Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

domek agiis ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 552
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Spokojnych Świąt, pełnych odpoczynku, serdeczności i ciepła rodzinnego,

oraz dobrego zdrowia i spełnienia marzeń w Nowym Roku

http://www.bosko.pl/kartki/kartki/537.jpg

Życzę Ci dobrego dnia,

dnia bez gonitwy i stresów,

dnia, w którym słońce czas odlicza

i nikt nie wylicza sukcesów.

Życzę Ci odwagi

być sobą, bez zakłamania i picu,

unieść się dumnie ponad krzesło

i pewnie wziąć udział w życiu.

Życzę Ci słońca i deszczu,

na przemian, żeby się nie nudzić,

kiedy Ci słońca będzie za wiele,

to deszcz Cię może ostudzić.

Życzę Ci bezpieczeństwa,

ostoi w rodzinie, prawdziwego domu,

azylu, który Ci da schronienie

i nie powie o niczym nikomu.

Życzę Ci fantazji,

ozdób Twe niebo skrzypcami,

zatańcz ze szczęścia na ulicy

i marząc rozmawiaj z kwiatami.

http://img301.imageshack.us/img301/6560/animation10fry3.gif

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN 8)

KOCHANA AGATKO!!!!!

Z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze!!! Zdrowia, radości, szczęścia, pokoju serca, błogosławieństwa Bożego, niezapomnianych chwil u boku Ukochanego Męża 8) w Waszym przepięknym gniazdku !!!!! :D :D :D

http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/abcd1249533382f.jpg

Agato!

To mój pierwszy wpis na Twoim wątku, chociaż śledzę go od dawna :oops: . Oczywiście gratulacje!! Zawrotne tępo, wnętrza z gustem, kuchnia bardzo "moja" (też marzy mi się jasna :D , a wszyscy brązy :wink: ). No pięknie, pieknie...

Ale nie obędzie sie bez pytań oczywiście 8) . Jedno zaciekawiło mnie najbardziej, a tego pytania chyba nie było, to wasz dach przemalowaliście ten niebieski?! Jak to się sprawdziło, może jakieś szczegóły? Płytki elewacyjne przy wejściu, to chyba gdzieś padło, ale bardzo przypadły mi do gustu, czy Twojego męża można wynająć jako "układacza" :wink: :D , bo chyba dobrze mu poszło? Nie moge się doczekać zdjęć ogrodzenia, skończone? :roll: . Zaglądam tu i zaglądam, martwa cisza, czekamy...

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, niech sie Wam cudnie i spokojnie mieszka, zdrowie dopisuje i pociechy rosną na pociechę :D !

Pozdrawiam!

Aga.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

o rany, nie przychodziły mi powiadomienia i nie zaglądałam tu od świąt, bardzo przepraszam wszystkich, którym nie odpisałam :oops: 8) u nas wszystko ok, Nowy Rok zaczął się z wielkim hukiem bo 2 stycznia skończyłam 30-stke i była fajna bibka ;) Dziekuje przy okazji bardzo bardzo mocno za życzenia tu i na n-k ;) Troszkę chorujemy jak to wszysycy dookoła w związku z odwilżą i niecierpliwie czekam na wiosnę, aby w końcu móc wparować w ogródek.

Zakrzewianka wiesz co? nie mam pojęcia jaka jest wysokośc, ale chyba 1,10-1,20 m bo tak około planowaliśmy, w sumie to niewiem na czym stanęło bo to nie ja dogladałam robót. Tez chciałam aby nie było zbyt wysoko, bo wysoki płot przytłacza a nasz dom dodatkowo parterówka więc chciałam tak aby jadące auto przesłoniło, ale idący człowiek byłby juz widoczny i mniej więcej taki jest też efekt :) zmierze potem dokładnie to dam Ci znać, u nas tez inaczej to może wygladac bo gmina nie zrobiła dotychczas ani drogi ani chodników więc ich poziom może potem okazać się inny niz my przewidywaliśmy 8) :roll:

Lipowa Panienka materiał na grilla leży odłogiem, nawet ostatnio podczas świąt jakies zabłakane bmw z pijanym kierowca nam sie władowało w kupkę kamieni przed domem (gdyby nie te śmieci to pewnie by sie władowało w ogrodzenie.... :roll: ), szczerze mówiąc nawet nie rozgladalismy sie za nikim, do tego grilla, ale pewnie na wiosnę znów wrócimy do tematu, dam znać ;)

adanielak1 przede wszystkim dziekuje bardzo za wiele miłych słów :lol: a ten efekt optyczny z pierwszych zdjęc to chyba wina kalibracji monitora, albo naszego ówczesnego aparatu :lol: nasz dach nigdy nie był niebieski ;) mamy czarna dachówke ale w śłońcu odbija tak na granat troszkę ;)

ogrodzenie w stanie nieruszonym, zaczął mąz malować bramę ale zastał nas snieg i od tamtej pory mimo że sniegu juz nie ma nikt sie za to nie rusza :) zreszta mnie tam bardziej zalezy żeby szybko napęd do tej bramy kupic niż ja pomalować, farba nie ucieknie a otwierać brame ręcznie raczej mi sie nie widzi hahaha furtki tez narazie nieużywane bo... nie ma kostki do nich ;) przyjdzie nam troche poczekac na to wszystko, teraz jestem na etapie szukania wakacji,a co ;) trzeba odpocząc zanim sie człowiek weźmie do roboty hihi

Nelli Sza, DarioAS gorace buziaki dla całej rodzinki dziewczyny, dziekuje Wam bardzo bardzo za zyczenia urodzinowe!!!! zdjęc choinki nie było bo w tym roku znów nie mieliśmy zywej, grrr..... w nastepnym roku na bank nie popuszczę!!!

acha a z takich rzeczy domowym i okołodomowych to u nas ostatnio poza ogrodzeniem nic wielkiego sie nie działo, zakupiłam jednak w końcu ekspres cisnieniowy do zabudowy i mikrofalę, także dziura w kuchni juz nie jest dziura a ja codziennie popijam z rana pyszna kawkę ;) mniam, mniam

Z zakupowych spraw mamy tez w końcu szuszarkę, wziełam jednak wywiewową bo zdecydowanie tańsze od kondensacyjnych i.... mistrzostwo swiata! koniec z prasowaniem a dzinsy piore wieczorem i zakładam nastepnego dnia ;) jak Olka zsika pościel to ciachu machu i posciel wyprana i suchutka ;) no bomba! że ja wcześniej nie wpadłam na zakup takiego świetnego wynalazku!

Przeprosiłam sie też ze swoimi pogladamu braku firanek i na dzien dzisiejszy firanki sa juz prawie wszędzie, ups... ale naprawdę warto było, jest o niebo przytulniej i przyjemniej.

Czeka nas też wymiana narożnika, ten nasz gawin 3 lata wytrzymał i juz sie sypie 8) ale poczekamy jkeszcze troszkę jak Madzia podrośnie i zmieniamy juz na docelowy ;) tamten i tak był tylko na przeczekanie.

Hm... co jeszcze? Dziewczyny od wakacji śpią w jednym pokoju a drugi, który był wczesniej pokojem Oli jest teraz pokojem zabaw, super sie to sprawdza, bałagania tylko w jednym a jak rano wstana to sie widza i nie wołaja zaraz rodziców (sprawdza sie to zwłaszcza na weekendy ;) ) ale w związku z tym trzeba w końcu umeblowac kolejny pokój....

Poza tym juz chyba nic nowego, jak znajde czas to powrzucam jakies nowe foty, choc nie bardzo jest co wrzucać, pewnie będzie dopiero na wiosnę, pozdrawiam wszystkich gorąco