madziai 20.05.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Witam ponownie,jak macie ułożony bruk wokół domu, zupełnie przy murze, czy macie miejsce na "kamyszki", jak to sie sprawdza?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 22.05.2007 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam ponownie, jak macie ułożony bruk wokół domu, zupełnie przy murze, czy macie miejsce na "kamyszki", jak to sie sprawdza? Pozdrawiam mamy Madziu miejsce i na kamyczki i na małe rabatki nawet, ale narazie kamyczków nie ma, wciąz dowozimy i dowieść nie możemy, za krótkie dla nas te 24 godziny na dobe wydaje mi sie że dóżka dookoła domu troszkę oddalona od budynku jest wygodniejsza no i jak się potem pieknie rozsadzi cos na rabatkach to i piekniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziai 22.05.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Dzięki Agiis, tak właśnie myślałam. Dostałam "rozkaz" od męża, coby sprawdzić, czy mam racje... stanie na moim!!! Pozdrawiam, aparat Wam sie popsuł, czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 31.05.2007 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Pozdrawiam, aparat Wam sie popsuł, czy co??? nie fotki robimy ale nie domkowi nic się wielkiego nie dzieje, moge was ewentualnie "zaszczycić" naszymi gębkami http://images21.fotosik.pl/270/9adbab2537908982.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 31.05.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Agiis - pięknie wyglądacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 31.05.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Piękne zdjęcie dwóch pięknych pań.Aguś zdradź tajemnicę umywalek. Jakiej firmy są? Bo ja właśnie takich potrzebuję. Niby okrągłe ale fajowo ścięte. Pozdrawiam p.s. ja uwielbiam parterówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 31.05.2007 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Lucia dziękuję i AgataL dziękuję bardzo za miłe słowa, a umywaleczki to Roca, model bol, sprawuja sie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziai 31.05.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 no, gębki macie śliczne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 31.05.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 SLICZNE ZDJECIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 15.06.2007 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 dziendobry ja tu juz kiedys bylem a nic nienapisalem grrr.......tak po chamsku co nie?? no to nadrabiam,extra,fajnie ,slicznie wprost bosko ze tak powiem....i nawet wam zazdroszcze....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visser 15.06.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 corci wam zazdroszcze ja mam "tylko" dwoch synow,ale sie jeszcze rozkrece ten post wyzej tyczyl sie waszej rodzinki a teraz temat domku....extra,fajnie ,slicznie wprost bosko ze tak powiem....ale wam niezazdroszcze ja zaczynam w lipcu(to juz za chwile hurrrrrrraaaaa!!!) i sam chce przez to wszystko przechodzic...no to pozdrawiam.. aha jakby wasza corcia szukala meza to moj mlodszy synek ma 5 lay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 24.07.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Fajniusi domek... Pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 24.09.2007 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 zaniedbałam swój wątek, przez wakacje spadliśmy na trzecia stronę u nas mało sie działo, niestety najbardziej żal mi ogródka, takie miałam plany, że na bank w tym roku sie wezme za niego, no ale z wielkim brzuchem cięzko cos plewić i robię to doraźnie, a ogródek wciąz pozostawia wiele do zyczenia no cóż, w nastepnym roku jak bum cyk cyk A z nowości u nas to: mamy lampy w salonie, firanki, a własciwie tzw, zasłony a'la makaron, mąz zaczął kłaść klinkier na ganku, przybyło kilka drzewek i krzaczków, dopieściłam pokoik Oli, pokoik Madzi narazie w planach, ale nie robimy dopóki nie urodze i nie wróce do pracy. Zamówiłam już szafy u stolarza, do wiatrołapu, do garderoby, szafke na buty, półki do łazienki, w październiku będzie montaż. Planujemy też rozbudowe kuchni, nie żebysmy sie nie mieścili, ale zdecydowaliśmy sie wygospodarować miejsce w salonie na jadlnie (no nie dajemy rady bez stołu ) i wtedy zyskamy miejsce w kuchni na rozbudowe mebli kuchennych. Ale to dopiero na grudzień/styczeń inwestycja. Taras nadal nie wykafelkowany, ogrodzenia z przodu tez nie ma, to będa priorytety na przyszłą wiosnę. To może kilka fotek żeby nie było nudno Mąż klei klinkier na ganku http://images21.fotosik.pl/415/23812c977bd7e9a6.jpg narazie robota staneła, z braku czasu ale dobrze że chociaz cos zaczął przed zima hehe http://images21.fotosik.pl/415/55674418af102512.jpg tak spedzamy wolne popołudnia z Olcią na tarasie http://images26.fotosik.pl/65/c4c9a5b078b6fe8c.jpg mały brudasek http://images25.fotosik.pl/65/9a58049ebf28fe60.jpg http://images28.fotosik.pl/65/e0b52543d13e0e71.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.09.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 cudne te zdjecia corci ja bym prosila o zdjecia tarasu jesli juz jest gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 24.09.2007 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 markoto pewnie, że wrzuce taras, ale gotowy będzie dopiero w przyszłym roku, bo planujemy go zacząć dopiero na wiosnę wciąz sie zastanawiam czy jasne kafle czy ciemne? chciałabym ciemne w kolorze podbitki, imitujace drewno, ale boje sie że wszystko będzie na nich widać, nawet ziarenko piasku, a woałabym takie łatwe w utrzymaniu... tylko elewacje planujemy jasną i tez nie chciałabym żeby sie zlala z tarasem, sama niewiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.09.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 no... w końcu tu dotarłam, żeby się wpisać Normalnie cierpie ostatnio na totalny brak czasu, żeby się gdziekolwiek wpisywać . Masz piękną kuchnię, uwielbiam wszystkie odcienie czerwonego. Pokoik Olci też super, aż marzy mi się córeczka i pokoik z czerwonymi mebelkami . Oczywiście Dawidek to oczko w głowie i na żadną córkę bym go nie zamieniła, tylko tak oprócz niego przydałaby się córeczka . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 05.10.2007 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 DarioAS Twój Dawidek przekochany urwisek, zycze w takim razie kolejnej córeczki, ja marzę o trzech dziewczynkach, ale jak patrze na takich słodkich chłopaczków jak twój to i chłopakiem bym nie wzgadziła A u nas leci, w przyszłym tygodniu w reszcie montują szafy, już sie nie mogę doczekać, klinkier na ganku natomiast brał udział w sesji brzuszkowej http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/fh/wa/oktk/4YbSUWhy0ZkJhM7bKB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/fh/wa/oktk/a9BkLxJPLLhnjfGEAX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 hm...a co będzie? Druga córeczka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 05.10.2007 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 tak, Magdalenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 O! To jeszcze jedna córcia i będzie spełnione marzenie A potem, na dokładkę jeszcze syna, żeby tatuś też się ucieszył (oczywiście wiem, że z dziewczynek też się cieszy, wiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts