DarioAS 14.07.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 a co to za kolorek będzie?popielaty?czy źle widzę?? i te pomponiki w oknach mnie zaciekawiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.07.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Ale ładnie! Podobie jak Ania zachwycam się tymi pomponikami Fajne !!! Całuski dla dziewczynek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 14.07.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 szary? nie nooo, na szaro to był otynkowany, malujemy na jasny piasek mniej więcej pomponiki u Olci w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.07.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Kochana agiis przepraszam, że znowu pytam, ale czy mogłabyś zdradzić na jaki kolor stolarz malował Wam drzwi wewnętrzne, jak i zewnętrzne. I w ogóle jakie to drzewo??? Z góry dziękuję za odp. Nell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.07.2008 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dzięki Agiis za zdjęcia, rzeczywiście się zagęszcza. Moje wyglądają teraz podobnie jak Twoje w zeszłym roku. Ciachnęłam raz, ciachnę następny . Trzymam kciuki za pogodę i za dokończenie elewacji - ładnie wyglądasz w roli majstra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 18.07.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Nelli Sza nie ma sprawy, kolor niewiem jaki ale dobieraliśmy go pod kolor okien a koloro okien to dąb bagienny, może to Ci pomoże? drzwi wewnętrzne to sosna, drzwi wejściowe dąb Sonika na pewno, chlaśnij jeszcze raz i na wiosne a zobaczysz jak ci sie ładnie zagęści na przyszłe lato pogoda średnia ale jedną stronę elewacji w wolnych godzinach po pracy udało mi się machnąć, w tym czasie mąż robił domek na narzędzia, a raczej składał puzzle, bo padłam ze śmiechu jak zobaczyłam co teraz w sklepach sprzedają, no same listewki dosłownie i na dodatek BEZ instrukcji obsługi domek rosnie w miarę jak maleje ilość płynu w butelce tak sobie chłopcy umilili ta trudną robotę http://images31.fotosik.pl/322/c2cd25bab8d6fd29.jpg a tu juz efekt MOJEJ pracy narazie tylko jedna strona, ale zapowiada sie ładny weekend więc pewnie skończymy http://images24.fotosik.pl/251/9aefcde9d1a02074.jpg fajny kolorek? http://images34.fotosik.pl/316/23d4a6b9aa4a756c.jpg i jeszcze patrzcie jak po deszczu wyskoczyły w gore i zakwitly pieknie moje canny: http://images31.fotosik.pl/322/8b68c0f6034f3757.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berebeczka 18.07.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 agiis masz piekny kolor elewacji, mozesz powiedziec jaka firma i kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 18.07.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Agata a tynk jaki dawaliście mineralny i na to jakaś akrylowa, czy silikonowa farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 19.07.2008 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 wierzbę tnę narazie jak leci, byle dużo żeby mi sie ładnie zagęściła, kupiłam ją w zeszłym roku pod koniec lata miała kilka gałązek, jak będę w domu poszukam fotke jakąs to Ci pokaże, była jeszcze bardziej mizerna. Obciachałam ją dwa razy pod koniec lata, na wiosne tego roku i juz 3 razy w tym roku ścinałam, mam nadzieję że w końcu sie zagęści i będzie przypominać kulę aha, to już wiem, dlaczego moja taka rachityczna. Mam od wczesnej wiosny, i nie podcinałam ani razu jeszcze. A tez chcę kulę, hm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 19.07.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 berebeczka malowaliśmy gruntem lakma akrylit, grunt juz zabarwialismy kolorem z mieszalnika, a potem farba lakma fasmal tez z pigmentem z mieszalnika, niestety nie pamietam numeru koloru, bylo ich tysiace, ale cos cyr2 było tylko numeru strony ze wzorinka nie pamietam, 92, 94 ? jakos tak... Olasa nie dwalismy tynku, malowalismy jedynie ten tynk który pozostał po ociepleniu, najpierw zabarwionym gruntem z krzemionka, a potem farba akrylowa tez z pigmentem. zdecydowalismy sie Ola ciąć koszty na elewacji narazie, bo u nas nie ma drogi i bardzo bardzo sie kurzy, droge zrobia dopiero za kilka lat i wtedy połozymy tynk strukturalny juz z jakims kolorkiem a narazie takie "wyjscie awaryjne" zeby dom jakos ładniej wygladal, bo ten szary nas dobijał Capricorn ta wierzba gdy jest w kształcie kuli to chyba najładniejsza , widuje czasami w niektórych ogródkach u nas w okolicy takie duże, gęste, tez bym juz taka chciała Ciekawe jak ona wyglada za 10-15 lat? Beata a twoje zdjęcia z ogródka mozna gdzieś obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 19.07.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Capricorn ta wierzba gdy jest w kształcie kuli to chyba najładniejsza , widuje czasami w niektórych ogródkach u nas w okolicy takie duże, gęste, tez bym juz taka chciała Ciekawe jak ona wyglada za 10-15 lat? Beata a twoje zdjęcia z ogródka mozna gdzieś obejrzeć? Jak będzie ogród, to będą zdjęcia Na razie nie ma się czym chwalic, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 21.07.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Agiis czy możesz napisać jaki był koszt mat trzcinowych i gdzie je zakupiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 22.07.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Ania i Heniu w tym roku kupiliśmy w obi po 60 zł bodajże, w zeszłym roku kilka sztuk w castoramie po 50 zeta. 6 m długości, 1,40 wysokość. Pewnie są miejsca gdzie jest taniej, zobacz jeszcze na ten wątek: http://forum.muratordom.pl/maty-trzcinowe,t108042.htm u nas też wieją zachodnie wiatru ale nie pozakładałam mat po drugiej stronie siatki teraz się zastanawiam czy na pewno przetrwają zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.07.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 agiis ładne fotki urlopowe, a dziewczynki prześliczne, urodę mają po mamusi fajny pomysł z tą matą trzcinową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 25.07.2008 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 elewacja oczywiście skonczona na zeszły weekend ale jakos czasu nie miałam na foty, wrzucam dwie z tyłu i częśc przodu, więcej zdjęc po weekendzie, kończymy domek na narzędzia, malowanie drugi raz i dach. Miał też być ogródek i nowe nasadzenia, niestety przebimbałam kasę na wyprzedażach i wzbogaciła sie moja szafa zamiast ogródka no cóż..... nastepnym razem http://images34.fotosik.pl/324/320da4f119fb4050.jpg przy tarasie zamontowaliśmy też kratke na pnącza, mam nadzieję zarosnie już do przyszłego roku http://images29.fotosik.pl/254/61bbf02f51118d70.jpg acha... i co to te żółte placki na trawie? brak nawozu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.07.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 agiis !!! Wasz domek jest tak śliczny, że nie można się na niego napatrzeć !!!! Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.07.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 wyszło ślicznie słów mi brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 28.07.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 na trawie się nie znam reszta - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 28.07.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Agata super wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 28.07.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 super daj fotke tej szopki gdzie ja kupiliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts