Honzka 15.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no w końcu zdjęcia po wykonczeniu bardzo ładny domek, najbardziej podoba mi się kuchnia, jest super, cały czas miałam dylemat czy nie wybrać jasnej kuchni, w końcu zdecydowałam się na ciemną, mam nadzieję że nie będę żałować po kuchni najbardziej podobala mi się Wasza Ola, jest super, bardzo ładna dziewczynka, tatuś jest pewnie dumny ściana w sypialni też bardzo oryginalana, gratuluję a nie widziałam kominka, nie macie kominka? fajnie że już mieszkacie, pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 15.09.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Moje gratulacje, bardzo ładana parterówka i wykończona ze smakiem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.09.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 podziwialam juz kiedys Wasze wnetrza w innych watkach, ciesze sie, ze macie juz swoj watekpiekna rodzinka i piekny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 15.09.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 podziwialam juz kiedys Wasze wnetrza w innych watkach, ciesze sie, ze macie juz swoj watek piekna rodzinka i piekny dom Dokładnie tak , Zeljko pozwolisz,że podłacze sie pod Twojš wypowied , bo zgadzam się w 100%. Piękny, gustowny dom, super Rodzinka. Pozdrawiam serdecznie , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 15.09.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Piekna kuchnia, urocza dzidzia !!!!Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.09.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 agiis prześliczną macie córeczkę!! domek bomba, bardzo w moim stylu wszystko gustwonie dobrane. czy korzystaliscie z usług projektanta czy sami urządziliście? dziekuje bardzo, tym bardziej się czerwienie bo sama wszystko wymyślałam, oczywiście nie obeszło się bez inspiracji (prasa, net, wystawki sklepowe itp) tym bardziej jestem pełna podziwu. zaświeciła iskierka nadziei, że i nam się uda bez pomocy dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 15.09.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no niezle tempo, piekny ten Wasz parterowy palacyk a dzidzius jeszcze piekniejszy zona nie mogla sie napatrzec, zwlaszcza ze za 4 miesiace tez bedziemy dzidziusia wazyc pozdrowionka pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 16.09.2006 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 dziekuje bardzo ale miło.... agiis prześliczną macie córeczkę!! domek bomba, bardzo w moim stylu wszystko gustwonie dobrane. czy korzystaliscie z usług projektanta czy sami urządziliście? dziekuje bardzo, tym bardziej się czerwienie bo sama wszystko wymyślałam, oczywiście nie obeszło się bez inspiracji (prasa, net, wystawki sklepowe itp) tym bardziej jestem pełna podziwu. zaświeciła iskierka nadziei, że i nam się uda bez pomocy dzięki uda się wam na pewno, powodzenia!!!! no w końcu zdjęcia po wykonczeniu bardzo ładny domek, najbardziej podoba mi się kuchnia, jest super, cały czas miałam dylemat czy nie wybrać jasnej kuchni, w końcu zdecydowałam się na ciemną, mam nadzieję że nie będę żałować po kuchni najbardziej podobala mi się Wasza Ola, jest super, bardzo ładna dziewczynka, tatuś jest pewnie dumny ściana w sypialni też bardzo oryginalana, gratuluję a nie widziałam kominka, nie macie kominka? fajnie że już mieszkacie, pozdrawiam, ja chciałam ciemna kuchnie i zabudowaną w L, dopiero w trakcie wyboru i ogladania w sklepach zdecydowałam się na wyspe a jak juz ywspa to koncepcja ciemnej kuchni jakoś sama odeszła i w sumie juestem zadowlona, choc jak ogladam ciemne kuchnie to mnie skręca bo nadal mi się straaasznie podobaja Kominka nie mamy Nie jest nam potrzebny a jak zabraknie nam wrażeń estetycznych to wpadaniemy do sąsiadów posiedziec przy kominku (prawie wszyscy maja ) U nas zreszt a nie ma ani jednego komina więc trzeba by było kominy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 16.09.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Agiis co to za armatura na zdjęciu z podpisem łazienka numer jeden ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 18.09.2006 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Agiis co to za armatura na zdjęciu z podpisem łazienka numer jeden ? kibelek i umywalka KERAMAG seria VISIT bateria LA TORRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 18.09.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 AGIISPiekny ten twój domek, mój styl, bardzo mi się podoba łazienka ta brązowa z mozaiką azuvi (mam u siebie taki malutki paseczek w kuchni), a tajgę mam również - w dolnej łazience. Więc widzisz, mamy podobny gust. Wszystko piekne, a Oleńka prześliczna!!! Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagmarah 18.09.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Agiis, jaka firma montowała Wam pompę ciepła? Pytam z ciekawości bo mamy taka samą.Domek bardzo ładny. Dobrze zauważyłam, że jest to parterówka bez poddasza użytkowego? Też mamy parterówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 18.09.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 WAW - bardzo fajny domek i jeszcze fajniejszy fotoreportarz ... łazienki bardzo ciekawe i nowatorskie jak dla mnie gratuluje pięknego domku i fajnej realizacji. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 18.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 witajja mam pytanie dot. kuchni - jaka jest odleglosc ciagu mebli z plyta od wyspy ze zlewozmywakiem? i jak to sie sprawdza, tzn czy teraz, po kilku miesiacach uzytkowania, zwiekszyla bys ta odleglosc czy tez zmniejszylabys ja?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 19.09.2006 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 znów musze bardzo bardzo wam podziekować strasznie miło czytac że komus sie tez podoba AGIIS Piekny ten twój domek, mój styl, bardzo mi się podoba łazienka ta brązowa z mozaiką azuvi (mam u siebie taki malutki paseczek w kuchni), mozaika ta to azteca i jest to odcień grafitowy, chyba zdjęcia przekłamują a brazowa to tajga jak piszesz Agiis, jaka firma montowała Wam pompę ciepła? Pytam z ciekawości bo mamy taka samą. Domek bardzo ładny. Dobrze zauważyłam, że jest to parterówka bez poddasza użytkowego? Też mamy parterówkę. tak parterówka super rozwiązanie, teraz w zyciu nie chciałabym pietra a pompe montowała nam firma spod Opola (nie polecam witaj ja mam pytanie dot. kuchni - jaka jest odleglosc ciagu mebli z plyta od wyspy ze zlewozmywakiem? i jak to sie sprawdza, tzn czy teraz, po kilku miesiacach uzytkowania, zwiekszyla bys ta odleglosc czy tez zmniejszylabys ja? pozdrawiam odległośc ta to 115 cm, idealnie się sprawdza, moge mieć w tym samym czasie (co często robię) otwarta zmywarę na oścież i naprzeciwko szuldae na maksa wyciagnietą (a tam trzymam talerze). Dokładnie taka odległośc jak dwie naprzeciw otworzone szafki to ideał ani za duzo ani za mało za to nasz błąd to za mało gniazdek przy wyspie a ten blat jest u nas najczęsciej wykorzystywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 20.09.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 agiis, Twoją łazienką i kuchnią zachwycałam się już w innych wątkach. Jestem pod wrażeniem. Gratuluję pięknego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 20.09.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Jezuuuu jak tu ładnie Gratuluje pomysłów w wykańczaniu. Pięknie jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 29.09.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Gratuluję pięknego domku Ja też mam pytanie o pompę ciepła (właściwie to mąż). Co to za firma? Możesz coś dokładniej napisać? No i proszę, napisz, jak się sprawowała ta pompa w zimnie (jaki macie metraż?). Strasznie podoba mi się bateria prysznicowa (ta sufitowa). Cudo. Gratulki Pozdrawiam i do zobaczenia być może w Marcinkowicach , bo kiedyś się tam sprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjr 29.09.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Przezabawne....U mnie też jakiś "spacerowicz" zrobił kupę w sypialni (jak miałem stan surowy otwarty). Myślę, że to na szczęście... będzie Wam się dobrze mieszkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vg-m 30.09.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 pięknie znowu podobają mi się łazienki jestem na etapie konczenia swoich(które juz mi sie przestały podobac) widzę jednak,ze jeszcze dłuuuga droga do wykończeniówki u nas( tym bardziej,ze na podłogach w większości zabawiliśmy sie w drewienko:)) i do tego aby było wreszcie piknie i się podobało:)-jak u WAS córa bosska gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts