ed-mar 03.06.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Agiis, ogród piękny, ...ale na to ostatnie zdjęcie nie mogę się napatrzeć, otwierałam juz dzis kilka razy gdzie jest tak cudnie??? Pozdraiwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 03.06.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Agiis u Ciebie jak zwykle przepięknie . Miło do Ciebie zaglądać, zawsze tak pięknie i wesoło, a na deser księżniczki [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.06.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Agiis, aż się rozmarzyłam i roztęskniłam za ciepłem, morzem, urlopem, ech.Zdjęcie z córkami urocze, trzy śliczne kobietki w pięknym miejscu, poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.06.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 dziękuję za pamięć pięknie macie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.06.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Agiis, ta róża o którą pytałaś to uschła, jeśli po tych wszystkich deszczach co teraz były nic nie puszcza to po niej. Jeśli wyrośnie Ci coś z podkładki (z patyka) to będzie to dzika róża, na której była szczepiona szlachetna forma. Możesz ją zostawić i zobaczyć co z tego wyrośnie pięknie wyglądacie, figury to ino Ci zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 10.06.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 DarioAS tak myslałam, ale jeszcze sie łudziłam szkoda.... ale kupiłam nową, najpierw różową, piekną, pienną szczepioną, przy wyciaganiu z pojemnika ułamałam korzenie no chyba mi róża nie pisana, ale dziś po drodze z pracy kupiłam kolejną, czerwoną tez pienną szczepioną i tym razem wsadzona bez wiekszych koligacji, zobaczymy co z tego będzie, na pewno mam jednak nauczke i na zime okrywac będę jak bum cyk cyk przy okazji poczyniłam wiekszy zakup roslinkowy i cos czuje że długi weekend, skoro nie możemy wyjecha na planowany wypad weekendowy bo dzieci chore spedzę na klęcząco z tego ostatniego zdania padłam, i kto to pisze - MISSSSSS FORUM MURATORA 2009 Toluś dzieki, ja juz zapomniałam jak wpadłam w wir codzienności ale akumulatory podladowane i przetrwam Zakrzewianka dziekuje, no nie umiem sie powstrzymac i wszędzie wrzucę te swoje córcie wybaczcie edytko a ja nie moge sie napatrzec na twój ogródek, cuda robisz i niesamowicie czyściutko u Ciebie, wszystko takie piekne, nawet maki, które ponoc jak chwasty, ostatnia wizyta u Ciebie spowodowała że kupiłam torebeczke maków i sobie wysiałam a co! Kaska no, swiat jest mały budujcie sie szybko to ja będe do was wpadała wirtualnie tez a realnie na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.06.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 a co sie dzieje z dziewczynkami? pochwal sie jak zakwitnie ta róża, bo wiesz.. ja to tylko czekam, żeby patrzeć na zdjęcia tych piękności... i wrzucaj zdjęcia córek, bo śliczne z nich panienki, miło pooglądać takie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.06.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 z tego ostatniego zdania padłam, i kto to pisze - MISSSSSS FORUM MURATORA 2009 i się proszę nie naśmiewać ze mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.06.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 z tego ostatniego zdania padłam, i kto to pisze - MISSSSSS FORUM MURATORA 2009 i się proszę nie naśmiewać ze mnie.... Kiedy to wszystko szczera prawda! Prawda agiis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Nelluś....http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 23.06.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 pieknie u was.winobluszcz naprawde superr. ale i tak nic nie przebije ostatniego zdjecia z urlopu.jest tak piekne ze nie mozna oczu oderwac.jakbym ogladala katalog turystyczny z cieplych krajow.cudne dziewczyny, a woda krysztal. BOSKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 23.06.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Agata super ogród ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 24.06.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 super ogrod !!!ile dziaciaczki maja do zabawy !!! swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.09.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 no przytaszczyłam Cię z 4 strony napisz, bo umieram z tęsknoty!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 07.10.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Agiis moze cię aromatyczną kawusią przywołam co? Wklej pare fotek, zebysmy mogli podziwiac co sie w domku u ciebie zmienia. http://www.weirdomatic.com/wp-content/pictures/coffeeart/coffee_art_70.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 09.11.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 agiis- widziałam na wcześniejszych zdjęciach, że posiadasz jasny narożnik w salonie. Ja właśnie stoję przed wyborem. Jasny czy brąz ??? Wszystko przemawia za jasnym skórzanym ale obawiam się ze względu na dzieci. Czy możesz mi napisac jak sprawdza się u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 21.11.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Domek cudo, ale... córcie jeszcze piękniejsze!!!! Pozdrawiam szczęśliwą rodzinkę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 20.12.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Świąt pięknych śnieżnych, mrozem malowanych. Prezentów tylko takich... długo pamiętanych. Sylwestra w tańcu szalonego w szampanie skąpanego. Zaś w Nowy Rok gdy zajdzie księżyc a świt się światem rozniesie niech jeszcze raz przyjdzie św.Mikołaj i ...spod stołu podniesie! Boże narodzenie to czas, by przesłać Ci najserdeczniejsze życzenia miłości, spokoju i radosnych chwil spędzonych w gronie rodziny życzy Martyna http://images49.fotosik.pl/240/a9c9831cb21308e1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.12.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Niech magia Świąt Bożego Narodzeniawypełnia ciepłem wszystkie mroźne dni,a blask gwiazd przypomina,że czasem wystarczy tylko wypowiedzieć życzenie! http://img452.imageshack.us/img452/9153/4682xk3.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.12.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/SzE0bDTSLCI/AAAAAAAAOxw/2wHWbPU9gA4/boze_narodzenie21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts