Yanek 14.09.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam, Czy ktoś z szanownych grupowiczów programował samodzielnie centralkę CA-10 z modułem GSM LT-1?Męczę się z tym modułem już trochę i nie mogę go zmusić do wysłania SMS'a z powiadomieniem. Połączenia kablowe sprawdziłem, numer pager wprowadzony, numer komórki w centralce poprzedzony numerem pager, komunikat jest, ustawienia pagera na użytkownika z parametrami jak w instrukcji modułu. Sprawdzałem i z tonowym i z impulsowym wybieraniem.Może coś z formatem zapisu numerów - chociaż też próbowałem na różne sposoby.Aha - oczywiście moc sygnału jest ok i brak usterek - moduł pracuje poprawnie. HELP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 14.09.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Zadzwoń do SATELA tam na pewno uzyskasz pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 14.09.2006 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Tak też zrobię. Myślałem, że ktoś miał podobny problem i jakoś sobie poradził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 14.09.2006 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Właśnie czekam sobie na odpowiedź Satela......._ZBYCH_ - może Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 14.09.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Tak się zastanawiam po co Ci te powiadamianie SMS-em? Jak przyjdą święta i Nowy Rok to ten SMS przyjdzie Ci po kilku dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 15.09.2006 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Też prawda - ale to g*** nie chce też dzwonić! W święta i tak siedzę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 15.09.2006 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 aha! W Satel'u powiedzieli mi tyle, że mam wszystko poprawnie - ale mi i tak nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 15.09.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Jeśli Ci nie chce dzwonić to są dwie możliwości :1. Centrala2. LT1LT1 możesz sprawdzić podłączając do niego zwykły aparat telefoniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 19.09.2006 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Naprawiłem swój błąd - teraz działa!Jank- ja tu Ciebie fatyguję, a błąd z mojej strony był taki, że wstyd się przyznać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 19.09.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Naprawiłem swój błąd - teraz działa! Jank- ja tu Ciebie fatyguję, a błąd z mojej strony był taki, że wstyd się przyznać... Tak myślałem, porada na odległość w takich sytuacjach jest wręcz niemożliwa, mogą być tylko sugestie. Prawdopodobnie nie wpisałeś kodu PIN, w LT1 jest z tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 20.09.2006 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 No to Cię teraz rozwalę: R1/T1 z modułu LT1 podłączyłem z... R1/T1 centrali zamiast z Tip/Ring Zasugerowałem się oznaczeniem, a nie użyłem rozumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 20.09.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Najważniejsze, że wszystko pracuje tak jak trzeba. Może Twoje "wyznania" pomogą innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts