Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

domek agiis ;)

Recommended Posts

no w końcu zdjęcia po wykonczeniu :wink: bardzo ładny domek, najbardziej podoba mi się kuchnia, jest super, cały czas miałam dylemat czy nie wybrać jasnej kuchni, w końcu zdecydowałam się na ciemną, mam nadzieję że nie będę żałować

po kuchni najbardziej podobala mi się Wasza Ola, jest super, bardzo ładna dziewczynka, tatuś jest pewnie dumny :D :D :D

ściana w sypialni też bardzo oryginalana, gratuluję

a nie widziałam kominka, nie macie kominka? :cry:

fajnie że już mieszkacie,

pozdrawiam,

• Odpowiedzi 552
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

agiis prześliczną macie córeczkę!!

domek bomba, bardzo w moim stylu :wink: wszystko gustwonie dobrane. czy korzystaliscie z usług projektanta czy sami urządziliście?

dziekuje bardzo, tym bardziej się czerwienie bo sama wszystko wymyślałam, oczywiście nie obeszło się bez inspiracji (prasa, net, wystawki sklepowe itp) ;)

tym bardziej jestem pełna podziwu. zaświeciła iskierka nadziei, że i nam się uda bez pomocy :oops: dzięki

dziekuje bardzo 8) ale miło....

agiis prześliczną macie córeczkę!!

domek bomba, bardzo w moim stylu :wink: wszystko gustwonie dobrane. czy korzystaliscie z usług projektanta czy sami urządziliście?

dziekuje bardzo, tym bardziej się czerwienie bo sama wszystko wymyślałam, oczywiście nie obeszło się bez inspiracji (prasa, net, wystawki sklepowe itp) ;)

tym bardziej jestem pełna podziwu. zaświeciła iskierka nadziei, że i nam się uda bez pomocy :oops: dzięki

uda się wam na pewno, powodzenia!!!!

no w końcu zdjęcia po wykonczeniu :wink: bardzo ładny domek, najbardziej podoba mi się kuchnia, jest super, cały czas miałam dylemat czy nie wybrać jasnej kuchni, w końcu zdecydowałam się na ciemną, mam nadzieję że nie będę żałować

po kuchni najbardziej podobala mi się Wasza Ola, jest super, bardzo ładna dziewczynka, tatuś jest pewnie dumny :D :D :D

ściana w sypialni też bardzo oryginalana, gratuluję

a nie widziałam kominka, nie macie kominka? :cry:

fajnie że już mieszkacie,

pozdrawiam,

ja chciałam ciemna kuchnie i zabudowaną w L, dopiero w trakcie wyboru i ogladania w sklepach zdecydowałam się na wyspe a jak juz ywspa to koncepcja ciemnej kuchni jakoś sama odeszła ;) i w sumie juestem zadowlona, choc jak ogladam ciemne kuchnie to mnie skręca bo nadal mi się straaasznie podobaja 8)

Kominka nie mamy :lol: Nie jest nam potrzebny a jak zabraknie nam wrażeń estetycznych to wpadaniemy do sąsiadów posiedziec przy kominku (prawie wszyscy maja ;) )

U nas zreszt a nie ma ani jednego komina więc trzeba by było kominy robić ;)

znów musze bardzo bardzo wam podziekować 8) strasznie miło czytac że komus sie tez podoba :lol:

AGIIS

Piekny ten twój domek, mój styl, bardzo mi się podoba łazienka ta brązowa z mozaiką azuvi (mam u siebie taki malutki paseczek w kuchni),

mozaika ta to azteca i jest to odcień grafitowy, chyba zdjęcia przekłamują 8) a brazowa to tajga jak piszesz ;)

Agiis, jaka firma montowała Wam pompę ciepła? Pytam z ciekawości bo mamy taka samą.

Domek bardzo ładny. Dobrze zauważyłam, że jest to parterówka bez poddasza użytkowego? Też mamy parterówkę.

tak parterówka ;) super rozwiązanie, teraz w zyciu nie chciałabym pietra ;)

a pompe montowała nam firma spod Opola (nie polecam 8)

witaj

ja mam pytanie dot. kuchni - jaka jest odleglosc ciagu mebli z plyta od wyspy ze zlewozmywakiem?

i jak to sie sprawdza, tzn czy teraz, po kilku miesiacach uzytkowania, zwiekszyla bys ta odleglosc czy tez zmniejszylabys ja?

pozdrawiam

odległośc ta to 115 cm, idealnie się sprawdza, moge mieć w tym samym czasie (co często robię) otwarta zmywarę na oścież i naprzeciwko szuldae na maksa wyciagnietą (a tam trzymam talerze). Dokładnie taka odległośc jak dwie naprzeciw otworzone szafki to ideał ;) ani za duzo ani za mało ;)

za to nasz błąd to za mało gniazdek przy wyspie a ten blat jest u nas najczęsciej wykorzystywany 8)

• 2 weeks później...

Gratuluję pięknego domku :)

Ja też mam pytanie o pompę ciepła (właściwie to mąż). Co to za firma? Możesz coś dokładniej napisać? No i proszę, napisz, jak się sprawowała ta pompa w zimnie (jaki macie metraż?).

Strasznie podoba mi się bateria prysznicowa (ta sufitowa). Cudo. Gratulki :)

Pozdrawiam i do zobaczenia być może w Marcinkowicach :), bo kiedyś się tam sprowadzimy :)

pięknie 8) znowu podobają mi się łazienki :D jestem na etapie konczenia swoich(które juz mi sie przestały podobac) widzę jednak,ze jeszcze dłuuuga droga do wykończeniówki u nas( tym bardziej,ze na podłogach w większości zabawiliśmy sie w drewienko:)) i do tego aby było wreszcie piknie i się podobało:)-jak u WAS :D

córa bosska 8) gratulki