jednym "r"? Dziekuje Przeoczenie , przesadna nie jestem , ale jakos tak mi sie goraco zrobilo , juz poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 No witaj kochana - gumofilce jednak trzeba - miałaś rację. Co prawda swoich jeszcze nie wypróbowałam, bo akurat pogoda się poprawiła, ale są w pogotowiu. Widziałaś u mnie w komentarzach, jakie są super? Czekam na deszcze i ulewy No i gratulacje, gratulacje, będę śledzić twoje zmagania, cieszyć się razem z tobą, pocieszać w chwilach zwątpienia i takie tam... Dodaj linki w stopce, bo chyba nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 No, co ja mam mowic, jak mam slabosc do takich dworkow... Jeszcze powiec, ze beda stylowe wnetrza... Bedzie tam czym oddychac, oj bedzie. Z czego bedziecie budowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 rrmi ja rowniez gratuluje. Nareszcie sie doczekalas. Mam nadzieje , ze ja dolacze do Ciebie juz w przyszlym roku. Projekt domu juz wczesniej widzialam , piekny , duzy. Czekam na zdjecia dzialki. Zalatwiacie wszystko blyskawicznie , aby tak dalej. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 13.09.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Fajnie, że założyłaś dziennik. Będę śledził. Dom będzie stał tak na działce jak widać na obrazku? Wjazd od wschodu a taras od zachodu? Robicie coś na poddaszu, bo wygląda na spore? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 13.09.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Witaj w ... gumofilcach nareszcie poznasz smak budowy i ... powodzenia w smakowaniu budowania !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 14.09.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Marzy mi się dom parterowy taki jak Twój, na ładnej dużej działce. Ale to w przyszłości, może na emeryturze . Póki co buduję co innego. Proponuję dołączyć do gumofilców (-y) reklamówkę. To taki anty-gliniany zestaw budowniczego. Ja wożę go w bagażniku, oszczędzam na sprzątaniu samochodu. Życzę postępów w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 14.09.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Oj jak fajnie, że piszesz dziennik. Powiem że oczekiwany. A co do dworków to mylę że chmm......... zostanie przekształcony na hamerykanskie klimaty No odsłoń choć ršbek tajemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 14.09.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Rrmi, też czekam na dalszą pisaninię. Będę stałym czytelnikiem. Ty się chyba budujesz w moich rodzinnych stronach. Patrząc na projekt (mimo, że bryłę mam zupełnie inną) widzę też że mamy idealnie takie same salony i prawie takie same kuchnie. Nawet kominek w tym samym rogu i pewnie meble kuchenne tez u mnie będą na tych dwóch ścianach co u Ciebie... Czyli mam nadzieję, że mnie wyprzedzisz w urządzaniu, żebym mogła cos podpatrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 rrmi - piękny ten Twój dworek ... bardzo pidoba mi sie rozplanowanie w środku ...będę Ci kibicować z całych sił .....TRZYMAM KCIUKI !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts