michalp 04.04.2003 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Jaką markę polecacie, bo ja się zastanawiam nad firmą Koło. michalp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 05.04.2003 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Z tego co wiem KOLO robi dobre zlewy, spluczki i inna ceramiczna armature. W kabinach prysznicowych sa inne lepsze i tansze firmy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.04.2003 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 ja mam kabinę Hoppe...juz 5 rok...jest jak nowa:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 07.04.2003 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Od września użytkuję Koło i nie narzekam. Cenowo mieści się pośrodku, a jakościowo myślę, że nie ustępuje zagranicznym. Poza tym dlaczego nie popierać polskiego przemysłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts