robjar 10.09.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Czy ktoś buduje DANDYSA z DOMENY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robjar 10.09.2006 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 http://www.extradom.pl/ext/page?projekt/projekt.xmf&z=opis&id=3995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robjar 10.09.2006 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Prosze wypowiedzcie się na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 wyszukiwarka: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1222402&highlight=dandys#1222402 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robjar 12.09.2006 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 prosze napiszcie czy się wam podoba czy nie.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robjar 13.09.2006 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Napiszcie co sądzicie o tym projekcie.http://www.extradom.pl/ext/table Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robjar 13.09.2006 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 http://www.extradom.pl/ext/page?projekt/projekt.xmf&z=opis&id=3995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robjar 13.09.2006 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Czy nikomu się niepodoba? http://www.extradom.pl/ext/page?projekt/projekt.xmf&z=opis&id=3995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madafaka pierwszy 14.09.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Jestem na etapie zakupu projektu - już wybrałem DUKAT z pr. APACo do DANDYSA to już chciałem go zakupić jednak mam za wąska działkę. Dandys jest bardzo dobrze przemyslany w środku o prostej i zarazem pięknej bryle. Projekt naprawdę - jeden z lepszych PozdroMadafaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 http://beta.extradom.pl/grafiki/3995/parter_me.jpg http://beta.extradom.pl/grafiki/3995/poddasze_me.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ładniuniu jest,ale.... Bryła urocza, ale dach nie z tych najtańszych.. Wchodzi się w wiatrołapie na ścianę - do tego 3 pary drzwi spokojnie można się zabić o kogoś, kto własnie z pom. gosp. wychodzi- nastepnie wchodziny do przedsionka (?) i tu też 3 pary drzwi - jak dla mnie za dużo tego dobrego na górze - trochę małe pokoje (skosy) ale to zależyod potrzeb. jedna garderoba dla wszystkich ? Ok - według potrzeb. Ale za Boga nie wiem czemu służy postawienie łazienki (prawie 7mkw) obok wc (jak chustka do nosa - 1.68 + skosy )... W dużej łazience wc - to OK. Druga łazienka się przydaje - jak przylega do iinego pokoju. Gdzieś bym ją przeniosła... Np. połaczyłabym lazienki i (zmieniając trochę proporcje ) dorzuciła zamiast WC drugą garderobę. Może wejście do łazienki od pokoju 2 ? A jak koniecznie chcemy drugą łazienkę to może zamiast garderoby ... a na dole trzecia łazienka... trochę dużo znowu Albo cos zrobić z ładnym strychem ....ALe ja się nie znam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robjar 14.09.2006 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Dziękuje za słowa krytyki ,właśnie o to mi chodzi ,zeby muc dokonać zmian w projekcie,Każda uwaga to cenne żrudlo informacji które napewno pomogą mi w budowie.Prosz wszystkich o wymiade doświadczeń ,szczególnie tych których domy już stoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 15.09.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 czesc tylko ta droga malutka lazienka jest na innym poziomie z tego co widze wiec nie bardzi da sie dopasowac do tej wielkiej no hyba ze zrobic tam wanne naroznikowa z malym wejsciem do niej i jakos to bedzie wygladalo w moim projekcie tez byly dwie na poddaszu ale jedna zlikwidowalem poco dwie wystarczy jedna i tak wszyscy odrazu nie kozystaja jedna na dole i jedna na poddaszu tylko ta na poddaszy wieksza zeby potem miec swobodne miejsce do ulozenia wszystkiego inaczej niz na projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robjar 18.09.2006 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 prosze o więcej porad i mówcie czy się podoba czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wheel 15.01.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Jak widzę, ostatni post na ten temat pojawił się 18 września. Trochę dawno. Kupiłem z małżonką DANDYS'a z podwójnym garażem w wersji lustrzanej. Kilka zmian planujemy ale to w późniejszym czasie. Czekam na razie na dokumenty. W momencie adaptacji projektu będziemy nanosić zmiany. Napewno wykorzysatmy strych nad garażem na jakiś wielki pokój albo wpakujemy tam stół bilardowy bądź fortepian [żona gra więc fajnie byłoby mieć taki na poddaszu;)]. Napewno nie będzie dwóch łazienek na górze. Garderoby będą za to dwie. Jak tylko ruszę z budową zaręczam że na bieżąco będziecie mogli oglądać galerię z postępu prac. Pozdrawiam wszystkich, którzy planują kupić ten projekt jak również tych, którzy już go kupili. Jest już ktoś, kto wybudował ten dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki 4 17.01.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witajcie, My także zastanawialiśmy się nad Dandysem, ale w końcu kupiliśmy Rozetę. W środku układ pomieszczeń jest taki sam, tylko ten dach... Od zewnątrz bardziej podobał nam się Dandys, zwyciężyła opcja tańszego dachu i braku skosów (pomieszczenia na poddaszu są bardziej ustawne). sporo zmieniliśmy na parterze, ale o tym w wątku o Rozecie ... Uważam, że projekt jest udany, ale nie słyszałam czy ktoś już go zbudował pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 17.01.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Wheel - dołączam do klubu miłośników Dandysa Projekt kupiłem już w 11/2006. Rozważaliśmy podwójny garaż ale stanęło na pojedynczym. Jeżeli chodzi o zmiany w projekcie to raczej nic wielkiego nie będziemy robić. Na razie kompletuję papiery potrzebne do PnB. Ale może uda się na wiosnę wystartować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wheel 17.01.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 No to git OGC. Może ruszymy w tym samym czasie i będziemy mogli dzielić się uwagami.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta1235 26.02.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Czesc.My tez bedziemy budowac Dandysa.Wlasnie czekamy na pozwolenie na budowe i z wiosna ruszamy.Zadnych zmian w projekcie nie robilismy chyba ze w trakcie budowy jakies scianki dzialowe,ale to sie okaze.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryciek 02.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam,A może ktoś z Was już wybudował dandysa??Bo interesuje mnie jak wyglądają pokoje na parterze w rzeczywistości. Tak się obawiam, że przez te skosy te pokoje mogą być mało funkcjonalne.Czy ktoś z Was planuje może powiększyć kotłownie o tą przestrzeń pod schodami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts