Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

domek agiis ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 552
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Agiis, aż się rozmarzyłam i roztęskniłam za ciepłem, morzem, urlopem, ech.

Zdjęcie z córkami urocze, trzy śliczne kobietki w pięknym miejscu, poezja.

Agiis, ta róża o którą pytałaś to uschła, jeśli po tych wszystkich deszczach co teraz były nic nie puszcza to po niej.

Jeśli wyrośnie Ci coś z podkładki (z patyka) to będzie to dzika róża, na której była szczepiona szlachetna forma.

Możesz ją zostawić i zobaczyć co z tego wyrośnie :wink:

pięknie wyglądacie, figury to ino Ci zazdrościć :roll: :wink:

DarioAS tak myslałam, ale jeszcze sie łudziłam :( szkoda.... ale kupiłam nową, najpierw różową, piekną, pienną szczepioną, przy wyciaganiu z pojemnika ułamałam korzenie :-? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: no chyba mi róża nie pisana, ale dziś po drodze z pracy kupiłam kolejną, czerwoną tez pienną szczepioną i tym razem wsadzona bez wiekszych koligacji, zobaczymy co z tego będzie, na pewno mam jednak nauczke i na zime okrywac będę jak bum cyk cyk :lol: przy okazji poczyniłam wiekszy zakup roslinkowy i cos czuje że długi weekend, skoro nie możemy wyjecha na planowany wypad weekendowy bo dzieci chore spedzę na klęcząco ;) :lol: z tego ostatniego zdania padłam, i kto to pisze - MISSSSSS FORUM MURATORA 2009 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Toluś dzieki, ja juz zapomniałam jak wpadłam w wir codzienności ;) ale akumulatory podladowane i przetrwam :lol:

Zakrzewianka dziekuje, no nie umiem sie powstrzymac i wszędzie wrzucę te swoje córcie 8) :lol: wybaczcie ;)

edytko a ja nie moge sie napatrzec na twój ogródek, cuda robisz i niesamowicie czyściutko u Ciebie, wszystko takie piekne, nawet maki, które ponoc jak chwasty, ostatnia wizyta u Ciebie spowodowała że kupiłam torebeczke maków i sobie wysiałam :lol: :lol: :lol: :lol: a co! ;)

Kaska :lol: no, swiat jest mały ;) budujcie sie szybko to ja będe do was wpadała ;) wirtualnie tez a realnie na bank :D

• 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Świąt pięknych śnieżnych,

mrozem malowanych.

Prezentów tylko takich...

długo pamiętanych.

Sylwestra w tańcu szalonego

w szampanie skąpanego.