Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

domek agiis ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 552
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zphugawron bardzo mi miło ;) cioesze się że moje córcie wywołują usmiech, a co do programiku to ja uzywałam zwykłego picasa (pod google), z dwóch zdjęć sam zrobił kolaż, nie musiałam nic majstrować, tylko zaznaczyłam foty i nacisnęłam jeden przycisk ;) bardzo prosty programik, polecam

agaboBIK męzowi nie powiem, co by nie urósł ;) dzieki ;)

anrewi wysłałam wiadomość ;) naprawdę polecam, poza terminowością (co teraz chyba razi u każdego tego typu fachowac... cóż, uroki bumu budowlanego) to naprawde ok

• 1 month później...
markoto u nas świetnie, chyba najlepiej z wszystkich kolorów lakierowanych jakie widziałam u znajomych ;) po prostu u nas najmniej widać ;) wiadomo że sie brudzi, ale jak każdy mebel, wcale nie bardziej, a na jasnych nie widać tego chyba że w wyjątkowo złośliwych wiosennych promieniach słońca pod odpowiednim kątem, no ale wówczas widać też każdy pyłek kurzu w całym pokoju :lol:

Oj agis pięknie urosła wasza kuchnia.... W ogóle bardzo fajnie komponuje się czerwień ścian z białymi frontami szafek... A jak w użytkowaniu sprawdza się zlew na wyspie... Nie chlapie się z takiego wysokiego kranu? Czy może z perspektywy używania zamieniłabyś miejscami płytę i zlew....

I proszę zasyp nas znów fotkami córeczek :)

Agatko!

Cudna z Was rodzinka! Ja jestem mamą 4-letniej Julki i 6-miesięcznego Mikołajka :) Z Waszych stron dowiedziałam się nie tylko jak pięknie i gustownie urządzić wnętrza (a to wszystko przede mną), ale również zdobyłam namiary na fotografów :), a i to również niezbędne teraz szczególnie, kiedy maluchy takie małe :) DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Powodzenia

Nell

hej, dziekujemy za życzenia, u nas w tym roku wyjątkowe święta, bo już w czwóreczkę :lol: Moja druga córeczka Madzia przyszła na świat 15 grudnia, jestem najszczęśliwsza na świecie, oto my w pierwszej dobie:

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/fh/wa/oktk/n0eFNtB7V2d9raWPoX.jpg

może jeszcze raz tą fotkę?

Bo u mnie jej nie widać.

Gratuluję dzieciątka, troche spóźnione, ale dopiero teraz dostałam się do "świata". Dopiero po 5 miesiącach :roll:

Jak się chowają córeczki?

Pozdrawiam :wink:

Agiis czy odniosłam dobre wrażenie po obejrzeniu twoich zdjęc, że w całym domu macie podłogówkę? Czy również w sypialniach i na to jest ułożona podłoga drewniana lub drewnopodobna? I najważniejsze bytanie, jeśli tak to czy takie rozwiązanie się sprawdza? Bardzo zależy mi na odpowiedzi. Z góry dziękuję :lol:

ojej tyle zyczeń, dziekujemy ślicznie, my bez netu byliśmy prawie miesiąc :( ale już mamy łączność ze światem ;)

fillette tak, mamy w całym domu podłogówke, także w sypialni, a wszędzie przez to są kafelki, średnio mi to sie teraz podoba, wolałabym jednak stracic na cieple i teraz jakbym sie budowała to nie kładłabym kafli w sypialni ale z podłogówki tam bym raczej nie rezygnowała, jak dla nas rewelka, sprawdza sie bardzo, no i ten brak kaloryferów, jeden z większych plusów jakie widzę. Jedynym minusem, zwłaszcza na początku po przeprowadzce był fakt, że nie dało sie spać bezpośrednio na materacu na podłodze, budziliśmy sie mokrzy jak szczury, ale dzieki temu też szybciej (niz było w planach) dorobiliśmy sie łóżka ;) także minus stał sie plusem ;) :) generalnie, polecam!

DarioAS no jasne, wrzucę nowe fotki za jakis czas, Madzia urosła bardzo, ma już 3,5 miesiąca :lol: dziewczynki chowaja się świetnie, na szczęście choróbska nas omijają tfu tfu a to najważniejsze, zauważyłam że cos Cie nie było jakiś czas ;) co sie stało? też brak dostępu do netu jak u mnie?

Nelli Sza bardzo Ci dziekuję, ależ mi miło, a namiary trzymaj, trzymaj i uzywaj, bo dziewczyny są naprawdę świetne!!!

Maja W. Dziekuję, a wiesz że nawet mi to przez myśl nie przeszło... troszke się chlapie, ale mamy głęboki zlewozmywak, więc kwestia przyzwyczajenia żeby nisko trzymać opłukiwaną rzecz, ale chlapania chyba i tak sie nie uniknie całkowicie, nie jest to jednak jakoś bardzo uciążliwe, zlew na wyspie sprawdza sie u nas w 100%, patrząc z perspektywy czasu zrobiłabym dokładnie takie samo ułożenie tzw. trójkata roboczego, płyty na wyspie bym chyba nie zniosła 8) ale to moje osobiste uczucie ;)

Ciesze się że nikogo nie zanudziłam fotkami córeczek, jak tylko będę miała jakieś nowsze to na pewno cos wrzucę ;)