jarkotowa 13.09.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ja mam takie "cóś" w domu na wsi. Jak myślicie, przeszlifowanie i zabejcowanie wystarczy? Stan, jak na zdjęciu. Tylko zamiast lusterka też wstawilabym szybkę. http://www.jaknet.pl/zuzia/kredens.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 13.09.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 HejMasz cudny kredens.. mysle ze z powodzeniem mozesz zrobic to co planujesz. Ja mój malowałam farba akrylową w dosyc ostrym kolorze ale on poprzednio był pomalowany biała farba olejną i dodatkowo kilkanascie lat stał w piwnicy, wiec po oszlifowaniu nie miałam wyboru. Teraz musze go przemalowac na zielono.Nie wiem jaki styl preferujesz, ale mozezs tez na nim zostawić lekka przecierke.. tak aby znac było ząb czasu, alebo elegancko zabejcować na jednolity kolor.. zalezy co ci w duszy gra.Nie mniej jednak kredesik jest piekny.. ech Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts