agiis 25.04.2007 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 dziękuję, Zeljka i ja się czasem tam zagrzebuje w zabawie a na hustawce to tak wywijałam pierwszego dnia, że mąż sie smiał czy to plac zabaw dla Oli czy dla mnie anrewi świat jest mały dzieki za mełe słowa, zapraszam z Wiktorią, może dziewczyny sie razem pobawią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 25.04.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Ehhh znowu parteróweczka do zazdroszczenia Piękny dom,bardzo ładne wnętrza a szczególnie pokoik małej i sypialnia ta niebieska --a jaka to farba jeśli mogę zapytać??-- Słodka dzidzia śliczna -zresztą taka jak mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 26.04.2007 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Ehhh znowu parteróweczka do zazdroszczenia Piękny dom,bardzo ładne wnętrza a szczególnie pokoik małej i sypialnia ta niebieska --a jaka to farba jeśli mogę zapytać??-- Słodka dzidzia śliczna -zresztą taka jak mama dzieki, ta farba to dekoral z mieszalnika, niestety nie pamietam numeru koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patsi 26.04.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Taki ładny domek, tacy ładni rodzice, niunia jak się patrzy... aż żal, że tylko jedno maleństwo macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.04.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Jedno na dobry początek, tak Agiis Patsi prawdę pisze, same śliczności wokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anrewi 26.04.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 agiis dzięki za zaproszenie Wiktoria na pewno byłaby szczęśliwa ze spotkania z Oleńką I ja też chętnie bym Was w końcu poznała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 27.04.2007 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Taki ładny domek, tacy ładni rodzice, niunia jak się patrzy... aż żal, że tylko jedno maleństwo macie drugie w drodze a trzecie za kilkka lat mam nadzieję tak tola dokładnie agiis dzięki za zaproszenie Wiktoria na pewno byłaby szczęśliwa ze spotkania z Oleńką I ja też chętnie bym Was w końcu poznała super, no to może na któryś majowy czy czerwcowy weekend zapraszam, oby ciepło było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIAIZBYSZEK 02.05.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Witam Agiis, cudny domek oglądałam i podziwiałam Córcia słodziutka ucałować proszę,a ja się tak zastanawiam czy my z tej samej miejscowości nie jesteśmy. Przyznam się szczerze,że już chciałam odszukać ten cudny domek ale trudno będzie samej . Jeśli mieszkasz Agiis tam gdzie myślę to niedługo/mam nadzieję,że wrzesień/my też tam zamieszkamy Narazie jeszcze wykańczamy siebie i dom ale już nie możemy się doczekać. pozdrawiam asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 07.05.2007 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 zapraszam napisz mi na priva może faktycznie sąsiadami będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIAIZBYSZEK 10.05.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Hej Agiis co tam słychać coś tu u ciebie cichutko odezwij się kochana pozdrawiam asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziai 10.05.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Agis piękny domek I coraz więcej domowników...gratuluję Prosze napisz jakie masz kafle na podłogach i czy się sprawdzaja, nie plamią, nie marzą itp. Stoje przed dylematem, co mam wybrać, dla mnie najwazniejsza jest ich funkcjonalność i "łatwość utzrymania w czystości" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 15.05.2007 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Hej Agiis co tam słychać coś tu u ciebie cichutko odezwij się kochana pozdrawiam asia nic ciekawego nie robimy wokół domku teraz myslimy intensywnie nad innymi inwestycjami, ale jak tylko cos się zacznie dziac to na pewno sie pochwalę dzięki za pamięć buziaki!!! Agis piękny domek I coraz więcej domowników...gratuluję Prosze napisz jakie masz kafle na podłogach i czy się sprawdzaja, nie plamią, nie marzą itp. Stoje przed dylematem, co mam wybrać, dla mnie najwazniejsza jest ich funkcjonalność i "łatwość utzrymania w czystości" Pozdrawiam dziekuję, dziękuję , podwójnie )))) na podłodze mam w salonie opoczno, ten jasny gres super, choc trochę się marze, ale ciemny to już totalna beznadzieja, wszystko widać, nawet jak wylizane, zero praktyczności, nie polecam, w pokojach tez opoczno, wybrałam z rowkami, zbiera się kurz i brud, tez niepraktyczne, no nie trafiłam w kaflami, niestety jak będe teraz wybierała cos na taras to na bank praktycznie do tego podejde, czyli na pewno nic gładkiego, bez wzorów i nie białe i nie ciemne, boshe... to co zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIAIZBYSZEK 15.05.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Hej Agiss wysłałam na priv skąd jestem może nie doszło to doślę pozdrawiam asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.05.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Agiis domek na prawde ładny. Bardzo mi sie podoba łazienka nr 2 (lazienka nr 1 tez ale wiem co to za kafle )czy moglabys napisac jakie to kafle ??? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 18.05.2007 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 markoto kafelki tam to tajga z tubądzina, są w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Agiis w lazience nr 1 jest tajga a w tej drugiej z prysznicem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 18.05.2007 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 markoto pierwszej czy drugiej, jak zwał tak zwał w tej z prysznicem w każdym razie sa kafelki z firmy AZTECA seria MERLIN beige i grafito na podłodze tez coś z MERLIN i te są najgorsze, bo się syfia bardzo, ale te ścienne suuper!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 dzieki, te kafle sa na prawde super, najladniejsze jakie do tej pory widzialam w lazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymanscy 18.05.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 domek macie przesliczny tylko pozazdroscic!! no my niestety na etapie papierkowej roboty i decydowania czy pietrowka czy parterowka...mnie marzy sie pietrowka ae wszyscy odradzaja ze wzgldu na dzieci...mnie do dzieci co prawda jeszcze troche czasu zostalo:P ale zawsze warto pomyslec na przyszlosc przy okazji-piekna coreczka!!!!sliczne oczka :) ucaluj malutka i zycze wiecej takich slicznych szkrabow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymanscy 18.05.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 domek macie przesliczny tylko pozazdroscic!! no my niestety na etapie papierkowej roboty i decydowania czy pietrowka czy parterowka...mnie marzy sie pietrowka ae wszyscy odradzaja ze wzgldu na dzieci...mnie do dzieci co prawda jeszcze troche czasu zostalo:P ale zawsze warto pomyslec na przyszlosc przy okazji-piekna coreczka!!!!sliczne oczka :) ucaluj malutka i zycze wiecej takich slicznych szkrabow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts