tusia_c 14.09.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Wynajmujemy mieszkanie. Bardzo mile, ladne w spokojnej okolicy. Niestety niedawno odkrylismy odchody gryzonia w ubikacji, a wczoraj po podniesieniu klapy zobaczylam szczurzy ogon!!! Zasypalismy go kretem i uciekl. Niestety nie na dlugo, poniewaz rano po obejrzeniu ubikacji zobaczylismy liczne slady jego wdrapywania sie po muszli. Jak sie pozbyc tego lokatora??? Zaznaczam, ze nie wchodzi w gre podniesienie klapy i pozwolenie mu wyjsc, aby zjadl trutke;) Prosze o pomoc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 14.09.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Hmm, może zostawiaj mu na noc trutkę w muszli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.09.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam. Kiedy sprzedawano takš mać na szczury, którš się smarowało mu pod ogonem i potem on zdychał.Poszukaj na targu, może jeszcze gdzie bywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.09.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Retrofood, smarować szczurowi pod ogonem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 14.09.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Aha, ja też miałem kiedyś problem ze szczurami. W moim starym domu weszły od zewnątrz pod podłogę, popiskiwały i drapały. Kupiłem ultradźwiękowy odstraszacz, ustawiłem w pokoju i od tamtej pory jest włączony. Jego dźwięk jest dla ludzi niesłyszalny, a szczury go nie znoszą. Po kilkunastu dniach przestały łazić pod podłogą, od tamtej pory jest spokój. Bardzo skuteczne urządzenie. Ja mam takie:http://www.gmg.net.pl/info769.htmale wybór jest spory, widziałem nawet na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lackyluk 14.09.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Jak korzysta z rury kanalizacyjnej to tylko urządzenie ultradźwiękowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 14.09.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Jak korzysta z rury kanalizacyjnej to tylko urządzenie ultradźwiękowe. Oczywiście. Wystarczy położyć w łazience i wtedy szczur jak dojdzie do sedesu to wróci skąd przyszedł, a nie będzie próbował wydostać się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 14.09.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 O kurcze , koniecznie muszą mi zrobic tą klapę zwrotną czy jak to się nazywa zabezpieczającą cofaniu się kanalizacji. Szczur chyba też nie przelezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 14.09.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 ja bym poczekał na niego z tłuczkiem do ziemniaków, no i wiesz co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.09.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Retrofood, smarować szczurowi pod ogonem?? Chodzi koleś po targowisku wiejskim i się wydziera - Masc na szczury, masc na szczury! Podchodiz zaciekawiony mieszczuch i pyta - Panie, a jak ona działa ?? - Ano panie, Wyciagamy szczura z dziury Przyciskamy go paluchem kladziemy do gory brzuchem smarujemy go powoli bo to szczura bardzo boli... - Panie, a jak juz tego szczura mamy w garsci, to nie mozna go palka? - Mozna palka, mozna mascia, jak kto woli, masc na szczury, masc na szczury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 14.09.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Retrofood, smarować szczurowi pod ogonem?? Chodzi koleś po targowisku wiejskim i się wydziera - Masc na szczury, masc na szczury! Podchodiz zaciekawiony mieszczuch i pyta - Panie, a jak ona działa ?? - Ano panie, Wyciagamy szczura z dziury Przyciskamy go paluchem kladziemy do gory brzuchem smarujemy go powoli bo to szczura bardzo boli... - Panie, a jak juz tego szczura mamy w garsci, to nie mozna go palka? - Mozna palka, mozna mascia, jak kto woli, masc na szczury, masc na szczury! po miesiącu szczur sam zdycha, maść kosztuje tylko dycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 14.09.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Może zaproponuj mu łapówkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala28 14.09.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Mać na szczury, mać na szczury wycišgamy szczura z dziury smarujemy go pod włos od ogona po sam nos i nie mija dwa tygodnie jak szczur zdycha niezawodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 14.09.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 ja bym poczekał na niego z tłuczkiem do ziemniaków, no i wiesz co dalej Ja wiem: zwykle wtedy trafia się w muszlę, a nie szczura i mamy kolejny kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 14.09.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Najlepiej to by było nasłać na niego CBŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 14.09.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 był już chyba podobny wątek. Ogólne wnioski były takie: na szczura - kot, potem na kota - pies, w końcu: na psa - szczury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 14.09.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 wezwij łódzkie pogotowie ,oni na pewno załatwią problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 14.09.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 wezwij łódzkie pogotowie ,oni na pewno załatwią problem Hahahahaahahahahaha Pavulonem go!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emen 14.09.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 http://www.gmg.net.pl/info769.htm Czy to cudo działa też na komary? Ma ktoś jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 14.09.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Pierwszy ucieknie pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts