MRQ69 28.12.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 OK, ogarnąłem nieco temat, ale część wskaźników jest założonych i to tu leży pies pogrzebany, że trzeba wprowadzać własne, ale nie udzielają takich informacji producenci. Zonk. Pozostaje tylko ograniczenie strat przez przenikanie przez ściany strop i grunt. Współczuję weryfikatorom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Welura 08.01.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 SAm właśnie myśle nad tego typu domem, fakt koszty wyskokie ale później jak przychodzi rachunek za energie to można się uśmiechnąć na jakim etapie jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madma6 11.01.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Witam!zdecydowaliśmy się na domek dandys 1...szukam na roznych forach czy ktoś się wybudowal i jak wrazenia?przed zakupem projektu bardzo byśmy chcieli obejrzeć domek w realu....czy bylaby taka możliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wachu84 21.01.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Witam! zdecydowaliśmy się na domek dandys 1...szukam na roznych forach czy ktoś się wybudowal i jak wrazenia? przed zakupem projektu bardzo byśmy chcieli obejrzeć domek w realu....czy bylaby taka możliwość? Mam kompletny projekt mogę Państwu sprzedać za pół ceny. Zmieniłem koncepcje i zakupiłem inny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszM 23.09.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Odświeżę wątek, bo albo nikt już nie buduje według tych projektów (DANDYS lub DANDYS 1) albo forumowicze przenieśli się na inny wątek. Tak czy siak pozdrawiam wszystkich czytających. Jestem nowicjuszem w sprawach budowlanych, a przede mną również przygoda z budową własnego domu i właśnie ze wstępnych poszukiwań wynika, iż projekt DANDYS 1 to projekt, który szczególnie przypadł mi do gustu. Sęk w tym, że mam wejście na działkę od strony zachodniej i taki projekt nie bardzo chyba się na nią nadaje. Proszę drodzy forumowicze o poradę czy mimo wszystko jeśli projekt mi się podoba i pod względem estetycznym i użytkowym, a jedynie kwestie rozplanowania stron świata (a właściwie światła) są niekorzystne, to warto się pchać w jego realizację? Czy jednak sobie odpuścić i szukać innego (przy czym zaznaczam, iż w grę wchodziłby w zasadzie tylko projekt indywidualny, bo inne "gotowce" już przejrzałem i raczej nic innego nie wpadło mi w oko)? Są jacyś Dandysowicze 1 z frontem działki od zachodu?? Czy w ogóle są jeszcze jacyś Dandysowicze jedyneczki?Wachu84 - jeśli twoja propozycja byłaby jeszcze aktualna, to kto wie, może będę na nią reflektował, tyle tylko, że mnie interesowałoby jedynie odbicie lustrzane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wachu84 24.09.2014 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Odświeżę wątek, bo albo nikt już nie buduje według tych projektów (DANDYS lub DANDYS 1) albo forumowicze przenieśli się na inny wątek. Tak czy siak pozdrawiam wszystkich czytających. Jestem nowicjuszem w sprawach budowlanych, a przede mną również przygoda z budową własnego domu i właśnie ze wstępnych poszukiwań wynika, iż projekt DANDYS 1 to projekt, który szczególnie przypadł mi do gustu. Sęk w tym, że mam wejście na działkę od strony zachodniej i taki projekt nie bardzo chyba się na nią nadaje. Proszę drodzy forumowicze o poradę czy mimo wszystko jeśli projekt mi się podoba i pod względem estetycznym i użytkowym, a jedynie kwestie rozplanowania stron świata (a właściwie światła) są niekorzystne, to warto się pchać w jego realizację? Czy jednak sobie odpuścić i szukać innego (przy czym zaznaczam, iż w grę wchodziłby w zasadzie tylko projekt indywidualny, bo inne "gotowce" już przejrzałem i raczej nic innego nie wpadło mi w oko)? Są jacyś Dandysowicze 1 z frontem działki od zachodu?? Czy w ogóle są jeszcze jacyś Dandysowicze jedyneczki? Wachu84 - jeśli twoja propozycja byłaby jeszcze aktualna, to kto wie, może będę na nią reflektował, tyle tylko, że mnie interesowałoby jedynie odbicie lustrzane. Tak projekt jeszcze posiadam ale w wersji podstawowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszM 24.09.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 O to kiszka, bo jeśli już, to interesowałaby mnie wersja lustrzana, podstawowa z uwagi na to rozmieszczenie stron świata w ogóle odpada. Także szkoda, ale dzięki za odzew.Jak tam forumowicze wasze Dandysy zwykłe i jedyneczki? Jak się mieszka lub jak się buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts