Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

domek agiis ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 552
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hej, dziekujemy za życzenia, u nas w tym roku wyjątkowe święta, bo już w czwóreczkę :lol: Moja druga córeczka Madzia przyszła na świat 15 grudnia, jestem najszczęśliwsza na świecie, oto my w pierwszej dobie:

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/fh/wa/oktk/n0eFNtB7V2d9raWPoX.jpg

mikita ekspres i kuchenka mikrofalowa ;) marzyło mi sie od dawna, wstaję rano, wciskam przycisk i pyszna kawka na mnie czeka, ach.... nie mogę się doczekać, narazie z braku kasy pustka w szafce ale po Nowym Roku zapraszam na małą czarną ;)

mróweczka dziękuję, święta nie pierwsze ;) to już nasze drugie Boże NArodzenie, ale za to po raz pierwszy w czwóreczkę ;) ale się cieszę!!!!!

Lipowa Panienka nooo, piekłam i piekła, pierniczki, ciasteczka, sporo tego, najpier miałam powera przedporodowego a potem chciałam jak najwięcej zdążyc przed moim pójściem na porodówke i teraz mam duuużo pierników, będziemy wcinać pewnie i po Nowym Roku :lol:

Agiis

wielkie gratulacje z powodu narodzin córeczki,

cieszę sie razem z Wami, niech rośnie zdrowo i razem z siostrzyczką sprawiają Wam mnóstwo radości.

Życzę też niezwykle pogodnych, rodzinnych Świąt

i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku.

Pozdrawiam całą Rodzinkę :D

http://polonia.org.ua/images/newspost_images/kartka504.jpg

gratulacje, dużo zdrowia dla Waszej czwórki :lol:

Szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia,

mających magiczną moc kruszenia lodu w sercu...

Niezapomnianych chwil przy choince

i wzruszeń, których nigdy nie przyprószy żaden śnieg.

Wiary w to, że nowy 2008 rok spełni wszystkie

nawet te najskrytsze marzenia

http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/21/262.jpg

• 3 weeks później...

dzieki, jesteście kochani

Madzia ma już miesiąc, jest kochana, nawet jej siostrzyczkja nie jest zbytnio zazdrosna, tylko zima wciąz za oknem a ja bym juz chciała ciepełko i wiosne, trzeba poczekać.

Lipowa panienko niewiele już zostało, było komu jeść to się zjadło :lol: tyle gości mieliśmy w okresie świątecznym że w sumie super się złozyło że tyyyle napiekłam ;)

Witam ! jestem tutaj pierwszy raz i mam uśmiech od ucha do ucha... TWOJE WASZE MIKOŁAJKI SĄ ŚLICZNE :) TEŻ CHCIAŁABYM ZROBIĆ SWOIM ISKIERKOM TAKIE FOTO ALE NIE WIEM W JAKIM PROGRAMIE SIĘ WSTAWIA...

Nie moge się nadziwić jak ślicznie można zrobić zdjęcia Dzieciom? EKSTRA EKSTRA EKSTRA!

Buziaki dla Mikołajkowych Cukiereczków ;)