Nefer 14.09.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Drodzy inwestorzy Wam się wszystkim chyba w głowach poprzewracało co wy chcecie od tej dachówki te małe ryski to jest według was wada materiałowa? a co niby producent ma zrobić oprócz obandowania paskami może każdą sztukę kartonami poprzekładać albo owinąć folią stretch może? a do tego najlepiej dołożyć ze 40% rabatu jeszcze to by pewnie najlepiej było!ludzie opanujcie się przejdą ze trzy ulewy i nawet śladu nie będzie a wy tu raban podnosicie. spójrzcie tylko jak ona leży na dachu żadnego klawiszowania nie ma i to jest najważniejsze na tym się skupcie a nie na takich pierdołach jeszcze dekarzy w to próbujecie mieszać że niby je sami poobijali. macie za duży wybór bo jak mielibyscie tylko jedną dachówkę jak za komuny do wyboru to nikt by nie grymasił tylko by brał nawet za grubą łapówkę , ale to pewnie już zapomnieliście To na pewno żart - jesli nie, to ten Pan by u mnie nie popracował :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.09.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Najgorsze jest to, że ten Pan ma trochę racji Dachówka się ładnie "wykłada" a po roku i tak to wszystko zajdzie mchem albo ubrudzi się od deszczu i nic nie będzie widać. Założe się, że postronny obserwator nawet by tego nie zauważył. Aale jednocześnie rozumiem i Inwestora, wykłada się ciężko zarobioną kasę i chce się, aby wszystko było idealne i wypieszczone do granic możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.09.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 sam fakt ze wiedzialabym o tych "pasqudach" na dachu doprowadzil by mnie do wscieklosci I wlasnie tu jest pies pogrzebany, to bardziej dziala na psychike, bo wartosci uzytkowych to nie zmniejsza w zaden sposob Nie pracuje w tRUPP Ceramika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 14.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Wina producenta,i transportu.Dachówka była za słabo sciągnięta taśmami(obandowana)i w czasie transportu tarła jedna o drugą.Dachówka ceramiczna nie jest barwiona w masie i dlatego te slady są tak widoczne.Wyjścia są dwa:reklamacja i nie wiadomo co z tego będzie,albo zostawic i zgrzytać zębami przy każdym spojżeniu na dach aż ślsdy znikną pod wpływem tzw.czynników atmosferycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 14.09.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja wiem jedno, obejrzę swoją dachówkę przed zapłaceniem, a ci wszyscy co twierdzą, że to nic inaczej by mówili gdyby wykładali swoje pieniądze.Porysowany samochód też dobrze jeździ, a chcielibyście mieć taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 PROŚBA DO MODERATORA !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogut 14.09.2006 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Zielonooka Ty się tak nie wymądrzaj bo wygląda na to iż już wszystkie rozumy zjadłaś łącznie ze swoim a jeśli chodzi o dachówkę to fachoffiec muwi że w no byłaś i gówno wiesz bez urazy blondynko wszyscy ci co żądają reklamacji to mogą producenta pocałować w .... bo taka jest norma i zapamiętajcie to na przyszłość burżuje zakichani Kolego benys ja ten temat poruszyłem gdyż a więc sobie nie życze wiecej żebys sie tu wypowiadał. Lepiej idź do swoich spaprańców z Ruppa i weź gotowiznę. Co ty tu będziesz chrzanił na temat czasów komuny, własnie o to chodzi, że czasy komuny już dawno minęły i takich sytuacji być nie powinno z powodu konkurencji. Za komuny wziąłbym taką dachówkę z pocałowaniem ręki ale te podłe czasy już dawno minęły. Ja nie żadam 40% rabatu tylko takiej dachówki jaką pokazuje się na targach budowlanych, w końcu zapłaciłem za I gatunek a nie za III. A te normy to jakis głupol wymyslij bo rozumiem lekkie zarysowania dopuszczalne na obszarze 1m2 a nie na wszystkich dachówkach. Przecież nawet teraz jak patrzę na te zdjęcie serce mnie boli że za takie g... zapłaciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogut 14.09.2006 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 I jeszcze jedno dachówka ceramiczna to nie betonówka i mchem nie porasta przynajmniej nie powinna. Po deszzu plamy nie znikną, sprawdziłem bardzo dokładnie szorowałem mokra szmatką i nic.To jest angoba barwiona w masie ale barwa w srodku jest koloru brązowego. Gdyby to był antracyt tak jak również mnie zapewniano problemu nie byłoby wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benyś 14.09.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 mchem nie porasta ? nie rozśmieszaj mnie facet szkło porośnie a co dopiero dachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Drodzy inwestorzy Wam się wszystkim chyba w głowach poprzewracało co wy chcecie od tej dachówki te małe ryski to jest według was wada materiałowa? a co niby producent ma zrobić oprócz obandowania paskami może każdą sztukę kartonami poprzekładać albo owinąć folią stretch może? a do tego najlepiej dołożyć ze 40% rabatu jeszcze to by pewnie najlepiej było!ludzie opanujcie się przejdą ze trzy ulewy i nawet śladu nie będzie a wy tu raban podnosicie. spójrzcie tylko jak ona leży na dachu żadnego klawiszowania nie ma i to jest najważniejsze na tym się skupcie a nie na takich pierdołach jeszcze dekarzy w to próbujecie mieszać że niby je sami poobijali. macie za duży wybór bo jak mielibyscie tylko jedną dachówkę jak za komuny do wyboru to nikt by nie grymasił tylko by brał nawet za grubą łapówkę , ale to pewnie już zapomnieliście To na pewno żart - jesli nie, to ten Pan by u mnie nie popracował :) nawet jako specjalista od spraw reklamacji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Dyskusja mija się z tematem głownym za sprawą benysia, który poza obrażaniem forumowiczów nie wnosi nic pożytecznego do dyskusji pozwalam sobie na usunięcie jego wypowiedzi , łącznie z tymi w których był cytowany. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Dyskusja mija się z tematem głownym za sprawą benysia, który poza obrażaniem forumowiczów nie wnosi nic pożytecznego do dyskusji pozwalam sobie na usunięcie jego wypowiedzi , łącznie z tymi w których był cytowany. pozdrawiam Edzia Amen i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogut 14.09.2006 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Mchem to ty juz zarosles BENYS i prosba weź się za ortografię a dopiero potem siadaj do komputera!!!. Z twoim zdaniem nikt się nie będzie liczył, ja oczekiwałem porad jak walczyć z nieuczciwoscią a nie głupich tesktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 nawet jako specjalista od spraw reklamacji ?? U mnie reklamacje sie nie zdarzają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogut 14.09.2006 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Brawo EDZIA!!!! Czekam na konkrety a nie bzdury!!!. Co zrobilibyscie na moim miejscu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogut 14.09.2006 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Benys Ty za 5zł dałbys się ogolic a co dopiero wydać 15tysiecy. A dach masz pewnie pokryty strzechą. Przynajmniej mchem nie zarosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 14.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 W sprawie mchu. Wczoraj jeździłam i oglądałam dachy, od strony północnej większość była zielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 NIe ma co karmić trolla - ignor.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeżyk 14.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja mam jeszcze Ruppa spakowanego na paletach, ale wybrałem brązową (barwioną w masie) więc pewnie będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 rogut spisz wszystko wszystko co mozesz chcec i jeszcze troche i tyle zadaj nawet jak ci dadza 50 % to wyjdziesz na swoje wtedy. oczywiscie wszystko na papierze pisz i zadaj i z nazwiskami i stanowiskami osob z ktorymi rozmawiasz i zalatwiasz cos. i napewno nie poddawaj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts