orzeszek 19.01.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 nie kuś, tylko wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.01.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Ale więcy ni ma Będę chyba pokazywać łazienke teraz..... Ale ona jeszcze nie do końca taka jaka.. E tam ni ma , jak dobrze poszukasz to na pewno znajdziesz. Proszę sie tutaj nie krygować, tylko wklejać zdjęcia łazienki, malunków, czegokolwiek..... , bo czekamy z niecierpliwością i nóżkami przebieramy. Ale mogę sie pochwalic, że pokoje dziecinne i malowidła na ścianach to całkowicie mój pomysł Jak Ty się chwalisz, to ja Tobie serdecznie gratuluję Honorko , bo wyszło rewelacyjnie - świetny pomysł . Chyba zaczynam niedługo sprzątać pokoje gościnne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 23.01.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Honorko piękne te Twoje rysuneczki. Czekamy na dalsze . Może wypożyczysz nam p. Renię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.01.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Wracam z zimowego feriowego wyjazdu, a tu takie śliczności. Potwierdzam jeszcze raz - kuchnia jest naprawdę udana, dziękuję za otwarcie drzwiczek Jak się w niej mieszka? Czy ewentualnie na dzień dzisiejszy jaieś uwagi? I jeszcze gresy. Jak się sprawują bez impregnowania? A pani Reni pozazdrościmy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaT80 28.01.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 powiem malo- WOW piekny dom! pokoj syna rewelka! sama szukam inspiracji do pokoju moich synow i ten pomysl przypadlo mi do gustu i to bardzo- tylko gdzie ja znajde taka uzdolniona kobitke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.02.2007 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Pamietacie, jak szukałam płytek drewnopodobnych? Już je mam!!!! Położone w łazience. Takie: http://images2.fotosik.pl/282/04e9800bbaf5b30cmed.jpg Witaj Honorciu, czy mogę prosić p zdjęcie płytek po zafugowaniu? I przede wszystkim - jakie to płytki? Pozdrówka Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 12.02.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 super domek pieknie odbijała sie choinka w gresie:), powiec bo moze cos przeoczyłam KTO CI malowal te cuda u dzeci?? Tez o czyms takim myślałam ale nie w moim wykonaniu bo efekt byłby opłakany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 14.02.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Honorko, Twój domek jest naprawdę prześliczny. A podłoga super!!! Czy ten gres (jasny i ciemny) był bardzo drogi i czy był tak oryginalnie cięty. I oczywiście gdzie takie cudo można kupić. Pozdrawiam i gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.02.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Honorko Puk, puk.. co tam słychać w Waszym domku? odezwij się, pokaż jak mieszkacie, jak sprawuje się kuchnia a jak podlogi w użytkowaniu? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 23.02.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witaj Honorciu, czy mogę prosić p zdjęcie płytek po zafugowaniu? I przede wszystkim - jakie to płytki? Pozdrówka Dominika jezeli dobrze kojaze to Pradyz Legno 49,84m2 na dzis bo tez mi sie podoba Paradyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 20.03.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 GRATULACJE!!! Przepiękny dom, te malowidła skąd wy bierzecie koncepcje i pomysły, i ten korytarz, nie samowite. Ja to mogę rzeczywiście tylko pozazdrościć i ewentualnie papugować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorisN 21.03.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 jestem pod wrażeniem całym wnętrzem tego domku Gratuluję pomysłów, te "freski" sa przepiękne i podłogi z chęcią zobaczę jak już będzie umeblowany domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 21.03.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witaj Honorciu, czy mogę prosić p zdjęcie płytek po zafugowaniu? I przede wszystkim - jakie to płytki? Pozdrówka Dominika jezeli dobrze kojaze to Pradyz Legno 49,84m2 na dzis bo tez mi sie podoba Paradyz Na oko raczej nie, bo inne wymiary. Paradyza sa duza wezsze. To mi raczej wyglada na cos takiego co ma Honzka. Porcelanosa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 21.03.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Honorko, ja już tuptam w miejscu w oczekiwaniu kolejnych arcydzieł na Twoich ścianach O żesz Ty orzeszku a masz! http://images14.fotosik.pl/46/89bfb8a863e07465med.jpg ale ślicznie , sama chciałam namalowac coś podobnego. Namalowałamm, ale mi tak ładnie nie wyszło . Super!!! REWELACJA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 21.03.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Honorka hej,hej co u ciebie słychać!Odezwij się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 22.03.2007 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Dziekuję za odwiedziny mojego domku Przy tej powierzchni, przy dzieciach i przy wiośnie narzekam na notoryczny brak czasu Stąd też taka moja opieszałość w odpisywaniu, w fotografowaniu i w ogóle. Wybaczcie... A z tymi metrami do sprzątania to fakt, ciągle tylko latam na szmacie i latam I czas mnie ciągle goni, bo jak posprzatam, to obiad trzeba, to dziecko do szkoły, do przedszkola, z przedszkola i ze szkoły I tak sie w tym półroczu porobiło, że syn ma na drugą zmiane, więc lekcje zaczyna w okolicach 11-12-13.00 a córunia ma przedszkole niezmiennie od 8.00-16.00. I jak to pogodzić?! I mój dzień wypełniają jazdy z rozwożeniem, odwożeniem, przywożeniem a w międzyczasie trzeba też i ten dom ogarnąć.... Ale ja sie cieszę, że mam swój dom! I juz mnie perfekcyjność sprzątania troche opuszcza, bo dojrzałam do tego, że nie tylko ładne podłogi sie liczą A tak właściwie - czy u Was na ogrzewaniu podłogowym też szybciej kurzą sie podłogi? U mnie rano zebrane koty pojawiąją sie na nowo wieczorem A jak dzieci nie biegaja to do rana wytrzyma No dobra, nie zanudzam. Teraz po kolei, odpowiem każdemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 22.03.2007 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Wracam z zimowego feriowego wyjazdu, a tu takie śliczności. Potwierdzam jeszcze raz - kuchnia jest naprawdę udana, dziękuję za otwarcie drzwiczek Jak się w niej mieszka? Czy ewentualnie na dzień dzisiejszy jaieś uwagi? I jeszcze gresy. Jak się sprawują bez impregnowania? A pani Reni pozazdrościmy Pozdrawiam Na dzien dzisiejszy brakuje mi choc jednej górnej szafki, żebym mogła tam szklaneczki, kubeczki poustawiać. Tak troche dziwnie wyciąga sie i chowa do dolnych szafek No i taka jasna kuchnia nie jest bardziej upierdliwa w utrzymaniu czystości niz ciemna Moje fronty są lakierowane i bardzo ładnie się takie czyści (choć wcale jeszcze nie muszę ) A moje gresy są zaimpregnowane I ładnie z nich wszystko schodzi A pani Renia szaleje w domach koleżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 22.03.2007 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 powiem malo- WOW piekny dom! pokoj syna rewelka! sama szukam inspiracji do pokoju moich synow i ten pomysl przypadlo mi do gustu i to bardzo- tylko gdzie ja znajde taka uzdolniona kobitke?? Dziekuję AaT80 Takie uzdolnione kobitki sa na całym świecie. Szukaj a znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.03.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ja tylko chciałam zapytać nieśmiało kiedy będą nowe zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 22.03.2007 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Pamietacie, jak szukałam płytek drewnopodobnych? Już je mam!!!! Położone w łazience. Takie: http://images2.fotosik.pl/282/04e9800bbaf5b30cmed.jpg Witaj Honorciu, czy mogę prosić p zdjęcie płytek po zafugowaniu? I przede wszystkim - jakie to płytki? Pozdrówka Dominika Proszę http://images21.fotosik.pl/103/91424b9abc3c5ea1m.jpg i http://images22.fotosik.pl/61/94fa75898e058fedm.jpg qqrq5[/b]] jezeli dobrze kojaze to Pradyz Legno 49,84m2 na dzis bo tez mi sie podoba Paradyz KozAnka[/b]] Na oko raczej nie, bo inne wymiary. Paradyza sa duza wezsze. To mi raczej wyglada na cos takiego co ma Honzka. Porcelanosa?? Brawo KozAnka! Tak, to Porcelanosa Kolor: Robble Cognac. Łudząco przypominające wygladem drewno. Kilkanaście osób juz sie na to złapało - panele? Parkiet egzotyczny? Nie - płytka!!!! I dopiero za popukaniem w płytkę da sie stwierdzić, że to kamień nie drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts