Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Qrcze :-? też chciałam być pierwsza, a tu Nefer mnie ubiegła :cry:

Rrmi nie ociągaj się, tylko pokazuj ten swój Belveder i te włości swoje :)

Niech Wam idzie sprawniej niż nam :-?

Widze , ze sie juz dziewczyny rozgoscilyscie , to i dobrze, kawy nie podam , bo prad bedzie za jakis miesiac dopiero :D

Nefer dziekuje za komentarze :D

Zeljko daj mi sie rozkrecic , talentu poetyckiego to ja nie mam , wiec musze powoli

:oops:

AnSi kochana ja wciaz trzymam za Ciebe kciuki :p

Mam rowniez nadzieje , ze pojdzie nam szybciej niz Wam :-?

Wiesz, z tymi gumofilcami to dobry pomysł....może nam tak pod górkę, bo my bez obuwia jeszcze :o

Pokaz rrmi ten swój ląd, niech no zobaczę, gdzie Was szukać :)

Jutro zdjecie dzialeczki pokaze , do gminy jade , wiec zajade sie na chwilke pocieszyc :D

Zanim zostane budowlancem we filcokach , gospodynia domowa jestem ,wlasnie razem z miesem na sos na jutro sztuczny paznokiec sobie skroilam , dobrze , ze domownic nie widzieli :lol: :o

AnSi pomysl o filcach , dobrze radze , moze pomoze :wink:

Taka i ja mam nadzieje :p

Bardzo ładny dom. Dużo powietrza - lubię tak. Bardzo mi się podoba. Salon spory, więc da się coś tak uszczknąć..I ładna bryła - nie narzekaj - dworki (jak ładne i nie przeładowane) są takie...klasyczne i ciepłe.

A masz już segregator na papiery ( pier...one papiery :evil: )? ... ale może rzeczywiście lepiej gumofilce najpierw. Ja zaczęłam od segregatora i chyba zapeszyłam :):)

No witaj kochana - gumofilce jednak trzeba - miałaś rację. 8)

Co prawda swoich jeszcze nie wypróbowałam, bo akurat pogoda się poprawiła, ale są w pogotowiu. Widziałaś u mnie w komentarzach, jakie są super? Czekam na deszcze i ulewy 8)

No i gratulacje, gratulacje, będę śledzić twoje zmagania, cieszyć się razem z tobą, pocieszać w chwilach zwątpienia i takie tam... :wink:

Dodaj linki w stopce, bo chyba nie masz.

rrmi ja rowniez gratuluje. Nareszcie sie doczekalas. :D Mam nadzieje , ze ja dolacze do Ciebie juz w przyszlym roku. Projekt domu juz wczesniej widzialam , piekny , duzy. Czekam na zdjecia dzialki. Zalatwiacie wszystko blyskawicznie , aby tak dalej. Powodzenia.

Marzy mi się dom parterowy taki jak Twój, na ładnej dużej działce.

Ale to w przyszłości, może na emeryturze :wink: . Póki co buduję co innego.

Proponuję dołączyć do gumofilców (-y) reklamówkę. To taki anty-gliniany zestaw budowniczego.

Ja wożę go w bagażniku, oszczędzam na sprzątaniu samochodu.

Życzę postępów w budowie.

Rrmi, też czekam na dalszą pisaninię. Będę stałym czytelnikiem. Ty się chyba budujesz w moich rodzinnych stronach.

Patrząc na projekt (mimo, że bryłę mam zupełnie inną) widzę też że mamy idealnie takie same salony i prawie takie same kuchnie. Nawet kominek w tym samym rogu i pewnie meble kuchenne tez u mnie będą na tych dwóch ścianach co u Ciebie... Czyli mam nadzieję, że mnie wyprzedzisz w urządzaniu, żebym mogła cos podpatrzyć :-)