stills 01.03.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Hahahah slicznie sie zagracilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 01.03.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 01.03.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Nelli Sza przynajmniej się brudzi tylko w jednym pokoju zamiast w dwóch u nas narazie się sprawdza to rozwiązanie, zobaczymy jak będzie jak laski pójdą do szkoły, chyba wtedy bedą wolały osobne pokoiki. stills tzw gracenie dozwolone aga Dzieki wielkie, miło mi że nas odwiedzasz. Przesyłam gorące pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 02.03.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Agiis, jestem zachwycona Waszym domkiem Tak jak Nelli napisała - jest tak cieplutko Mój mąż stwierdził, że już Cię lubi za tą jasną kuchnię Jest pięknie Przeczytałam cały wątek i mam prośbę, a nawet dwie: - czy mogę prosić o rzuty domku? Nie wyświetlają mi się zdjęcia z pierwszej strony - czy mogę prosić o nazwę wykonawcy kuchni albo z czego jest zrobiona... Pozdrawiam serdecznie, asti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna-mamba 02.03.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 http://lh3.ggpht.com/_ALlZqmyCZUM/S4rRZOgA5nI/AAAAAAAAAMk/Ax2jOQoazz0/DSC_5576.JPG piękna kuchnia:) robie podobną,tylko nie mam wyspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna-mamba 02.03.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 http://images31.fotosik.pl/322/8b68c0f6034f3757.jpg mam jeszcze pytanie gdzie kupiłaś i jak cenowo wychodzi taka osłona wiklinowa na ogrodzenie? pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 03.03.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 asti musze kiedys zrobić w końcu skany rzutów domku, nie posiadam ich niestety aby tu wrzucic a projekt był indywidualny. Kuchnię w częsci pierwszej w 2005 roku robiła nam firma RUST, troche drogo wyszło, ale wtedy nie było w ogóle opcji aby poza salaonami móc dostać fajne materiały wykonczeniowe, czy polerowane fronty Część drugą ten zakręt i słupek gdzie jest mikrofala i ekspres cisnieniowy to w grudniu 2008 dorabiał nam lokalny stolarz. Fronty to mdf lakierowany na wysoki połysk, biel wpadająca lekko w rózowy, widac to jednak tylko w okreslonym świetle, w świetle dziennym to biel. czarna-mamba dzieki, mi tez moja kuchnia nadal sie podoba mimo że ma już ponad 4 lata, a myslałam że mi sie znudzi po 2 )) jesli chodzi o maty to nie jest wiklina tylko trzcina, maty trzcinowe mozna kupić w każdym markecie budowlanym, my część kupowaliśmy w OBI a część w Castoramie, cenowo juz nie pamietam dokładnie, ale w granicah 60 zł za matę, każda ma 6 metrów długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna-mamba 03.03.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 jesli chodzi o maty to nie jest wiklina tylko trzcina, maty trzcinowe mozna kupić w każdym markecie budowlanym, my część kupowaliśmy w OBI a część w Castoramie, cenowo juz nie pamietam dokładnie, ale w granicah 60 zł za matę, każda ma 6 metrów długości. no tak trzcinowa tak mi właśnie nie pasowało ze napisałam wiklinowa;) jak zwał tak zwał ,nie ważne ważne że nie jest bardzo droga a na zimę trzeba demontować te osłony,tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna-mamba 03.03.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 chociaż nie, cofnęłam się teraz w Twojej galerii i widzę że na zimę nie demontowaliściei nic się z nimi nie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 03.03.2010 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 czarna-mamba pewnie demontowane byłyby w lepszym stanie ale nam się nie chce, poza tym montaz tego to cały dzien z głowy, maty i tak są rozwiązaniem tymczasowym dopóki rosliny nie podrosną więc jakoś za bardzo się nimi nie stresuje, są jakie są, wyblakły trochę na słońcu, gdzieniegdzie się rozwaliły przy większych wichurach, ale są i swoją rolę osłaniacza spełniają więc się cieszę Chcesz te maty u siebie na stałe montować? Pewnie też tylko tymczasowo prawda? więc chyba nie ma co się stresować, tym bardziej że własnie jak sama piszesz nie są bardzo drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna-mamba 03.03.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 nie tez tymczasowo,dopóki właśnie rośliny nie podrosną ale mówisz ze po zimie jeszcze jako tako wyglądają co?a ile sezonów już je macie,dłużej niż jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 04.03.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 czarna-mamba kilka sztuk jest trzy pełne sezony, ale większość dopiero od wiosny 2008 czyli dwa sezony. Mysle że conajmniej 2 jeszcze powinny przetrwać w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 04.03.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Miło wrócić do tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andape 04.03.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Przybyłam, zobaczyłam i...się zakochałam Piękny domek, piękny ogród ale najpiekniejsze nimfy, które po nim hasają ) Mogłabym się w takim domku obudzic i od razu poczuć jak u siebie-wielkie gratulacje. A kuchnia po prostu mnie powaliła-rewelacja.Czy możesz napisać jaką ma powierzchnie? Jeśli gdzies to było to wybacz ale na razie dość szybko przejrzałam i mogłam przeoczyć :)Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam P.S.Robisz piękne zdjęcia-zwłaszcza dzieciom(ale co się dziwić przy takich modelkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 05.03.2010 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 andape dziękuje, kuchnia ma 11 m2 a salon 22 m2, zmniejszyliśmy w sumie kuchnie likwidując cześć przeznaczona na spiżarnię żeby zyskać miejsce na druga łazienkę, ale teraz brakuje tej spiżarni, tym bardziej że nie mamy garażu, który ewentualnie mógłby pełnić jej funkcję. Kuchnia jednak nie jest mała, bo jest otwarta na salon i sie wydaje że jest przestrzennie. zalotniaca miło że nas odwiedzasz, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.03.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Agiis - miło,że wróciłaś na FM Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopi 08.03.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Cześć Agatko! Świetny domek, super wnętrza, o córciach nie wspomnę, bo są bezkonkurencyjne Teraz czekam na fotki z nadchodzącej wiosny - jeśli pozwolisz, poodwiedzam sobie wirtualnie Twój ogród Pozdrawiam, Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.03.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/a80c8f33-9324-4747-90ee-198e2f861309_20090306020149_Zabawne-wielkanocne-zyczenia.png Tęczowych pisanek,na stole pyszności,mokrego dyngusai wspaniałych gości.Niech to będzie czas uroczy,życzy Magda miłej Wielkanocy. http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-99.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.03.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Wielu radosnych i niepowtarzalnych chwil na Święta Wielkanocne,serdecznych spotkań rodzinnych przy świątecznym stole,przyjaznych rozmów, miłych gestów i wszelkiej pomyślności życzy...Alunek http://buhh.pl/kartki/7/88.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.04.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Pełnych nadziei i radości ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY życzy Nel z rodzinką http://arch.blox.pl/resource/marthastewart_com_dekoracje_wielkanocne_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts