Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 341
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale więcy ni ma :roll: :)

Będę chyba pokazywać łazienke teraz..... :lol: Ale ona jeszcze nie do końca taka jaka..

E tam ni ma :wink: , jak dobrze poszukasz to na pewno znajdziesz.

Proszę sie tutaj nie krygować, tylko wklejać zdjęcia łazienki, malunków, czegokolwiek..... :wink: , bo czekamy z niecierpliwością i nóżkami przebieramy.

Ale mogę sie pochwalic, że pokoje dziecinne i malowidła na ścianach to całkowicie mój pomysł

Jak Ty się chwalisz, to ja Tobie serdecznie gratuluję Honorko :D , bo wyszło rewelacyjnie :D - świetny pomysł :D .

Chyba zaczynam niedługo sprzątać pokoje gościnne :wink: .

Wracam z zimowego feriowego wyjazdu, a tu takie śliczności.

Potwierdzam jeszcze raz - kuchnia jest naprawdę udana, dziękuję za otwarcie drzwiczek :D

Jak się w niej mieszka? Czy ewentualnie na dzień dzisiejszy jaieś uwagi?

I jeszcze gresy. Jak się sprawują bez impregnowania?

A pani Reni pozazdrościmy :wink:

Pozdrawiam

powiem malo- WOW :o

piekny dom!

pokoj syna rewelka! sama szukam inspiracji do pokoju moich synow i ten pomysl przypadlo mi do gustu i to bardzo- tylko gdzie ja znajde taka uzdolniona kobitke?? :cry:

Pamietacie, jak szukałam płytek drewnopodobnych?

Już je mam!!!! Położone w łazience.

Takie:

http://images2.fotosik.pl/282/04e9800bbaf5b30cmed.jpg

Witaj Honorciu, czy mogę prosić p zdjęcie płytek po zafugowaniu? I przede wszystkim - jakie to płytki?

Pozdrówka :D

Dominika

• 2 weeks później...
super domek :o pieknie odbijała sie choinka w gresie:), powiec bo moze cos przeoczyłam KTO CI malowal te cuda u dzeci?? Tez o czyms takim myślałam ale nie w moim wykonaniu bo efekt byłby opłakany :o
Honorko, Twój domek jest naprawdę prześliczny. A podłoga super!!! Czy ten gres (jasny i ciemny) był bardzo drogi i czy był tak oryginalnie cięty. I oczywiście gdzie takie cudo można kupić. Pozdrawiam i gratuluje.

Honorko :lol:

Puk, puk..

co tam słychać w Waszym domku?

odezwij się, pokaż jak mieszkacie, jak sprawuje się kuchnia a jak podlogi w użytkowaniu?

Pozdrowienia

Witaj Honorciu, czy mogę prosić p zdjęcie płytek po zafugowaniu? I przede wszystkim - jakie to płytki?

Dominika

jezeli dobrze kojaze to Pradyz Legno 49,84m2 na dzis bo tez mi sie podoba :)

Paradyz

• 4 weeks później...

GRATULACJE!!!

Przepiękny dom, te malowidła skąd wy bierzecie koncepcje i pomysły, i ten korytarz, nie samowite.

Ja to mogę rzeczywiście tylko pozazdrościć i ewentualnie papugować

Dominika

jezeli dobrze kojaze to Pradyz Legno 49,84m2 na dzis bo tez mi sie podoba :)

Paradyz

Na oko raczej nie, bo inne wymiary. Paradyza sa duza wezsze. To mi raczej wyglada na cos takiego co ma Honzka. Porcelanosa??

Honorko, ja już tuptam w miejscu w oczekiwaniu kolejnych arcydzieł na Twoich ścianach 8)

O żesz Ty orzeszku :D 8)

a masz!

http://images14.fotosik.pl/46/89bfb8a863e07465med.jpg

ale ślicznie :D , sama chciałam namalowac coś podobnego. Namalowałamm, ale mi tak ładnie nie wyszło :-? .

Super!!!

REWELACJA !!!

Dziekuję za odwiedziny mojego domku :D

Przy tej powierzchni, przy dzieciach i przy wiośnie narzekam na notoryczny brak czasu :roll: Stąd też taka moja opieszałość w odpisywaniu, w fotografowaniu i w ogóle. Wybaczcie...

A z tymi metrami do sprzątania to fakt, ciągle tylko latam na szmacie i latam :evil: I czas mnie ciągle goni, bo jak posprzatam, to obiad trzeba, to dziecko do szkoły, do przedszkola, z przedszkola i ze szkoły :evil: I tak sie w tym półroczu porobiło, że syn ma na drugą zmiane, więc lekcje zaczyna w okolicach 11-12-13.00 a córunia ma przedszkole niezmiennie od 8.00-16.00. I jak to pogodzić?! :evil: :o I mój dzień wypełniają jazdy z rozwożeniem, odwożeniem, przywożeniem a w międzyczasie trzeba też i ten dom ogarnąć....

Ale ja sie cieszę, że mam swój dom! :) I juz mnie perfekcyjność sprzątania troche opuszcza, bo dojrzałam do tego, że nie tylko ładne podłogi sie liczą :roll: :D

A tak właściwie - czy u Was na ogrzewaniu podłogowym też szybciej kurzą sie podłogi? U mnie rano zebrane koty pojawiąją sie na nowo wieczorem :o

A jak dzieci nie biegaja to do rana wytrzyma :)

No dobra, nie zanudzam.

Teraz po kolei, odpowiem każdemu :)

Wracam z zimowego feriowego wyjazdu, a tu takie śliczności.

Potwierdzam jeszcze raz - kuchnia jest naprawdę udana, dziękuję za otwarcie drzwiczek :D

Jak się w niej mieszka? Czy ewentualnie na dzień dzisiejszy jaieś uwagi?

I jeszcze gresy. Jak się sprawują bez impregnowania?

A pani Reni pozazdrościmy :wink:

Pozdrawiam

:) Na dzien dzisiejszy brakuje mi choc jednej górnej szafki, żebym mogła tam szklaneczki, kubeczki poustawiać. Tak troche dziwnie wyciąga sie i chowa do dolnych szafek :roll:

No i taka jasna kuchnia nie jest bardziej upierdliwa w utrzymaniu czystości niz ciemna :) Moje fronty są lakierowane i bardzo ładnie się takie czyści (choć wcale jeszcze nie muszę:) )

A moje gresy są zaimpregnowane :) I ładnie z nich wszystko schodzi :)

A pani Renia szaleje w domach koleżanek :)

powiem malo- WOW :o

piekny dom!

pokoj syna rewelka! sama szukam inspiracji do pokoju moich synow i ten pomysl przypadlo mi do gustu i to bardzo- tylko gdzie ja znajde taka uzdolniona kobitke?? :cry:

Dziekuję AaT80 :D

Takie uzdolnione kobitki sa na całym świecie. Szukaj a znajdziesz :)

Pamietacie, jak szukałam płytek drewnopodobnych?

Już je mam!!!! Położone w łazience.

Takie:

http://images2.fotosik.pl/282/04e9800bbaf5b30cmed.jpg

Dominika

Proszę :)

http://images21.fotosik.pl/103/91424b9abc3c5ea1m.jpg i http://images22.fotosik.pl/61/94fa75898e058fedm.jpg

qqrq5[/b]]

jezeli dobrze kojaze to Pradyz Legno 49,84m2 na dzis bo tez mi sie podoba

Paradyz

KozAnka[/b]]

Na oko raczej nie, bo inne wymiary. Paradyza sa duza wezsze. To mi raczej wyglada na cos takiego co ma Honzka. Porcelanosa??

Brawo KozAnka! Tak, to Porcelanosa :) Kolor: Robble Cognac. Łudząco przypominające wygladem drewno. Kilkanaście osób juz sie na to złapało - panele? Parkiet egzotyczny? Nie - płytka!!!! I dopiero za popukaniem w płytkę da sie stwierdzić, że to kamień nie drewno :)