rafkam 14.09.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Jaki wybrac kocioł ze 100% spalaniem dolnym (węgiel, drewno i pochodne)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heniek 14.09.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 rafkam. Poszukaj na tym forum. Było tego już sporo.Pozdrawiam, Heniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafkam 14.09.2006 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 rafkam. Poszukaj na tym forum. Było tego już sporo. Pozdrawiam, Heniek Rzeczywiście sporo - tylko po przeczytaniu tego wszystkiego mam mętlik w głowie - dlatego napisalem posta o wylistowanie tych "prawdziwych" z dolnym spalaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heniek 14.09.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 OKTo ja podaję 100% dolniaka: FEX Plus Mam 3 sezony, jestem BARDZO zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oLowaw 14.09.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja zastanawiam się nad Buderusem Logano s 111 20kw lub Junkers Supraclass S 20kw bo to to samo...Mają na pewno spalanie dolne...Jak by ktoś z forum chciał coś o nich opowiedzieć to bym był wdzięczny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 14.09.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 słyszałem bardzo pochlebne opinie o piecach HEF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafkam 14.09.2006 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 rafkam. Poszukaj na tym forum. Było tego już sporo. Pozdrawiam, Heniek Rzeczywiście sporo - tylko po przeczytaniu tego wszystkiego mam mętlik w głowie - dlatego napisalem posta o wylistowanie tych "prawdziwych" z dolnym spalaniem... Dzisiaj jeszcze poprzegladalem różne oferty - i chyba zdecyduje się na SEKO - http://www.seko.pl/kotly_spalanie.html - zmieszcze się w tedy w 3300 zł z dowozem. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.09.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja zastanawiam się nad Buderusem Logano s 111 20kw lub Junkers Supraclass S 20kw bo to to samo... Mają na pewno spalanie dolne... Jak by ktoś z forum chciał coś o nich opowiedzieć to bym był wdzięczny.... Montuję i uruchamiam sporo Budków i naprawdę fajny kociołek. Inne dolniaki to Ferrum, Kostrzewa Ceramik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts