Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Honorki (zaprasza codziennie wszystkie głoDOMorki)

Recommended Posts

A tutaj pootwierane szafki :-?

http://images13.fotosik.pl/11/ec5fd363dde575e1m.jpg

A niedługo pokazę co sie dalej maluje na ścianach :D W salonie i przepokoju :D

Honorko!!!

uklękłam !!!! szafki są super!!!!( już nawet nie wspominam o bajeranckich rysunkach na ścianach- robią wrażenie!!! :D :D :D :D :D )

Jesli możesz proszę podaj orientacyjne koszty tej kuchni.

Niesety u nas w kochanej " Stolycy" ceny kuchni osiągnęły ceny astronomiczne i zasatnawiamy się czy nie warto się pofatygować w inne rejony jeśli robia takie cuda.

pozdr

pohlanka

• Odpowiedzi 341
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Honorko ta Twoja Pani Renia to istny skarb....pięknie czaruje pędzlem... :) ...

Twoje ściany vel malowidła stawiam sobie za wzór do odpatrywania :wink:

Gratuluje i zazdraszczam :lol:

Motyczko nawet nie wiesz, jak sie cieszę, że ten skarb znalazłam! Jeżeli ktokolwiek chce mogę sie nim podzielić :D

A jeśli moje mieszkanko tak Cię urzekło

podpatruj i ściągaj! - słowo sie rzekło!

Jest mi zatem bardzo bardzo miło

że Twoje oko mi pozazdrościło :D

Orzeszku dziękuję za tyle ciepłych słów :oops: :roll: Bardzo miło sie czyta takie posty... Mi się moje mieszkanko podoba a jak jeszcze u innych budzi zachwyt to miód na serce!

W tej euforii pokażę koleny malunek :)

no to powiem jeszcze, co myślę, choć wcześniej już o tym wiele było - kuchnię masz wspaniałą!!

Jak Ty znajdujesz takich wykonawców - utrzymanie prostych poziomych linii w tym przedsięwzięciu z pewnością przyprawiało realizatora o ból głowy ;)

:D :D :D :D :D :D :D :D

oj myslę, że głowa raz boli a potem to już jak z płatka. Najtrudniej to zacząć.

Jakaz to musi byc satysfakcja, gdy sie da, będąc przekonanym, że sie nie da 8) :D

Honorko ta Twoja Pani Renia to istny skarb....pięknie czaruje pędzlem... :) ...

Twoje ściany vel malowidła stawiam sobie za wzór do odpatrywania :wink:

Gratuluje i zazdraszczam :lol:

Motyczko nawet nie wiesz, jak sie cieszę, że ten skarb znalazłam! Jeżeli ktokolwiek chce mogę sie nim podzielić :D

A jeśli moje mieszkanko tak Cię urzekło

podpatruj i ściągaj! - słowo sie rzekło!

Jest mi zatem bardzo bardzo miło

że Twoje oko mi pozazdrościło :D

hihihih :lol: :lol: :lol:

i do tego te wierszyki...jak tutaj nie zaglądać i Pani nie podglądać :oops: :wink:

ps. Pani Renia droga?? 8)

i do tego te wierszyki...jak tutaj nie zaglądać i Pani nie podglądać :oops: :wink:

Widzisz, Motyczko i Tobie pięknie się zrymowało :D To nie jest takie trudne :lol:

A czy pani Renia droga to ja nie wiem :D Dla mnie droga, bardzo mi droga :D :lol: I tak każdy projekt jest indywidualny i cena inna. Nie da się tak tutaj uogólnić. Może napisze tylko, że za ściane z kwiatkami zapłaciłabym 100zł. Tak mniej więcej Renia ja wyceniła, ale rysuje mi inne rzeczy, więc cena jest za całośc i nie da się powiedzieć ile konkretnie za samochody, czy motywy kwiatowe. Koszt troche ponad 1000zł. Ale jeszcze nie wszystko namalowane :D (ale koszt za wszystko, a nie to co dotej pory zrobione :o )

Widzisz, Motyczko i Tobie pięknie się zrymowało :D To nie jest takie trudne :lol:

A czy pani Renia droga to ja nie wiem :D Dla mnie droga, bardzo mi droga :D :lol: I tak każdy projekt jest indywidualny i cena inna. Nie da się tak tutaj uogólnić. Może napisze tylko, że za ściane z kwiatkami zapłaciłabym 100zł. Tak mniej więcej Renia ja wyceniła, ale rysuje mi inne rzeczy, więc cena jest za całośc i nie da się powiedzieć ile konkretnie za samochody, czy motywy kwiatowe. Koszt troche ponad 1000zł. Ale jeszcze nie wszystko namalowane :D (ale koszt za wszystko, a nie to co dotej pory zrobione :o )

i dużo i nie...to zależy pewnie jak na to spojrzeć...a jak sama pokazujesz i mówisz, to duuzo maluje, no i ten pokoik dziecięcy ile ma w sobie malowideł... :)

cóż, piekne to takie :wink: ...gratulujemy Tobie p. Reni 8)

Gratuluje zamieszkania w domciu!!! No i tez musze powiedziec, ze macie przepieknie...Pozazdroscic tylko... :p

Jak to jest z tym urzadzaniem, ma sie jakas koncepcje w glowie czy to sie tak rodzi po woli i etapami ??? Bo ja nie wiem czego chce..,choc wiem co mi sie podoba...Zagmatwane to jest...ale podziwiam ludzi za to, ze udalo im sie stworzyc piekny dom...

świetne pokoiki dla dzieci, te kwiaty na ukos ściany bardzo mi sie podobaja ;) kuchnie masz odjazdową, czekam na większe zagospodarowanie i nowe fotki! Gratuluję mieszkania już ;)

:oops: :D Dziękuję

Jak dobrze pamietam, to mamy podobne kolorki :) i ta czerwień i ten kremik w kuchni. Brakuje Ci jeszcze kwiatków do pokoju córeczki :)

Nie wiem, jak prędko nastapi zagospodarowanie, ale obiecuje wklejac zdjęcia z uzupełniania domku :D

Gratuluje zamieszkania w domciu!!! No i tez musze powiedziec, ze macie przepieknie...Pozazdroscic tylko... :p

Jak to jest z tym urzadzaniem, ma sie jakas koncepcje w glowie czy to sie tak rodzi po woli i etapami ??? Bo ja nie wiem czego chce..,choc wiem co mi sie podoba...Zagmatwane to jest...ale podziwiam ludzi za to, ze udalo im sie stworzyc piekny dom...

A zazdrośćcie, zazdrośćcie :D Dotąd ja zazdrościłam :D

Jak to z koncepcją? Dopóki dom nie stanął miałam szczegółową, finalną, niezmienną, pewną, 100% koncepcję i wizję mego domu. Jak tylko stanęły pierwsze pustaki, uzbierałam pełno gazet "wnętrzarskich" i moja koncepcja prysła jak bańka! Powstał mętlik, chaos, bałaga i co tylko jeszcze związane z pomieszaniem. Nie wiedziałam, ani co mi sie podoba, ani co chcę :o :roll:

Na szczęście dom nie wyrósł w oka mgnieniu i udało mi sie ochłonąć i na tyle otrzeźwieć, by zatrudnić projektantkę! Do dziś cieszę się z tej słusznej decyzji. Jest tylko żal, że projektantka nie była jeszcze przed pustakami... Ale tam! Nie cofam się...

Ale mogę sie pochwalic, że pokoje dziecinne i malowidła na ścianach to całkowicie mój pomysł :D

Wspaniale mi sie mieszka! :D