pohlanka 13.01.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 A tutaj pootwierane szafki http://images13.fotosik.pl/11/ec5fd363dde575e1m.jpg A niedługo pokazę co sie dalej maluje na ścianach W salonie i przepokoju Honorko!!! uklękłam !!!! szafki są super!!!!( już nawet nie wspominam o bajeranckich rysunkach na ścianach- robią wrażenie!!! ) Jesli możesz proszę podaj orientacyjne koszty tej kuchni. Niesety u nas w kochanej " Stolycy" ceny kuchni osiągnęły ceny astronomiczne i zasatnawiamy się czy nie warto się pofatygować w inne rejony jeśli robia takie cuda. pozdr pohlanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 15.01.2007 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Honorko ta Twoja Pani Renia to istny skarb....pięknie czaruje pędzlem... ... Twoje ściany vel malowidła stawiam sobie za wzór do odpatrywania Gratuluje i zazdraszczam Motyczko nawet nie wiesz, jak sie cieszę, że ten skarb znalazłam! Jeżeli ktokolwiek chce mogę sie nim podzielić A jeśli moje mieszkanko tak Cię urzekło podpatruj i ściągaj! - słowo sie rzekło! Jest mi zatem bardzo bardzo miło że Twoje oko mi pozazdrościło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 15.01.2007 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Orzeszku dziękuję za tyle ciepłych słów Bardzo miło sie czyta takie posty... Mi się moje mieszkanko podoba a jak jeszcze u innych budzi zachwyt to miód na serce! W tej euforii pokażę koleny malunek no to powiem jeszcze, co myślę, choć wcześniej już o tym wiele było - kuchnię masz wspaniałą!! Jak Ty znajdujesz takich wykonawców - utrzymanie prostych poziomych linii w tym przedsięwzięciu z pewnością przyprawiało realizatora o ból głowy oj myslę, że głowa raz boli a potem to już jak z płatka. Najtrudniej to zacząć. Jakaz to musi byc satysfakcja, gdy sie da, będąc przekonanym, że sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 15.01.2007 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Honorko, dołączam do podglądaczy Twego domku . Napisz mi, proszę, co to za kolor na ścianach na ostatniej fotce - ten wpadający w bordo (no i jaka farba). Właśnie czegoś takiego poszukuję. Aniu ta farba to Caparol. Barwiona na Samtexie 3 na kolor Bordeaux 65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 15.01.2007 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Mieszkacie przecudnie!!!!!!!!!!!!!!! Jestem zachwycona. A te samochody na scianach mistrzostwo świata. Mój syn też tak chce!!! Dziękuję! A jak syn chce to trzeba mu to dać Mysle, że sa takie Renie w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 15.01.2007 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 editta i pohlanka - sprawdźcie swoje skrzynki. Wysłałam na p.w. informacje o kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.01.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 editta i pohlanka - sprawdźcie swoje skrzynki. Wysłałam na p.w. informacje o kuchni duża buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 15.01.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Honorko ta Twoja Pani Renia to istny skarb....pięknie czaruje pędzlem... ... Twoje ściany vel malowidła stawiam sobie za wzór do odpatrywania Gratuluje i zazdraszczam Motyczko nawet nie wiesz, jak sie cieszę, że ten skarb znalazłam! Jeżeli ktokolwiek chce mogę sie nim podzielić A jeśli moje mieszkanko tak Cię urzekło podpatruj i ściągaj! - słowo sie rzekło! Jest mi zatem bardzo bardzo miło że Twoje oko mi pozazdrościło hihihih i do tego te wierszyki...jak tutaj nie zaglądać i Pani nie podglądać ps. Pani Renia droga?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 15.01.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 editta i pohlanka - sprawdźcie swoje skrzynki. Wysłałam na p.w. informacje o kuchni witam, Honorka wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 15.01.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 hihihih i do tego te wierszyki...jak tutaj nie zaglądać i Pani nie podglądać ps. Pani Renia droga?? Widzisz, Motyczko i Tobie pięknie się zrymowało To nie jest takie trudne A czy pani Renia droga to ja nie wiem Dla mnie droga, bardzo mi droga I tak każdy projekt jest indywidualny i cena inna. Nie da się tak tutaj uogólnić. Może napisze tylko, że za ściane z kwiatkami zapłaciłabym 100zł. Tak mniej więcej Renia ja wyceniła, ale rysuje mi inne rzeczy, więc cena jest za całośc i nie da się powiedzieć ile konkretnie za samochody, czy motywy kwiatowe. Koszt troche ponad 1000zł. Ale jeszcze nie wszystko namalowane (ale koszt za wszystko, a nie to co dotej pory zrobione ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 15.01.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 świetne pokoiki dla dzieci, te kwiaty na ukos ściany bardzo mi sie podobaja kuchnie masz odjazdową, czekam na większe zagospodarowanie i nowe fotki! Gratuluję mieszkania już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 16.01.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 hihihih i do tego te wierszyki...jak tutaj nie zaglądać i Pani nie podglądać ps. Pani Renia droga?? Widzisz, Motyczko i Tobie pięknie się zrymowało To nie jest takie trudne A czy pani Renia droga to ja nie wiem Dla mnie droga, bardzo mi droga I tak każdy projekt jest indywidualny i cena inna. Nie da się tak tutaj uogólnić. Może napisze tylko, że za ściane z kwiatkami zapłaciłabym 100zł. Tak mniej więcej Renia ja wyceniła, ale rysuje mi inne rzeczy, więc cena jest za całośc i nie da się powiedzieć ile konkretnie za samochody, czy motywy kwiatowe. Koszt troche ponad 1000zł. Ale jeszcze nie wszystko namalowane (ale koszt za wszystko, a nie to co dotej pory zrobione ) i dużo i nie...to zależy pewnie jak na to spojrzeć...a jak sama pokazujesz i mówisz, to duuzo maluje, no i ten pokoik dziecięcy ile ma w sobie malowideł... cóż, piekne to takie ...gratulujemy Tobie p. Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Gratuluje zamieszkania w domciu!!! No i tez musze powiedziec, ze macie przepieknie...Pozazdroscic tylko... Jak to jest z tym urzadzaniem, ma sie jakas koncepcje w glowie czy to sie tak rodzi po woli i etapami ??? Bo ja nie wiem czego chce..,choc wiem co mi sie podoba...Zagmatwane to jest...ale podziwiam ludzi za to, ze udalo im sie stworzyc piekny dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.01.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Honorko, dzięki za namiar na tę farbę. Jest piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek 17.01.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Honorko, ja już tuptam w miejscu w oczekiwaniu kolejnych arcydzieł na Twoich ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 19.01.2007 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 świetne pokoiki dla dzieci, te kwiaty na ukos ściany bardzo mi sie podobaja kuchnie masz odjazdową, czekam na większe zagospodarowanie i nowe fotki! Gratuluję mieszkania już Dziękuję Jak dobrze pamietam, to mamy podobne kolorki i ta czerwień i ten kremik w kuchni. Brakuje Ci jeszcze kwiatków do pokoju córeczki Nie wiem, jak prędko nastapi zagospodarowanie, ale obiecuje wklejac zdjęcia z uzupełniania domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 19.01.2007 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Gratuluje zamieszkania w domciu!!! No i tez musze powiedziec, ze macie przepieknie...Pozazdroscic tylko... Jak to jest z tym urzadzaniem, ma sie jakas koncepcje w glowie czy to sie tak rodzi po woli i etapami ??? Bo ja nie wiem czego chce..,choc wiem co mi sie podoba...Zagmatwane to jest...ale podziwiam ludzi za to, ze udalo im sie stworzyc piekny dom... A zazdrośćcie, zazdrośćcie Dotąd ja zazdrościłam Jak to z koncepcją? Dopóki dom nie stanął miałam szczegółową, finalną, niezmienną, pewną, 100% koncepcję i wizję mego domu. Jak tylko stanęły pierwsze pustaki, uzbierałam pełno gazet "wnętrzarskich" i moja koncepcja prysła jak bańka! Powstał mętlik, chaos, bałaga i co tylko jeszcze związane z pomieszaniem. Nie wiedziałam, ani co mi sie podoba, ani co chcę Na szczęście dom nie wyrósł w oka mgnieniu i udało mi sie ochłonąć i na tyle otrzeźwieć, by zatrudnić projektantkę! Do dziś cieszę się z tej słusznej decyzji. Jest tylko żal, że projektantka nie była jeszcze przed pustakami... Ale tam! Nie cofam się... Ale mogę sie pochwalic, że pokoje dziecinne i malowidła na ścianach to całkowicie mój pomysł Wspaniale mi sie mieszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 19.01.2007 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Honorko, ja już tuptam w miejscu w oczekiwaniu kolejnych arcydzieł na Twoich ścianach O żesz Ty orzeszku a masz! http://images14.fotosik.pl/46/89bfb8a863e07465med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek 19.01.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 ja chcę jeszcze, jeszcze, JESZCZE!!!!! Ale b-o-m-b-a!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 19.01.2007 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ale więcy ni ma Będę chyba pokazywać łazienke teraz..... Ale ona jeszcze nie do końca taka jaka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts