chopinetka 31.01.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Witam Patrząc na wasz dom można wam tylko pozazdrościć no i córcia piękna. Mam pytanie; jakiej firmy macie POŚ i jak sie sprawuje. Muszę zdecydować już w przyszłym miesiącu a cały czas nie wiem co wybrać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1719500858 31.01.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Droga Agis, wklej proszę więcej zdjęć Waszych wnętrz, ja zaglądam tu codziennie no i się napatrzeć na te piękne wnętrza nie mogę. Podoba mi się wszystko bez wyjątku. I z niecierpliwoscia czekam na kolejne odsłony Waszego domku. Pozdrawiam serdecznie. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 01.02.2007 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam Patrząc na wasz dom można wam tylko pozazdrościć no i córcia piękna. Mam pytanie; jakiej firmy macie POŚ i jak sie sprawuje. Muszę zdecydować już w przyszłym miesiącu a cały czas nie wiem co wybrać pozdrawiam zagiełas mnie nie mam pojęcia, sprwadzę później w domu, może cos się ostało, jakis certyfikat pewnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 01.02.2007 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Droga Agis, wklej proszę więcej zdjęć Waszych wnętrz, ja zaglądam tu codziennie no i się napatrzeć na te piękne wnętrza nie mogę. Podoba mi się wszystko bez wyjątku. I z niecierpliwoscia czekam na kolejne odsłony Waszego domku. Pozdrawiam serdecznie. Asia dziekuję za miłe słowa, ciesze sie że ci sie podoba na pewno jak juz zamieszkacie u siebie w Wojnowicach to tez urzadzicie sobie ślicznie, ja to juz bym troche pozmieniała ale to chyba tak zawsze po jakims czasie cos tam sie opatrzy, no i tyle nowości wciąz wchodzi, już nawet nie ogladam magazynów o wnetrzach żeby sie nie denerwować a u nas nic nowego więc nie ma co wklejać jedyne co sie zmienia to córka, pojutrze juz roczek, alez to zleciało.... no i niedługo rozpoczynamy strania o kolejnego dzidziusia pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 01.02.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 pojutrze juz roczek, alez to zleciało.... No to rzeczywiście mamy córcie prawie w tym samym wieku (miesiącu) - moja Jula kończy roczek za niecały miesiąc - też nie wiem kiedy to zleciało !! no i niedługo rozpoczynamy strania o kolejnego dzidziusia No ale w tym momencie to się już różnimy znacznie Ja KIEDYŚ owszem planuję mieć drugie dziecko - ale to za minimum 5 lat Jak na razie sobie nie wyobrażam POzdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 01.02.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Fajny macie dom.Sama remontuję, ale jakbym miała budować to tylko parterówkę!!! Kuchnia super, sama teraz decyduję się pomiedzy jasną, a ciemną. Kurcze, nawet nie wiedziałam jaki to dylemat.Też będę miała prawie same szuflady w dolnej części mebli, podobają mi takie duuuże szuflady, ale u nas niestety tylko małe wyszły. A nie chciałaś szafek do końca ściany?Paski w salonie bardzo fajnie wyszły, takiej energii dodają. A jak tam z odkamieniaczem? Bo też się naczytałam na wątku wnętrza, że to fajna rzecz i widziałam Twoje pytanie czy można zamontować już w gotowym stanie.Ja też się na tym zastanawiam, bo nie dość, że ciemnobrązowe płytki koło pysznica to jeszcze przezroczyste szkło kabiny, więc mogłoby być to bardzo praktyczne. A łazienki masz bardzo mi się podobają - lubię takie kolory. Gratuluję też połaczenia ich ze sobą. P.S. Mój synek też z 3 - tylko, że ze stycznia 2005 roku. Owocnych "prób", po cichutku pozytywnie zazdroszczę, ale teraz trzeba zapracować na to co się wydało na remonty niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 01.02.2007 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 pojutrze juz roczek, alez to zleciało.... No to rzeczywiście mamy córcie prawie w tym samym wieku (miesiącu) - moja Jula kończy roczek za niecały miesiąc - też nie wiem kiedy to zleciało !! no i niedługo rozpoczynamy strania o kolejnego dzidziusia No ale w tym momencie to się już różnimy znacznie Ja KIEDYŚ owszem planuję mieć drugie dziecko - ale to za minimum 5 lat Jak na razie sobie nie wyobrażam POzdrawiam !! twoja tez lutowa? super ja planuje trójeczkę, więc nie ma na co czekać trzymaj kciuki żeby sie udało zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 01.02.2007 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Kuchnia super, sama teraz decyduję się pomiedzy jasną, a ciemną. Kurcze, nawet nie wiedziałam jaki to dylemat. Też będę miała prawie same szuflady w dolnej części mebli, podobają mi takie duuuże szuflady, ale u nas niestety tylko małe wyszły. A nie chciałaś szafek do końca ściany? chciałam, nawet zakrecic chciałam ale strasznie dużo kasy wyszła wtedy wycena, więc narazie zdecydowalismy na tyle, tym bardziej że rodzina jeszcze niewielka a jak się rozbuduje rodzina to może i szafki dokupimy, wiszące wtedy też i zabudowę pociagniemy do okna albo i w zakręt nawet sie juz zastanawiałam czy nie warto było zrezygnowac z wyposażenia szuflad od strony salonu narazie i pociagnąc zabudowę, a w póxniejszym terminie myslec raczej o wyposażeniu i szufladach niż zmianie zabudowy, no ale juz po ptokach jak to mówia A jak tam z odkamieniaczem? Bo też się naczytałam na wątku wnętrza, że to fajna rzecz i widziałam Twoje pytanie czy można zamontować już w gotowym stanie. Ja też się na tym zastanawiam, bo nie dość, że ciemnobrązowe płytki koło pysznica to jeszcze przezroczyste szkło kabiny, więc mogłoby być to bardzo praktyczne. zastanawiam sie narazie, w końcu to bagatela tysiak a nie do konca jeszcze wierze w cudowne odkamienie wszystkiego na długie lata.... no zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 01.02.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Chyba lepiej, że zainwestowałaś w porządne szuflady teraz. Później, mimo planów takich rzeczy się nie wymienia, a dorobić zawsze można.Ale to chyba tylko, gdyby Wam malo było półek, bo tak też super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 01.02.2007 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 dzieki, zawsze mam wrażenie że gdzies to sie urywa po drodze ta zabudowa i jest ni w pięć ni w dziewięć, stąd to pociagnięcie blatem, chyba koniecznie musimy jakis obraz albo tryptyk dac na ta czerwona ścianę nad przedłużeniem blatu to może to optycznie zakończy jakos ten ciąg szefek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 01.02.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam prawie sąsoiadkę zza Odry Moja córeczka też Olka Bardzo ładny domek i wykończenie Gratuluję pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 04.02.2007 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam prawie sąsoiadkę zza Odry Moja córeczka też Olka Bardzo ładny domek i wykończenie Gratuluję pomysłów dziekuję, ależ mamy blisko do siebie faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 04.02.2007 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam Patrząc na wasz dom można wam tylko pozazdrościć no i córcia piękna. Mam pytanie; jakiej firmy macie POŚ i jak sie sprawuje. Muszę zdecydować już w przyszłym miesiącu a cały czas nie wiem co wybrać pozdrawiam zagiełas mnie nie mam pojęcia, sprwadzę później w domu, może cos się ostało, jakis certyfikat pewnie jest sorki że dopiero teraz, ale sprawdziłam mamy PIPELIFE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 04.02.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Agiis - no to trzymam kciuki za rodzinne plany Z resztą - co ma się nie udać Moja Julka też lutego - przedostatniego Pozdrawiam serdecznie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martynka75 04.02.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Agiis Moja obecnosc na Forum chcialam zaczac milym akcentem - wizyta w Twoim super-domku, ktory bardzo mi sie podoba!! Jestem pod wrazeniem, gratuluje! Podgladam Was Forumowicze od dluzszego czasu i oczywiscie jest tu wiele pieknych kuchni, lazienek, mebli, ogrodow... Twoj domek byl chyba jednym z pierwszych, jaki zarobil na mnie takie wrazenie, stad dzisiaj sentymentalna (ale nie ostatnia!! ) wizyta i moj pierwszy post... PS corcie masz sliczna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RoboRob 04.02.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Agiis domek przecudny a rodzinka pierwsza klasa!!! Wnętrza macie bardzo nowocześnie wykończone i urządzone - po prostu rewelacja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 05.02.2007 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 dziekuję bardzo za miłę słowa, za trzymanie kciuków (przydadzą się ) i w ogóle za odwiedzinki pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 05.02.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witam Dzięki za odpowiedź i czekam na dalsze zdjęcia waszych wnętrz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaa 12.02.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 witaj Agiis, Gratuluję ślicznego domku i przytulnego wnętrza - bardzo mi się podoba, szczegolnie kuchnia i łazienki. Interesuje mnie temat pompy ciepła. Pisałaś wcześniej, że Wy zastosowaliscie u siebie pompe ciepła i jestem ciekawa jak się Wam sprawuje. Pisałaś też juz wczesniej troche o kosztach, ale czy mogłabys jeszcze raz dokładnie wspomnieć ile kosztowała Was zeszłoroczna zima i ta obecna, która jest bardzo lekka? czy podłogówkę macie zastosowana w kazdym pomieszczeniu czy tylko w łazienkach i kuchni. Słyszałam, ze w sypialniach podłogówka jest niezdrowa i raczej sie jej nie stosuje. czy macie jeszcze jakieś alternatywne, dodatkowe ogrzewanie, np. kominkiem z mechanicznym rozprowadzeniem ciepła? Ciekawa tez jestem ile kosztowała Wasza pompa ciepla razem z całą instalacją ogrzewania? Czy kalkkulowaliście po jakim czasie ta inwestycja się wam zwróci? My mamy troszkę wiekszą powierzchnie domu, bo 160m2 do ogrzania. Jeszcze w stanie surowym, wiec możemy jeszcze podjać decyzję o ogrzewaniu... Przerabiałam ten temat juz wczesniej, ale ceny pomp ciepła wciąz jeszcze mnie przerażaja. Dlatego w pewnym momencie dalismy sobie spokój i myslimy o gazowym kotle kondensacyjnym. Jednakże ceny gazu ostatnio tez zaczynają szalec i mam obawy czy jednak nie zainwestować teraz wiecej, zeby potem rachunki za gaz nas nie zjadly. Sama nie wiem co robić Bedę wdzięczna za odpowiedź Moniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 14.02.2007 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Moniaa odpisałam ci na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts