Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam wszystkich

Niestety Inwestor w ostatnich dniach wycofał sie z współpracy,mieliśmy wykonac u niego stan surowy dużego domu..(nie dostał kredytu)a ja nie podpisałem z nim umowy.Tak wiec zostałem na lodzie z ekipą ponieważ odmawiałem wykonastwa innych prac z myslą ze za kilka dni zaczynamy dużą budowe.

Chciałem za posrednictwem tego forum zareklamowac swoje usługi

stany surowe,wszelkie prace murarskie oprócz posadzek,wykończenia wnetrz.Może jest ktoś na forum kto nie znalazł jeszcze ekipy do budowy.

Możliwość wyjazdu.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do współpracy

:D Witam , jestem na etapie zbierania ofert firm budowlanych do budowy stanu surowego otwartego - Nysa woj .Opolskie.

Mysłałam o wiosnie 2007 ale jeśli firma jest gotowa podjać się budowy

od zaraz, mozemy zaczynać od zaraz.

Prześlę podstawowe rzuty do wyceny-robocizny. mareriały we własnym zakresie.Proszę o podanie podanie e-maila

Pozdrawiam Bo : :p

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
:D Witam.Niestety nie otrzymałam ani jednego maila.(może wysłane na zły adres).Szkoda, bo znalazłam innego wykonawcę,ale niestety z mniejszym zakresem prac do końca roku-tylko stan zerowy.Za kilka dni zaczynam.Trochę czasu uciekło.

Pozdrawiam Bo

Naprawde przepraszam jesli czekał Pan za odpowiedzią (która wysłałem...)

i nie doszła.Polecam sie na przyszłosc i pozdrawiam serdecznie

• 2 weeks później...
:D Witam.Niestety nie otrzymałam ani jednego maila.(może wysłane na zły adres).Szkoda, bo znalazłam innego wykonawcę,ale niestety z mniejszym zakresem prac do końca roku-tylko stan zerowy.Za kilka dni zaczynam.Trochę czasu uciekło.

Pozdrawiam Bo

Naprawde przepraszam jesli czekał Pan za odpowiedzią (która wysłałem...)

i nie doszła.Polecam sie na przyszłosc i pozdrawiam serdecznie

• 3 weeks później...