Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

domek agiis ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 552
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ehhh znowu parteróweczka do zazdroszczenia :roll:

Piękny dom,bardzo ładne wnętrza a szczególnie pokoik małej i sypialnia ta niebieska --a jaka to farba jeśli mogę zapytać??--

Słodka dzidzia śliczna -zresztą taka jak mama :D

dzieki, ta farba to dekoral z mieszalnika, niestety nie pamietam numeru koloru 8)

Taki ładny domek, tacy ładni rodzice, niunia jak się patrzy... aż żal, że tylko jedno maleństwo macie :wink:

drugie w drodze ;) a trzecie za kilkka lat mam nadzieję ;)

tak tola ;) dokładnie 8)

agiis dzięki za zaproszenie :)

Wiktoria na pewno byłaby szczęśliwa ze spotkania z Oleńką :lol:

I ja też chętnie bym Was w końcu poznała :wink:

super, no to może na któryś majowy czy czerwcowy weekend zapraszam, oby ciepło było

Witam Agiis,

cudny domek oglądałam i podziwiałam :D

Córcia słodziutka ucałować proszę,a ja się tak zastanawiam czy my z tej samej miejscowości nie jesteśmy.

Przyznam się szczerze,że już chciałam odszukać ten cudny domek ale trudno będzie samej :( .

Jeśli mieszkasz Agiis tam gdzie myślę to niedługo/mam nadzieję,że wrzesień/my też tam zamieszkamy :) Narazie jeszcze wykańczamy siebie i dom :wink: ale już nie możemy się doczekać.

pozdrawiam asia

Agis piękny domek :o I coraz więcej domowników...gratuluję :D

Prosze napisz jakie masz kafle na podłogach i czy się sprawdzaja, nie plamią, nie marzą itp. Stoje przed dylematem, co mam wybrać, dla mnie najwazniejsza jest ich funkcjonalność i "łatwość utzrymania w czystości"

Pozdrawiam :D

Hej Agiis :) co tam słychać coś tu u ciebie cichutko :wink:

odezwij się kochana :)

pozdrawiam asia :)

nic ciekawego nie robimy wokół domku ;) teraz myslimy intensywnie nad innymi inwestycjami, ale jak tylko cos się zacznie dziac to na pewno sie pochwalę ;) dzięki za pamięć ;) buziaki!!!

Agis piękny domek :o I coraz więcej domowników...gratuluję :D

Prosze napisz jakie masz kafle na podłogach i czy się sprawdzaja, nie plamią, nie marzą itp. Stoje przed dylematem, co mam wybrać, dla mnie najwazniejsza jest ich funkcjonalność i "łatwość utzrymania w czystości"

Pozdrawiam :D

dziekuję, dziękuję , podwójnie ;)))))

na podłodze mam w salonie opoczno, ten jasny gres super, choc trochę się marze, ale ciemny to już totalna beznadzieja, wszystko widać, nawet jak wylizane, zero praktyczności, nie polecam, w pokojach tez opoczno, wybrałam z rowkami, zbiera się kurz i brud, tez niepraktyczne, no nie trafiłam w kaflami, niestety :( jak będe teraz wybierała cos na taras to na bank praktycznie do tego podejde, czyli na pewno nic gładkiego, bez wzorów i nie białe i nie ciemne, boshe... to co zostało? :lol:

domek macie przesliczny :D :D :D :D tylko pozazdroscic!! no my niestety na etapie papierkowej roboty i decydowania czy pietrowka czy parterowka...mnie marzy sie pietrowka ae wszyscy odradzaja ze wzgldu na dzieci...mnie do dzieci co prawda jeszcze troche czasu zostalo:P ale zawsze warto pomyslec na przyszlosc :) przy okazji-piekna coreczka!!!!sliczne oczka :) :) :) ucaluj malutka i zycze wiecej takich slicznych szkrabow :)

domek macie przesliczny :D :D :D :D tylko pozazdroscic!! no my niestety na etapie papierkowej roboty i decydowania czy pietrowka czy parterowka...mnie marzy sie pietrowka ae wszyscy odradzaja ze wzgldu na dzieci...mnie do dzieci co prawda jeszcze troche czasu zostalo:P ale zawsze warto pomyslec na przyszlosc :) przy okazji-piekna coreczka!!!!sliczne oczka :) :) :) ucaluj malutka i zycze wiecej takich slicznych szkrabow :)